Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eskıden bu topıgın hızına yetsımezdık .sımdı ıse ın cın top oynuyor ama olsun yınede guzel buraya gelıup yenıden okumak:))

sağol gizim iyiyim canımmmm köydeyimmmm canım anemlerdeyim sen nasılsın toprlandınmı biraz

güzel yürekli arkadaşımmmmm dualrım seninle güzel çok güzel haberler bekliyorum senden inşşş

evet kısmet olmadı olsun burdanda olsa eskilerle konuşmak güzel geliyor insana evet çok yok canım

sağol gizim iyiyim canımmmm köydeyimmmm canım anemlerdeyim sen nasılsın toprlandınmı biraz

yetercim neden uzaklaşasın yapma böle sanada tadttıracak rabbim ama daha zamanı gelmedi okadar

evet kısmet olmadı olsun burdanda olsa eskilerle konuşmak güzel geliyor insana evet çok yok canım

yetercim neden uzaklaşasın yapma böle sanada tadttıracak rabbim ama daha zamanı gelmedi okadar

ne bileyim kuzummmm yaaa duygusalım bu ara

slm kızlar nasılsınız???

fadiğiiiiiim doğum yapmışsın, gözün aydın, Rabbim bebeğinizle birlikte uzuuun ve sağlıklı bir ömür geçirmek nasip etsin size,

Yeteriim canım hep dualarımdasın, Rabbim inşallah sanada en kısa zamanda küçük mucizeni göndersin...
eski arkadaşları gördüğüme çok sevindim, umarım herkes iyidir,
biz iyiyiz çok şükür, ikizlerim 2 yaşını bitirdi, bu sıralar tuvalet alışkanlığını kazandırmaya çalışıyorum, çok zor ve sabır isteyen bi dönem, Allah hepimizin yardımcısı olsun, küçük kızımda yürümek üzere, 11 aylık oldu, inşallah 1 yaşında yürür bu hızla devam ederse, karınca gibi evin içinde saniye durmuyo, akşama kadar peşlerindeyim bide diş sıkıntısı var geceleride uyumuyo çok şükür sıkıntımız hiç bitmiyo, sağlıkla büyüsünler...
Rabbim isteyen, bekleyen, hasretini çeken tüm arkadaşlarımada yaşatsın bu duyguyu, bebişlerini kondursun göbişlerine.
hepinizi öpüyorum yine gelmeye çalışırım, iyi bakın kendinize ...

aminnnnnnnnnnnn canımmmmm
zor oluyordur 3 tane canavarla rabbim kolaylık versin inşşşş sağlıkla büyüt

herkese ıyı aksamalr fadıgım gozun aydın Yusuf Eymenı gule gule saglıkla buyut ınsalah darısı burdakı dıger arkadaslarımıza ınsallah .Rabbbım bu yaklasan Ramazan ayının hurmetıne bekletmeden gordersın ınsallah .Benım kızda yavasa yavas buyuyor cok sukur oldukca zayıf bır kızız fakat yerınde hıc durmuyor tabırı caızse pıre gıbı ordan oraya zıplıyor hıc yerınde durmuyor her kontrolumuz altında cunku cok tehlıkelı hareketler yapıyor bızlerden haberler boyle topık tekrar canlanmız nevroskıde gelmısss cok sevındım bayagı arattırdı kendısını herkes Allaha emenet olsun hayırlı aksamlar

herkese ıyı aksamalr fadıgım gozun aydın Yusuf Eymenı gule gule saglıkla buyut ınsalah darısı burdakı dıger arkadaslarımıza ınsallah .Rabbbım bu yaklasan Ramazan ayının hurmetıne bekletmeden gordersın ınsallah .Benım kızda yavasa yavas buyuyor cok sukur oldukca zayıf bır kızız fakat yerınde hıc durmuyor tabırı caızse pıre gıbı ordan oraya zıplıyor hıc yerınde durmuyor her kontrolumuz altında cunku cok tehlıkelı hareketler yapıyor bızlerden haberler boyle topık tekrar canlanmız nevroskıde gelmısss cok sevındım bayagı arattırdı kendısını herkes Allaha emenet olsun hayırlı aksamlar

slm kızlar nasılsınız ?
fadikcim doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün ne sıkıntılar çektin neler atlattın inşallah bundan sonra oğlunla eşinle sevdiklerinle güzel günler hep seninle olur aslında bizler evlat sahibi olduk ama ne badireler atlattık hepimizin hikayesi farklı ve hüzünlü Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın ve şu anda bebek sahibi olamayan arkadaşlarımız neler hissettiğinizi anlıyoruz çok zor bir süreç Allah sizlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
rapunzel ve adaege sizleri hatırladım:)ben bengüsu:)şimdi neva:)sizlerinde iyi olmanıza sevindim :)hey gidi eski günler:)bu topik herhalde en çok takip edilen topiklerin başında gelirdi her gün rekor kırardık katılım sayısıyla şimdi çocuklar olunca zor uğruyoruz buralara....

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

hepinize hayırlı ramazanlar. bu mübarek ayda kapıların açık olduğu dileklerin kabul olduğu 11 ayın sultanı ramazan ayında güzel haberler almak dileğiyle inşallahhhhhh.

fadikcim çok şükür atlattın canım kucağına aldın bebişini rabbim bundan sonrada eşin ve bebişinle güzel sağlıklı huzurlu bir ömür versin allahım analı babalı büyütsün.

can iso seni görmekde çok güzel canım ya ama işin çok zor hakkat ben 1 taneyle baş edemiyorum inan sende 3 tane maşallah diyeyim sana .

yeterim seni umutsuz görmek istemiyorum canım. umutsuzluğu sana yakıştıramıyorum çünkü. seni hep pozitif görmeye alışmışım bir kere. inşallah bu pozitifliğin sana pozitif olaylarıda yanıbaşında getirecek ve minik sürprizinide getirecek. ben inanmıyorum ki annelik senden uzaklaşsın tam tersine yaklaştığını düşünüyorum hep. rabbim inşallah da kısa sürede anneliği tattırır sana. eşinin en azından durumu kötüye gitmiyor oda güzel canım. buna şükür ne diyeceksin. en güzel örneklerden biride fadikti 8 yıl sonra kavuştu inşallah darısı sana - sidelyama - aşk meleğime

aşk melegi canım senden haber bekliyoruz sonucunu alman gerekiyordu yanlış bilmiyorsam inşç olumlu haberlerle gelirsin

canım benim dualrına amin diyorummmm
inşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşş rabbim benide bekleyen tüm dostlarımın yüzünü gülüdürsün inşşşş

aşk melegi canım senden haber bekliyoruz sonucunu alman gerekiyordu yanlış bilmiyorsam inşç olumlu haberlerle gelirsin

canım yarın vereckti kanı (bana cmrts demişti) bende dualarla bekliyorum aşkmeleğimden çok güzel bir haber inşşşş
aşkının meleğinin haberiniiiii BİRDE BİR HABER DAHA VAR BEKLEDİĞİMMMMMMM İNŞŞŞŞŞŞ İNŞŞŞŞŞŞ ORADADNDA GÜZEL HABERLER GELİRRR bu arada bilgem anne olmuş diğer topiğe yazmış

Son düzenleme:
güzel dilekleriniz için çok sağolun arkadaşlar...
rabbim bütün isteyen arkadaşlarada kısa zamanda nasip eder inş...

bu arada herkese hayırlı ramazanlar

aşk meleği canım inş. güzel haberle gelirsin rabbim yüzünü güldürsün....

kızlar yarın sonucumu alıcam yarınb test gunum çok heycanlıyım çok korkuyorum ınşallah sizlere mujdemi verebilirim rabbim cümlemize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…