- 23 Ağustos 2008
- 3.406
- 2
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah eskiler gelmiş topik canlanmış
fadigim ne mutlu sana ogluşunla eşinle uzun nice senelere ne sıkıntılar çekmiştin hala aklımda inan
aşk melegim son günlere gelinmiş maşallah
yeterim slm olsun sanada canım ,,,
ben temizlik badana ve buralardayım malum ramazan işler yogun oluyor şükür
eskıden bu topıgın hızına yetsımezdık .sımdı ıse ın cın top oynuyor ama olsun yınede guzel buraya gelıup yenıden okumak:))
hemserım nasıl unuturum senı. oglum ıyı teyzesı sımdı hasta bıraz..cocuk hastalıgı kızıl dıye bır hastalık var ona yakalandı...onla ugrasıyorum
.senelk ıızndede olunca pc basında gecırıyorum boyle vaktımı..senın kızın nasıl buyumustur fıstıogım aramızda cok yokdu zaten...o zamnlar kayserı bulusması yapıyorduk sende gelcektın bır turlu kısmet olmadı. :))
ask melegımmm evet burdayımmm :)sen nasılsın..
YETERIMMMMM canım ınsallah en yakın zamnda olursun...bu guzel duyguyu sende yasarsınnn...
sağol gizim iyiyim canımmmm köydeyimmmm canım anemlerdeyim sen nasılsın toprlandınmı biraz
evet kısmet olmadı olsun burdanda olsa eskilerle konuşmak güzel geliyor insana evet çok yok canım
yetercim neden uzaklaşasın yapma böle sanada tadttıracak rabbim ama daha zamanı gelmedi okadar
slm kızlar nasılsınız???
fadiğiiiiiim doğum yapmışsın, gözün aydın, Rabbim bebeğinizle birlikte uzuuun ve sağlıklı bir ömür geçirmek nasip etsin size,
Yeteriim canım hep dualarımdasın, Rabbim inşallah sanada en kısa zamanda küçük mucizeni göndersin...
eski arkadaşları gördüğüme çok sevindim, umarım herkes iyidir,
biz iyiyiz çok şükür, ikizlerim 2 yaşını bitirdi, bu sıralar tuvalet alışkanlığını kazandırmaya çalışıyorum, çok zor ve sabır isteyen bi dönem, Allah hepimizin yardımcısı olsun, küçük kızımda yürümek üzere, 11 aylık oldu, inşallah 1 yaşında yürür bu hızla devam ederse, karınca gibi evin içinde saniye durmuyo, akşama kadar peşlerindeyim bide diş sıkıntısı var geceleride uyumuyo çok şükür sıkıntımız hiç bitmiyo, sağlıkla büyüsünler...
Rabbim isteyen, bekleyen, hasretini çeken tüm arkadaşlarımada yaşatsın bu duyguyu, bebişlerini kondursun göbişlerine.
hepinizi öpüyorum yine gelmeye çalışırım, iyi bakın kendinize ...
selam kızlarrr nasılsınız görüşmeyeli
hepinize hayırlı ramazanlar. bu mübarek ayda kapıların açık olduğu dileklerin kabul olduğu 11 ayın sultanı ramazan ayında güzel haberler almak dileğiyle inşallahhhhhh.
fadikcim çok şükür atlattın canım kucağına aldın bebişini rabbim bundan sonrada eşin ve bebişinle güzel sağlıklı huzurlu bir ömür versin allahım analı babalı büyütsün.
can iso seni görmekde çok güzel canım ya ama işin çok zor hakkat ben 1 taneyle baş edemiyorum inan sende 3 tane maşallah diyeyim sana .
yeterim seni umutsuz görmek istemiyorum canım. umutsuzluğu sana yakıştıramıyorum çünkü. seni hep pozitif görmeye alışmışım bir kere. inşallah bu pozitifliğin sana pozitif olaylarıda yanıbaşında getirecek ve minik sürprizinide getirecek. ben inanmıyorum ki annelik senden uzaklaşsın tam tersine yaklaştığını düşünüyorum hep. rabbim inşallah da kısa sürede anneliği tattırır sana. eşinin en azından durumu kötüye gitmiyor oda güzel canım. buna şükür ne diyeceksin. en güzel örneklerden biride fadikti 8 yıl sonra kavuştu inşallah darısı sana - sidelyama - aşk meleğime
aşk melegi canım senden haber bekliyoruz sonucunu alman gerekiyordu yanlış bilmiyorsam inşç olumlu haberlerle gelirsin