ANNESİ olan,
ANNE olan,
ANNE OLMAYI BEKLEYEN,
ANNE OLMAK için uygun zamanı bekleyen
Tüm güzel kadınlar; Rabbim bize böyle bir şans verdiği için mutlu olmalıyız...
İnanıyorum ki beklentilerimiz mutlu sonlanacak... Dualarım ve umutlarım, dileklerim hep bu yönde....
Bizler bu dünya için çok değerliyiz lütfen bunu unutmayın... Böyle kutsal bi mucizeyi gerçekleştirmek sadece bizlere bahşedilmiş Rabbim tarafından....
İşte bu yüzden şimdiden Hepinizin ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutluyor, Hepinizi kocamannnn öpüyorum...
Unutmayın Annelik ve Kadınlık bir gün değil bir ömür boyu sürecektir...
En kısa zamanda Rabbimin hepinizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı vermesini diliyorum...
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİYORUM ♥ ♥ ♥
Problem esımde oldugu halde tedavıyı bana baslattılar urolog esıme vıtamın yazdı yolladı amelıyatlık bı durumda yok dedı galba tıp erkek kısırlıgına bı care bulamadı henuzarastırıldı esımden dolayı kalamamısım
Problem esımde oldugu halde tedavıyı bana baslattılar urolog esıme vıtamın yazdı yolladı amelıyatlık bı durumda yok dedı galba tıp erkek kısırlıgına bı care bulamadı henuz
urolog elle muayene yaptı sperm testı bıde dopller fılım ıstedı bızden varıkosel yok dedı amelıyata da gerek yok dedı proxeed vıtamın ılacının yazdı kecıboynuzu onerdı asılama
yaptırırsınız dedı esınde varıkosel olmayanlara baska neler yaptırıyor acaba urologları dedıgın gıbı ıkıncı bı doktorla gorusmek lazım benım kadın dogumcuda klomene baslattı bu
ay olmazssa dıger ay asılama dedı kabak yıne bana patladı erkekler bı sperm ornegı verıp gıdıyor olan bıze oluyor her turlu
canım aşılama dediğine göre sayısı fena değil eşiyinnn 2 ay klomenle yumruta takibi yapılması normal ama bence siz başka bir üroloğla görüşün nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama eğer varsa ünverst araştıma has gidinnn spermiyoğramda ve dpllerden sonra bir fikir shibi olacaksınızdır
biz erkek infer tilitesiyizi sayı hareket ve morfoloji sorunu var
bız ozel hastaneye gıttık yanlıs mı yaptık acaba unv hastanesıde var burda sızın tedavı nasıl suruyor sıze neler yapıldı yada yapılacak
Ben 9 yıllık evliyim.eşimin azospermli olduğunu evliliğimizin 4.yılında öğrenmiş bulunduk,ama hiçbirşey yapmadık tedavi mikrotese filan birdaha doktora dahi gitmedi eşim .ama şimdi emre beyle yola çıkıcaz inşallah ilk görüşmemizi yaptık tahliller istedi fsh testesteron ve genetik tahliller .fsh(64) total testesteron (6.85) genetikler daha çıkmadı eşimin testisleri normalden küçük doktor genetikten şühelendi sanırım .rabbim neyse hayırlısı onu versin ne diyelim .yanlız benim merak ettiğim bilen varsa lütfen cevap yazsın fsh si bu kadar yüksek olup testislerde üstüne küçükken sperm çıkışı olan oldumu acaba
Ben 9 yıllık evliyim.eşimin azospermli olduğunu evliliğimizin 4.yılında öğrenmiş bulunduk,ama hiçbirşey yapmadık tedavi mikrotese filan birdaha doktora dahi gitmedi eşim .ama şimdi emre beyle yola çıkıcaz inşallah ilk görüşmemizi yaptık tahliller istedi fsh testesteron ve genetik tahliller .fsh(64) total testesteron (6.85) genetikler daha çıkmadı eşimin testisleri normalden küçük doktor genetikten şühelendi sanırım .rabbim neyse hayırlısı onu versin ne diyelim .yanlız benim merak ettiğim bilen varsa lütfen cevap yazsın fsh si bu kadar yüksek olup testislerde üstüne küçükken sperm çıkışı olan oldumu acaba
selamun aleyküm kızlar,,biz bu ay tedavye başladık ancak ben kocaeli ünversitesine rapor almak için başvurdum şimdi orada bütün araştırmalar yapılıyor,eşimde azosperm yani çok az sayııda sperm ve hareketlilik hiç yok,bu şartlarda bende umut tüp benbek merkezinde yaptıracaktım rapor alıp,ama şimd kararsız kaldım koc.ünv de devam etsemmi diye bilgisi tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi
bende kocaelindeyim canım,benim eşmde azosperm ama biz rapor almadık,benim tedavi olacağım hastanede zaten rapor geçerli değilmiş.allah yardımcımız olsun.
merhaba selin,siz nerede tedavi oluyorsunuz, azosperm zor bir durum olduğundan bu konuda başarılı bir yerse tavsiye edebilirmisin?
selamun aleyküm kızlar,,biz bu ay tedavye başladık ancak ben kocaeli ünversitesine rapor almak için başvurdum şimdi orada bütün araştırmalar yapılıyor,eşimde azosperm yani çok az sayııda sperm ve hareketlilik hiç yok,bu şartlarda bende umut tüp benbek merkezinde yaptıracaktım rapor alıp,ama şimd kararsız kaldım koc.ünv de devam etsemmi diye bilgisi tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi
slm cnm bende kocaeli üniverstesinde tedavi görüyorum sana tavsiye edebilirmiyim bilemiyorum açıkcası ama ben oraya gidiyorum bilgin olsun...senin bu hastane hakkkındaki duyumların nasıl bende merak ettim bak şimdi?