Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
topiğimizde kimseler yokkkk
AŞKAMELEĞİ canımmmm nasıl gidiyor tedavin arada gelde yaz
GİZ CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞ GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ SENDEN
YABAN SEN NASILSIN CANIMMMM
VE YENİ ARAKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZZZ

Merhaba kizlar,
kk da kendime gore bi topik arayip duruyorum. belki beni baska yerlerde gorenleriniz vardir.
esimin son sperm degerleri soyle
toplam sayi 128 milyon
(a+b) hareketli % 33.
toplam hareketli % 42.5
morfoloji 2.5

bi kere hamile kaldim, ama 10 gun sonra dustu. 16 aydir kounmuyoruz.
bakalim tekrar ne zaman hamile kalabilcem.
doktora gitmiyoruz, esim degerlerinin normal oldugunu tedaviye ihtiyacimizi olmadigni dusunuyor.
sizin bi listeniz varsa ona dahil olmayi ve dua almayi cok isterim..
herkese hayirli gunler..

Merhaba kizlar,
kk da kendime gore bi topik arayip duruyorum. belki beni baska yerlerde gorenleriniz vardir.
toplam sayi 128 milyon
(a+b) hareketli % 33.
toplam hareketli % 42.5
morfoloji 2.5

doktora gitmiyoruz, esim degerlerinin normal oldugunu tedaviye ihtiyacimizi olmadigni dusunuyor.
herkese hayirli gunler..

değerlerden pek anlamam ama işallah yeniden hamile kalırsınız.bide erkeklerde sorun olunca kabul edilmiyor hepimizin başında aynı durumlar üzülme sen.rabbim ol diyince oluyor herşey bahane

Merhaba kizlar,
toplam sayi 128 milyon
(a+b) hareketli % 33.
toplam hareketli % 42.5
morfoloji 2.5

herkese hayirli gunler..

BİRAZCIK MORFOLOJİ DÜŞÜK normali%4 olmalıydı ama bence kötü değilll

slm kızlar zaman geçmiyor bugün 4 günüm benim transfergünü sayılıyormuş
adetagrsısı haladevam ama umudumu kaybetmedim haftaya perşembe yaptırırım 10 gün oluyor yadacuma bakalım

merhaba arkadaşlar, ben de varikosel nedeniyle henüz hanimle kalamayanlardınım:KK43: ama umutluyumm.. size bir sorum olacaktı. benim eşime doktor vemax diye bitkisel bir ilaç verdi. acaba sizin eşlerinizden kullanan var mı ya da fayda gören birini duydunuz mu? herkese kolay gelsin diyorum... şimdiden teşekkürler:)))

merhabalar kızlar yetercım benden bahsetmişsin geldim bende hemen.tedavim iyi gidiyordu ama bugün toplama gunune karar verilecekti pregeston hormonu düşük çıkınca doktor tranasferi birdahakı aya erteledı çarşamba gunu toplamama yapılacak eğer eşimden sperm çıkışı olmassa tese olcak ve embriyoalrım dondurulacak hayırlısı olsun diyorum çok ağladım çok uzuldıum ama rabbım böyle emretmiş inşallah bebişim donduurlmuşlarla olsa bıle benimle olur hayırlısı böyle ımış benden durumlar böylee

merhabalar kızlar yetercım benden bahsetmişsin geldim bende hemen.tedavim iyi gidiyordu ama bugün toplama gunune karar verilecekti pregeston hormonu düşük çıkınca doktor tranasferi birdahakı aya erteledı çarşamba gunu toplamama yapılacak eğer eşimden sperm çıkışı olmassa tese olcak ve embriyoalrım dondurulacak hayırlısı olsun diyorum çok ağladım çok uzuldıum ama rabbım böyle emretmiş inşallah bebişim donduurlmuşlarla olsa bıle benimle olur hayırlısı böyle ımış benden durumlar böylee

canım merak ettim seni geçen gün gizlede konuştuk ne yaptı acaba diyeee
inşşş spermler kendiliğinde gelir teseye gerek kalmaz biliyrsun ki dondurlmuşlarda daha az stresli olacağın için (tedavideki gibi iğnler falaln olmayacak)şansın daha yüksek inşşşşşşşşşşş:KK49::KK49:

merhaba arkadaşlar benim eşimde azosperm daha tedaviye başlamadık acaba önerebileceğiniz bir tüp bebek merkezi ve üroloji uzmanı var mı bu tüp durumlarda üroloji uzm iyi olması gerekir düye düşünüyorum da..

merhaba arkadaşlar benim eşimde azosperm daha tedaviye başlamadık acaba önerebileceğiniz bir tüp bebek merkezi ve üroloji uzmanı var mı bu tüp durumlarda üroloji uzm iyi olması gerekir düye düşünüyorum da..

canım umut tup bebek merkezi emre beyi önerebilrim. ama biras objektıf bır doktordur ınsanı herzman en kötusune hazırlar dan diye söyler yuzune herşeyi sonra yasadıkların mucıze olur ınsallah rabbın yardımcınız olur

Arkadaşlar merhaba
Size tüp bebek raporu ile ilgili danışmak istiyorum,bizim sorunumuz şiddetli erkek infertilitesi, yaklaşık 1 yıla yakın evliyim, yaşım 33 olacak, hemen çocuk istediğim için testler sonucu önce 0, daha sonra ise 100 bin ile 72 bin arası total motil progresif sperm sayısı çıktı, yani her halükarda hiçbir zaman ml de 1 milyon görmedik, 400 bin gördük ancak çoğu da ölü ve hareketsizdi sonuc da yukardaki gibi yazdılar, 72 bin, morfoloji yuzde 1, hareketlilik yuzde 4, şimdi bu değerlerle rapor alamıyormusum, 3 yıl evlilik şartı kalktı dıye duymustum fakat doktor 3 yıl olmadıgından kendınız karsılamanız lazım dedı, ınternetten baktım son uc yıl ıcınde dıger tedavı yontemlerınden sonuc alamamıs olmak gerekir yazıyor ama bızım gıbı olanlarda dıger tedavı yontemı yok sanırım tup bebekten baska, bu sekılde rapor alan var mı veya bılgısı olan?

Arkadaşlar merhaba
Size tüp bebek raporu ile ilgili danışmak istiyorum,bizim sorunumuz şiddetli erkek infertilitesi, yaklaşık 1 yıla yakın evliyim, yaşım 33 olacak, hemen çocuk istediğim için testler sonucu önce 0, daha sonra ise 100 bin ile 72 bin arası total motil progresif sperm sayısı çıktı, yani her halükarda hiçbir zaman ml de 1 milyon görmedik, 400 bin gördük ancak çoğu da ölü ve hareketsizdi sonuc da yukardaki gibi yazdılar, 72 bin, morfoloji yuzde 1, hareketlilik yuzde 4, şimdi bu değerlerle rapor alamıyormusum, 3 yıl evlilik şartı kalktı dıye duymustum fakat doktor 3 yıl olmadıgından kendınız karsılamanız lazım dedı, ınternetten baktım son uc yıl ıcınde dıger tedavı yontemlerınden sonuc alamamıs olmak gerekir yazıyor ama bızım gıbı olanlarda dıger tedavı yontemı yok sanırım tup bebekten baska, bu sekılde rapor alan var mı veya bılgısı olan?

canımşartlarınız erkek infertilitesine uyuyor diğer tedavi yöntemlerini (yumurta takibi aşılama vs ) denemeden sizie direk tüp bebk raporu veririler geçen yıl bizim gitiğimiz tüp bebek merkezi ağır erkek infertilitesinde 3 yıl şartı aranmıyor demiştii

canımşartlarınız erkek infertilitesine uyuyor diğer tedavi yöntemlerini (yumurta takibi aşılama vs ) denemeden sizie direk tüp bebk raporu veririler geçen yıl bizim gitiğimiz tüp bebek merkezi ağır erkek infertilitesinde 3 yıl şartı aranmıyor demiştii

Canım teşekkür ediyorum bence de öyle olmalı mantıklı olan, doktorla tekrar konuşacağım mutlaka bu ayki muayenemde...

Arkadaşlar merhaba

sen hangi ildesin canım. ben adana başkente gidiyorum orada 3 yıl şartını hiç duymadım. uygulama merkezden merkeze değişiyor mu. sen bi de adanayı araştır

sen hangi ildesin canım. ben adana başkente gidiyorum orada 3 yıl şartını hiç duymadım. uygulama merkezden merkeze değişiyor mu. sen bi de adanayı araştır

benimde sözünü ettiğim merkEz adana başkentti (bende 3 defa denedim orada):26::26::26:ANCAK 3 YIL ŞARTI VAR HER MERKEZDE VAR:KK19::KK19::KK19: DEĞERLİ NORMAL OLANLAR İÇİN GEÇERLİİ:26::26::26: EĞERKİİİ SÖZ KONUSU MENEPOZ, AĞIR ERKEK İNFERTİLİTESİ (azo sperm )VE YAŞ (kadın 39 yaşında ise) 3 YIL ŞARTI ARANMIYOR DİYE BİLİYORUMMMM:44::44::44: BUNUN HARİCİDEN 3 YIL ŞARTI VARRRR :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50: MALESEF BÜTÜN BU ŞARTLAR 2010 YILINDA YAPILAN DÜZENLEMEYLE GETİRİLDİ DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE ZORUNLULUK YOKTUUU 1 AYLIK SGK SI OLAN 1 YILIK BİLE EVLİ OLAN HERKES TÜP BEBEK YAPTIRA BİLİYORDUU :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

yabangülümmm , yeterrrrrrrrr nasılsınız kızlarr. :KK3: Sizleri gördüğüme çok sevindim. :21:

BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE seni okadar çok eski arkadaşa sordum kiiii teli varmı diye ama kimsede yokmuşşş çok merak ettimm nerelersein diyeeeeeee

X