- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topiğimizde kimseler yokkkk
AŞKAMELEĞİ canımmmm nasıl gidiyor tedavin arada gelde yaz
GİZ CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞ GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ SENDEN
YABAN SEN NASILSIN CANIMMMM
VE YENİ ARAKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZZZ
Merhaba kizlar,
kk da kendime gore bi topik arayip duruyorum. belki beni baska yerlerde gorenleriniz vardir.
esimin son sperm degerleri soyle
toplam sayi 128 milyon
(a+b) hareketli % 33.
toplam hareketli % 42.5
morfoloji 2.5
bi kere hamile kaldim, ama 10 gun sonra dustu. 16 aydir kounmuyoruz.
bakalim tekrar ne zaman hamile kalabilcem.
doktora gitmiyoruz, esim degerlerinin normal oldugunu tedaviye ihtiyacimizi olmadigni dusunuyor.
sizin bi listeniz varsa ona dahil olmayi ve dua almayi cok isterim..
herkese hayirli gunler..
Merhaba kizlar,
kk da kendime gore bi topik arayip duruyorum. belki beni baska yerlerde gorenleriniz vardir.
esimin son sperm degerleri soyle
toplam sayi 128 milyon
(a+b) hareketli % 33.
toplam hareketli % 42.5
morfoloji 2.5
bi kere hamile kaldim, ama 10 gun sonra dustu. 16 aydir kounmuyoruz.
bakalim tekrar ne zaman hamile kalabilcem.
doktora gitmiyoruz, esim degerlerinin normal oldugunu tedaviye ihtiyacimizi olmadigni dusunuyor.
sizin bi listeniz varsa ona dahil olmayi ve dua almayi cok isterim..
herkese hayirli gunler..
çok şükür kuzum aşkmeleği ne yapıyor acaba merak ettimiyiyim canım sen nasılsın?
merhabalar kızlar yetercım benden bahsetmişsin geldim bende hemen.tedavim iyi gidiyordu ama bugün toplama gunune karar verilecekti pregeston hormonu düşük çıkınca doktor tranasferi birdahakı aya erteledı çarşamba gunu toplamama yapılacak eğer eşimden sperm çıkışı olmassa tese olcak ve embriyoalrım dondurulacak hayırlısı olsun diyorum çok ağladım çok uzuldıum ama rabbım böyle emretmiş inşallah bebişim donduurlmuşlarla olsa bıle benimle olur hayırlısı böyle ımış benden durumlar böylee
merhaba arkadaşlar benim eşimde azosperm daha tedaviye başlamadık acaba önerebileceğiniz bir tüp bebek merkezi ve üroloji uzmanı var mı bu tüp durumlarda üroloji uzm iyi olması gerekir düye düşünüyorum da..
Arkadaşlar merhaba
Size tüp bebek raporu ile ilgili danışmak istiyorum,bizim sorunumuz şiddetli erkek infertilitesi, yaklaşık 1 yıla yakın evliyim, yaşım 33 olacak, hemen çocuk istediğim için testler sonucu önce 0, daha sonra ise 100 bin ile 72 bin arası total motil progresif sperm sayısı çıktı, yani her halükarda hiçbir zaman ml de 1 milyon görmedik, 400 bin gördük ancak çoğu da ölü ve hareketsizdi sonuc da yukardaki gibi yazdılar, 72 bin, morfoloji yuzde 1, hareketlilik yuzde 4, şimdi bu değerlerle rapor alamıyormusum, 3 yıl evlilik şartı kalktı dıye duymustum fakat doktor 3 yıl olmadıgından kendınız karsılamanız lazım dedı, ınternetten baktım son uc yıl ıcınde dıger tedavı yontemlerınden sonuc alamamıs olmak gerekir yazıyor ama bızım gıbı olanlarda dıger tedavı yontemı yok sanırım tup bebekten baska, bu sekılde rapor alan var mı veya bılgısı olan?
canımşartlarınız erkek infertilitesine uyuyor diğer tedavi yöntemlerini (yumurta takibi aşılama vs ) denemeden sizie direk tüp bebk raporu veririler geçen yıl bizim gitiğimiz tüp bebek merkezi ağır erkek infertilitesinde 3 yıl şartı aranmıyor demiştii
canım teşekkür ediyorum bence de öyle olmalı mantıklı olan, doktorla tekrar konuşacağım mutlaka bu ayki muayenemde...
Arkadaşlar merhaba
Size tüp bebek raporu ile ilgili danışmak istiyorum,bizim sorunumuz şiddetli erkek infertilitesi, yaklaşık 1 yıla yakın evliyim, yaşım 33 olacak, hemen çocuk istediğim için testler sonucu önce 0, daha sonra ise 100 bin ile 72 bin arası total motil progresif sperm sayısı çıktı, yani her halükarda hiçbir zaman ml de 1 milyon görmedik, 400 bin gördük ancak çoğu da ölü ve hareketsizdi sonuc da yukardaki gibi yazdılar, 72 bin, morfoloji yuzde 1, hareketlilik yuzde 4, şimdi bu değerlerle rapor alamıyormusum, 3 yıl evlilik şartı kalktı dıye duymustum fakat doktor 3 yıl olmadıgından kendınız karsılamanız lazım dedı, ınternetten baktım son uc yıl ıcınde dıger tedavı yontemlerınden sonuc alamamıs olmak gerekir yazıyor ama bızım gıbı olanlarda dıger tedavı yontemı yok sanırım tup bebekten baska, bu sekılde rapor alan var mı veya bılgısı olan?
sen hangi ildesin canım. ben adana başkente gidiyorum orada 3 yıl şartını hiç duymadım. uygulama merkezden merkeze değişiyor mu. sen bi de adanayı araştır
yabangülümmm , yeterrrrrrrrr nasılsınız kızlarr. Sizleri gördüğüme çok sevindim.