Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aaaaminnn canımmm inşallah, inşallah.... Canım, nasılsın... görüyorum seni başka topiclerde de bebek hasretimiz devam ediyor ikimizinde eskilerden bazı arkadaşların çizelgelerine bakıyorum ya hamileler ya doğurmuşlar... onlar adına çok seviniyorum, bizlere umut oluyorlar, ama artık bizimde hasretimiz sona ersin inşallah, kucağımızı boş bırakmsın allahım diyorum

evet canım ben seviyorum kk yi eskisi kadar sık olmasada geliyorummmm
evet bazıları anne oldular hatta ikincileri doğuranlar hamiş olanlar bile var aralarındaaa 8rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin hepsinede )
benim hasretim hala devam ediyorrrr bitecekmi onuda bilmiyorum rabbime dua ediyorum kendim için ve bebek hasreti çeken tüm anne adayları içinnnn inşşş bir gün sağlıklı hayırlı evlatlarımz bizde kucaklarızz

bilmiyorum hiç görmediğim birileri,polis çağırdık ifade aldı gittiler.taaa içeri kadar girdi VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsler halı filan çamur oldu.bende açmazdım eşim evde diye açtım salak gibi,allahtan bağırabildim yoksa düşünemiyorum bile(korkuyorum hala,midem bulanıyor huzursuzum.eşim apt.çıkana kadar onlar merdivenleri koşarak indiler.
YABANIM CANIM GEÇMİŞ OLSUNNNN yaaaa dikatli olmak gerekiyorr art niyetli insanların nerede karşımıza çıkacağı hiç belli olmuyorr
saol canım evet aklıma bile gelmezdi benim,ama oluyormuş demek.allahım düşmanıma bile vermesin.

eşim yakalayamadı kaçtılar,keşke yakalaybilseydi.allah korudu herşeyi göze almışlarki içeri daldılar..

canım dikatli ol

Merhaba kızlar biz de 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz en son gittiğimiz doktor spermiogram istedi ve sonuçlara göre de kadın doğum dru sprmleri düzeltmeye çalışırız ama düzelse bile şansınız çok düşük, aşılama veya tüp bebek öneririm dedi. Ürolojik muayeneye çağırdı. Eşimi zar zor ikna ettim inş gidicez Aşağıda test sonuçları var bilen arkadaşlar dra gidene kadar bu konuda yardımcı olabilirler mi? Şimdiden çok teşekkürler.

Spermogram+Kruger
Cinsel Perhiz 4 GÜN
Likefaksiyon Süresi (dk) 20
NORMAL DEĞERLER
Volüm(ml) 2 2-6 ml
Viskosite NORMAL
pH 7.6 7.2-8.0
Agglutinasyon YOK
Lökosit <1.000.000/ml <1.000.000/ml
Eritrosit <1.000.000/ml <1.000.000/ml
Non germ hücresi <1.000.000/ml <1.000.000/ml
Konsantrasyon ( /ml) 14,000,000 20-100 milyon/ml
Motilite 52%
Prg.Hızlı(+4) 10%
Prg.Yavaş(+3) 30%
Yerinde (+2) 12%
Hareketsiz 48%
TPMSS (Total progressif motil sperm sayısı) 2,800,000
MORFOLOJİ (Kruger kriterlerine göre değerlendirilmiştir)
Normal 4
Baş anomalileri 66
Boyun anomalileri 16
Kuyruk anomalileri 12
Stoplazmik droplat 2

kızlaarrr bi kaç gün önce gene yazmıştımm .yetercim belki sen hatırlamışsındır.biz gene test yaptırdık bugünn ve cumartesi 600 bin çıkan deger bu sefer 4 milyon çıktı toplam harekette %20 ama ileri hareket yokk sanırırım o testte hata varrmış.yalnız hormonada baktıdık fsh 2 çıktı düşükmüş(

nerde yaptırıyorsunuz nasıl hata var anlamadım

fsh yükseltmek için belli bir ilaç tedavisi var dr ne dedi

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

canım hatırladımmm labratuavrdan labratuvara fark eder ama bu kadar fark olcağını zanetmiyorummm:26: eşine bir şeyler iyi gelmiş olmalııı fsh lh kadınlarda olduğu gibi erkeklerdede çok önemlidir:44: ama iyi bir dr gitiğinizde bunun için ilaçar verirler sizeee ve işe yarayacağını düşünüyorum ARKADAŞLAR ŞUNU SÖYLEMEK İSTYORUMKİ ERKEK İNFERTİLİTESİNDE DOĞAL GEBELİK BİRAZ ZOR (elbette istisnalar vardır )AMA Bİz EREKEK İNFERTİLİTESİ İLE UĞRAŞANLAR ŞUNU ÇOK İYİ BİLMELİYİZ Kİ SPERM KALİTESİNİ ARTIRARAK TEDVİLERE GİTMELİYİZ Kİ SONUÇLAR POZİTİF OLSUNNN MALESEF EREK İNFERTİLİTESİNDE (tüp bebk yaplırken )merkzeler morfoloji hareket önemli değil diyorlar AMA ÇOK ÖNEMLİ ÇÜNKİ BÖYLE DÜŞÜNEN MERKEZLER DE SONUÇLAR GENELİKLE NEGATİFLE SONUÇLANIYORR
arkadaşım mutlaka ama mutlaka iyi bir üroloğdan tedavi olup sonrada tüp bebek denmelisin zaten bu sayı ile size direk tüp bebek raporu verirler

ben virüs filan yazmadım niye çıkmışki öyle:))

yabangülüm cok gecmıs olsun Allah korumus bızde bazen oyle kapıyı acıyoruz esım bana ve ogluma cok kızıyor aslında durbunden bakıp acmamamız lazım tekrar gecmıs olsun ınsallah yakalanırlar etrafınızda cevrenızde dukkan ve evlerın kameraları varsa polıs ıstesın teşhis için belkı ordan tanır ve yakalatabılırsınız:44:

cumamız ve kandillimiz mubarek olsun mevlam gönüllerimizin muradını versin inşallah sevgiler

slm kızlar
epeydir gelemiyorum buralara, malum bebişler yüzünden bilgisayarın yüzünü göremiyorum bile
çido canım nasılsın??? eskilerden birilerini buralarda görmek çok güzel,
keşke yine birarada sohbet etsek,
yeterimde buralarda, tatlım sen nasılsın???
biz iyiyiz çok şükür, çocuklarla yoğun ve yorgun zamanlar geçiriyoruz
dualarım sizinle ve bebek hasreti çeken, burada olan olmayan tüm arkadaşlarımla, Rabbim en kısa zamanda mucizelerinizi göndersin inşallah,
bizimde geçtiğimiz o zorlu yolları ve uzun süren tedavileri çabucak atlatırsınız inşallah
biliyorum söylemesi çok kolay diyeceksiniz, bende o süreci yaşamış biri olarak sizleri çok iyi anlıyorum ve zorda olsa stresten uzak durmanızı tavsiye ediyorum, hormonların baş düşmanı tamamen stres,
ben ve eşim evlendikten sonra bir süre bebek istemedik, sonrası malum biz isteyincede olmadı,ilkönce ikimizinde başladığı çeşitli ilaç tedavileri sonuç vermedi, bende eşimde farklı ameliyatlar olmak zorunda kaldık sonuç yine olumsuz, aşılama tedavisinde de olumsuz sonucu alınca tüpbebek merkezlerine yöneldik, çokşükür ilk denemede ikizlerime hamile kaldım, doğumdan sonra tabii strestende uzaklaştık haliyle ve nasılsa olmuyo diye korunmadık ikizlerim 4 aylıkken 3. bebeğime hamile kaldım üstelik doğal yoldan, rutin kontrol için gittiğim doktorda hamile olduğumu öğrenince büyük şok yaşadık çünkü bebeklerim çok küçüktü henüz,ozaman anladım ki stres bu işin en büyük düşmanıymış,oyüzden kendinizi zorlayın ve bu düşmandan uzak durmaya çalışın,sonrada Allahın izniyle tedaviler sonucu hepiniz olumlu sonuç alır bebeklerinize kavuşursunuz inşallah
DUALARIM SİZİNLE

Merhaba kızlar biz de 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz en son gittiğimiz doktor spermiogram istedi ve sonuçlara göre de kadın doğum dru sprmleri düzeltmeye çalışırız ama düzelse bile şansınız çok düşük, aşılama veya tüp bebek öneririm dedi. İlk anda böyle söyleyince çok moralimiz bozuldu. Resmen hiç şasınız yok der gibi oldu. Ürolojik muayeneye çağırdı. Eşimi zar zor ikna ettim inş gidicez. Aşağıda test sonuçları var bilen arkadaşlar dra gidene kadar bu konuda yardımcı olabilirler mi? Şimdiden çok teşekkürler.

Spermogram+Kruger
Cinsel Perhiz 4 GÜN
Likefaksiyon Süresi (dk) 20
NORMAL DEĞERLER
Volüm(ml) 2 2-6 ml
Viskosite NORMAL
pH 7.6 7.2-8.0
Agglutinasyon YOK
Lökosit <1.000.000/ml <1.000.000/ml
Eritrosit <1.000.000/ml <1.000.000/ml
Non germ hücresi <1.000.000/ml <1.000.000/ml
Konsantrasyon ( /ml) 14,000,000 20-100 milyon/ml
Motilite 52%
Prg.Hızlı(+4) 10%
Prg.Yavaş(+3) 30%
Yerinde (+2) 12%
Hareketsiz 48%
TPMSS (Total progressif motil sperm sayısı) 2,800,000
MORFOLOJİ (Kruger kriterlerine göre değerlendirilmiştir)
Normal 4
Baş anomalileri 66
Boyun anomalileri 16
Kuyruk anomalileri 12
Stoplazmik droplat 2

Canım merhaba,
Ne güzel haberler bunlar, çok sevindim allah bağışlasın canım
biz de o yollardan geçtik canım yaa, tedaviler ameliyatlar, hatta tüp de de sonuç alamadık biz yaş oldu 35... ben 13 şubat gibi dondurulmuş embriyoları koydurucam şimdi. 2 tane koyacaklar bu sefer allahım inşallah bizim de ikiz olur, hem de bi oğlan bi kızzz

kızlar cıkolata kıstı kesıntısız kasık agrısı yaparmı??benım yaklasıkkk 3haftadır kasık agrımmm var dr gıttı 5cm kıstımmm varrr napcambılmıorumm

saol canımm evet bende bu kadar fark olacanı zannetmiyorum ama bu ilk yaptımız testlerle biraz yüksek.valla kaan hocayı çok duydum ben mail attım oda saolsun cevapladı ve bulundum şehirde bir tüp bebek merkezinde başladık tedaviye tabii kaan hocayada havala düzelir düzelmez gidecez inşallaa allahın izniyle.canım inanırmısın ben doğall yoldannn olacagınaa inanıyoum olacakk rabbimin izniylee..fsh degerii için netten pek bişe bulamadım yüksek olmasıyla ilgili şeyler çıkıyor ama düşüklüğü ile ilgili bulamadım(

nerde yaptırıyorsunuz nasıl hata var anlamadım

fsh yükseltmek için belli bir ilaç tedavisi var dr ne dedi

valla en son yatırdımız tüp bebek mmerkezinde yaptırdık klomen verdii bakalım artık inş düzelecekk.zaten klomen fayda etmezse başka bi tedaviye gececk.başka bir sorun yok sadece fsh düşük çıktı onun dışında hersey normal

eki dostlar arkadaşları burada görmek çok güzel bende özlüyorumo eski günleri ama sizlerin yolunuz ayrıldı bizden yeni telaşlar yeni br düzeniniz oldu buraya sık uğrayamamanızı ben kendi adıma çok iyi anlıyorummmm arda sırada uğrayıp bizleri unutmadığınız yazmanızsa çok hoşuma gidiyor
canım rabbim kolaylık versin 3 bebişle uğraşmak kolay değildirrr öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…