merhaba canlar...
sizleri unuttum sanmayınherkes iyidir inş.
ben yine kardeşimde kalıyorum...
durumum iyiyken geçenki muyanede 10 gün içinde rahim ağzında gözle görülür bir kısalma olduğu gözüktü....
çok şükür erken farkettik....
biliyorsunuz baştan berli yatıyordum ama artık sadece lavaboya kalkıyorum...yemeyi suyu hep yatarak....
bunada şükür diyorum bebeğim iyi olsunda....
bugünde kotrolüm vardı maşaallah bugün iyi çıktı....
yinede kalkmak yok bundan sonra ne zaman ne olacağı belli olmuyor
bu arada maşaallah 21 haftalık olduk inş bebeğim sonuna kadar benimle kalır....
rabbim sizlere kısa zamanda sorunsuz hamilelikler nasip etsin...
her zaman dua edeeken öncelikle evat isteyenlere sonra kendime ediyorum
rabbim sizleri çok bekletmesin....amin......
canım bende bu gün sana mesaj yazacktım
çok sevindim sğalıkla inşşşşşşş bebişini kuacklarsın benim dualarımda seninle (tüm kızlarla )inşş
kızlar sitede anormallil var normal olarak giremiyorum başlıklar göstermiyor
fadigim maşallah canım inş. kucagına alacaksın
yeterim nasılsın canım karışım beni kötü yapıyor niyeki başdönmesi bulantı çok az ama
sağol canım yaaa ben giribim hemde çok kötü nefes alıp vermekte bile zorlanıyorum dr gittim önceki ilaçalrı yazdı dinlen dedi ama nerde yarın eşimin kontrolü var adanaya gideceğiz yine
birde kız kardeşim düşü yapıyor (8 yıldan sonra hamile kalmıştı)onunla has koşuşturyoruz
evet canım o kardeşim yok ya geetik olablirmi diye bizde araştırdık ama öle değildedi dr zaten onlar sebebpsiz infrtilite bizde ağır erkek infertilitesiyiz [sıze=3][/sıze]of canım ya kesin düşükmü yoksa kurtarılma ihtimali varmı
hani tüp yaptırmıştı o kardeşinmi yoksa
kız sizde irsimi yoksa çok üzüldüm ya 8 yıl dile kolay
yeterim gizim çok sağolun
Yetercim sana da kardeşine de geçmiş olsun...
Inş düşük değildir
yetercim kan değerleri nasıl bilmitorum ama hemen ümidi kesmeyin sakın hemen kürtajda olmasın...
benim bu hamileliğimde dr yüzüme sen düşük yapıyorsun dedi hatta kanamam çok bana birşey olmasın diye hastaneye yatırıyordu....
ama maşaallah bebişim bırakmadı beni...
kardeşin hiç kalkmadan yatsın birde muhakkak progesteron içeren ilaç kullansın derim...
CANIM DEĞERİ 107 İDİ BU GÜN KAN VERDİ DR YARIN ARARIM DEMİŞ AMA İLAÇ BAŞLAMADI MECBUREN YARINI BEKLEYECEĞİZ ASLINDA DÜN BEN BAŞKA BİR DR GİDELİM (devlet has )DEDİM AMA KARDEŞİMGİTMEK İSTEMEDİ
adetin kaçıncı günü canım... Inş yarın değer artmış olur...
gizim psikolojik olabilir seninkisi baş dönmesi filan.yada ham,le filan değilsin dimi?yetercim sanada geçmiş olsun,kardeşininde işallah bebişi düşmemiştir..
yok canım psikolojik degil ya yiyince bir garip oluyorum sarhoş gibi ne biliyim
nerde hamile lik kışke ama ben bunu yiyince hamile kalacagım demiyorumki sadece tüp bebekde şansım artıyormuş
ya okudum bir çok kişi bu karışım sonunda hamiş kalmış yarısı tüp bebekde özellikle döllenme olmayanlarda yarıyor
bendeki sorunda bu zaten döllenme olmayaşı kesin bu tüpde olacak yaradanımın izniyle
yeter çok merak ediyorum kardeşinin sonuçlarını allahım bebeginden ayırmasın kardeşini
canım malesef dün dr aradı ve 1007 olan değeri 30 lara düşmüş düşük olmuş dedi değerlerin sıfırlamasını bekleyeceğiz dedi
zaten 12. gün değeri 107 çıkınca dr bu değer bu günün değeri değil (rahimden bunu anladım dedi)senin değerlerin 1000 leri vurmuş keşke bir kaç gün önce gelseydin dedi
canım yaradan eşine kendine saglık versin inan üzüldüm ya yaşı kaç ki kardeşinin
sende gidecekdin has. valla allah sabır versin sana bir tarafdan eşin bir bebek sorunu birde kardeşin allahım bunun karşılıgını kucagını doldurarak verir inş
yeter fırsat bulup yapamadınmı ya şu karışımı ben devam ediyorum midem ekşimesine ragmen
eşimde şimdi keçiboynuzu pekmezi aldı geldi nisan da inş. tüp yaptıracagım heyecan başladı ya kız eger benim gibi biri hamile kalırsa sen havada karada kelırsın
şurda hamileyim diye bir topik açmak nasip olsa
GÜNAYDINLAR HAYIRLI CUMALAR rabbim cuma hürmetine dualrımız kabul etsin sağlık huzur versinnn HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN HAMİŞLERİMİZE SAĞLIKLA KUCAKLAMYI YANINDA OLANLARA YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN RABBİM
RABBİM HER KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA ONU NASİP ETSİN İNŞŞŞ
canım yaradan eşine kendine saglık versin inan üzüldüm ya yaşı kaç ki kardeşinin
sende gidecekdin has. valla allah sabır versin sana bir tarafdan eşin bir bebek sorunu birde kardeşin allahım bunun karşılıgını kucagını doldurarak verir inş
yeter fırsat bulup yapamadınmı ya şu karışımı ben devam ediyorum midem ekşimesine ragmen
eşimde şimdi keçiboynuzu pekmezi aldı geldi nisan da inş. tüp yaptıracagım heyecan başladı ya kız eger benim gibi biri hamile kalırsa sen havada karada kelırsın
şurda hamileyim diye bir topik açmak nasip olsa