Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba canlar...
sizleri unuttum sanmayınherkes iyidir inş.

ben yine kardeşimde kalıyorum...
durumum iyiyken geçenki muyanede 10 gün içinde rahim ağzında gözle görülür bir kısalma olduğu gözüktü....
çok şükür erken farkettik....
biliyorsunuz baştan berli yatıyordum ama artık sadece lavaboya kalkıyorum...yemeyi suyu hep yatarak....
bunada şükür diyorum bebeğim iyi olsunda....
bugünde kotrolüm vardı maşaallah bugün iyi çıktı....
yinede kalkmak yok bundan sonra ne zaman ne olacağı belli olmuyor
bu arada maşaallah 21 haftalık olduk inş bebeğim sonuna kadar benimle kalır....

rabbim sizlere kısa zamanda sorunsuz hamilelikler nasip etsin...
her zaman dua edeeken öncelikle evat isteyenlere sonra kendime ediyorum
rabbim sizleri çok bekletmesin....amin......

Son düzenleme:

canım bende bu gün sana mesaj yazacktım
çok sevindim sğalıkla inşşşşşşş bebişini kuacklarsın benim dualarımda seninle (tüm kızlarla )inşş

canım bende bu gün sana mesaj yazacktım
çok sevindim sğalıkla inşşşşşşş bebişini kuacklarsın benim dualarımda seninle (tüm kızlarla )inşş

kızlar sitede anormallil var normal olarak giremiyorum başlıklar göstermiyor

fadigim maşallah canım inş. kucagına alacaksın

yeterim nasılsın canım karışım beni kötü yapıyor niyeki başdönmesi bulantı çok az ama

sağol canım yaaa ben giribim hemde çok kötü nefes alıp vermekte bile zorlanıyorum dr gittim önceki ilaçalrı yazdı dinlen dedi ama nerde yarın eşimin kontrolü var adanaya gideceğiz yine
birde kız kardeşim düşü yapıyor (8 yıldan sonra hamile kalmıştı)onunla has koşuşturyoruz

of canım ya kesin düşükmü yoksa kurtarılma ihtimali varmı

hani tüp yaptırmıştı o kardeşinmi yoksa
kız sizde irsimi yoksa çok üzüldüm ya 8 yıl dile kolay

yeterim gizim çok sağolun

yetercim sana da kardeşine de geçmiş olsun...
inş düşük değildir

of canım ya kesin düşükmü yoksa kurtarılma ihtimali varmı

hani tüp yaptırmıştı o kardeşinmi yoksa
kız sizde irsimi yoksa çok üzüldüm ya 8 yıl dile kolay
evet canım o kardeşim yok ya geetik olablirmi diye bizde araştırdık ama öle değildedi dr zaten onlar sebebpsiz infrtilite bizde ağır erkek infertilitesiyiz [sıze=3][/sıze]
yeterim gizim çok sağolun

Yetercim sana da kardeşine de geçmiş olsun...
Inş düşük değildir

canım sağol malesef dr hiç umutlu değildi zaten dün okadar çok kanaması olduki hiç zanetmiyorum bebek oarada dursun [sıze=3][/sıze]

yetercim kan değerleri nasıl bilmitorum ama hemen ümidi kesmeyin sakın hemen kürtajda olmasın...
benim bu hamileliğimde dr yüzüme sen düşük yapıyorsun dedi hatta kanamam çok bana birşey olmasın diye hastaneye yatırıyordu....
ama maşaallah bebişim bırakmadı beni...
kardeşin hiç kalkmadan yatsın birde muhakkak progesteron içeren ilaç kullansın derim...

CANIM DEĞERİ 107 İDİ BU GÜN KAN VERDİ DR YARIN ARARIM DEMİŞ AMA İLAÇ BAŞLAMADI MECBUREN YARINI BEKLEYECEĞİZ ASLINDA DÜN BEN BAŞKA BİR DR GİDELİM (devlet has )DEDİM AMA KARDEŞİMGİTMEK İSTEMEDİ

adetin kaçıncı günü canım... inş yarın değer artmış olur...

fadikcim çok geçmiş olsun.işallah 36 yı tamamlayın sonra gelsin bebişin,cinsiyet belli olmuştur heralde?bide facen varmı?

gizim psikolojik olabilir seninkisi baş dönmesi filan.yada ham,le filan değilsin dimi?yetercim sanada geçmiş olsun,kardeşininde işallah bebişi düşmemiştir..

gizim psikolojik olabilir seninkisi baş dönmesi filan.yada ham,le filan değilsin dimi?yetercim sanada geçmiş olsun,kardeşininde işallah bebişi düşmemiştir..

yok canım psikolojik degil ya yiyince bir garip oluyorum sarhoş gibi ne biliyim

nerde hamile lik kışke ama ben bunu yiyince hamile kalacagım demiyorumki sadece tüp bebekde şansım artıyormuş
ya okudum bir çok kişi bu karışım sonunda hamiş kalmış yarısı tüp bebekde özellikle döllenme olmayanlarda yarıyor
bendeki sorunda bu zaten döllenme olmayaşı kesin bu tüpde olacak yaradanımın izniyle

yeter çok merak ediyorum kardeşinin sonuçlarını allahım bebeginden ayırmasın kardeşini

GÜNAYDINLAR HAYIRLI CUMALAR rabbim cuma hürmetine dualrımız kabul etsin sağlık huzur versinnn HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN HAMİŞLERİMİZE SAĞLIKLA KUCAKLAMYI YANINDA OLANLARA YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN RABBİM
RABBİM HER KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA ONU NASİP ETSİN İNŞŞŞ

canım malesef dün dr aradı ve 1007 olan değeri 30 lara düşmüş düşük olmuş dedi değerlerin sıfırlamasını bekleyeceğiz dedi
zaten 12. gün değeri 107 çıkınca dr bu değer bu günün değeri değil (rahimden bunu anladım dedi)senin değerlerin 1000 leri vurmuş keşke bir kaç gün önce gelseydin dedi

canım yaradan eşine kendine saglık versin inan üzüldüm ya yaşı kaç ki kardeşinin

sende gidecekdin has. valla allah sabır versin sana bir tarafdan eşin bir bebek sorunu birde kardeşin allahım bunun karşılıgını kucagını doldurarak verir inş

yeter fırsat bulup yapamadınmı ya şu karışımı ben devam ediyorum midem ekşimesine ragmen

eşimde şimdi keçiboynuzu pekmezi aldı geldi nisan da inş. tüp yaptıracagım heyecan başladı ya kız eger benim gibi biri hamile kalırsa sen havada karada kelırsın
şurda hamileyim diye bir topik açmak nasip olsa

canım amin inşşşşşş inşşşrabim yüzümüzü (hepimizn ) güldürsün inşşş kardeşimin yaşı 30 8 senelik evli kısmet bakalım:26::26::26:
yok canım çıkıp alamadım valla gribim hala geçmedi biraz vakit bulunca dinleneyim diyorum ama ne mümkün:26: eşim için dün kontrole gitmiştik yaa :26:işte eşimin mr sonucu vardı:44: bu sefer normal mr çeklidi:26: (ilaçsız )dr da beyindeki kitleyi görüp(dr sürekli değiştiği için bizim bilmediğimiz zamediyor )mr yeniden ilaçlı olarak istemiş ama has bizi arayıp haber vermdi bizde dün sonucu alıp kurula girecektik :26:mr sonucunu bize vermediler (dr yeniden ilaçlı istediği için )durmu anlatım mr çeken hemşireye :44:sağolsun bu gün çekelim hemen madur olmayın dedi ama sonuç ancak salı çıkarmış tekrar kurul için radevu almak lazım dediler:26::26: sağolsun orada çalışanlardan birisi dr görüşüp bizim dışımızda olayların geliştiğini anlatınca dr çarşaba gün tekrar gelsinler kurula alaım demiş yani çarşaba tekrar gideceğim sağlık olsun :26::26:
yok be gizim insanın kaderinde varsa he rşekilde bulur insanı ama gel görki kısmetinde yoksa ne olursa olsun olmaz bende artık kaderimde bir bebğin olmadığına inanmaya başladım :26::26:ne kadar çok çabaladım ne kadar çok uğraştım ama olmuyor elbette kul olarak yapacak bir şeyim yok(elimden geleni yaptım yapıyorum):44::44: diyorum ki RABBİM NEYLERESE GÜZEL EYLER keşke elimden başka bir şey gelse ama elimden gelen bu kadar

tünaydın canım durumlar nasıl merak ettim

yeterim hani şu karışım varya işe yarıyormu ne bugün adetimin 21.günü ben hiç hissetmezdim ama herhal yumurtam çatlıyor belim karnım adet agrısı gibi kopuyor ya devam edecegim bu küre
bugün bitti bile bir kavanoz ikinciyi hazırlıyor canım ablam

merhaba bu bahsettiğiniz karışım nedir acabaerkek için mi bayan için mi? birde keçi boynuzu pekmezimi kendisimi ben kendisini kaynatıp içmek diye biliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…