slm canım nasılsın??? çok geçmiş olsun öykümüze, dikkat edin kendinize, çok şükür benimkiler hiç hasta olmadı bu kış, hayırlısıyla hasta olmadan bahar gelse diye bekliyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun ben otomatiği falan geçtim, hani "çocuk bakmak zor " derler ya benim sadece 1 günümü görsen "zor" kelimesi hafif kalır yanında,günde en az 15 defa alt değiştiriyorum, ( bu; alt değiştirmeden hemen sonra tekrar batırıp yeniden değiştirdiklerimin sayılmamış hali) kahvaltı, uyku öncesi, uyku sonrası, akşam yemeği, yatmadan önce vs vs .... derken yoğun bir yemek döngüsü içindeyiz, durmadan emmek isteyen ufaklığı hiç saymıyorum, birini ayağımda birini beşiğinde salladığım, onları uyutmaya çalışırken küçüğü ağlamasın diye oynatmaya çalıştığım uyku saatleride cabası, o uyuduğunda da diğerlerinin ses yapmadan ve ağlamadan, ayrıca kavga etmeden oynaması için kendimi paraladığım saatleride katarsak benim 1 gün tam bir fiyasko tatlım, ama alıştım yoğun tempo ve 3-4 saatlik uykuylada ayakta kalınabiliyo bunu öğrendim, çocuklara her bakışımda burdaki günlerimi ve tüm arkadaşlarımı hatırlayıp bebek özlemini çeken tüüüüüüm canım arkadaşlarıma inanın hep dua ediyorum hiç unutmuyorum emin olun, bunları yazmamın nedenide gün içinde bilgisayar başına oturacak vaktimin olmadığını, ama sizleri hiç unutmadığımı ve saniye sürse bile pc yi açıp hemen ne var ne yok yeni haberler varmı diye bi okuyup çıktığımı bilmenizi istedim sitem etmeyin lütfen;
buradaki arkadaşları unutmak ne mümkün yeteriiiiiim en zor günlerimizi paylaştık birbirimizle
sadece iyi günden ziyade kötü gün dostu, büyük moraller bulduğumuz, birbirimizi teselli ettiğimiz,
derdimize deva olabilecek en ufak birşey duyduğumuzda gece gündüz demeden,
nefes almadan hemen pc başına oturup arkadaşlarımıza haber verdiğimiz,
bilgimizi, tedavilerimizi, başımıza gelen olayları son dakika gelişmesi olarak sürekli paylaştığımız ve
bir arkadaşımız hastaneye gitse, dört gözle tedavi sonuçlarını, özellikle test sonuçlarını toplu halde bekleyip,
meraktan çatlayıp, saniye başı " daha gelmedimi? " sorularıyla birbirimizi sıkıştırdığımız,
çift çizgi haberlerini duydukça o pembe çizgilere büyük bir hayranlık duymaya başladığımız,
tek çizgilere hep birlikte kızdığımız, darıldığımız, birbirimizin adet günlerini neredeyse ezbere bildiğimiz
ve günü geçen haber vermemişse tüm site içinde biyere haber bıraktımı diye aramaya başladığımız,
hamile haberlerini aldığımızda çok sevindiğimiz olumsuz ve düşük haberlerini aldığımızda çok üzüldüğümüz
ve şuan sayamadığım bir çok durumda hep birbirimizle iletişim içinde olduğumuz en güzel sayfaydı burası,
büyük bir aileydik biz...
benim için halen öyle ama malum zaman yok,
inanın yazmasamda, beni tanıyan,tanımayan tüm arkadaşların tedavilerini ve sonuçlarını elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ,
benim için unutulmadınız,
inanın hep dualarımdasınız,
Allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz inşallah...