- 7 Aralık 2011
- 344
- 0
- 47
senin bu söylediğinnn varyaaaa şerde hayır hayırda şerrr işte ben buna nasıl yaşadım( burayada yamışımdır önceleri)ben yılarcaaa yılarca tam 7 yıl infertiliteyle boğuştum (halada boğşmaktayımm )ilk duyduğumdan bu yana hep nereden geldi nereden beni buldu dedimmmm ağladığımda oldu zırladığımdaaa belki yerine göre isyan da ettim (allahım af etsin ) işte geçen yıl 7 yıldan sonra 5 negatif tüp bebk denmesinden sonraaa son defa denmek için bir tüp bebek merkezine gitik ve eşimden hormon testleri istendiii (1,5..2 yıl kadar önce yaptımıştık bu tetsleri)ve eşimin beynnde 5 cm lik bir kitle tespit edildi ve 12 saatlik bir opersyonla alındıııı ameliyat öncesiii dr bana eşini kaybedebiliriz felç kalabilir vs ir sürü şey söylediiii (allahım kimseye yaşamasın )ama eşim şimdi iyi eskisi gibi değil ama tedvaileri devam ediyor en azından yanımdaaa BİZ BU KİTLEYİ ERKEN FARK ETTİĞİMİZ İÇİN EŞİMİN HAYATININ KURTULDUĞUNU SÖYLEDİ DR
işte ben o gün infertilite olduğumuza şükür ettim ereğer biz infertilite olmasaydım biz o testleri vermezdik ve sonuç böyle olmazııııı
mevlam şifa versin eşine zor günler hatta yıllar yaşamışsınız belki de bu yüzden bu kadar duyarlısın iyi ki varsın