ama sen anne oldun doğru mu biliyorum
kızlar mrb bende umut arıyorumm kendime okuyorum okuyorum..faydasıda oluyor.morelim bugün düşüşlerde..benimde eşimde problem var 3 aydır öğrendik 2 aydır denemelerdeyiz son bi aydırda kaan hocanın verdiği ilaçlaı kullanıyouz.çok umutluydum ama bugün bir şok yaşadım.öncelikle şöle anlatayım ilk testi verdimizde sonuç 1 milyondu doktorr bi ay hiç ilaç vermeden beklettii neyse ikinci testi verdik sonuç 3 milyondu.bize testojel ve l aginine verdi bende tabi bu aarada keçi boynuzu kürü incir çakşırr ve havuççç boll boll yaptımm içirdim yedirdim boş durmadım sonra kaan hocaya mail attımm saolsun cevapladı.ilaç verdi bizde bu aada 3 testimizi yaptıralım dedik ve sonucumuz 6 milyon morfoloji 5 hareketlilik 20 idi şimdi şokdayım bi ay ilaçlarımızı düzenli kullandık ne eksik kaldı bilmiyorum ama sonuç hüsran sayı 600 bin hareket ve marfoloji 0.olacak gibi değil yaaa[/QUOT
geçmiş olsun bişey sorcam 3 ay olmuş ya öğreneli her ay mı sperm sayımı yaptırdınız yani biz 2 kere yaptırdık 3 gün ara ile acaba 1 ay olunca bizde mi yaptırsak ki
malesef canım benim hala bebeğim yok:14 [sıze=3][/sıze]
kızlar mrb bende umut arıyorumm kendime okuyorum okuyorum..faydasıda oluyor.morelim bugün düşüşlerde..benimde eşimde problem var 3 aydır öğrendik 2 aydır denemelerdeyiz son bi aydırda kaan hocanın verdiği ilaçlaı kullanıyouz.çok umutluydum ama bugün bir şok yaşadım.öncelikle şöle anlatayım ilk testi verdimizde sonuç 1 milyondu doktorr bi ay hiç ilaç vermeden beklettii neyse ikinci testi verdik sonuç 3 milyondu.bize testojel ve l aginine verdi bende tabi bu aarada keçi boynuzu kürü incir çakşırr ve havuççç boll boll yaptımm içirdim yedirdim boş durmadım sonra kaan hocaya mail attımm saolsun cevapladı.ilaç verdi bizde bu aada 3 testimizi yaptıralım dedik ve sonucumuz 6 milyon morfoloji 5 hareketlilik 20 idi şimdi şokdayım bi ay ilaçlarımızı düzenli kullandık ne eksik kaldı bilmiyorum ama sonuç hüsran sayı 600 bin hareket ve marfoloji 0.olacak gibi değil yaaa
demek ki olacakkkk :))))))) kalbim bunu söylüyor napıyım rica etsem kaan hocanın mailini ve tel no bana yollar mısın galiba ben yanlış adrese mail atıyorum
İNŞŞŞŞŞ CANIM RABBİM HEPİMİZE NASİP EDER İNŞŞŞŞ
canım bende yok ama bir topik var orada arkadaşlar var onlar kaan hoca ile görüşüyorlar oaranın linkini yazayım sana onlar yardımcı olurlarr [sıze=3][/sıze]
çok sevinirim linki yollarsan
CANIM ÖZELDEN YAZDIMMM burada( bilgemmmmmm)nikli arkadaş vardı oda görüşüyordu kaan hocayla arka sayfada yazıları var ondanda yardım alabilirisin
aldım sağolasın oraya yazmıştım ben yardım istemiştim şimdi yine yazdım bi müslüman döner inşallah allah yardımcımız olsun sevgiler ....
canım diğer topiktenn kaan hocayla görüşen arkadaşalrın özeline yaz mutlaka dönenolur ben hiç bilmiyorummmmm aders tel falan belki gizzz de biliyordurrr onda sor [sıze=3][/sıze]
kızlar mrb bende umut arıyorumm kendime okuyorum okuyorum..faydasıda oluyor.morelim bugün düşüşlerde..benimde eşimde problem var 3 aydır öğrendik 2 aydır denemelerdeyiz son bi aydırda kaan hocanın verdiği ilaçlaı kullanıyouz.çok umutluydum ama bugün bir şok yaşadım.öncelikle şöle anlatayım ilk testi verdimizde sonuç 1 milyondu doktorr bi ay hiç ilaç vermeden beklettii neyse ikinci testi verdik sonuç 3 milyondu.bize testojel ve l aginine verdi bende tabi bu aarada keçi boynuzu kürü incir çakşırr ve havuççç boll boll yaptımm içirdim yedirdim boş durmadım sonra kaan hocaya mail attımm saolsun cevapladı.ilaç verdi bizde bu aada 3 testimizi yaptıralım dedik ve sonucumuz 6 milyon morfoloji 5 hareketlilik 20 idi şimdi şokdayım bi ay ilaçlarımızı düzenli kullandık ne eksik kaldı bilmiyorum ama sonuç hüsran sayı 600 bin hareket ve marfoloji 0.olacak gibi değil yaaa[/QUOT
geçmiş olsun bişey sorcam 3 ay olmuş ya öğreneli her ay mı sperm sayımı yaptırdınız yani biz 2 kere yaptırdık 3 gün ara ile acaba 1 ay olunca bizde mi yaptırsak ki
evet canım her ay yapılıyor aslında 72 de yenilerrmiş sperm kendini ama merak iştee bide kaan hocada mailde bir ay sonra sonucu bana gönderin demişti o yüzdende yaptırdık aslında biz.
CANIM GEÇMİŞOLSUN ÖNCELİKLE DOĞRU DR BULMUŞSUNUZ BEN BURADA KAAN HOCADAN MENUN KALMAYAN KİŞİ GÖRMEDİM VALLA :44::44:
KAAN HOCAYA SORDUNMU BİLMİYORUM:26: (İLAÇLARLA KÜRLER BİRLİKTE KULANILDIĞINDA SORUN YARATABİLİRLER )AMA SPERM SAYISINDA İNİŞLER ÇIKIŞLAR OLMASI TEDAVİ SIRASINDA NORMALDİRSÜREKLİ BİR ÇIKIŞ OLMAYA BİLİR AYRICAAAA ÖNEMLİ OLAN SPERMİN KALİTESİDİR :26 TEDAVİLERDE öncelik sayı hareket moroloji yi düzeltip doğal yoldan gebelik elde etmek olsada )kaliteliiii spermlerle aşılama yaDa tüp bebek deneyerek güzel sonuçlar amayı hadefliyor dr UMARIM BUNLARA HİÇ GEREK KALMADAN BEBİŞ SÜRİZ YAPSIN AMA BURADA EN BÜYÜK İŞ SANA DÜŞÜYOR:44: EŞİNE DESTEK OLMALISIN VE KENDİNİİİ SORUMLU HİSETMESİNE ENGEL OLMALISINNNN (malesef ama infertilitede aslında hayatın her alanında böyledir de iş kadınalra düşüyor yükün ağırı yine bizde )eşine destek olacaksınnn ve inşşşş BAŞARACAKSINNNNNN
CANIM GEÇMİŞOLSUN ÖNCELİKLE DOĞRU DR BULMUŞSUNUZ BEN BURADA KAAN HOCADAN MENUN KALMAYAN KİŞİ GÖRMEDİM VALLA :44::44:
KAAN HOCAYA SORDUNMU BİLMİYORUM:26: (İLAÇLARLA KÜRLER BİRLİKTE KULANILDIĞINDA SORUN YARATABİLİRLER )AMA SPERM SAYISINDA İNİŞLER ÇIKIŞLAR OLMASI TEDAVİ SIRASINDA NORMALDİRSÜREKLİ BİR ÇIKIŞ OLMAYA BİLİR AYRICAAAA ÖNEMLİ OLAN SPERMİN KALİTESİDİR :26 TEDAVİLERDE öncelik sayı hareket moroloji yi düzeltip doğal yoldan gebelik elde etmek olsada )kaliteliiii spermlerle aşılama yaDa tüp bebek deneyerek güzel sonuçlar amayı hadefliyor dr UMARIM BUNLARA HİÇ GEREK KALMADAN BEBİŞ SÜRİZ YAPSIN AMA BURADA EN BÜYÜK İŞ SANA DÜŞÜYOR:44: EŞİNE DESTEK OLMALISIN VE KENDİNİİİ SORUMLU HİSETMESİNE ENGEL OLMALISINNNN (malesef ama infertilitede aslında hayatın her alanında böyledir de iş kadınalra düşüyor yükün ağırı yine bizde )eşine destek olacaksınnn ve inşşşş BAŞARACAKSINNNNNN
evet canım her ay yapılıyor aslında 72 de yenilerrmiş sperm kendini ama merak iştee bide kaan hocada mailde bir ay sonra sonucu bana gönderin demişti o yüzdende yaptırdık aslında biz.
biz de yaptıralım bari ya öyle bi şehir ki burası hastanesi güya tam teşekküllü ama basit bi analiz için erzurum ya da karsa gideceksin hayırlısıyla bi çıksam bu şehirden önümü görecem de elim kolum bağlı kaldı burada
nihayet özel mesaj atma hakkım olmuş attım bakalım dönerler inşallah biraz da keşanlı ali izleyim içim bayıldı valla
canımm en kötüsüde nedenini bilmemek bizim hormonlarda sorun yok varikasel yok yani hersey normal gibi ama lökosit mevcut malesef bunu hocaya yazmadım henüz ama çarşamba tekrardan yapılacak test ondan sonra yazarım artık.havalar düzelir düzelmezde gitmeyi düşünüyoruz yanınaa
inşallaaa canımm dediğin gibii bu işin sonu başarı ile sonuçlanır.çok emek veriyouz dualarr ediyoruz umarım rabbim kucamızı boş bırakmaz.isteyen herkese o mmucizeyi yaşatır
canım seni ne kadar iyi anlıyorum bileme:sin:26: çünki bizde aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruzzzbenim eşimde tedaviye başladığımızda sayı 18 milyon civarındaydııı ieri harektli sorunluydu (o zaman 2006yılında morfoloji diye bir şeyi bilmiyordum bile)biz üroloğlarla tedaviye başladıkkk:44: ama sayı düştü renkli dopler önerdiler varikosel için yok dendiii hatta bir dr gelin ameliyatı yapalımm ne kayberdesiniz dediii bu arada morfolojiyi öğrendim ve bunun testini yaptırdık ama %1 çıktııı biz bu arada 10 lar ca dr gittik her ilaçta sayı düştü düştü 2 milyonun altına indiii ben artık sıfırlayacak diye korkarkennnnn 2 defa tüp bebek dendikkkk:26: 2. tüp bebkte negatif sonuç alınca epikiriz aldım has bir baktım eşimin sperm sayısı 23 mlyon şaşrıdım dr görüştümmm senin eşinin sıkıntısının stres olduğunu düşünüyorum dediiii:44: (bu arada alternatif tıplada çok haşır neşir olduk)ve şimdi bıraktıkkkkkkk her şeyi son 2 yıldır hiç bir şey denmiyoruzzzzz:26: son bir yıldır zaten eşimin beyninde oluşan kitle sebebyile tedavi yönümüz infertilitedennnn beyin cerahi servisine kaydııı
canım bence sayı ve hareket iyi olduğunda morfoloji iyi olduğundaaa (kendine bir süre ver ama )çok fazla beklemden tedavainizi olun ve inşş bebişinizi kucaklayınnn ben 8 yılık infertilitede 5 tüp bebek denedim ama olmadı yanibu işin garantisiyok malesef
okudum da seni düşündüm ki mevlam bize bazen şefkat tokatını atıyor 9 yıl kadar önce çok aşırı üzücü bir durum yaşamıştım o sırada o kadar çok üzülüyordum ki mevlam bana ders mi verdi bilmem ama annem meme kanseri oldu o sırada o yüzden bu bana ders olmuştur biz farkında değiliz ama şerde hayır aramak lazım eşine çok geçmiş olsun