- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 48
bilgemcim hamileymişsin çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah
papatyacım sanırım hamile kalmış ve bebğini kaybetmişsin çok üzüldüm canım bebişinn seninle olduğu haberini duymak isterdim ama kısmet tabiki rabbim tez zamanda sağlıklı bi bebek nasip eder inşallah genetik testinizde problem çıkmamış bu güzel bi haber ama düşüklerinde nedeni bi an önce bulunur inşallah allah yardımcın olsun canım.
melony canım eşinle problemlerin olduğunu yazmışsın çok üzüldüm okadar bebek diye hayaller kurduk bu topikte yeterinde yazdığı gibi ozamanlar tek problemimiz bebekti şimdi herşeyin yoluna girmesi gerekirken kuzunuza kavuşmuşken niye böyle olduki evde huzursuzluk çok zordur çok şükür ben böyle bi problem yaşamadım allahta yaşatmasın ama çevremden biliyorum allah yardımcın olsun inş. herşey yoluna girer.
yeterim sen nasılsın canım nasıl gidiyor eşinin sağlığıyla ilgili problem varmış sanırım tekrar geçmiş olsun bi an önce sağlığına kavuşur inşallah
fadiğim yanlış okumadıysam düşük tehliken kalmamış erken doğum riski var diye yazmışsın ama inşallah öyle olmaz bebişin tam zamanında gelir bu sefer sağlıkla kucaklarsın yavrunu herşey gönlünce olsun tatlım
sağol canım eşimin durumunda bir dğşiklik yok malesef dr gidip geliyoruz ilaç tedvaisi uygulanıyor şimdilik AMELİYAT OLAMASINI BENDE SİTEMİYORUM ÇÜNKİ O DÖNEM ÇOK ZOR VE SIKINTILIYDI AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAKTAN ÇOK KORKUYORUMMM MART AYNDA MR ÇEKİLECEK BAKALIMMM DR NE DİYECEK
aymes seni burada gömek güzeldiiii sevcanda gelmişşşş