Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilgemcim hamileymişsin çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah

papatyacım sanırım hamile kalmış ve bebğini kaybetmişsin:KK14: çok üzüldüm canım bebişinn seninle olduğu haberini duymak isterdim ama kısmet tabiki rabbim tez zamanda sağlıklı bi bebek nasip eder inşallah genetik testinizde problem çıkmamış bu güzel bi haber ama düşüklerinde nedeni bi an önce bulunur inşallah allah yardımcın olsun canım.

melony canım eşinle problemlerin olduğunu yazmışsın çok üzüldüm okadar bebek diye hayaller kurduk bu topikte yeterinde yazdığı gibi ozamanlar tek problemimiz bebekti şimdi herşeyin yoluna girmesi gerekirken kuzunuza kavuşmuşken niye böyle olduki evde huzursuzluk çok zordur çok şükür ben böyle bi problem yaşamadım allahta yaşatmasın ama çevremden biliyorum allah yardımcın olsun inş. herşey yoluna girer.

yeterim sen nasılsın canım nasıl gidiyor eşinin sağlığıyla ilgili problem varmış sanırım tekrar geçmiş olsun bi an önce sağlığına kavuşur inşallah

fadiğim yanlış okumadıysam düşük tehliken kalmamış erken doğum riski var diye yazmışsın ama inşallah öyle olmaz bebişin tam zamanında gelir bu sefer sağlıkla kucaklarsın yavrunu herşey gönlünce olsun tatlım

sağol canım eşimin durumunda bir dğşiklik yok malesef dr gidip geliyoruz ilaç tedvaisi uygulanıyor şimdilik AMELİYAT OLAMASINI BENDE SİTEMİYORUM ÇÜNKİ O DÖNEM ÇOK ZOR VE SIKINTILIYDI AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAKTAN ÇOK KORKUYORUMMM MART AYNDA MR ÇEKİLECEK BAKALIMMM DR NE DİYECEK
aymes seni burada gömek güzeldiiii sevcanda gelmişşşş :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

selam.kızlar.nerelerdesiniz..

fadik.merak.ediyorum.ne.ypatın.nasıl.hamilelik.yolundamı

yeter.aşk.melegi.eşlerinizdeki.durumlar.nasıl.oldu..
yeteri.inş.tekrar.ameliyat.gerek.kalmaz

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:canım fadik iyi dikiş atılmışşş kadeşi varmış (kardeşinde kalıyorda olablir :KK17:)ama şimdilik sorun yok dedi :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

günaydnlar

yeterim.slm.canım.has.işleri.zor.allah.kolaylık.versin.eşinede.şiflar

fadik.adına.sevindim.yanında.birilerinin.olmasına.inş.dokuz.ay.sonra.alır.kucagına

yeter.birde.araştırırken.bir..şey.bıuldumpolistik.overlilerle.ilgili.şeker.hpı.kullanıyorlarmış.özellikle.kilolu.olanlara.veriyormuş.dr.

valla.bende.kilo.aldım.bu.illet.yüzünden.bende.bu.ayki.adetimi.bekliyorum.dr.sorup.kullanacagım

günaydnlar

fadik.adına.sevindim.yanında.birilerinin.olmasına.inş.dokuz.ay.sonra.alır.kucagına

yeter.birde.araştırırken.bir..şey.bıuldumpolistik.overlilerle.ilgili.şeker.hpı.kullanıyorlarmış.özellikle.kilolu.olanlara.veriyormuş.dr.

valla.bende.kilo.aldım.bu.illet.yüzünden.bende.bu.ayki.adetimi.bekliyorum.dr.sorup.kullanacagım

entreresan şeker hapı kulanmalrııııııı (benim eşimden alınan kistlerde positikovermişş )raporunda gördümmmm çok şaşırdımmm (daha doğrusu raporuna böyle yazmışlar polistikover diyeee beyinde bu kist olumu bilmiyorum dr da sormadım hiç o kadar çok şey soruyorum ki buna sıra gelmiyor)
evet fadik için bende mutlu oldum inşşşş bebiş kucağında döner aramıza :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

valla.araştırıyorum.bende.çogu.kullanıyor.canım.glifor.diye.bir.ilçdr.veriyormuş.rkadaşın.birine.5.dr.gittiginde.veriyorlarmış.ben.dr.sitesinde.de.araştırdım.eger.kilon.varsa.ve.pco.isen.kullanıyormuşsun.yinede.dr.sor.istersen.gidersen.benim.aklıma.yattı.valla.58.dim.4.sene.olacak.70.oldum.ya.kullanacagım.ben.valla.3.ayda.etkisini.gösteriyor.zaten.şimdilik.tedavi.düşünmüyorum.karar.verdim.9.ayda.inş.ne.deyim.önce.bu.ayki.adetimi.olayım.mydanoz.suyu.içecegim.sonrada.bu.hapı

seni unuturmuyuz canım hiç:KK66:

green.tombşilim.hg.din.cnım.neler.ypıyoorsun.bakalım

slm canım unuturmuyuz seni nasılsın neler yapıyosun sen bayadır girmiyosun

Kızlaaaaaar, ben de sizleri unutmadım; ama sanırım biraz bir bunalım dönemim oldu, ilk deneme baya sarsıcı oluyormuş olumsuz sonuçlanınca, bundan sonrakilerde daha deneyimli olacağım için böyle olmaz diye düşünüyorum,tabi yine de Allah bilir... Artık daha sık girmeye çalışacağım, hepinizi seviyorum...

Selaaaam kızlar ..
Aşk meleğim , yeterim , giz'im , green'im ..
Ben iyiyim çok şükür bebeğimde iyi teyzeleri..
Yarın dr kontrolümüz var ..
10. haftamızda bitiyor 11. haftaya giriyoruz hayırlısı ile...
İnşallah rabbim tez zamanda sizlerede yaşatsın ve isteyen herkese canlarım..

Bilgemmmmmmmmmmmmm, bilmiyordum hamiş olduğunu, çok sevindimmmmmmm...:KK8: Darısı başımıza İnşallah, sen de bebişine iyi bakk, teyzesi onu öpüyor çok söyle ona :))

günaydnlar

Kızlar Fadik de hamişmiş ben neler kaçırmışım böyle yahu... Gizcim evet ben de kadın doğum doktoruna gittim ve sağlam olan yumurtalığımda da kist başlamış ve de ben de kilolu olduğum için bana da glucophage verdi doktor, bu da glifor gibi şeker ilacı, mide bulantısı yapıyor biraz. Adet düzenim bozuldu benim de bu ilaçla sanki daha iyi bir de doktor bu ilacın bebeğin tutunması aşamasında iyi olduğunu söyledi. Bu ilaç bazı özel hastanelerde bebeğin tutunma aşamasında veriliyormuş ve tekrar transfer yapılıp da bebek tutunursa hamileliğin ilk 3 ayında da bu ilacı kullanmanı isteyeceğim senden dedi bana. İçiyorum ya şimdilik bakalım.

green.canım.haklısın.valla.ilki.kolay.oluyor.sonrası.biraz.daha.zor.

bende.bu.ayki.adetimle.bu.ilaca.başlıyacagım.tatlım.bulantı.olutyormuş.hhalsizlikde.yemekten.hemen.sonra.öneriyorlr.hatta.bşlrda.vücut.alışssın.diye.gece.yatarken.ilk.bir.hafta

sende.ne.var.ne.yok.işe.girecektin.itfaiyemi.ne.demiştin.devlet.işiydi.hani.

merrhabalar hanımlar
benim eşiminde sperm değerlri sorunlu
morfoloji %1
hız %5
sayı 20000000
inanın 1 senedir bişey değişmedi
varikoselde çıkmadı
proxsed kullandık oda bi işe yaramadı
tek çare mikroenjeksiyon dendi
ibrahim saraçoğlunu aradım bize bir sürü kür gönderdi kullanmamıız için onlar bitince tekrar tahlil istedi
tahlil vaktimiz geldi bende merakla bekliyorum bu hafta içinde yaptırmayı düşünüyoruz...
bu arada 4 aydır keçiboynuzu kürüde yapıyoruz
bende tekrardan soğan kürüne başlayacağım olmadı tüp bebek yaptırırz ne olacak eşim ilk duyduğunda doktor tüp deyince çok üzüldü uzun bir süre kendine gelemedi halada tüp istemiyor normal yoldan olacağını düşünüyor
zaten saraçoğlu morfoloji düzelmez ise tüp bebekte tutmaz dedi üstüne basa basa

merrhabalar hanımlar
benim eşiminde sperm değerlri sorunlu
morfoloji %1
hız %5
sayı 20000000
inanın 1 senedir bişey değişmedi
varikoselde çıkmadı
proxsed kullandık oda bi işe yaramadı
tek çare mikroenjeksiyon dendi
ibrahim saraçoğlunu aradım bize bir sürü kür gönderdi kullanmamıız için onlar bitince tekrar tahlil istedi
tahlil vaktimiz geldi bende merakla bekliyorum bu hafta içinde yaptırmayı düşünüyoruz...
bu arada 4 aydır keçiboynuzu kürüde yapıyoruz
bende tekrardan soğan kürüne başlayacağım olmadı tüp bebek yaptırırz ne olacak eşim ilk duyduğunda doktor tüp deyince çok üzüldü uzun bir süre kendine gelemedi halada tüp istemiyor normal yoldan olacağını düşünüyor
zaten saraçoğlu morfoloji düzelmez ise tüp bebekte tutmaz dedi üstüne basa basa

canım.evet.morfoloji.kötü.ama.dur.bakalım.burda.ne.mucizeler.okuyoruz.önce.kürleri.güzelce.kullansın.eşin.ve.güzel.beslensin.vitamin.ilacıda.kullansın.zararrı.yok.merakla.bekliyorum.sonuçları

hem.tüp.bebek.olma.şansınız.var.hiç.yoktan.bunu.bulamayanlarda.var.inan.eşine.destek.olmak.senin.görevin.

merhaba kızlar eşim çok şükür ki iyi şimdilik geçenler de nöbet geçirir gibi oldu ama şükürki az bi şekilde atlattık tansiyonu düşüktü yine onunda etkisi vardı arada bir yokluyor bizi böyle işte sağolun güzel dilekleriniz için.
yetercim sanada geçmiş olsun evet insanın eşinin hasta olması çok zor bi durum amma rabbim daha kötülerinden korusun bizleri halimize şükürki tedavileri var
bilgemcim maşallah inşallah hep böyle ilerler herşey.
fadikcim düşük tehliken geçmi,ş inşallah sende busefer bebişini koklayanlardan olursun
sevcanım canım doğuma az kaldı nerde o eskiden olmuyor dediğimiz günler bak rabbim mucizesiyle 2.yi gönderiyor sana.sağlıkla doğur erenin kardeşini.
gizcim sonunda adet oldum üstümdeki o sıkıntı bitti çok şükür
grendems canım ilk şok hep zor atlatılıyor inşallah 2.sinde bebişlerimiz bizlerle olur busefer mutluluk şokunu yaşarız inşallah

kzlar nasılsınızzz
diyorum ama gizim varrr bir tekkk birde aşk meleği uğramışşşş
aşkmeleği canım rabbim yardımcımız olsun beterinden korosun ne diyelimmm

kzlar nasılsınızzz
diyorum ama gizim varrr bir tekkk birde aşk meleği uğramışşşş
aşkmeleği canım rabbim yardımcımız olsun beterinden korosun ne diyelimmm

iyiyim.yeterim.ne.olsun.sogukla.ugraaşıyoruz.çok.soguk.ya
birde.rüyalarla.iki.gündür.garip.rüylar.görüyorum.valla
bir.tanıdıgıma.gidiyorum.kilolu.bi.dr.muayene.ediyor.beni.sonra.elinde.kocaman.bir.sürahi.içinde.bugday.var.ben.bunu.içiyorum.diyor
ynında.bir.kız.diyorki.bunun.neyi.var.çocugumu.olmuyor.diyor.yok.çocugu.olacak.aama.perveste.kullansın.dedi.uykudaanç.uyandım.yazdım.hemen.baktım.nete:ilşki.ile.ilgili.birşey.hayırdır.bugün.deneme.yapayım.belki.işarettir.garip.bir.rüya.valla

aşk.melegim.çok.geçmiş.olsun.canım

iyiyim.yeterim.ne.olsun.sogukla.ugraaşıyoruz.çok.soguk.ya
birde.rüyalarla.iki.gündür.garip.rüylar.görüyorum.valla
bir.tanıdıgıma.gidiyorum.kilolu.bi.dr.muayene.ediyor.beni.sonra.elinde.kocaman.bir.sürahi.içinde.bugday.var.ben.bunu.içiyorum.diyor
ynında.bir.kız.diyorki.bunun.neyi.var.çocugumu.olmuyor.diyor.yok.çocugu.olacak.aama.perveste.kullansın.dedi.uykudaanç.uyandım.yazdım.hemen.baktım.nete:ilşki.ile.ilgili.birşey.hayırdır.bugün.deneme.yapayım.belki.işarettir.garip.bir.rüya.valla

aşk.melegim.çok.geçmiş.olsun.canım

canım geçen gün sidelya ile konuştum çok soğuk ank dediii ama normal oralarnın soğuk olması mersinde bile donuyoruz bizzzz
canım haryırlara çıksın rüyan inşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim cadi kizlarimla ugrasiyorum 1 ay sonra 1.5 yasina girecekler allahin izniyle cok yoruyorlar beni ama bir gulus bir sozcukle herseyi unuturuyorlar bana
rabbim tum evlat hasretiyle yanan arkadaslarimizada nasip eder insallah anne olmayi
her zaman dualarimdasiniz
yetercim ask melegi rabbim eslerinize sifa versin allah yardimciniz olsun
fadikte iyiymis rabbim yardimcisi olsun insallah saglikla zamaninda kavusur bebisine

YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim cadi kizlarimla ugrasiyorum 1 ay sonra 1.5 yasina girecekler allahin izniyle cok yoruyorlar beni ama bir gulus bir sozcukle herseyi unuturuyorlar bana
rabbim tum evlat hasretiyle yanan arkadaslarimizada nasip eder insallah anne olmayi
her zaman dualarimdasiniz
yetercim ask melegi rabbim eslerinize sifa versin allah yardimciniz olsun
fadikte iyiymis rabbim yardimcisi olsun insallah saglikla zamaninda kavusur bebisine

CANIM allah kolaylk versinnnn buraya ve diğer tarafa yazdıklaırnıda okuyorum her seferinde yoruyor kızlar beni ama bir gülüşlri unutuyor yazıyorsun yaaaa içim gidiyorrr sağlıkla sıhatle uzun ömürler nasip etsin rabbim kızlarına (cadılara)sizinle birlikte inşşşş
sağol canım allah razı olsunn

CANIM allah kolaylk versinnnn buraya ve diğer tarafa yazdıklaırnıda okuyorum her seferinde yoruyor kızlar beni ama bir gülüşlri unutuyor yazıyorsun yaaaa içim gidiyorrr sağlıkla sıhatle uzun ömürler nasip etsin rabbim kızlarına (cadılara)sizinle birlikte inşşşş
sağol canım allah razı olsunn
Amin yeterim allahim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah
Sizde benim gibi dert yanarsınız bana inşallah bizi yoruyor bu bebisler diye

X