- 7 Aralık 2011
- 344
- 0
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar ..
Herkes iyidir inşallah ..
Ankara buz gibi .. Dün annemlere gittik , dönüşte yolda kaldık , kaza olmuş ..
15 dk lık yolu 1.5 saatte geldik ..
Çok şükür ki kazasız belasız gelebildik ..
Giz2im bilir Ankara'nın ayazını soğunu :)
Fadiğim canım maşallah 18 haftalık olmuşsunuz , Rabbim yardımcın olsun , çok güzel bir hamilelik geçir inşallah ve sağlıcakla kucakla evladını..
Darısı başımaaa..
Ve diğer arkadaşlarımında hamile kalmasına inşallah ..
merhaba bu başlığa ben de dahil oluyorum ilk duyduğum andan beri nötr bi haldeyim ne hissedeceğimi bilemedim bi türlü yani üzücü bir durum ama nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım şaşkın ördek yavrusu gibiyim vesselam ya siz ilk duyduğunuz da ne yapmıştınız ????
slm.canım.hg.din.ilk.duydugumda.mahvolmuştum.dr.öyle.bir.söylemiştiki.allak.bullak.oldu.kafam
şimdiki.aklım.olsa.inn.bu.kadar.üzülmezdim.o.zamanki.cahilligim.işte
senin.durumun.nedir.canım
gizim nsln
slm.canım.hg.din.ilk.duydugumda.mahvolmuştum.dr.öyle.bir.söylemiştiki.allak.bullak.oldu.kafam
şimdiki.aklım.olsa.inn.bu.kadar.üzülmezdim.o.zamanki.cahilligim.işte
senin.durumun.nedir.canım
iyiym.canım.ya.adet.agrıları.çekiyorum.valla.yaptıgım.birşey.yok
senden.ne.haber.topikte.bayagı.hamiş.var.valla
fadik
bilgem
toana
ilayda
valla durumum anlattığım gibi nötr bi haldeyim sanki duygularımı aldılar benden ne üzüntü hissi var ne başka bişey salaklaştım resmen bi de bu konu hakkında zerre kadar bilgim yok varikosel ne demek ameliyat ne demek yumurta çatlasın patlasın falan filan sanki bi dağ var önümde de ben aşamayacakmışım gibi geliyor senin durumun nasıl şimdi
valla durumum anlattığım gibi nötr bi haldeyim sanki duygularımı aldılar benden ne üzüntü hissi var ne başka bişey salaklaştım resmen bi de bu konu hakkında zerre kadar bilgim yok varikosel ne demek ameliyat ne demek yumurta çatlasın patlasın falan filan sanki bi dağ var önümde de ben aşamayacakmışım gibi geliyor senin durumun nasıl şimdi
ne.soracaksan.olursan.ol.burdayız.bütün.sorulara.cevap.alırsın.burda.tatlım
yaşım.34.benim
şimdi.sana.gelelim
yaş.kaç
adetin.3.günü.hormon.testleri.yapıldımı.sonuçlar.neler
bugüne.kadar.dr.ne.dedi.
ne.tür.ilaç.kullanıyorsunuz.eşin.ve.sen
eşinde.vrikosel.ama.ileri.derecemi.ameliyat.dedilermi
sperm.sonuçları.nedir
adetlerin.düzenlimi.kaç.günde.bir.oluyorsun
yazdıklarımı.yavaş.yavaş.cevapla.canım.yardımcı.olayım.
bizim.topik.ne.hamişler.gönderdi.senide.kısa.zamanda.şutlarız
birde.hangi.şehirdesin.hangi.dr.gittin
cnm benim inşallah çok da öğrenmeden hamiş olrsun biz artık bu konularda eğitimli olduk ilk duyduğumuzda bende senin gibiydim ne hissetmeliydim üzüntü kızgınlık tevekkül isyan inanç ama koca boşluktu sonra yola devam her topikte bol bol hamişimiz var
merhaba teşekkür ederim ilgin için;
ben ardahanda yaşıyorum ama ankarada tedavi sürecime başlamak istiyorum ailem orada
77 doğumluyum
ankara da eski devlet demir yolları hastanesine gittik
evet benim tüm testlerim yapıldı sonuçlar iyi çıktı
eşime de sperm sayımı yapıldı 2 defa sayı birinde 10 milyon diğerinde 1 milyon çıktı düzen lab yapılan testi esas aldı dr yani 1 milyonu
varikosel dedi ameliyat edeceğiz 3 ay sonrada tüp bebek dedi
eşime tetradox ve cipro verdi kullandı bitti bunun dışında herhangi bi ilaç kullanmıyoruz
durum bu yani bunları yeni öğrendik sayılır ankarada yaşamamız lazım ki bir şeylere başlangıç yapalım bunun için de tayin gerekiyor tayin işi de martta belli olacak olursa olacak olmazsa mayısta ankaraya gitmemiz gerekiyor o zaman bir başlangıç yaparız diyoruz ameliuyat olur eşim bi de eşimin sonuçlarını 2 farklı dr gösterdik biri ameliyat dedi öteki tanıdık bi dr du ameliyat olsa nolacak ki istenen sayıya mı ulaşacak sanki bu dr ların para kazanmak için hemen ameliyat demesi felan dedi siyasetten felan girdi konuya işte böyleeee bekliyorum yorumlarını
merhaba teşekkür ederim ilgin için;
ben ardahanda yaşıyorum ama ankarada tedavi sürecime başlamak istiyorum ailem orada
77 doğumluyum
ankara da eski devlet demir yolları hastanesine gittik
evet benim tüm testlerim yapıldı sonuçlar iyi çıktı
eşime de sperm sayımı yapıldı 2 defa sayı birinde 10 milyon diğerinde 1 milyon çıktı düzen lab yapılan testi esas aldı dr yani 1 milyonu
varikosel dedi ameliyat edeceğiz 3 ay sonrada tüp bebek dedi
eşime tetradox ve cipro verdi kullandı bitti bunun dışında herhangi bi ilaç kullanmıyoruz
durum bu yani bunları yeni öğrendik sayılır ankarada yaşamamız lazım ki bir şeylere başlangıç yapalım bunun için de tayin gerekiyor tayin işi de martta belli olacak olursa olacak olmazsa mayısta ankaraya gitmemiz gerekiyor o zaman bir başlangıç yaparız diyoruz ameliuyat olur eşim bi de eşimin sonuçlarını 2 farklı dr gösterdik biri ameliyat dedi öteki tanıdık bi dr du ameliyat olsa nolacak ki istenen sayıya mı ulaşacak sanki bu dr ların para kazanmak için hemen ameliyat demesi felan dedi siyasetten felan girdi konuya işte böyleeee bekliyorum yorumlarını
günaydın larr..bende bebiş konusunda skıntı yaşamaktayım...hep okurdum şimdi yazıyorum...umarım herkesin bebek isteği gerçekleşir.
hoş geldin canımmm bence ank kaan hoca ile(kaan aydos) görüşsün eşinnn:26: giden herkes çok menunnn eşinin sayısına gelince sayıyı pskolojide etkilerr yani kafasına takmışsa bu durumu sayı ondan düşmüşte olabilir :44::44:
bu kulandığınız ilaçlar antibiyorik ve vitamin ben bu ilaçalardan bir şey çıkacağını düşünmüyorum :44:çünki benim eşimde kulanmıştıııı :44:
bu ameliyata gerek yok diye dr gelince ameliyat sadece sayı hareket artırmak için yapılmıyor artık:26: günümüzde (asıl amaç bu olsada )kaliteyi artırmak için yapılıyor :44:ki aşılama yada tüp bebekte daha iyi sonuçlar alınsınnnn :44:kesinlikde iyi bir üroloğla başlayın tedvainize ŞANSINIZ BOL OLSUNN
merhaba; bencede stres çok etkili o nedenle zaten evde bu konuyu hiç konuşmuyoruz siz ne yaptınız peki son durumunuz nedir ?cnm benim eşimde de varikosel var bu konuda ben ameliyat diye tutturdum ist en ünlü dr gittik ameliyat gerek yok dedi dooplerde var elle bakıldığında çok önemsizmiş elle bakıldı mı varikoselden sonra sayı artan çok kişi var sadece sorun varikoselse zaten işiniz kolay sende sorun olmaması çok güzel ama stres hormonları çok kötü etkiliyor
günaydınlar
ülkem.burda.bir.arkadaş.vardı.adı.bilgem.eşinin.degerleri.çok.kötüydü.inan.nerdeyse.tamamı.hasarlı.çıkmıştı
kaan.aydosa.başvurdu.öyle.sürekli.gidip.gelmeyede.gerek.yok.canım
yeterimde.demiş.sende.sorun.olmadıkça..sen.dokuz.dogurursun.önce.korkuyu.bırak.
bilgem.şu.anda.hamile......canım
sen.sonuçları.kaan.hocaya.faxla.sürekli.onunla.irtibat.kur.eşini.belli.aralıkla.çagırır.gitsin.gelsin.sana.gerek.yok.ne.zaman.düzeldi.tamam.derse.ya.normal.olmadı.tüp.bebek.canım.ama.inanıyorum.senin.olacak
bu.arada.eşine.trental.400mg.al.içsi.kaan.hoca.verir.zaten.birde.evikap.200mg.sabah.akşam.bir.
bolbol.ceviz.fındık.fıstık.siyah.üzüm.
keçiboynuzu.pekmezi.al.sabah.akşam.bir.kaşık
ama.önce.kaan.hocaya.mail.at.eger.o.ameliyat.derse.hiç.durma.yaptır.