- 5 Ekim 2010
- 321
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi ülkeden aldınız? ve ne isimle istediniz lütfen yardımcı olurmusunuz.
selam kızlar
onurumsun ne kadar güvenmeli bu ilaca bilmiyorum hergün yeni birşeyler atıyorlar ortaya
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var sebebi nedir
benim adetletlerim kızlıgımdan beri düzenlidir hep 2 veya 3 gün bazende tam gününde olurdum normal bu zaten
kasım 13
aralık 13
şimdide hiç inanamadım ama ocak 2 de hastalandım normal adet miktarı bu nedendir ya bilgi verin eger bir iki damla olsaydım test yapacaktım ama yogun akıl sır erdiremedim
uzun zaman oldu buraya yazmayalı.dilerim herkez iyidir.ben aynıyım eşim tedavide devam ediyoruz.hayırlısı bakalım..rabbim dilerim bu yıl gönderir mucizelerimizi inş
teyzem almanyada sorayım eger gönderirim derse zaten burda izinde almanyada hast. çalışıyor ordaki dr larada sorsun bakalım neymiş
kızlar benim durumumda adet olan oldumu umut kapısı ya adet oldum bittim sonrasında fazla geçmeden gögüs uçlarm öyle acıdıki aman allahım okunamadım sanki yara olmuş uçları sızım sızım bu sızı geçtikten sonra 2 ocakda oldum
mrh kızlar nasılsınız bende gelemedim birkaç gündür GİZİM MERAK EDİP MESAJ ATMIŞ eşimin kontroleri vardııı çok yoruldumve üsütne has oluyorummm
bu tentüre ulAŞMAK NE ZOR..nasıl yapıcam da ulaşıcam bilemedim yardımcı olabilirmisinizz kimseyi bulamadım .
tentüre ne canım anlamadımki bana özel msj at arayayım san
-tinctura-de-branca-ursului denilen sadece romanyadan getirttiklerini söyledikleri tavşancıl otu tentürü var ya o.. getirtemiyorum bir türlü.. arisin bahsettiği
yetercim mrb senin için bikaç bişey paylaşmıştım farklı formlar ile ilgili incelersen sevinirim
saol canım aminnn.ah bu stres yokmu alt üst ediyor adetleri yaaa,işallah bir gün 9 ay gelmez.merhaba kızlar bende uzun zaman oldu yazmayalı.yabangülü geçmiş olsun canım. inşallah şifasını verir rabbim çabucak iyileşir bebeğin.gizcim buay adetler hep saştı .benim de geçti 10 gün oldu nerdeyse hala tık yok.testyaptım malum tek çizgi. bekliyoruz bakalım.eşim ilaçlarını kullanıyor. inşallah faydası olur
sidelyacım merhaba canım nasılsın.inşallah 2012 bizim yılımız olur
selam kızlar beyazım maşallah az kalmış kucagına almayı nasip etsin yaradan
yeterim geçmiş olsun inş. kötü birşey yoktur canım
yabanım çok zor diş olayı bizim ufaklıkta aynı eline geçirse dudak kol koparıyor dişlerine soguk temiz bezle masaj yap sıcak yiyecek verme diş jeli al sür iyi gelir çocugumuz yok ama bilgi sahibiyiz yegenlerden haftada bir ben kaıyorum kuzuma zaten pek akıllı maşallah bizimki
aşk melegi senin gecikmiş benim erken oldu ya 19 gün sonra tekrar yogun şekilde araştırdım normalmiş bir iki defa böyle oluşu fazla olursa hormon bozuklugundan mış
birde benim durumumda olup hamile kalanlarda var hayırlısı bekliyecegim diger ayı tahmini 27 ocak dan sonraki günlerde olmam lazım benim adetlerim kendimi bildim bileli 2 veya 3 gün erken senede bir ikidefada tam gününde olur hani 28 şubat olsa anlıyacagım gecikir veya erken ama şaşırdım valla