Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım eşimin durumunda bir dğşiklik yok malesef dr gidip geliyoruz ilaç tedvaisi uygulanıyor şimdilik AMELİYAT OLAMASINI BENDE SİTEMİYORUM ÇÜNKİ O DÖNEM ÇOK ZOR VE SIKINTILIYDI AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAKTAN ÇOK KORKUYORUMMM MART AYNDA MR ÇEKİLECEK BAKALIMMM DR NE DİYECEK
aymes seni burada gömek güzeldiiii sevcanda gelmişşşş :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

canım benim burası benim ilk göz ağrım zaman buldukça girmeye çalışıyorum. Eşin için tekrar geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalamdan herşey yoluna girer allah yardımcınız olsun

canım benim burası benim ilk göz ağrım zaman buldukça girmeye çalışıyorum. Eşin için tekrar geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalamdan herşey yoluna girer allah yardımcınız olsun

sağol canımmmm allah razı olsunnnn

slm.kızlar.merhaba.sidelya

soguk.çok.soguk
ya.soguktanmı.anlmadım.afedersiniz.lavaboya.gitmekten.bıktım.ya.iki.bardak.çy.içtim.su.bile.degil.offffffffff

Merhaba kızlar ...
Yeter'im senin ve beren arkadaşımın mesajını aldım ama msj hakkım dolduğu için msj yazamadım .. Klasörümü boşaltayım derken senden ve berenden gelen mesajda silindi..
Ona hemen cevap yazmam gerek , bana profil linkini özel msj ile yollar mısın ?

Merhaba kızlar ...
Yeter'im senin ve beren arkadaşımın mesajını aldım ama msj hakkım dolduğu için msj yazamadım .. Klasörümü boşaltayım derken senden ve berenden gelen mesajda silindi..
Ona hemen cevap yazmam gerek , bana profil linkini özel msj ile yollar mısın ?

tamam canım yazıyorummm

yeeeteerr ..meraba canim nasilsin iyisin umarim..bende yeni dondum tr den..6.denememi yaptim rabbim yuzume bakti simdi hamileyim ..rabbim sanada butun isteyen arkadaslarimada bu duyguyu ttattirsin insallahh rabbiim..

yeeeteerr ..meraba canim nasilsin iyisin umarim..bende yeni dondum tr den..6.denememi yaptim rabbim yuzume bakti simdi hamileyim ..rabbim sanada butun isteyen arkadaslarimada bu duyguyu ttattirsin insallahh rabbiim..

inanamıyorumm.allahım.tamamına.erdirsin.canım.çok.sevindim
ne.güzel.birer.birer.ayyrılıyoruz

yeter.sıra.seninle.benim.yaşdan.dolay.had.kız.elimiziç.çabuk.tutalım

bu.aradaçbende.adet.olmak.üzereyim.temizlendikten.sonra.sogn.kürüne.ve.glifora.başlıyaacagım.tekrar

canım ne kadar sevindim yaaaaaa bilemesin gözün aydın sağlıkla inşşşşşşşşş

selam arkadaşlar nasılsınız??
selam yabangülüm...
ben kendi adıma iyiyim...
sen nasılsın canım kuzun nasıl...

kızlar ben 28 aralıkta serklaj(dikiş) oldum ve o günden berli kardeşimde kaldım...
bu yüzden buraya hiç yazamadım...
aslında orda bilgisayar vardı ama masaüstü olduğu için pek başına oturamadım...
ben çok şükür iyyim inş hep böyle iyi gider...
18. haftaya girdik maşallah...herşey yolunda olsada benim için hep sıkı takip var diğer bebeğimi bu haftalarda kaybettiğim için dr temkinli davranıyor...
ne zaman ne oılacağı belli değil yani...

selam yabangülüm...

kızlar ben 28 aralıkta serklaj(dikiş) oldum ve o günden berli kardeşimde kaldım...
18. haftaya girdik maşallah...herşey yolunda olsada benim için hep sıkı takip var diğer bebeğimi bu haftalarda kaybettiğim için dr temkinli davranıyor...

inş.saglıcakla.kucagına.almayı.nasip.edecek.yaradan.korkma.canım.sadece.dedigin.gibi.dikkat.et

selam yabangülüm...

canım geçmiş olsun rabbim bebeğini korusun aklına öyle şeyler getirme hayırlsıyla bunu kucağına lacaksın

gözün aydın canım inan çok sevindim rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin...

inş.saglıcakla.kucagına.almayı.nasip.edecek.yaradan.korkma.canım.sadece.dedigin.gibi.dikkat.et

canım geçmiş olsun rabbim bebeğini korusun aklına öyle şeyler getirme hayırlsıyla bunu kucağına lacaksın

sağolun canlarım rabbim sizlere en kısa zamanda sorunsuz sağlıklı hamilelikler nasip etsin ...amin....

slm kızlar....

fadiğim inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım hep dualarımdasın rabbim seninde yüzünü güldürsün canım

slm kızlar....

fadiğim inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım hep dualarımdasın rabbim seninde yüzünü güldürsün canım

sağol canım inş...
rabbim senin yüzünüde güldürür inş...
canım görüşmeyeli çok uzun zaman oldu özlemişim:KK16:seni gördüğüme çok sevindim...

selam yabangülüm...

CANIM İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİM MERAK ETMİŞTİM SENİİİ
eskilere bakma canım işşşşşş sağlıkla bebişni kucaklayacaksınnnn bu sefer başka olcakkk

Merhaba kızlar ..
Herkes iyidir inşallah ..
Ankara buz gibi .. Dün annemlere gittik , dönüşte yolda kaldık , kaza olmuş ..
15 dk lık yolu 1.5 saatte geldik ..
Çok şükür ki kazasız belasız gelebildik ..

Giz2im bilir Ankara'nın ayazını soğunu :)

Fadiğim canım maşallah 18 haftalık olmuşsunuz , Rabbim yardımcın olsun , çok güzel bir hamilelik geçir inşallah ve sağlıcakla kucakla evladını..
Darısı başımaaa..
Ve diğer arkadaşlarımında hamile kalmasına inşallah ..

X