Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥

Rabbimmmmm bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere sağlık, esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden , kazalardan , belalardan , sıkıntılardan , şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağış...la. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin

Sıkıntı çekenlerin sıkıntıları yok olsun, Borçlu olanların borçları hep eda olsun, Hasta olanlar hayırlı acil şifalar bulsun bu mübarek günde inşallahhhhhhhh
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDevamını Gör

selam kızlar bana yardım edin ya bu nedri bilgi sahibi olanlar

daha öncede yazdım adelerim düzeli kasım 13 aralık 13 ve tekrar ocak 2 de yogun odum dün temizlendim bugün yine aynı yavaş yavaş oluyorum araştıdım hormonal bozukluk diyorlar ama bitmek bilmior ya sabaha kadar olmadım biraz önce başladı karnım agrım tekrar devam ederse bir dr gideyim diyorum muayene için aklım karıştı

selam kızlar bana yardım edin ya bu nedri bilgi sahibi olanlar

daha öncede yazdım adelerim düzeli kasım 13 aralık 13 ve tekrar ocak 2 de yogun odum dün temizlendim bugün yine aynı yavaş yavaş oluyorum araştıdım hormonal bozukluk diyorlar ama bitmek bilmior ya sabaha kadar olmadım biraz önce başladı karnım agrım tekrar devam ederse bir dr gideyim diyorum muayene için aklım karıştı

canım bencede dr gitm hemde hiç beklemedenn

selam yeter valla kafa karıştı pazartesi bakacagım artık devam ederse

sen nasılsın eşinin durumu nasıl merak ediyorum

selam yeter valla kafa karıştı pazartesi bakacagım artık devam ederse

sen nasılsın eşinin durumu nasıl merak ediyorum

CANIM PZRTS KANAMAN OLMASADA GİT DERİM BEN analt durumu dr
bizde bir değişiklik yok canım kontrole gidiyoruz endokrin yeniden amliyat olsun diyor beyin cerahi yok olmaz diyorrr süründüyorlar valla bizi

selam.kızlrfacem.yok.arızalı.digeri.bilgisayr

yabanım.nasılsın.bıdık.nasıl.oldu.dişleri

green.tombşilim.hg.din.cnım.neler.ypıyoorsun.bakalım

yeterim.çakır.bilgem.nurcn.nerelerdiesiniz.arada.sırada.ugrayın.bir.selam.verin

aşk.melegi.hastalandınmı.ben.araştırdım.normalmiş.bu.yşadıkklarımız.her.ay.böyle.olursa.dr.gitmek.gerekirmiş

bilmiyorum.benim.adet.çok.yogun.ç7.gün.nerdeyse.belki.hayoırlısı.diyorum.artık.27.sini.bekliyorumtekrar

gizcim yok hastalanmadım hala canım.iyice karıştı adetler .18 gün geçikti.bişeyde yok. daralıyorum iyice.doktora gitmek istiyorum ama zaman yokki. geçen akşam eşim rahatsızlandı evde .yanlızdımda ona biraz panikledim iyice buara bunalımlardayız anlayacağın.

buarada bilgem ne durumda bebişi nasıl iyimi haber alanınız varmı.
fadikcim inşallah sende iyisindir.

kızlar mrhb nasılsınız
aşkmeleğimmmm canımmmm eşine geçmiş olsunnnn canımmmm allah yardımcın (yardımcımız)olsun insanın eşininn sağlık sorunu olması ne zor en iyi ben bilirimmm
gernnnn anammmm unuturmuyuz seniiii (sende unutma ama bizi)canım kaç zaman varki aramak isityorum seni ama gel görkiii vakit bulamıyorumm
gizimmm toipin demir başıııııı biz uyduruk face aldık (gerçek olmayan isimlerle)kk gpubu kurdukk (ben çok sık giremiyorum ama )kızar çok güzel muhabet ediyorlar valla
su canımmm sen nasılsınnnn
kızlar sidelya da çok yoğun olduğu için gelemeiyomuş öle dedii
bilgem iyiydi (bebeğide çok şükür)iyilerdi diğer topiğe yazmıştı

kızlar bizim bu gün dr işi vardı allahım yardımcımız olsun öldüm yorgunluktan koşturmaktannnn

Selaaaam kızlar ..
Aşk meleğim , yeterim , giz'im , green'im ..
Ben iyiyim çok şükür bebeğimde iyi teyzeleri..
Yarın dr kontrolümüz var ..
10. haftamızda bitiyor 11. haftaya giriyoruz hayırlısı ile...
İnşallah rabbim tez zamanda sizlerede yaşatsın ve isteyen herkese canlarım..

♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALARRRR ♥ ♥ ♥
Ya Rabbimmmmmm, bu mübarek Cuma gününde günahlarımızı bağışla, bizleri affet
Nerde varsa tüm hastalara şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar nasip eyle
Daralan yüreklere ferahlık ver, sana açılan ellerimizi ettiğimiz duaları kabul eyle
Bizlere verdiklerin için çok şükür Allahımmmmmmmm
Aminnnnnnnnnnn

selam arkadaşlar herkes iyidir inşallah uzun zamandır uğrayamıyorum bende güzel haberler vardır inşallah bi geçmişi okumaya çalışıyım biraz bakıyım

bilgemcim hamileymişsin çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah

papatyacım sanırım hamile kalmış ve bebğini kaybetmişsin:KK14: çok üzüldüm canım bebişinn seninle olduğu haberini duymak isterdim ama kısmet tabiki rabbim tez zamanda sağlıklı bi bebek nasip eder inşallah genetik testinizde problem çıkmamış bu güzel bi haber ama düşüklerinde nedeni bi an önce bulunur inşallah allah yardımcın olsun canım.

melony canım eşinle problemlerin olduğunu yazmışsın çok üzüldüm okadar bebek diye hayaller kurduk bu topikte yeterinde yazdığı gibi ozamanlar tek problemimiz bebekti şimdi herşeyin yoluna girmesi gerekirken kuzunuza kavuşmuşken niye böyle olduki evde huzursuzluk çok zordur çok şükür ben böyle bi problem yaşamadım allahta yaşatmasın ama çevremden biliyorum allah yardımcın olsun inş. herşey yoluna girer.

yeterim sen nasılsın canım nasıl gidiyor eşinin sağlığıyla ilgili problem varmış sanırım tekrar geçmiş olsun bi an önce sağlığına kavuşur inşallah

fadiğim yanlış okumadıysam düşük tehliken kalmamış erken doğum riski var diye yazmışsın ama inşallah öyle olmaz bebişin tam zamanında gelir bu sefer sağlıkla kucaklarsın yavrunu herşey gönlünce olsun tatlım

aşk meleği eşine çok geçmiş olsun

sevcanıcım maşallah senin oğluşun gelişine çok az kalmış sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 2 çocuk annesi olucaksın yakında ne güzel bi zamanlar hiç olmuyo diye üzülürken rabbim bak 2 tane nasip etti darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah

selam.kızlar.nerelerdesiniz..

fadik.merak.ediyorum.ne.ypatın.nasıl.hamilelik.yolundamı

yeter.aşk.melegi.eşlerinizdeki.durumlar.nasıl.oldu..
yeteri.inş.tekrar.ameliyat.gerek.kalmaz

X