Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar canlarım hepimizin ayrı sorunları var işte ama en kötüsü başımıza gelmedikçe elimizin altındaki degerleri farkedemiyoruz malesef
ben ne ler yaşadım şimdi rabime bin şükür eşim degişti her yönde eskileri açmıyoruz açsak bile birbirimiz kırmıyoruz

herşeyin başı saglık ve huzu rbunu anladım

bebek olayını pek düşünmüyorum ne biliyim birşeyler elimi ayagımı baglıyor
dün kayınval. dim bir gelin varmış dr asla çocuk sahibi olamıyacaksın dediş birşeyler kullanmı sonrası hamiş ky. bana sordu alıyım yaparmısın tamam dedim bakalım neymiş sizlerle paylaşırım denemdekten ne çıkar

kız kardeşim işe balıyor bebişine birgün ben bakacagım inanın eşimde bende sevinçden ölecegiz yarın sabah için eşim sarılıp uyuyum diyor ben oynayıcagım diyorum düşünün birgünün planını yapıyoruz bu bile yetiyor bana

bilgem bebeişin 9 ay seninle sonrada kucagında olsun canım k.i.b.

yabanım gönder ky. saçını yolayım manyak bu valla

yeter asla olumsuz kararsız olma bak bana hala umutların peşinde koşuyorum artık ufak şeylerle mutlu olmasını biliyorum
eger çocugum olmazsa bu benim için son degil eşimde asla açmıyor bu konuyu mutluyum ya yeter yaradanın gönlü varsa versin hayırlısı ise yoksa ne yapalım yaşamak zorundayız böylede olsa

hepinizi öpüyorum

canım siz benim neler yaşadığım bir bölümüne şahit oldunuzzz:26::26::26::26: (çokta destek oldunuz)ben bebek olmassa her şeyin sonu olmadığını yaşadıklarımla anladımmm
ama o yangın o hasret varya:18::18::18: (hepimizn bildiği yaşadığı )işte o bazan alev alıyorrr işte o zamnalardan söz ediyorum kuzum yüreğim yangın yeri gibi ne yaparsam yapayım:44::44::44: bu hasret bitmiyor bitmeyecekkk biliyorummmm ama her duamdada rabbim hayırlısını ver istedğimizi hakımızda hayırlı kıl öyle ver diye dua ediyorummm Eki Görüntüle 313511 Eki Görüntüle 313511 Eki Görüntüle 313511 Eki Görüntüle 313511 Eki Görüntüle 313511 Eki Görüntüle 313511

AMA ARADA SİZLERLE PAYLAŞMASAMDA BU YÜKÜ YALNIZ TAŞIYAMIYORUM

ne kadar doğru söylemişsin canım arkadaşım..

yaranamazsın güzelim yaranamazsın.iki iki daha dört yani.allaha havale et gitsin.kimse bilmese bile o görüyor,biliyor çok şükür herşeyi.
allahından bulsun o kadın.bulur da birgün merak etme.

canım eşim anlamıyor ona göre ailesi hep haklı.bu zamana kadar en fazla 2-3 defa savunmuştur,diğer zamanlar hep ailesiyle bir olup oda laf söylüyor.kaç defa kavga ettik ama anlamıyor.bide kararında cevap vermeyi bırak hiç veremiyorum ki versem şimdiye çoktan ayrılmıştık.

yabanım eşini ve ailesini en iyi sen bilrsin tanırısın ama kendini bu kadar ezdirme ve dahada önemlisi üzme senin sağlığın hayatın huzurun mutluluğun her şey değerli bunu unutma

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar yorgunum ya bu çocuk bakımı ne kadar zormuş birgünde pes ettik nerdeyse eşimde diyor güldük inanın

sabah kahvaltıda ufaklık vardı eşim yedigimden birşey anlamadım diyor ama inanın tatlı yorgunluk bunlar

selam arkadaşlar kimsecikler gelmez olmuş.giz aşağıda görüyorum seni nasılsın?facede slm yazıyorsun sonra devamı gelmiyor:)

Ya Rabbi.. Ya Rabbiiiiiii !
Sana açılan elleri, Sana yönelen gönülleri, Sana bükülen boyunları, Sana yalvaran bu dilleri boş çevirme, tüm hastalarımıza şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar, daralan gönüllere ferahlık nasip et Allahımmmmmm...

Amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

aslında ben hep burdayım kızlar 1 sayfadan beri okuyorum işyerimden devasmlı takip ediyorum yeter sen artık tedavi görmüyormusun

CANIM BEN 5 DEFA MİKRO DENEDİMMM (1 devletten 4 defa özel)DEVLETTEN 1 ALACAĞIM VAR AMA KARARSIZIMM YAŞIMDA 36 OLDU BİR YANIM SON HAKIN DNE İYOR DİĞER YANIM ÖNCEDEN YAŞADIKLARINI UNUTMA DİYORR :26::26::26::26::26::26::26::26:

Canım tabiki denemelisin ben hala para biriktiriyorum benim denemem için para lazım bu şans elindeyken yap,allahtan umut asla kesilmez sorun tam olarak ne sende bir sorun yok anladığım kadar

......................║
................¸.•.•/•**•\•.•.¸
..........¸.•´`'*•./•*´`*•\•*´ '`*•¸
.....¸•*´'´`'*.•./•*´'´`'*•\.• *´'´`'*•¸
....¸•.*´'´`'.*.•./.•.*´'´`'*•\.•.*´'´`.'*.•¸
........./¸.•*´'´`'*•.¸/¸.•*´║ `'*•.¸\¸. •*´'`'*•.¸
.........................║
.........................║
.........................╚ ═ mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalmanız dilekleriyle .
Mutlu yıllarrrr::)))

ve bol hamişli ve bol bebişli bir sene geçirmeniz dileğiyle..............

iyi seneler kızlar 2012 bizim yılımız olsun inşş

Son düzenleme:
Canım tabiki denemelisin ben hala para biriktiriyorum benim denemem için para lazım bu şans elindeyken yap,allahtan umut asla kesilmez sorun tam olarak ne sende bir sorun yok anladığım kadar

bizde iki taraflı sorun var hem eşimde hemde bende

selam kızlar yeni yıl hepimize saglık mutluluk bereket getirsin hayırlısıysa a evimizi şenlendirecek küçük yaramazlar versin

bz evdeyiz büyük ihtimal eşimle ben biryere gitmiyoruz zaten yoruluyoruz bakalım annem e gitmezsek
hepinize öpüyorum

melisam yeni fasulyem büyüyyorsun sende fadigimin cadıs eylül hanım sizleride unutmadı teyzeniz öpüyorum canlarım

ALINTIDIR DENEMEDİM AMA DENEYECEĞİM

Merhaba değerli anne adayları

Ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.

İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.

Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.

Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.

Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…