iyi akşamlar canlarım hepimizin ayrı sorunları var işte ama en kötüsü başımıza gelmedikçe elimizin altındaki degerleri farkedemiyoruz malesef
ben ne ler yaşadım şimdi rabime bin şükür eşim degişti her yönde eskileri açmıyoruz açsak bile birbirimiz kırmıyoruz
herşeyin başı saglık ve huzu rbunu anladım
bebek olayını pek düşünmüyorum ne biliyim birşeyler elimi ayagımı baglıyor
dün kayınval. dim bir gelin varmış dr asla çocuk sahibi olamıyacaksın dediş birşeyler kullanmı sonrası hamiş ky. bana sordu alıyım yaparmısın tamam dedim bakalım neymiş sizlerle paylaşırım denemdekten ne çıkar
kız kardeşim işe balıyor bebişine birgün ben bakacagım inanın eşimde bende sevinçden ölecegiz yarın sabah için eşim sarılıp uyuyum diyor ben oynayıcagım diyorum düşünün birgünün planını yapıyoruz bu bile yetiyor bana
bilgem bebeişin 9 ay seninle sonrada kucagında olsun canım k.i.b.
yabanım gönder ky. saçını yolayım manyak bu valla
yeter asla olumsuz kararsız olma bak bana hala umutların peşinde koşuyorum artık ufak şeylerle mutlu olmasını biliyorum
eger çocugum olmazsa bu benim için son degil eşimde asla açmıyor bu konuyu mutluyum ya yeter yaradanın gönlü varsa versin hayırlısı ise yoksa ne yapalım yaşamak zorundayız böylede olsa
hepinizi öpüyorum
melenoy hoş geldin canım özlemişitik seniiiii
canım sende çok iyi bilirisinki (bu topiğin eskilerindensin )bazı evliklerde malesef bebek yokken eşler birbirleirne destek olup bütün sıkıntıları aşarken bebek olduktan sonra sorunlar ortaya çıkıyor.... bebekten önce sorunların sebebi bebekmiş gibi görünsede bebek olduktan sonra başka başka şeyler çıkıyor malesef hatta bazı evlikler bebek doğduktan sonra bitiyor
rabbim hepimize sağlık huzur içinde evlat versin inşşşşşş Eki Görüntüle 313450 Eki Görüntüle 313450 Eki Görüntüle 313450 Eki Görüntüle 313450 ama sorunsuz evliklik yokksedece sorunların konuşulmadığı(bu evlikler sorunsuzmuş gibi görünüyor dışardan)evlikler varrrr:26::26::26:
bu gün sabah eşim bana,annem küsmüş,dedim niye her zamanki gibi senin yüzünden dedi.ağlamış bide neymiş melisayı boğulunca ben surat yapmışımbi daha kucağıma bile almam demiş.çıldırdım resmen surat yapmadım hatta yanlış anlamasın diye melisaya hadi babanneye git dedim.başkası olsa ağzına geleni söylerdi ben sesimi çıkarmadım yine suçlu ben oldum.verme dememe rağmen verdi az kalsın boğuluyordu korkudan kalbim duracaktı yine bişey demedim ben ky.karşısında ev var diyordum ya eşime tutmayalım dedim tutmadık ama her gün başımın etini yiyor.yok ben aptalmışım doğalgazlı ev varken odunla kömürle uğraşıyormuşum.bana uymuşta bi daha kendi başına karar verecekmiş.şimdi huzurumuzu kaçırıyorlar bide kapılar karşı karşıya olunca nasıl olur siz tahmin edin.bilmiyorum ben ne yapayım bi türlü yaranamadım.
canım ben senin anlamaya çalışıyorummm ama şu varki sen böye susutukça gerekli cevabı vermedikçee (tabiki kararında ) sen hep üzüleceksinnn eşinn nerede duracağını bilmiyor sanırımmm eşle anne (aile ) arasında kiii denge her zaman eş tirrr burada en büyük iş eşine düşüyorrr bunu ona anlatmalısın (ve öğrenmeli) bu demek değildirki annesini kıracak üzecek tatlı bir dille anlatmalı eğerki senin yanlışların varsa (eşine göre yanlış olan şeyler)senide uyarmalı yoksa böyle hayat geçmez kuzummm çok üzülürüsnüz(üzülüyorsunda zaten)yıpranırsınız buda evlikte en zor şeylerden birisidir bir gün dönüp arkanıza baktığınızda hayatınızın hep sıkıntıyla geçtiğini göreceksiniz hayat çok kısa ve yaşamda neyle karşılaşacağımız hiç belli değilllllll bir günümüzü bile üzüntüyle geçirmeye değimez aslında
ne kadar doğru söylemişsin canım arkadaşım..
canım eşim anlamıyor ona göre ailesi hep haklı.bu zamana kadar en fazla 2-3 defa savunmuştur,diğer zamanlar hep ailesiyle bir olup oda laf söylüyor.kaç defa kavga ettik ama anlamıyor.bide kararında cevap vermeyi bırak hiç veremiyorum ki versem şimdiye çoktan ayrılmıştık.
selam arkadaşlar kimsecikler gelmez olmuş.giz aşağıda görüyorum seni nasılsın?facede slm yazıyorsun sonra devamı gelmiyor:)
evet canım kimseler gelmiyor malesef
aslında ben hep burdayım kızlar 1 sayfadan beri okuyorum işyerimden devasmlı takip ediyorum yeter sen artık tedavi görmüyormusun
CANIM BEN 5 DEFA MİKRO DENEDİMMM (1 devletten 4 defa özel)DEVLETTEN 1 ALACAĞIM VAR AMA KARARSIZIMM YAŞIMDA 36 OLDU BİR YANIM SON HAKIN DNE İYOR DİĞER YANIM ÖNCEDEN YAŞADIKLARINI UNUTMA DİYORR :26::26::26::26::26::26::26::26:
Canım tabiki denemelisin ben hala para biriktiriyorum benim denemem için para lazım bu şans elindeyken yap,allahtan umut asla kesilmez sorun tam olarak ne sende bir sorun yok anladığım kadar