Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hangi ülkeden aldınız? ve ne isimle istediniz lütfen yardımcı olurmusunuz.

MRB BEN BUNU KADINLAR KULUBÜNDEN
İnfertilite / Kısırlık anasayfa
Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

adında form açılmıştı ben oradan alıntı yaptım o formu takip etmeni tavsiye ederim baya umut verici gelişmeler var ben ne aldım ne denedim yazıyı okuyup kopyaladım.İncele istersen tekrar konuşalım

bekleyen herkese umut olması dileğiyle alıntı yaptımm

ARİSİİİİİİİİİİİM canımmmmmm bugün eczaneden test alıp yaptım ve çift belirgin çizgi sana çok teşekkür ediyorum gün boyunca sana dua ettim ilacı 5 yıldır hamile kalamayan eşimin arkadaşı var onun sorunda benimle aynıydı ona yollayacam inşallah bi sorun çıkmazsa çok garibim sanki boşluktayım bu da sana inanmayanlara kapak olsun sakinleşemiyorum bi türlü

selam kızlar

onurumsun ne kadar güvenmeli bu ilaca bilmiyorum hergün yeni birşeyler atıyorlar ortaya

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var sebebi nedir
benim adetletlerim kızlıgımdan beri düzenlidir hep 2 veya 3 gün bazende tam gününde olurdum normal bu zaten

kasım 13
aralık 13
şimdide hiç inanamadım ama ocak 2 de hastalandım normal adet miktarı bu nedendir ya bilgi verin eger bir iki damla olsaydım test yapacaktım ama yogun akıl sır erdiremedim

canım umut dünyası işte insan neye inanacağını bilmiyorum okuduğum formda baya işe yaramış gözükoyor araştırmak lazım doktorlarınıza sorun veya eczanelere aktarlara ben bunu aslında yeter için yazmıştırm incelerse çok sevinirim

uzun zaman oldu buraya yazmayalı.dilerim herkez iyidir.ben aynıyım eşim tedavide devam ediyoruz.hayırlısı bakalım..rabbim dilerim bu yıl gönderir mucizelerimizi inş

teyzem almanyada sorayım eger gönderirim derse zaten burda izinde almanyada hast. çalışıyor ordaki dr larada sorsun bakalım neymiş

kızlar benim durumumda adet olan oldumu umut kapısı ya adet oldum bittim sonrasında fazla geçmeden gögüs uçlarm öyle acıdıki aman allahım okunamadım sanki yara olmuş uçları sızım sızım bu sızı geçtikten sonra 2 ocakda oldum

uzun zaman oldu buraya yazmayalı.dilerim herkez iyidir.ben aynıyım eşim tedavide devam ediyoruz.hayırlısı bakalım..rabbim dilerim bu yıl gönderir mucizelerimizi inş

nasılsın canım bizde tüp bebeğe geçtik ama raporumda sorun çıktı onu bekliyorum gelsin hemen başlayacam

selam canım nasısın neler yapıyosun

canım ne oluyo acaba benim hiç bir fikrim yok

kızlar slm nasılsınız benim netim yoktu bayadır ama artık buralardayım ne var ne yok hamileler varmı.biz 6.ayımızı bitiriyoruz çok şükür.giz sen nasılsın canım

elam arkadaşlar nasılsınız,. giremiyorum gerçi,kızım hasta oldu.2 gündür hast.geçiyor günümüz.ishal,kusma,ateş ne ararsan var işte.dün çok hastaydı başını bile kaldıramıyordu.dün çaresizliğime ağladım,hiç bişey yapamadım.bu gün iyi ama hiç bişey yemiyor,sabahtan beri aç.sadece emiyor oda tek göğüs ne kadar süt olabilirki.boğaz enf.üstüne dişte eklenince ağır oldu biraz.akşam dudağımı ısırdı cadı:)şu an şiş bi dudakla oturuyorumresmen etini kopardı.her sinirlendiğinde bi yerimi ısırıyor.

mrh kızlar nasılsınız bende gelemedim birkaç gündür GİZİM MERAK EDİP MESAJ ATMIŞ eşimin kontroleri vardııı çok yoruldumve üsütne has oluyorummm

merhaba kızlar bende uzun zaman oldu yazmayalı.yabangülü geçmiş olsun canım. inşallah şifasını verir rabbim çabucak iyileşir bebeğin.gizcim buay adetler hep saştı .benim de geçti 10 gün oldu nerdeyse hala tık yok.testyaptım malum tek çizgi. bekliyoruz bakalım.eşim ilaçlarını kullanıyor. inşallah faydası olur

sidelyacım merhaba canım nasılsın.inşallah 2012 bizim yılımız olur

selam kızlar beyazım maşallah az kalmış kucagına almayı nasip etsin yaradan
yeterim geçmiş olsun inş. kötü birşey yoktur canım

yabanım çok zor diş olayı bizim ufaklıkta aynı eline geçirse dudak kol koparıyor dişlerine soguk temiz bezle masaj yap sıcak yiyecek verme diş jeli al sür iyi gelir çocugumuz yok ama bilgi sahibiyiz yegenlerden haftada bir ben kaıyorum kuzuma zaten pek akıllı maşallah bizimki

aşk melegi senin gecikmiş benim erken oldu ya 19 gün sonra tekrar yogun şekilde araştırdım normalmiş bir iki defa böyle oluşu fazla olursa hormon bozuklugundan mış
birde benim durumumda olup hamile kalanlarda var hayırlısı bekliyecegim diger ayı tahmini 27 ocak dan sonraki günlerde olmam lazım benim adetlerim kendimi bildim bileli 2 veya 3 gün erken senede bir ikidefada tam gününde olur hani 28 şubat olsa anlıyacagım gecikir veya erken ama şaşırdım valla

-tinctura-de-branca-ursului denilen sadece romanyadan getirttiklerini söyledikleri tavşancıl otu tentürü var ya o.. getirtemiyorum bir türlü.. arisin bahsettiği

ordaki kızlar kendi aralarında anlaşmışlar hatta bitanesi kocasının gümrük ile ilgili işi olduğunu belirtmişti o sayfayı okudunmu canım onlarla yazışsan sana yardım edeceklerini düşünüyorum

saol canım aminnn.ah bu stres yokmu alt üst ediyor adetleri yaaa,işallah bir gün 9 ay gelmez.

canım jeller anlık ağrısını alıyormuş.kalıcı işey lazım oda yok,mahvoldu kuzum ishal,kusma bide hiç bişey yemiyorda.biz onu öyle görünce daha beter oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…