selam arkadaşlar bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum eşimde 0 sperm çıktı hormanlar da fırlamış galiba bu listede bende varım
slmm arkadaşlar nasılsınızzz pek gelip giden olmamaış sanırım
selam canım nasılsın,eşin nasıl oldu işallah herşey yolundadır..
Merhaba kizlar.
Topige pek gelen giden yok,eskiden boyle miydi?
Neyse herkes iyidir umarim.
Kizlar bende pzt bebegimin kalp atislarini gordum.
Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin.
Ve isteyen herkese saglikli evlatlar.
Merhaba kizlar.
Merhaba kizlar.
günaydın kızlar bilgemcim çok sevindim canım rabbim kucakladığın günleride göstersin inşallah herşey yolunda olucak
yetercim eşine çok geçmiş olsun inşallah bununda üstesinden geleceksiniz sizleri hep takip ediyorum ama bişey yazamıyordum işyerime net yeni bağlandı artık daha rahat takip ederim evimi taşıdım anadolu yakasına işimde bu tarafta. hayırllısı olur inşallah buarada eşim gnc den ilaçlarını aldı 150 lira tuttu ama değer inşallah faydası olur bizde şubat amrt gibi tedaviye başlamayı düşünüyoruz eşim ilaçları bi kullansın bakalım inşallah benimde bebeğim busefer gelir hayırlısı olsun hakkımızda
kızlar benimde eşim bu gün eczaneden bir ilaç almış 120 tl almış sizin eşleriniz ne kullandı yararı oldumu
kızlar merhaba bu ayda başaramadık çok ümitliydim ama kırmızılar geldi
selam kızlar sperm sayı hareket morfoloji sorunumuz var bizim malesef 3 negatif deneme bu tip sorunu olup hamile kalanlar yazsın lütfen merkez de çok önemli lütfen paylaşalım...
canım benimki doktor tavsiyesi ile proxeed plus kullanıyor az da olsa fayda gördük yine test yaptırmamız lazım bu ay sonunda bakalım sonuç ne kadar düzelmiş?senin eşin ne almış ne işe yarıyormuş ilaç?
Aynısını almış canım proxeed plus kullanacak siz ilaç bitince aşılamamı ytapacaksınız biz normal yollarla deniycez daha sperm sayısı 14000 yanlış hatırlamıyorsam sizinki kaçtı