Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sayıyı hatırlamıyorum ama ileri hareketlilerde sorun vardı bizde ve ilkkez %15 oldu yanlış hatırlamıyorsam 2 kutu kullandıktan sonra yapmıştık testi.birde proxeed i portakal suyuyla içir o zaman severek içiyorlar yoksa tadı bayağı kötü..

tamam canım teşekkür ederim deniycem portakal suyuula umarım işe yarar

Benim eşimde şuan proxeed plus,klomen ve endol kullanmakta.Dün hormon tahlili yaptırıp doktorumuza gönderdik bakalım hocamız ne diyecek.Ama bana göre hormonlarda bir değişiklik olmamış gibi arkadaşlar.FSH,LH,TESTOSTERON hormonlarına bakıyoruz.

selam arkadaşlar nasılsınız?ben çok sinirliyim ve birileriyle paylaşmadanda geçmeyecek.pazar gününden beri ky.gitmiyordum,eşim annem melisayı özlemiş diyip duruyordu.dün akşam götür dedi bende yarın götürürüm dedim.bu gün gittik,eşimde komşu vefat etti onun mevlüdü vardı oradaydı sonra ky.geldi.hani şu uzun paketlerde şekerler var içinde 10 tane kadar çıkıyor ondan vermişler.çıkardı cebinden ky.verdi ky.çıkardı bi tanesini melisaya verecekken anne verme yutuyor boğulur dedim.yutarsa yutsun bişey olmaz dedi verdi ağzına.2dk.geçmedi melisa şekeri yutarken boğazında kaldı,rengi değişti birden .kucağıma aldım hemen 1-2 öksürdü yuttu sonunda,ama çok korktum kalbim çıkacak gibi attı.bir gün boğacak yani 6 aylıkken kayısı verdi o zamanda boğuldu,verme dediğim zaman dinlemiyorda bide bişey olmamış gibi ne varda yutamadın diyor.hala korkusunu atamadım ya

selam arkadaşlar nasılsınız?ben çok sinirliyim ve birileriyle paylaşmadanda geçmeyecek.pazar gününden beri ky.gitmiyordum,eşim annem melisayı özlemiş diyip duruyordu.dün akşam götür dedi bende yarın götürürüm dedim.bu gün gittik,eşimde komşu vefat etti onun mevlüdü vardı oradaydı sonra ky.geldi.hani şu uzun paketlerde şekerler var içinde 10 tane kadar çıkıyor ondan vermişler.çıkardı cebinden ky.verdi ky.çıkardı bi tanesini melisaya verecekken anne verme yutuyor boğulur dedim.yutarsa yutsun bişey olmaz dedi verdi ağzına.2dk.geçmedi melisa şekeri yutarken boğazında kaldı,rengi değişti birden .kucağıma aldım hemen 1-2 öksürdü yuttu sonunda,ama çok korktum kalbim çıkacak gibi attı.bir gün boğacak yani 6 aylıkken kayısı verdi o zamanda boğuldu,verme dediğim zaman dinlemiyorda bide bişey olmamış gibi ne varda yutamadın diyor.hala korkusunu atamadım ya

canım yaaaa offffffff ben hatırlıyorum kaysı verdiğindede konuşmuştuk ama olmazki böyle insan birazcık düşünceli olurrrr sen ne kadar büyükanne olursan ol bu bebeğin annesi ne diyorsa odurrrrrr
kuzum rabbim yardımcın olsun ama gözünü ayorma bebeğinden

ALLAHIMMMMM
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme Rabbimmmm..Biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh Ya Rabbimmmm...
AMİNNNNNNN

allahımmmmm
lailahe illallah selalar duasi için, muhammedün resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle ya rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme rabbimmmm..biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh ya rabbimmmm...
Aminnnnnnn
[sıze=3][/sıze]

amiiiiinnnnnnnnnn

selam kızlar uzun zamandır gelemiyordum nasılsınız bakalım

bilgem fadik hamilelik nasıl anlatın bakalım canlarım

yeterim eşin nasıl oldu annem bendeydi iki gündür hep sizden bahzettim allah şifa verecektir inan buna

yabanım o ky elime geçmesin benim de kayın val.var inan kardeşim kucagına alma demedikçe almaz kardeşime sorar ondan sonra eline yiyecek veriri düşün
senin kay. dayak istiyor eşin seni tutsa ahhhh işte o zaman hakkından gelirsin

ben iyiyim kızlar şükür rahatım bebegi unttuk iyice belki bu sene hiç yapmam 2012 bilmiyorum nasip ya

yeterim eşin nasıl oldu annem bendeydi iki gündür hep sizden bahzettim allah şifa verecektir inan buna

yabanım o ky elime geçmesin benim de kayın val.var inan kardeşim kucagına alma demedikçe almaz kardeşime sorar ondan sonra eline yiyecek veriri düşün

ben iyiyim kızlar şükür rahatım bebegi unttuk iyice belki bu sene hiç yapmam 2012 bilmiyorum nasip ya

sağol canımmmm hamdolsunnnnn rabbime

Merhaba kizlar.
Giz'im hosgeldin.
Ben iyiyim cok sukur,bebegimde iyi,buyuyor kuzum.
Sizler nasilsiniz canlarim?

Yaban'm Allah'im yardimcin olsun.Senin isin cok zor,aman sakin Melisa'yi yanliz birakma.

bilgemcim bebeğin kalp atışlarını almışsınız.çok sevindim.rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.

yetercim eşine çok geçmiş olsun.umarım tez vakitte bütün bu sıkıntılardan kurtulursunuz.

yabanım,eşin yanında olmadığı sürece ne desen,ne yapsan boş.ama sen yine de kızını gözünün önünden ayırma.böyle dangaoz insanlara ne denir ki?cahil işte.konuşmaya,derdini anlatmaya bile değmez aslında ama mecbur napıcaksın.

bu arada genetik sonuçlar belli oldu kızlar.bu seferki bebeğim de sapasağlam kızmış.hep nasılsa sağlıksızdı diyerek avuttum kendimi ama vallahi sağlıklı çıkmasına üzüldüm,ne yalan söyliyim?şimdi sebep nedir?neden her defasında böyle oluyor diye düşünmekten alamıyorum kendimi.öncekinde sulandırıcı kullanmamama rağmen,2,5 aylık olmuştu da bunda en başından itibaren her ilacı,sulandırıcıyı zamanında aldım da daha 5 haftalıkken nasıl düşük oldu?aklım almıyor..

Merhaba kizlar.
Giz'im hosgeldin.

Yaban'm Allah'im yardimcin olsun.Senin isin cok zor,aman sakin Melisa'yi yanliz birakma.

sağlıkla geçsin 9 ayın inşşşşş

bilgemcim bebeğin kalp atışlarını almışsınız.çok sevindim.rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.

yetercim eşine çok geçmiş olsun.umarım tez vakitte bütün bu sıkıntılardan kurtulursunuz.

yabanım,eşin yanında olmadığı sürece ne desen,ne yapsan boş.ama sen yine de kızını gözünün önünden ayırma.böyle dangaoz insanlara ne denir ki?cahil işte.konuşmaya,derdini anlatmaya bile değmez aslında ama mecbur napıcaksın.

bu arada genetik sonuçlar belli oldu kızlar.bu seferki bebeğim de sapasağlam kızmış.hep nasılsa sağlıksızdı diyerek avuttum kendimi ama vallahi sağlıklı çıkmasına üzüldüm,ne yalan söyliyim?şimdi sebep nedir?neden her defasında böyle oluyor diye düşünmekten alamıyorum kendimi.öncekinde sulandırıcı kullanmamama rağmen,2,5 aylık olmuştu da bunda en başından itibaren her ilacı,sulandırıcıyı zamanında aldım da daha 5 haftalıkken nasıl düşük oldu?aklım almıyor..

canım sağol çok şükür rabbime
canımmmm yaşadıkların çok zorrrr genetikte sorun çıkmamasına sevinim eğer sorun olsaydın bunun tedavisi ile uğraşacaktın(BENİM GİTTİĞİM DR GENETİKTE SORUN OLMASI OLDUKÇA SIKINTILI BİR DURUM DEMİŞTİ) ama bir yerlerde bir şey varkii sen bunları yaşadınn dr artık bunun üzerinde durmalı ve açıklanamayan bu durumu aydınlatmaları gerek inşşşş bunu başarirlar canımmm RABBİM EN KISA ZAMANDA BEBEĞİNİ GÖNDERSİN İNŞŞŞ

Günaydın kızlar ..

sağlıkla geçsin 9 ayın inşşşşş
Sağolsın Yeter'im .. Darısı en kısa zamanda başınıza inşallah..

Paptyam , evlat kaybetmenin ne demek olduğunu bilen biri olarak , gerçekten üzüntünü paylaşıyorum ..
Rabbim sabırlar versin ..
Bebeğinin sağlıklı olduğuna üzülme , bu aslında çok güzel bişey ..
Düşme sebebi yada kürtaj olma sebebi , illa sağlıksız olduğundan değil ki, türlü nedenleri var ..
Rabbim yine doğal yolla hamile kalıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin güzel arkadaşım.

papatyacım sakın üzülme bende 2 düşükten sonra çok ağlamıştım bebişim kucağımda ama hiçbirşey dörtdörtlük olmuyo sıcacık yuvam dağılmak üzereydi kızım doğduğu zaman artık hiçbirşey eskisi gibi deil eşimle evet cocuğum kucağımda ama huzurum yok rabbimden sonra taptığım adamdan nefret eder duruma geldim ve cocukla başladı herşey şimdi anladımki hakkımızda hayırlı olanı veriyo herşeyden önce hayırlısı bu imişş bunu hiç bir zaman unutmaaaaa

bu arada bilge cok sevindim senin adına rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin

yeter fadik nasılsınız kızlar daha ismini sayamadığım arkadaşlarım nasılsınızzz

hepinizi kocaman öpüyorummmmm:KK54::KK54:

Günaydın kızlar ..

Paptyam , evlat kaybetmenin ne demek olduğunu bilen biri olarak , gerçekten üzüntünü paylaşıyorum ..
Düşme sebebi yada kürtaj olma sebebi , illa sağlıksız olduğundan değil ki, türlü nedenleri var ..
Rabbim yine doğal yolla hamile kalıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin güzel arkadaşım.

sağol cnm.duaların için kocaman bir amin diyorum.ben bu yarışı tamamlayamadım.umarı inşallah sen sağlıkla hayırlısıyla tamamlar,kucağına alırsın yavrunu.

papatyacım sakın üzülme bende 2 düşükten sonra çok ağlamıştım bebişim kucağımda ama hiçbirşey dörtdörtlük olmuyo sıcacık yuvam dağılmak üzereydi kızım doğduğu zaman artık hiçbirşey eskisi gibi deil eşimle evet cocuğum kucağımda ama huzurum yok rabbimden sonra taptığım adamdan nefret eder duruma geldim ve cocukla başladı herşey şimdi anladımki hakkımızda hayırlı olanı veriyo herşeyden önce hayırlısı bu imişş bunu hiç bir zaman unutmaaaaa

bu arada bilge cok sevindim senin adına rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin

sağol melonicim.evet orası öyle.yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz.imtihan dünyası işte.yalan dünya..koşturup,uğraşıp duruyoruz.neyin hayırlı olup olmadığını bilmiyoruz.ben de kocama çok sinir oluyorum aslında.bazen onun için beddualar edesim geliyor.bu düşüğümde benim kadar üzülmediğini biliyorum ve anlıyorum.aslında haketmiyor hiçbişeyi ama neyse.rabbim her zaman hakkımızda hayırlsıını nasip etsin.umarım sen de bebişinle birlikte yuvanın eski sıcaklığına kavuşursun arkadaşım.

canım yaaaa offffffff ben hatırlıyorum kaysı verdiğindede konuşmuştuk ama olmazki böyle insan birazcık düşünceli olurrrr sen ne kadar büyükanne olursan ol bu bebeğin annesi ne diyorsa odurrrrrr
kuzum rabbim yardımcın olsun ama gözünü ayorma bebeğinden

bu gün sabah eşim bana,annem küsmüş,dedim niye her zamanki gibi senin yüzünden dedi.ağlamış bide neymiş melisayı boğulunca ben surat yapmışım:KK47:bi daha kucağıma bile almam demiş.çıldırdım resmen surat yapmadım hatta yanlış anlamasın diye melisaya hadi babanneye git dedim.başkası olsa ağzına geleni söylerdi ben sesimi çıkarmadım yine suçlu ben oldum.verme dememe rağmen verdi az kalsın boğuluyordu korkudan kalbim duracaktı yine bişey demedim ben:KK43:ky.karşısında ev var diyordum ya eşime tutmayalım dedim tutmadık ama her gün başımın etini yiyor.yok ben aptalmışım doğalgazlı ev varken odunla kömürle uğraşıyormuşum.bana uymuşta bi daha kendi başına karar verecekmiş.şimdi huzurumuzu kaçırıyorlar bide kapılar karşı karşıya olunca nasıl olur siz tahmin edin.bilmiyorum ben ne yapayım bi türlü yaranamadım.:KK43:

Merhaba kizlar.
Giz'im hosgeldin.

amin canım..bu arada pıtpıtları duymuşsun:nazar:sağlıkla gelisn bebişin işallah..

değil hiç bir zamanda olmayacak,ama bu gün o öyle yapmaz demiş ama.:nazar:

bu gün sabah eşim bana,annem küsmüş,dedim niye her zamanki gibi senin yüzünden dedi.ağlamış bide neymiş melisayı boğulunca ben surat yapmışım:KK47:bi daha kucağıma bile almam demiş.çıldırdım resmen surat yapmadım hatta yanlış anlamasın diye melisaya hadi babanneye git dedim.başkası olsa ağzına geleni söylerdi ben sesimi çıkarmadım yine suçlu ben oldum.verme dememe rağmen verdi az kalsın boğuluyordu korkudan kalbim duracaktı yine bişey demedim ben:KK43:ky.karşısında ev var diyordum ya eşime tutmayalım dedim tutmadık ama her gün başımın etini yiyor.yok ben aptalmışım doğalgazlı ev varken odunla kömürle uğraşıyormuşum.bana uymuşta bi daha kendi başına karar verecekmiş.şimdi huzurumuzu kaçırıyorlar bide kapılar karşı karşıya olunca nasıl olur siz tahmin edin.bilmiyorum ben ne yapayım bi türlü yaranamadım.:KK43:

canım ben senin anlamaya çalışıyorummm ama şu varki sen böye susutukça gerekli cevabı vermedikçee (tabiki kararında ) sen hep üzüleceksinnn eşinn nerede duracağını bilmiyor sanırımmm eşle anne (aile ) arasında kiii denge her zaman eş tirrr burada en büyük iş eşine düşüyorrr bunu ona anlatmalısın (ve öğrenmeli) bu demek değildirki annesini kıracak üzecek tatlı bir dille anlatmalı eğerki senin yanlışların varsa (eşine göre yanlış olan şeyler)senide uyarmalı yoksa böyle hayat geçmez kuzummm çok üzülürüsnüz(üzülüyorsunda zaten)yıpranırsınız buda evlikte en zor şeylerden birisidir bir gün dönüp arkanıza baktığınızda hayatınızın hep sıkıntıyla geçtiğini göreceksiniz hayat çok kısa ve yaşamda neyle karşılaşacağımız hiç belli değilllllll bir günümüzü bile üzüntüyle geçirmeye değimez aslında

Son düzenleme:

melenoy hoş geldin canım özlemişitik seniiiii :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
canım sende çok iyi bilirisinki (bu topiğin eskilerindensin )bazı evliklerde malesef bebek yokken eşler birbirleirne destek olup bütün sıkıntıları aşarken bebek olduktan sonra sorunlar ortaya çıkıyor :KK50::KK50::KK50::KK50:.... bebekten önce sorunların sebebi bebekmiş gibi görünsede bebek olduktan sonra başka başka şeyler çıkıyor malesef:KK14::KK14::KK14::KK14:hatta bazı evlikler bebek doğduktan sonra bitiyor:KK14::KK14::KK14::KK14:
rabbim hepimize sağlık huzur içinde evlat versin inşşşşşş Eki Görüntüle 313450 Eki Görüntüle 313450 Eki Görüntüle 313450 Eki Görüntüle 313450 ama sorunsuz evliklik yokk :KK19::KK19::KK19::KK19:sedece sorunların konuşulmadığı(bu evlikler sorunsuzmuş gibi görünüyor dışardan)evlikler varrrr:26::26::26:

Günaydın kızlar ..

amin bilgemmmmm aminnnnnn sağlıkla huzurla inşşşşşşş
ama kendimi bir sinema salonunda gibi hisediyorummmmm:26::26::26::26::26: kimler geldi kimler geçtiiiiii:44::44::44: yılardırrr birlikte bebek beklediğimizzzz arkadaşalrım çoluğa çocuğa karıştı:nazar::nazar::nazar: (rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin asla kıskanmıyorum her yeni hamiş haberinde çok şükür diyorum:KK49::KK49: )ben sadece onları seyrediyorum :18::18::18:sankiiiii zaman akıp giderkenn bir şeyler ellerimin arasından kayıp gidiyor:KK14::KK14::KK14::KK14: ve ben onu yakalamaya çalıştıkça :44::44::44:yeni bir şey çıkıyor karşımaaa:KK50::KK50::KK50: hep bir yerlere bir şeylere tosluyorummmmm:KK43::KK43::KK43::KK43: kendimi yara bere içinde kalmışşşş gibi hisediyorummmmm :KK14::KK14::KK14::KK14:ağlamıyorum (belkide aglayamıyorum ) ama üzülüyorummmm :KK14::KK14::KK14::KK14:artık anne olmak bana çok uzakmış gibi geliyorrrr:KK5::KK5::KK5::KK5: kötü düşünmekten allah sığınıyorummmmm

X