Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ya hayırlısı buymuş demek, işallah bebişin süpriz yapar kendiliğinden gelir.

canım bendede pko var.bak kendiliğinden hamile kaldım,ümitsizlik yok rabbim ol derse oluyor.

çok saolun kızlar destekleriniz için tşk allah razı olsun
yeter nefes alıyosan umut vardır var olacaktır sakın umdunu yitirme umudunu yitirirsen
işte o zaman kaybedersin benimde 7 yıl olacak evleneli
benden sonra evlenenlerin çocukları ana sınıfına başladı bile bu elbette banada acı veriyo
ama rabbim müsade ettikçe bu yoldan asla dönmicem asla

aynen arkadasım bız dua etmekten hayırlısını ıstemekten baska ne yapalım elbet bı gun gelır o gun yakındır ınşllh
seneler su gıbı omur bıtıyo bızde boyle bı hayat sahıbı olmusuz dahada kotu olan ınsanlar var
evet herkesın kendıne gore derdı zor ama allh dayanamayacagımız dert vermesın

fadiğim çok teşekkür ederim sen nsln

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yaşayıp göreceğiz kuzummm
fadik sen nasılsın canımm
sağolun canlar...maşallah bir rahatsızlığım yok....çok şükür rabbime iyiyim...
düşük tehlikesini atlattık gibi ama biliyorsunuz benim erken doğum riskimde var...
salı güğnü dr randevum var...bakalım nasıl geçecek...

papatyam çok haklısın canım...
özürlü olmayıpta anasına babasına hele ki vatanına karşı hayırsız evlat da olabilir...
ben her zaman hayırlısını istedim şuanda hayırlısını istiyorum...
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin....
kaldıramayacağımız dertlerle imtihan etmesin....

kuzum dikatli ol aman radevularına dikat et hımmmm birde (sen benden daha iyi bilirsin)sizin durumda olanlara rahim ağzına dikiş atılıor diye biliyorum

çakırım sağol kuzum enim sıkıntılarım sadce bebek değil o yüzden bu kadar zor hayatım

slm.kızlar.kimsecikler.yok.maşallhhhh.deyim

yeterim.eişn.nasıl.birde.canım.elimde.pregnly.igne.var.onu.bir.yere.ulaştırsk.gelip.alsa.çider.mesela.

havadnmı.sudnmı.adetim.gecikti.eşime.dedim.sonra.tekrr.oldum.dedim.üzülmesin.diye.adet.sncılarım.var.gerçi.ama.umut.dünyası.
bekleyim.iki.gün.bakalım.akşma.sabah.olurum.herhal.

benim.senede.en.fzla.bir.kere.gecikir.oda.bu.ay.herhal

hastayım.grip.olmuşum.agrı.kesici.çok.içtim.ondanda.olabilir.:26::26:
:26::26::26::26:

canım sağol ok çidere yazayımm

kuzum dikatli ol aman radevularına dikat et hımmmm birde (sen benden daha iyi bilirsin)sizin durumda olanlara rahim ağzına dikiş atılıor diye biliyorum

evet yeterim büyük ihtimal dikişte olacak...
bugün dr gittim bebelk maşallah iyi ama plasente çok aşağıdaymış tam rahim ağzının orda bu kanama riskiymiş...
10 gün sonra kontrolüm var bakalım ne olacak....

canım 10 gün sonra güzel haberle gel inşş

cnm rabbim sana ve bebişine sağlık versin

Herşeyde bir hayır vardır canım.Benimde kardeşimin 6 yaşında kızı var ancak benimde henüz çocuğum yok.Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimize.İnşallah hepimize o güzel tutkuyu birgün tattırır yarabbim.İnsanın çocuğu oluyor büyüyor babasını dövüyor,olmayacak küfürler ediyor,kapı dışına atıyor.Bu şekilde evlat olmasından sa olmaması daha iyi elbette.Allahım eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Amin...

slm kızlar işyerinden 1 haftadır sizleri takip ediyorum inanın her anınızı okudum 1 sayfadan beri.Bende sizlerle aynı sorunu yaşıyorum

slm kızlar işyerinden 1 haftadır sizleri takip ediyorum inanın her anınızı okudum 1 sayfadan beri.Bende sizlerle aynı sorunu yaşıyorum

aramıza hoş geldin canımmmm

GİZZZZZZZZZZ ÖZELİNE ADRESİ YAZDIM CANIM DERNEĞE GÖNDEREBİLİRİİSN İLAÇLARI SANA ÇOK ÇOK TEŞEKÜR EDİYORLAR

1.5 yıllık evliyim eşim varikosel ameliyat oldu doktorumuz 6 ay zeten olmayacağını söylemiştir ama hala bir gelişme yok.Aşılama önerdiler ama şuan durumumda olmadığı için para biriktirmeye çalışıyorum

cnm bu arada hıc ılac tedavısı gormedınız mı
ama daha yenı evlısın tez zamanda bebısın sanagelır umutsuzluga kapılma sakın

doktorum bana sadece folic asit verdi vitamin bende bir sorun yok her ay yumurtalaman iyi diyor ama eşimde sorun var işyerimden yazı alabilirsem yararlanabiliyorum aşılamadan.Benimikisi özel sigorta bende kimseye söylemek istemiyorum mecburen tedavinin tamamını ben karşılayacağım

selam arkadaşlar bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum eşimde 0 sperm çıktı hormanlar da fırlamış galiba bu listede bende varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…