çakırım hayat hepimizi sınıyor geçen hafta eşimde toplar damar tıkanıklığı çıktı dr altı ay çocuk mucuk unutun dedi herşey yasak önce durdum yeterki eşim sağlıklı olsun dedim sonra ağladım şimdi biliyorum hepimiz birgün hayırlısıyla anne olacağız sabra ve duaya ihtiyacımız var
canım ya hayırlısı buymuş demek, işallah bebişin süpriz yapar kendiliğinden gelir.
canım bendede pko var.bak kendiliğinden hamile kaldım,ümitsizlik yok rabbim ol derse oluyor.
çok saolun kızlar destekleriniz için tşk allah razı olsun
çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin...
çok üzüldüm canım yaaa
rabbim çok fazla aratmaz inş....
allah yardımcınız olsun...
rabbim bütün isteyen arkadaşlara kısa zamanda mutluluğu tattırsın inş...
yeter nefes alıyosan umut vardır var olacaktır sakın umdunu yitirme umudunu yitirirsen
işte o zaman kaybedersin benimde 7 yıl olacak evleneli
benden sonra evlenenlerin çocukları ana sınıfına başladı bile bu elbette banada acı veriyo
ama rabbim müsade ettikçe bu yoldan asla dönmicem asla
fadiğim çok teşekkür ederim sen nsln
sağolun canlar...maşallah bir rahatsızlığım yok....çok şükür rabbime iyiyim...inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yaşayıp göreceğiz kuzummm
fadik sen nasılsın canımm
papatyam çok haklısın canım...canım yaa.lütfen üzme yıpratma kendini.biz ancak ümit edebiliyoruz ve dua edebiliyoruz.elimizden keşke daha fazlası gelse.rabbimin br bildiği var mutlaka.bak şimdi haberlerde çocuğu özürlü bir anneyi izliyorum.allah korusun böyle bir bebeğimiz olsa,düşünsene hayat nasıl olurdu?onu hergün böyle görerek insan kendini,ömrünü yer bitirirdi.ben hep böyle diyorum.böyle düşünmeye çalışıyorum.sağlıksız olacağına,hiç olmaması daha iyi.
umarım güzel rabbim,bizi de birgün güldürecek.bizim yuvalarımızı da birgün şenlendirecek inşallah yeterim..
sağolun canlar...maşallah bir rahatsızlığım yok....çok şükür rabbime iyiyim...
düşük tehlikesini atlattık gibi ama biliyorsunuz benim erken doğum riskimde var...
salı güğnü dr randevum var...bakalım nasıl geçecek...
papatyam çok haklısın canım...
özürlü olmayıpta anasına babasına hele ki vatanına karşı hayırsız evlat da olabilir...
ben her zaman hayırlısını istedim şuanda hayırlısını istiyorum...
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin....
kaldıramayacağımız dertlerle imtihan etmesin....
yeter nefes alıyosan umut vardır var olacaktır sakın umdunu yitirme umudunu yitirirsen
benden sonra evlenenlerin çocukları ana sınıfına başladı bile bu elbette banada acı veriyo
slm.kızlar.kimsecikler.yok.maşallhhhh.deyim
yeterim.eişn.nasıl.birde.canım.elimde.pregnly.igne.var.onu.bir.yere.ulaştırsk.gelip.alsa.çider.mesela.
havadnmı.sudnmı.adetim.gecikti.eşime.dedim.sonra.tekrr.oldum.dedim.üzülmesin.diye.adet.sncılarım.var.gerçi.ama.umut.dünyası.
bekleyim.iki.gün.bakalım.akşma.sabah.olurum.herhal.
benim.senede.en.fzla.bir.kere.gecikir.oda.bu.ay.herhal
hastayım.grip.olmuşum.agrı.kesici.çok.içtim.ondanda.olabilir.:26::26:
:26::26::26::26:
kuzum dikatli ol aman radevularına dikat et hımmmm birde (sen benden daha iyi bilirsin)sizin durumda olanlara rahim ağzına dikiş atılıor diye biliyorum
evet yeterim büyük ihtimal dikişte olacak...
bugün dr gittim bebelk maşallah iyi ama plasente çok aşağıdaymış tam rahim ağzının orda bu kanama riskiymiş...
10 gün sonra kontrolüm var bakalım ne olacak....
sağolun canlar...maşallah bir rahatsızlığım yok....çok şükür rabbime iyiyim...
düşük tehlikesini atlattık gibi ama biliyorsunuz benim erken doğum riskimde var...
salı güğnü dr randevum var...bakalım nasıl geçecek...
papatyam çok haklısın canım...
özürlü olmayıpta anasına babasına hele ki vatanına karşı hayırsız evlat da olabilir...
ben her zaman hayırlısını istedim şuanda hayırlısını istiyorum...
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin....
kaldıramayacağımız dertlerle imtihan etmesin....
slm kızlar işyerinden 1 haftadır sizleri takip ediyorum inanın her anınızı okudum 1 sayfadan beri.Bende sizlerle aynı sorunu yaşıyorum
slm kızlar işyerinden 1 haftadır sizleri takip ediyorum inanın her anınızı okudum 1 sayfadan beri.Bende sizlerle aynı sorunu yaşıyorum
1.5 yıllık evliyim eşim varikosel ameliyat oldu doktorumuz 6 ay zeten olmayacağını söylemiştir ama hala bir gelişme yok.Aşılama önerdiler ama şuan durumumda olmadığı için para biriktirmeye çalışıyorum