gizim malesef bendede sorun var men memoriale gittiğimde dr beni muayene ettiğinde benim pco hastası olduğumu söyledi şok oldum kan testi istedigünaydın.kızlar
dedim.çkırdan.haber.varmı.gerçi.saat.çok.erken.ama.dedim.açtım.malesefki.mutlu.olamadım
çakırım.inanıyordum.olumlu.olcaktı.sende.sorun.yoktu.çünkü.
sadece.sabır.diyorum.isyn.etmek.bizlere.yakışmz.inş.olacak.birgün.canım.kendini.toparlayınca.tekrar.deniyeceksin.inş.olacak.bu.seferde
gizim malesef bendede sorun var men memoriale gittiğimde dr beni muayene ettiğinde benim pco hastası olduğumu söyledi şok oldum kan testi istedi
ve tahlillerlede teyid ettirdi yani artık her iki taraftada sorun var
ama bu yenicem bir gün bende anne olucam rabbimin izini ile
ben geldim güzel haberlerle geldim demek isterdim ama malesef bu defada olmadı
kana benzer lekeler gelmeye başladı kan testi için hastaneye gittim kan verdim ama negatif
nasılmıyım bilmiyorum hissetiğim tek duygu ve düşünce çaresizliğim
isyan etmiyorum doğumda ölümde allahtan bundada vardır bir hayır diyorum kendimi teselli etmek adına
ne kadar teselli sözcükleri varsa kendi kendime söylüyorum ama teselli olmuyorum
teselli olmamamın sebebi ise bundan sonra ne yapıcağımı bilememem
allahtan istediğim tekşey evlat hasreti ile yanan kalbime sabır vermesi
rabbim hiç kimseyi bu dertle imtihan etmesin çok zor bu imtihan çok zor
rabbim kimsenin taşıyamıyacağı yükü kimseye vermezmiş
demekki ben bu yükü taşıyabilecek durumdayım rabbim böyle oygun gördu böyle oldu
bu halimede binlerce kez şükürler olsun
bu halımede elhemdülillah
çakırım hayat hepimizi sınıyor geçen hafta eşimde toplar damar tıkanıklığı çıktı dr altı ay çocuk mucuk unutun dedi herşey yasak önce durdum yeterki eşim sağlıklı olsun dedim sonra ağladım şimdi biliyorum hepimiz birgün hayırlısıyla anne olacağız sabra ve duaya ihtiyacımız var
gizim malesef bendede sorun var men memoriale gittiğimde dr beni muayene ettiğinde benim pco hastası olduğumu söyledi şok oldum kan testi istedi
ve tahlillerlede teyid ettirdi yani artık her iki taraftada sorun var
ama bu yenicem bir gün bende anne olucam rabbimin izini ile
bu gün eşim için has gittik yineee çok yağmur vardı has koşuşturmacanın içinde birde adet oldummmmm
hep zamansız bı anda gelır su adet
ah bıgun 9 ay duracak ınşllh cnm
geçmiş olsun cnm allhtan ümit kesilmez ne olmazlar gördük oldularrrrrrrrrrr
hakkına hayırlısı tatlım
yok be kuzum ben artık 9 ay gelmeyeceğine inanmıyorum gelmesse eğer kesinlikle nenepozdan gelmez
cnm bazen degıl bende genelde umutsuzluga kapılıyorum ama
ufacık nokta kadar bı umut içimizde olmasa biz yasayamayız yaa
e ne yapalım kaderde bebıs yoksada elden ne gelır
benımde menapoza kadar umudum var nokta kadar bıle olsa
tatlım sakın umudunu yıtırme lutfen cunku bız allha tevekkul edelımde
varsın vermesın ne yapalım eger kaderde yoksa bıze dayanma gucu versın
iyi.akşmlar.
alıştım.yeter.bendealıştım.inan.bunadalg.bile.geçiyorum.kynanama.aman.olmuyor.ne.ypalım.dedim.kadın.gülüyor.
hayırlısı.ya.ne.demeliki.başka.herşeyde.bir.hyıır.var.ben.tedviye.başlıyacaktım.kis.dedile.sonra.tatil.girdi.sonra.eşimle.sorunlrımız
şimdi.şükürler.olsun.iyiyiz.eksik.yanım.vrmı.bilmiyorum.ara.ara.acıtıyor.o.kdar
çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin...çakırım hayat hepimizi sınıyor geçen hafta eşimde toplar damar tıkanıklığı çıktı dr altı ay çocuk mucuk unutun dedi herşey yasak önce durdum yeterki eşim sağlıklı olsun dedim sonra ağladım şimdi biliyorum hepimiz birgün hayırlısıyla anne olacağız sabra ve duaya ihtiyacımız var
çok üzüldüm canım yaaaben geldim güzel haberlerle geldim demek isterdim ama malesef bu defada olmadı
kana benzer lekeler gelmeye başladı kan testi için hastaneye gittim kan verdim ama negatif
nasılmıyım bilmiyorum hissetiğim tek duygu ve düşünce çaresizliğim
isyan etmiyorum doğumda ölümde allahtan bundada vardır bir hayır diyorum kendimi teselli etmek adına
ne kadar teselli sözcükleri varsa kendi kendime söylüyorum ama teselli olmuyorum
teselli olmamamın sebebi ise bundan sonra ne yapıcağımı bilememem
allahtan istediğim tekşey evlat hasreti ile yanan kalbime sabır vermesi
rabbim hiç kimseyi bu dertle imtihan etmesin çok zor bu imtihan çok zor
rabbim kimsenin taşıyamıyacağı yükü kimseye vermezmiş
demekki ben bu yükü taşıyabilecek durumdayım rabbim böyle oygun gördu böyle oldu
bu halimede binlerce kez şükürler olsun
bu halımede elhemdülillah
çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin...
çok üzüldüm canım yaaa
rabbim çok fazla aratmaz inş....
allah yardımcınız olsun...
rabbim bütün isteyen arkadaşlara kısa zamanda mutluluğu tattırsın inş...
acımazmı canım:26: elbette canımız acıyorrr acıyacakçünkü orası eksik ne yaparsak yapaplım orası HEP EKSİK KALACAK bizim bebeğimiz yok ve ben biliyorum kiii o eksiği hayatta hiç bir şey dolduramaz ben 8 yıldır ne çok şey denedimmmm o eksiği doldursun diye :26:ama olmuyorrr olmayacakta biliyorummmm evimdeki bebek kokusunun eksikliğini eşyalarını yokluğunu bıcrıtısını ne doldurabilirikiii dolduramaz dolmaz onun eksikliği AMA ŞUNU ÖĞRENDİMKİ KENDİMİ ÜZMÜYORUM ne kadar başarıyorum bilmem (ESKİSİ KADAR )RABBİM NEYLERESE GÜZEL EYLER DİYORUM:44::44: SAĞLIK VER SIHAT VER HUZUR VER BUNLARIN YANINDA BEBEK VER RABBİM DİYORUMMMMM NE YAPAPLIM KADERİMİZDE ONSUZLUK VARSA KATLANACAĞIZ
canım benim rabbim sabrınızın karşılığını verecektir .işallah kaderinizde bebişlerde vardır,olmayacak diye bişey yok rabbim ol dedimi olur.
acımazmı canım:26: elbette canımız acıyorrr acıyacakçünkü orası eksik ne yaparsak yapaplım orası HEP EKSİK KALACAK bizim bebeğimiz yok ve ben biliyorum kiii o eksiği hayatta hiç bir şey dolduramaz ben 8 yıldır ne çok şey denedimmmm o eksiği doldursun diye :26:ama olmuyorrr olmayacakta biliyorummmm evimdeki bebek kokusunun eksikliğini eşyalarını yokluğunu bıcrıtısını ne doldurabilirikiii dolduramaz dolmaz onun eksikliği AMA ŞUNU ÖĞRENDİMKİ KENDİMİ ÜZMÜYORUM ne kadar başarıyorum bilmem (ESKİSİ KADAR )RABBİM NEYLERESE GÜZEL EYLER DİYORUM:44::44: SAĞLIK VER SIHAT VER HUZUR VER BUNLARIN YANINDA BEBEK VER RABBİM DİYORUMMMMM NE YAPAPLIM KADERİMİZDE ONSUZLUK VARSA KATLANACAĞIZ
canım yaa.lütfen üzme yıpratma kendini.biz ancak ümit edebiliyoruz ve dua edebiliyoruz.elimizden keşke daha fazlası gelse.rabbimin br bildiği var mutlaka.bak şimdi haberlerde çocuğu özürlü bir anneyi izliyorum.allah korusun böyle bir bebeğimiz olsa,düşünsene hayat nasıl olurdu?onu hergün böyle görerek insan kendini,ömrünü yer bitirirdi.ben hep böyle diyorum.böyle düşünmeye çalışıyorum.sağlıksız olacağına,hiç olmaması daha iyi.
umarım güzel rabbim,bizi de birgün güldürecek.bizim yuvalarımızı da birgün şenlendirecek inşallah yeterim..