yaa kese görünmediğine göre kimyasal olması lazım ama kimyasalda da değer o kadar yükselmezki...kızlar benden haberler kötü ne yazık kii((
geçen hafta 4700 lerde çıkan bhcg değerim,1 hafta sonra 19000 lerde çıktı.yani bugün.5 + 1 falanım.ve kese yokkkk(
3 doktor birden baktılar.bu değerlerle şimdiye kesenin görünmesi gerekirmiş.geç döllenme olsa bile görünmesi gerekirmiş.ama yok kese mese.anlamadığım değerler nasıl böyle düzenli olarak artıyor?
dr bekleyelim.ama sağlıklı olduğunu düşünme.sanıyorum birkaç güne düşük yaparsın dedi.olmazsa biz alırız dedi((
benim çekilecek çilem varmış.bir gülmedi şansım.moralim çok çok bozuk.napıcam ben böyle kızlar yaaaa????
tam seviniyorum hamile kaldım diye.sonra .....
sinir oluyorum artık herşeye.bıktım usandımm.
bilmiyorum kızlar ya.
yabangülüm 6+2 de görmüş keseyi.belki benim de öyle olur dicem ama geçen sene bu değerlerdeyken kese görünüyordu.
evet fadikçim benim anlamadığım,doktorların da anlamadığı bu zaten.değerler nasıl bu kadar düzenli yükselir diyorlar?
birer hafta arayla 300-4700 ve 19000 lerde çıktı.yani değerler normal artmış.
belki de bebek tutunmaya çalıştı.tutunamadı sonra.of bilmiyorum.yarına tekrar çağırdılar.hele bir tanesi bugün beni kürtaja alıyordu
bu arada mide bulantılarım başladı.nasıl iştir anlamadım valla.
rabbim hakkımda hayırlısını nasip et.
bilmiyorum kızlar ya.
yabangülüm 6+2 de görmüş keseyi.belki benim de öyle olur dicem ama geçen sene bu değerlerdeyken kese görünüyordu.
evet fadikçim benim anlamadığım,doktorların da anlamadığı bu zaten.değerler nasıl bu kadar düzenli yükselir diyorlar?
birer hafta arayla 300-4700 ve 19000 lerde çıktı.yani değerler normal artmış.
belki de bebek tutunmaya çalıştı.tutunamadı sonra.of bilmiyorum.yarına tekrar çağırdılar.hele bir tanesi bugün beni kürtaja alıyordu
bu arada mide bulantılarım başladı.nasıl iştir anlamadım valla.
rabbim hakkımda hayırlısını nasip et.
kızlar çok teşekkür ederim.bana moral vermeye çalıştınız ama bugün herşey belli oldu.
bugün doktora gittim tekrar.2 gün önce 19000 lerde çıkan değerbugün 16000 lerde çıktı.yani bhcg düşmeye başlamış.gerçi kanamam yok henüz.
dr alttan muayene etti.kese göründü nihayet ama artık bir önemi yok.dr da aynı şeyi söyledi zaten.kese görünse bile,bhcg nin düşmesi bize sağlıksız bir gebelik olduğunu düşündürür dedi.ve cumartesi ye kürtaj için gün verdi(((
bu rüyam da aynı sonla bitiyor ne yazık ki.artık inancımı da yitirdim ben kızlar.sağlıklı bir gebelik geçireceğime inamıyorum artık.her tutunduğum dal elimde kalıyor.bir gülmedi yüzüm.
yıllarca hamile kalabilmek için didindim durdum.şimdi ise çok daha farklı bir yerlerdeyim.ne yapacağımı şaşırdım artık ben.annem de bu hamileliğimde düşük yapmıyım diye,500 yasine başlamıştı arkadaşlarıyla birlikte.bunun dışında tahmin bile edemezsiniz.yapmadığım dua,kılmadığım namaz kalmadı.nerden ne duysam hemen yapmaya çalıştım.noldu okunan onca duaya?onca yapılan şey boşa mı gitti?hiçbiri hiç bir işe yaramadı işte.yaramıyor.bıraktım artık hiçbişey yapmıcam.dua da etmicem bundan sonra.bıktım herşeyden.bu hayattan,bu dünyadan,bu evlilikten,kendimden,herşeyden bıktım.olmuyor.
millet bakıyorum.bir hamile kalıyor.doğuruveriyor.nedir benim bu şansızlığım?ne zaman gülücem ben yaa?sabır sabır sabır sabır.kalmadı hiçbişey.çekiyorum resmen.sürünüyorum.
kızlar çok teşekkür ederim.bana moral vermeye çalıştınız ama bugün herşey belli oldu.
bugün doktora gittim tekrar.2 gün önce 19000 lerde çıkan değerbugün 16000 lerde çıktı.yani bhcg düşmeye başlamış.gerçi kanamam yok henüz.
dr alttan muayene etti.kese göründü nihayet ama artık bir önemi yok.dr da aynı şeyi söyledi zaten.kese görünse bile,bhcg nin düşmesi bize sağlıksız bir gebelik olduğunu düşündürür dedi.ve cumartesi ye kürtaj için gün verdi(((
bu rüyam da aynı sonla bitiyor ne yazık ki.artık inancımı da yitirdim ben kızlar.sağlıklı bir gebelik geçireceğime inamıyorum artık.her tutunduğum dal elimde kalıyor.bir gülmedi yüzüm.
yıllarca hamile kalabilmek için didindim durdum.şimdi ise çok daha farklı bir yerlerdeyim.ne yapacağımı şaşırdım artık ben.annem de bu hamileliğimde düşük yapmıyım diye,500 yasine başlamıştı arkadaşlarıyla birlikte.bunun dışında tahmin bile edemezsiniz.yapmadığım dua,kılmadığım namaz kalmadı.nerden ne duysam hemen yapmaya çalıştım.noldu okunan onca duaya?onca yapılan şey boşa mı gitti?hiçbiri hiç bir işe yaramadı işte.yaramıyor.bıraktım artık hiçbişey yapmıcam.dua da etmicem bundan sonra.bıktım herşeyden.bu hayattan,bu dünyadan,bu evlilikten,kendimden,herşeyden bıktım.olmuyor.
millet bakıyorum.bir hamile kalıyor.doğuruveriyor.nedir benim bu şansızlığım?ne zaman gülücem ben yaa?sabır sabır sabır sabır.kalmadı hiçbişey.çekiyorum resmen.sürünüyorum.
cnm benim yaşadıkların hepimizin yaşadıkları o kadar iyi anlıyorum seni şu an ağlıyarak dua ediyorum inşallahrabbim yüzünü güldürecekkızlar çok teşekkür ederim.bana moral vermeye çalıştınız ama bugün herşey belli oldu.
Kızlar benım sonucum negatıf. olmadı ne yazıkkı. ancak kendımı topladım. sımdı asılama onerdı merkez ucretsız onun ıcın ugrasıyoruz. sonuc sebepsız ınfertılıte dedı. sperm sayısı 42 mılyon. morfolojı %6 ve hızlı hareketlı yok. degerlerımız duzelmıs amelıyattan sonra ama asılama sansım %1 bence. ılerı hareket yoksa nasıl olacak anlamadım. hareket ıcın ne onerırsınız?
Kızlar benım sonucum negatıf. olmadı ne yazıkkı. ancak kendımı topladım. sımdı asılama onerdı merkez ucretsız onun ıcın ugrasıyoruz. sonuc sebepsız ınfertılıte dedı. sperm sayısı 42 mılyon. morfolojı %6 ve hızlı hareketlı yok. degerlerımız duzelmıs amelıyattan sonra ama asılama sansım %1 bence. ılerı hareket yoksa nasıl olacak anlamadım. hareket ıcın ne onerırsınız?
kızlar merhabalar nasılsınız ben bişey sorucam bir yerde okumuştum ilişkiden yarım saat önce erkek neskahve içmesi spermlerin hareketine hızına faydalı olabileceği yazıyordu.hiç böyle bir şey duyanınız veya uygulayanınız varmı?bana biraz mantıklı geldi çünkü spermlerin en canlı olduğu saat sabah 6 imiş ve geceye kadar çalışıp yoruluyorlar ve bu durumda içilince faydalı olabilir siz nedersiniz???
canım benim yaşadığın hayalkırıklığını anlıyorum.tesellisi zor durumlardn biri.şöyle düşünsen acaba seni rahatlatırmı birazcık eğer o çocuk olsaydı ve sizin için hayırlı olmasaydı yada sizin için hayırlı zaman değil henüz.ne olur umutsuzluğa kapılma eminim zamanı gelince rabbim hayırlısını verecek.bilirsin Allah sevdiği kullarının dualarını dileklerini hemen vermezmiş çünkü onların duaları hoşuna gidermiş ve sabırlarını sınarmış.bence en azında hala şansın var ya hiç şansı tedavisi olmayanlar ne yapsın.Biraz daha sabretmen gerek demekki üzülme olurmu.zor biliyorum ama bu da geçecek....
canım yaaaa rabbim sabır versinnnnn
papatyacım canım sana şuan ne desem sana alamsız gelecek...
ama ne olursa olsun sakın isyan etme eğer böyle olmuşsa o kadar dua ya rağmen olmamışsa rabbiminde bi bildiği vardır...
sen şuan ki acınla bunları anlıyamassın....çünkü bende yaşadım...
benimde geçmişte neler yaşadığımı biliyorsun...
bunları yaşamış biri olarak seni yürekten anlayarak bunları söylüyorum...
rabbim sabır versin canım...
cnm benim yaşadıkların hepimizin yaşadıkları o kadar iyi anlıyorum seni şu an ağlıyarak dua ediyorum inşallahrabbim yüzünü güldürecek
slm.kızlr
papatym.isyan.etme.sakın.saadece.sen.degilsin.bu.durumda.olan.bunu.sakın.unutma.senin.gibi.milyonlarcasını.okuyoruz.
olmadı.evet.allah.nasip.etmedi..verende.o.isyan.niye.
ben.neler.yaşdım.evliligimle.bak.baklaım.isyn.etmişmiyim.niye.ben.demişmiyim.yaradanın.çocık.vermedigine.sevinmiştim
ama.bak.o.benim.için.hayırlıymış.şimdi..mutluyum.ama.o.acı.günleri.yşamasam.belki.asla.mutlu.olamıyacaktım
bunların.hiçbiri.teselli.degil.gerçek.canım
önümüzde.uzun.bir.hayt.var.bizler.sadece.sabırla.bekleyelim.canımın.içi.
fadigim.neler.yaşdı.bak.şimdi.şükürler.olsun.
kendine.gel.toparlan.birz.zman.tanı.sonr.inş.o.sıpa.gelecek.
Gerçekten üzüldüm canım çok geçmiş olsun.Ama herşey kesin belli değilken ve doktorunun sana moral vermesi gerekirken böyle cevap vermesi de doğru değil doğrusu.Üzülme allahım hepimize birgün o güzel duyguyu tattıracak yarabbim.Tekrar geçmiş olsun.
papatya canım allah sabır versin,ne olur böyle düşünme ümidini kaybetme.insan en çaresiz anında söylüyor böyle şeyler ama pişman oluyor.doktorum bana korkma gideceği varsa gitsin,gidende sağlıksız gebeliktir derdi.yine hamile kalırsın allahın izniyle,hayırlısı olsun.sağlıksız bebek dünyaya getireceğine,görüp her gün öleceğine böylesi hayırlı.en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın işallah,kucağına alırsın.
nesmitcim böyle durumlarda insan ne yazacağını şaşırıyor,işallah kendiliğinden gelir bebişin.