Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yaa kese görünmediğine göre kimyasal olması lazım ama kimyasalda da değer o kadar yükselmezki...
canım ya çok karşık yaaa....
peki ilaçlarını kestinizmi birazdada beksesen....
allah yardımcınız olsun ne desem bilemiyorum
inş bir mucize olur...

bilmiyorum kızlar ya.
yabangülüm 6+2 de görmüş keseyi.belki benim de öyle olur dicem ama geçen sene bu değerlerdeyken kese görünüyordu.
evet fadikçim benim anlamadığım,doktorların da anlamadığı bu zaten.değerler nasıl bu kadar düzenli yükselir diyorlar?
birer hafta arayla 300-4700 ve 19000 lerde çıktı.yani değerler normal artmış.
belki de bebek tutunmaya çalıştı.tutunamadı sonra.of bilmiyorum.yarına tekrar çağırdılar.hele bir tanesi bugün beni kürtaja alıyordu
bu arada mide bulantılarım başladı.nasıl iştir anlamadım valla.
rabbim hakkımda hayırlısını nasip et.

merhabalar papatya ınsallah bebegın senınledır benım arkadasımındakesesı neredeyse ıkı aylıktı veya gecmıs olabılıde gozukmedı doktorlar en son kurtasa karar vermıstı ve sonunda kese gozuktu suan 6 aylık hamıle arkadas zayıf bır bebek falan dedıler cok sukur hersey normale dondu Allah yardımcın olsun emeklerının mukafatını versın

rabbım bı mucıze nasıp ederde kese saglıklı bı sekılde gorunur inşllh cnm

canım yaaa bence acele etme (dr ne kadarda kürtaj deselerde)en son zamana kadar bekle inşşş rabbim mucizesini gösterir

kızlar çok teşekkür ederim.bana moral vermeye çalıştınız ama bugün herşey belli oldu.
bugün doktora gittim tekrar.2 gün önce 19000 lerde çıkan değerbugün 16000 lerde çıktı.yani bhcg düşmeye başlamış.gerçi kanamam yok henüz.
dr alttan muayene etti.kese göründü nihayet ama artık bir önemi yok.dr da aynı şeyi söyledi zaten.kese görünse bile,bhcg nin düşmesi bize sağlıksız bir gebelik olduğunu düşündürür dedi.ve cumartesi ye kürtaj için gün verdi(((
bu rüyam da aynı sonla bitiyor ne yazık ki.artık inancımı da yitirdim ben kızlar.sağlıklı bir gebelik geçireceğime inamıyorum artık.her tutunduğum dal elimde kalıyor.bir gülmedi yüzüm.
yıllarca hamile kalabilmek için didindim durdum.şimdi ise çok daha farklı bir yerlerdeyim.ne yapacağımı şaşırdım artık ben.annem de bu hamileliğimde düşük yapmıyım diye,500 yasine başlamıştı arkadaşlarıyla birlikte.bunun dışında tahmin bile edemezsiniz.yapmadığım dua,kılmadığım namaz kalmadı.nerden ne duysam hemen yapmaya çalıştım.noldu okunan onca duaya?onca yapılan şey boşa mı gitti?hiçbiri hiç bir işe yaramadı işte.yaramıyor.bıraktım artık hiçbişey yapmıcam.dua da etmicem bundan sonra.bıktım herşeyden.bu hayattan,bu dünyadan,bu evlilikten,kendimden,herşeyden bıktım.olmuyor.
millet bakıyorum.bir hamile kalıyor.doğuruveriyor.nedir benim bu şansızlığım?ne zaman gülücem ben yaa?sabır sabır sabır sabır.kalmadı hiçbişey.çekiyorum resmen.sürünüyorum.

canım benim yaşadığın hayalkırıklığını anlıyorum.tesellisi zor durumlardn biri.şöyle düşünsen acaba seni rahatlatırmı birazcık eğer o çocuk olsaydı ve sizin için hayırlı olmasaydı yada sizin için hayırlı zaman değil henüz.ne olur umutsuzluğa kapılma eminim zamanı gelince rabbim hayırlısını verecek.bilirsin Allah sevdiği kullarının dualarını dileklerini hemen vermezmiş çünkü onların duaları hoşuna gidermiş ve sabırlarını sınarmış.bence en azında hala şansın var ya hiç şansı tedavisi olmayanlar ne yapsın.Biraz daha sabretmen gerek demekki üzülme olurmu.zor biliyorum ama bu da geçecek....

canım yaaaa rabbim sabır versinnnnn

papatyacım canım sana şuan ne desem sana alamsız gelecek...
ama ne olursa olsun sakın isyan etme eğer böyle olmuşsa o kadar dua ya rağmen olmamışsa rabbiminde bi bildiği vardır...
sen şuan ki acınla bunları anlıyamassın....çünkü bende yaşadım...
benimde geçmişte neler yaşadığımı biliyorsun...
bunları yaşamış biri olarak seni yürekten anlayarak bunları söylüyorum...
rabbim sabır versin canım...

cnm benim yaşadıkların hepimizin yaşadıkları o kadar iyi anlıyorum seni şu an ağlıyarak dua ediyorum inşallahrabbim yüzünü güldürecek

Kızlar benım sonucum negatıf. olmadı ne yazıkkı. ancak kendımı topladım. sımdı asılama onerdı merkez ucretsız onun ıcın ugrasıyoruz. sonuc sebepsız ınfertılıte dedı. sperm sayısı 42 mılyon. morfolojı %6 ve hızlı hareketlı yok. degerlerımız duzelmıs amelıyattan sonra ama asılama sansım %1 bence. ılerı hareket yoksa nasıl olacak anlamadım. hareket ıcın ne onerırsınız?

slm.kızlr

papatym.isyan.etme.sakın.saadece.sen.degilsin.bu.durumda.olan.bunu.sakın.unutma.senin.gibi.milyonlarcasını.okuyoruz.

olmadı.evet.allah.nasip.etmedi..verende.o.isyan.niye.
ben.neler.yaşdım.evliligimle.bak.baklaım.isyn.etmişmiyim.niye.ben.demişmiyim.yaradanın.çocık.vermedigine.sevinmiştim

ama.bak.o.benim.için.hayırlıymış.şimdi..mutluyum.ama.o.acı.günleri.yşamasam.belki.asla.mutlu.olamıyacaktım

bunların.hiçbiri.teselli.degil.gerçek.canım

önümüzde.uzun.bir.hayt.var.bizler.sadece.sabırla.bekleyelim.canımın.içi.

fadigim.neler.yaşdı.bak.şimdi.şükürler.olsun.

kendine.gel.toparlan.birz.zman.tanı.sonr.inş.o.sıpa.gelecek.

canım yaaaaaaa bu gün sen aklıma geldin bende yazayımmm sana dedimmm ama malesef negatifmiş çok üzlüldümmmmm ne diyeceğimi bilemedimmmm

üzüldüm canım yaa....
rabbim daha çok bekletmez inş...

canım hareket için havuç suyu diyorlardı isterseniz deneyin...
ama eşinin sigara içmemesi lazım sigarayla beraber çok zararlıymış...
canım başkada birşey bilmiyorum ki....
inş harekette az düzelir allah yardımcınız olsun...

Gerçekten üzüldüm canım çok geçmiş olsun.Ama herşey kesin belli değilken ve doktorunun sana moral vermesi gerekirken böyle cevap vermesi de doğru değil doğrusu.Üzülme allahım hepimize birgün o güzel duyguyu tattıracak yarabbim.Tekrar geçmiş olsun.

slm.kızlar.bilgem.gelmişsin.yine.şekerim.gördüm.altta.sıkıldın.degilmi.z.kaldı.sabır.bebeginle.berabersin.nasıl.olsa.çakır.nerelerde.ya

papatya canım allah sabır versin,ne olur böyle düşünme ümidini kaybetme.insan en çaresiz anında söylüyor böyle şeyler ama pişman oluyor.doktorum bana korkma gideceği varsa gitsin,gidende sağlıksız gebeliktir derdi.yine hamile kalırsın allahın izniyle,hayırlısı olsun.sağlıksız bebek dünyaya getireceğine,görüp her gün öleceğine böylesi hayırlı.en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın işallah,kucağına alırsın.

nesmitcim böyle durumlarda insan ne yazacağını şaşırıyor,işallah kendiliğinden gelir bebişin.

kızlar merhabalar nasılsınız ben bişey sorucam bir yerde okumuştum ilişkiden yarım saat önce erkek neskahve içmesi spermlerin hareketine hızına faydalı olabileceği yazıyordu.hiç böyle bir şey duyanınız veya uygulayanınız varmı?bana biraz mantıklı geldi çünkü spermlerin en canlı olduğu saat sabah 6 imiş ve geceye kadar çalışıp yoruluyorlar ve bu durumda içilince faydalı olabilir siz nedersiniz???

evt.canımbende.okudum.bunu.hatta.denemek.istedim.ama.bizimki.sütlü.olmadn.içmiyor
benimbildigim.türk.kahvesi.canım.
sabh.saatlerindespermler.daha.hareketli.oluyormuş.evet

canım yaaaa rabbim sabır versinnnnn

cnm benim yaşadıkların hepimizin yaşadıkları o kadar iyi anlıyorum seni şu an ağlıyarak dua ediyorum inşallahrabbim yüzünü güldürecek

dualarınız için ve güzel yüreğiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum canlarım.bugün kürtaj oldm sabah saatlerinde.sonra da eve gelip uyudum.gebelik ürününü genetik incelemeye gönderip göndermemekte kararsızdım çok küçük oldğu için.ama anestezi sırasında doktora bunu söylemişim.hatta dr henüz çok küçük bişey çıkmaz falan demiş.
hiç hatırlamıyorum bile.ne kadar ilginç geldi.sanırım bilinçaltımda kalmış bu.
bu zamana kadar başkalarının ağzından hep duydum.kimyasal gebelik,boş gebelik,bozulmuş gebelik..gibi.nette de bazen karşıma çıkardı.ama böyle şeyler hiç benim başıma gelmez derdim kendi kendime.sanki bizim yumurtalarımız ve spermlerimiz hep çok kusursuz ve mükemmeldi.ama insanın kendi başına gelince,gerçekten o kadar tuhaf,o kadar eksik hissediyorsun ki kendini.aslında hepimiz insanız ve bu tür kusurların olması en doğal şey.ama o kadar uzak geliyor ki insana gerçekten birebir yaşamadıkça.belki de allah bize acizliğimizi,zayıflığımızı göstermek istiyor bu şekilde.aman bilmiyorum ya.fazla da kafa yormak istemiyorum açıkçası.olmadı ve bitti.
onun dışında toparlanmaya çalışıyorum.rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etmiştir inşallah.
doğru diyorsunuz.sağlıksız bir bebek doğurup her gün öleceğime,acı çekeceğime,pişmanlıklar yaşayacağıma,hiç görmeden ,hissetmeden bir kere acı çekerim daha iyi.
yeni durumuma alışmaya çalışıyorum.iyi ki varsınız.yazdıklarınız bana çok moral verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…