herkese merhabalar ben çok mutluyum eşime tekrar test yaptırdık ve gelişme çok iyi ileri hareketliler %15 olmuş hiç bu kadar yüksek olmamıştı.Kaan hocayada mail göndermiştik çok güzel şeyler yazmış.İnşaallah tüp bebeğe gerek kalmadan başarabiliriz:))Rabbim dileyen herkese hayırlısını ver AMİİİİNNN
inşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşş
herkese merhabalar ben çok mutluyum eşime tekrar test yaptırdık ve gelişme çok iyi ileri hareketliler %15 olmuş hiç bu kadar yüksek olmamıştı.Kaan hocayada mail göndermiştik çok güzel şeyler yazmış.İnşaallah tüp bebeğe gerek kalmadan başarabiliriz:))Rabbim dileyen herkese hayırlısını ver AMİİİİNNN
sağol canım benim.Rabbim seninde gönlünün muradını versin:))
slm.kızlr.yeterim.ben.burdayım.vlla.haberç.varmı.diye.bakıyorum
bilgem.çakır.merak.ediyorum.ne.yaptılar.gerçi.bilgem.kuzusuyla.birlikte.ne.mutlu.ona.valla
sen.ne.yaptın.yeter.eşinde.varmı.güzel.gelişme
kızlar nasılsınız
hastaneden aradılar 7 tane 10 hücreli 1. kalite embiriyom varmış
4 tanede 2. kalite 6 hücreli varmış yarın 5. günün tırasfer yarın öğleden sonra inşallah bu defa rabbim yüzüme güler ve alırım bebeyimi kucağıma
Merhaba kızlar ..
Bugün hastaneye gittim , östrojene bakıldı , gayet güzelmiş , birde ovitrelle yazdı hoca onu vuruldum ( transferin 6. günü)
Benden böyle işte ..
8 aralığı bekliyorum hayırlısı ile..
Merhaba kızlar ..
Bugün hastaneye gittim , östrojene bakıldı , gayet güzelmiş , birde ovitrelle yazdı hoca onu vuruldum ( transferin 6. günü)
Benden böyle işte ..
8 aralığı bekliyorum hayırlısı ile..
canım yaaaa ne desem bilemedim şimdiiikızlar benden haberler kötü ne yazık kii((
geçen hafta 4700 lerde çıkan bhcg değerim,1 hafta sonra 19000 lerde çıktı.yani bugün.5 + 1 falanım.ve kese yokkkk(
3 doktor birden baktılar.bu değerlerle şimdiye kesenin görünmesi gerekirmiş.geç döllenme olsa bile görünmesi gerekirmiş.ama yok kese mese.anlamadığım değerler nasıl böyle düzenli olarak artıyor?
dr bekleyelim.ama sağlıklı olduğunu düşünme.sanıyorum birkaç güne düşük yaparsın dedi.olmazsa biz alırız dedi((
benim çekilecek çilem varmış.bir gülmedi şansım.moralim çok çok bozuk.napıcam ben böyle kızlar yaaaa????
tam seviniyorum hamile kaldım diye.sonra .....
sinir oluyorum artık herşeye.bıktım usandımm.
kızlar benden haberler kötü ne yazık kii((
geçen hafta 4700 lerde çıkan bhcg değerim,1 hafta sonra 19000 lerde çıktı.yani bugün.5 + 1 falanım.ve kese yokkkk(
3 doktor birden baktılar.bu değerlerle şimdiye kesenin görünmesi gerekirmiş.geç döllenme olsa bile görünmesi gerekirmiş.ama yok kese mese.anlamadığım değerler nasıl böyle düzenli olarak artıyor?
dr bekleyelim.ama sağlıklı olduğunu düşünme.sanıyorum birkaç güne düşük yaparsın dedi.olmazsa biz alırız dedi((
benim çekilecek çilem varmış.bir gülmedi şansım.moralim çok çok bozuk.napıcam ben böyle kızlar yaaaa????
kızlar benden haberler kötü ne yazık kii((