Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşş

ayyyyyyyyyy cnm ne mutlu sıze bızde sevınıyoruz boyle gelısmeler olunca

allh daım etsın testlerınızı rabbım etsın senı ve bızlerı

yaaaaaaaaaa kızlar topiğimize ne oldu böyle:26::26::26::26::26::26: gelen yok giden yokkkk çok sesiz yaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18:

slm.kızlr.yeterim.ben.burdayım.vlla.haberç.varmı.diye.bakıyorum

bilgem.çakır.merak.ediyorum.ne.yaptılar.gerçi.bilgem.kuzusuyla.birlikte.ne.mutlu.ona.valla

sen.ne.yaptın.yeter.eşinde.varmı.güzel.gelişme

kızlar nasılsınız
hastaneden aradılar 7 tane 10 hücreli 1. kalite embiriyom varmış
4 tanede 2. kalite 6 hücreli varmış yarın 5. günün tırasfer yarın öğleden sonra inşallah bu defa rabbim yüzüme güler ve alırım bebeyimi kucağıma

canım biz perşebe gün has gideceğizzzz:26::26::26::26::26:
güzel haberler gelsin inşşşşş topiğimizeeeee
kılar bend edün sidelyayla konuştum herkesi merak ediyor ama işler çok yoğunmuş gelemiyormuş topiğeeee

canımsın yaaaa gözün aydın inşşşşş yarınnnn bebişini al gel dokuz ay seninle olsun inşşşşşşşşşşşş

Merhaba kızlar ..
Bugün hastaneye gittim , östrojene bakıldı , gayet güzelmiş , birde ovitrelle yazdı hoca onu vuruldum ( transferin 6. günü)
Benden böyle işte ..
8 aralığı bekliyorum hayırlısı ile..

allh mutlu haberlerını vermek nasıp etsın

kızlar benden haberler kötü ne yazık kii((
geçen hafta 4700 lerde çıkan bhcg değerim,1 hafta sonra 19000 lerde çıktı.yani bugün.5 + 1 falanım.ve kese yokkkk (

3 doktor birden baktılar.bu değerlerle şimdiye kesenin görünmesi gerekirmiş.geç döllenme olsa bile görünmesi gerekirmiş.ama yok kese mese.anlamadığım değerler nasıl böyle düzenli olarak artıyor?
dr bekleyelim.ama sağlıklı olduğunu düşünme.sanıyorum birkaç güne düşük yaparsın dedi.olmazsa biz alırız dedi((

benim çekilecek çilem varmış.bir gülmedi şansım.moralim çok çok bozuk.napıcam ben böyle kızlar yaaaa????

tam seviniyorum hamile kaldım diye.sonra .....

sinir oluyorum artık herşeye.bıktım usandımm.

her şey böyle güzel ilerlesinnnn inşşş

canım yaaaa ne desem bilemedim şimdiii

cnm sabır dılerım baska bısey denemıyor bu durumda

slm.kızlar.
çkırım.çok.sevindim.canım.begün.demek.yavrunu.karnında.taşıyacaksın.ne.mutlu.sana.valla.çok.mutlu.oldım.sen.çok.umutsuzdun.bundan.önceki.konuşmalarımızda.bak.işte.süper

bilgem.heyecanlabekliyorum.ardım.ma.uyuyordun.herhal.dinlen.bolca

papaytam.sabır.diliyorum.cnım.

canım moralini bozma işallah bebişin saklanmıştır bende keseyi geç gördüm,hayırlısı yinede.herşeyde bi hayır vardır,olmazsa yine hamile kalırsın.en azından kendi kendine hamile kalabiliyrsun çok şükür.ama işallahhh doktorları yanıltırsınız işallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…