Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm bunu yasayacakmıssın takdır ılahı
ama ne mutlu sanakı hemen toparlanmaya calısıyorsun
rabbım bu acını tez zamanda saglıklı bı bebıs dogurarak unuttursun cnm
sen gercekten guclu bırıymıssın bu durusunla allh senı tez zamanda mukafatlandırır ınşllh

papatyam canım geçmiş olsunnn arkadaşımmm ne desek ne söylesek boş biliyorum yaşanacakmış yaşıyoruz sadece kaderrr sınav rabbim sabrını artırsınnnn inşş en kısa zamnanda en doğalından en sağlıklısından bebek nasip etsinki bu günlerini unut

çok geçmiş olsun papatyam rabbin bu acıyı bir daha yaşatmasın...
kısa zamanda sağlıcakla bebeğine kavuşursun inş...
allah yardımcınız olsun...

nasılsın fadik immmm evet ben biliyorum bu testi yaptırdımda revervde ve kalitedede fikir veren bir test

çok geçmiş olsun papatyam rabbin bu acıyı bir daha yaşatmasın...
kısa zamanda sağlıcakla bebeğine kavuşursun inş...
allah yardımcınız olsun...

teşekkür ederim canlar.inşallah bu son kaybım olur.ve sizin de dediğiniz gibi bundan sonra sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma ve hepiniz de inşallah.
kızlar ya bilgemden haber varmı?hep bakıyorum ama sesi soluğuçıkmıyor.test günü ne zamandı bilen varmı?

slm arkadaslar cok uzun zaman oldu buraya yazmayali
nasilsiniz ben iyiyim kizlarla ugrasiyorum 15 aylik oldular cok yoruyorlar beni cok vaktim olmuyor girmeye allahim sizlerede nasip etsin insallah
son sayfayi okudum biraz

papatyaa rabbim sabir versin insallah bende 2 kez hamile kaldim ve kimyasal gebelik oldu cok uzulmustum ama hep dua ettim
rabbim sonunda ben 1 tane isterken 3 tane nasip etti insallah allahim sana da nasip edecek inan

fadikcim canim rabbim melegini korusun kucagina aldigin gunleri gostersin insallah

yetercim allahim sana en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin insallah

yeni arkadaslarada rabbim yuzlerini guldursun insallah isteyen herkes anne olsun insallah

ayyyyyyyyy cok guzel bı duygudur cnm
sende bizlere dua et olurmu
bizede nasip etsin rabbim
heeeeeeee bendede 3 üz olursa farketmez yaniiiiiiiiii

çok sağol canım.inşallah rabbim bizlere de nasip eder.
bu arada sana da kolay gelsin:)tadını çıkarmaya çalış..

slm kızlar ben geldim kaç gündür netten uzak duruyorum test yaptığım güne kadarda uzak durucam umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım
benim çarşamba günü tırasferim oldu semra kahraman yaptı iki tane ab kalıtesinde embiriyo tırasfer edildi 9 aralıkta test yapıcam yanı cuma günü
bana dua edn

Papatya'm çok geçmiş olsun ..
Yazacak çok şey var ama yazamıyorum çünkü aynısını bende yaşadım ..
Rabbim sabırlar versin ve bir daha yaşatmasın ..

canlar iyi akşamlar nasılsınız
meryem gelmiş canım sağol iyi dileklerin için rabbim kolaylık versin
bilgem çakır güzel baerlerl alırsınız inşşşş
papatyamm canımmm rabbim kolay atlatmayı nasip etsinn
kızlar bizde eşimin kontrolü için has gitik çrşb tekrar çağırdılar

canlar iyi akşamlar nasılsınız
meryem gelmiş canım sağol iyi dileklerin için rabbim kolaylık versin
bilgem çakır güzel baerlerl alırsınız inşşşş
papatyamm canımmm rabbim kolay atlatmayı nasip etsinn
kızlar bizde eşimin kontrolü için has gitik çrşb tekrar çağırdılar

nasılsın fadik immmm evet ben biliyorum bu testi yaptırdımda revervde ve kalitedede fikir veren bir test
iyiyim canım sağol...
yarın eşin için hastaneye gidiyormuşsunuz inş herşey yolundadır...

sağol canım...inş....
maşahhah kızlar kocaman olmuş....öpüyorum hepsini....

Nesrin ne yaptı acaba
inşallah hamiledir
ne yazık negatif canım

inş cakır ve bilgemden pozitif haberini alırız....

Merhaba kizlar.
Ben dun test yaptim cift cizgi cikti,yarinda kan vericem ,insallah guzel bi deger cikar.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

slm arkadaslar
cemrem rabbim hepinize nasip etsin insallah hep dua ediyorum herkese nasip etsin diye rabbim sizleri en iyi ben anlarim
papatyaa canim tadini cikariyoruz valla kizlar ban oturma firsati bile vermiyor canim canlari sagolsunda yorgunluk bitecek insallah biraz daha buyusunler rahat ederim biraz
fadikcim saol canim buyuduler cadilar ama beni de yoruyolar ama olsun canlari sag olsun
insallah tedavide olan arkadaslardan guzel haberler aliriz allah yardimcilari olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…