- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
dualarınız için ve güzel yüreğiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum canlarım.bugün kürtaj oldm sabah saatlerinde.sonra da eve gelip uyudum.gebelik ürününü genetik incelemeye gönderip göndermemekte kararsızdım çok küçük oldğu için.ama anestezi sırasında doktora bunu söylemişim.hatta dr henüz çok küçük bişey çıkmaz falan demiş.
hiç hatırlamıyorum bile.ne kadar ilginç geldi.sanırım bilinçaltımda kalmış bu.
bu zamana kadar başkalarının ağzından hep duydum.kimyasal gebelik,boş gebelik,bozulmuş gebelik..gibi.nette de bazen karşıma çıkardı.ama böyle şeyler hiç benim başıma gelmez derdim kendi kendime.sanki bizim yumurtalarımız ve spermlerimiz hep çok kusursuz ve mükemmeldi.ama insanın kendi başına gelince,gerçekten o kadar tuhaf,o kadar eksik hissediyorsun ki kendini.aslında hepimiz insanız ve bu tür kusurların olması en doğal şey.ama o kadar uzak geliyor ki insana gerçekten birebir yaşamadıkça.belki de allah bize acizliğimizi,zayıflığımızı göstermek istiyor bu şekilde.aman bilmiyorum ya.fazla da kafa yormak istemiyorum açıkçası.olmadı ve bitti.
onun dışında toparlanmaya çalışıyorum.rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etmiştir inşallah.
doğru diyorsunuz.sağlıksız bir bebek doğurup her gün öleceğime,acı çekeceğime,pişmanlıklar yaşayacağıma,hiç görmeden ,hissetmeden bir kere acı çekerim daha iyi.
yeni durumuma alışmaya çalışıyorum.iyi ki varsınız.yazdıklarınız bana çok moral verdi.
cnm bunu yasayacakmıssın takdır ılahı
ama ne mutlu sanakı hemen toparlanmaya calısıyorsun
rabbım bu acını tez zamanda saglıklı bı bebıs dogurarak unuttursun cnm
sen gercekten guclu bırıymıssın bu durusunla allh senı tez zamanda mukafatlandırır ınşllh