Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın.kızlar.bilg.sorun.var.sadece.okuyup.çıkıyordum

bilgem.canım.bu.sefer.olacak.inşallah.sen.fadk.çakır.inşallah.sizleri.ugurluyacagız

çakırım.demek.sende.başlamıştın.hayırlısı.olsun.inş.rabbim.güldürsün.yüzünüzü

ee.yeterim.biz.kaldık.bizim.işimiz.biraz.zor.tabi.ama.allahtan.ümit.kesilmez.ben.ilaçlara.başlamadım.henüz.sanırım.şubat.mart.diye.bende.başlıyacagım..ocak.sonu.tekrar.ilaçlara.başlasam.mart.sonuda.yada.nisan.tüp.bebege.başlamış.olurum
artık.kafaya.takmıyorum.ama.keesin.olacak.çünkü.inanıyorum.buna.inanmakda.başarmanın.yarısıdır

günaydın hayırlı cumalar rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşşş

canım günaydın nasılsın dün görmemişim seni facede
giz ben artık bebek için tedavi falan düşünmüyorummm eşimin kitlesi yenilemişti, dr yeniden ameliyat diyor perşebe gün tekrar kendi dr görüşeceğiz bu süreçte tedavi falan düşünmem imkansız doğal yolada olmayacağına göree sanırım bu konuyu kapatmam gerekiyorr

bende de tık yok gizim bende ilkbaharda düşünüyorum hep beraber sen yeter başlarız inşallh

tatlım çok geçmiş olsun yeterim dur bakalım rabbim ne mucizelere ihsan eğliyor eminim senin sağlıklı bebişlerin olacak

canım hayırlı uğurlu olsun

tatlım çok geçmiş olsun yeterim dur bakalım rabbim ne mucizelere ihsan eğliyor eminim senin sağlıklı bebişlerin olacak

bilmiyorum arunam sağlık lsun eşim yanımda olsunnnnn başakada bir şey bilmiyorummm

günaydın.kızlar

yeterim.inan.üzüldüm.ya.allahım.sizi.birbiriniize.bagışlasın.herşey.çocuk.degilki.yinede.hayırlısı.canım.

aruna.inş.olacak.olmasada.zorlamanın.anlamı.yok.alışıyor.insan.inan.

kızlr.bilgem.iyiymiş.üçüncü.günü.bugün.üçtanede.dondurulmuşu.var.umutlu.inş.olacak

Merhaba kizlar.
Bugun transferimin 3.gunu .
Ben cok iyiyim insallah bebegimde iyidir.
Kizlar Giz'im de soylemis cok sukur 3 tanede dondurulmus bebeklerim var.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

slm kızlar nasılsınız
dün opum vardı
çok zor geçti narkoz beni mahvetti çok kustum iki serum
iki tane iğne yaptılar eve geldiğimde saat 6 olmuştu
kasıklarım felaket halde kütü ağrıyodu
28 tane yomurta toplandı küşükleride dahil olmak özere
16 tanesi olgun çıkmış ve 16 tanesi döllenmiş
az önce aradılar
dün 16 taneye işlem yaptık ve 24 saat sonra 1. kalite olarak devam ediyo
tabı bunlarda fire verecek ama en iyi ve kaliteli imbiriyo sona kalıcak ve
onu tırasfer edicez dedi
ben bir daha sordum
sizce nasıl dedi
bundan iyisi şamda kayısı dedi:)
inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz ve bu defa alırım bebeyimi kucağıma
pc başında çok duramıyorum hala ağrılarım var
ben ara ara gelirim yine

yeter çok geçmiş olsun en kısa zamanda eşin eski sağlığına inşallah geri döner
giz çok tşk allah razı olsun

yeterim canım rabbim yardımcınız olsun,önemli olan eşinin sağlığ.,o iyi olsun herşeyin hayırlıs,.rabbim bi yoluna koymuştur elbet.bilgem nasılsın,bebiş nasıl:)işallah rabbim kucağına aldığınız günleride gösterir.çakır,nesmit tüp bebek tedavisinde olan herkes işallah hayırlı sonuçlar alırsınız.tedavisiz bekleyenlerde işallah birden süprizle karşılaşsınlar işallah.

iyi.akşamlar.maşallahçtopik.canlanmış.ya

çakırım.maşallah.sizler.küçük.anne.adaylarımızsınız.bana.göre.hep.diyorum.şansınız.yüksek.diye.olacak.inşallah.rabbim.emeklerinizi.kucagınıza.çiftre.versin.

bilgem.cadı.ne.işin.var.bilgisayar.başında.senin.dinlen.bakalım

aaa sende tedavideymişsin...
hayırlı olsun canım inş herşey yoluında ilerler...
nesrin bigemde tedavide rabbim üçünüzede pozitifi görmeyi nasip etsin..
.

Sonucunuz gayet güzel.İnşallah son sonucunuz da bunun gibi güzel olur ve evladınıza kavuşmanızı nasip eder yarabbim.Yumurtanız ve embriyonuz yeterince fazla.Önceki yazışmalarınızı incelemedim.Nerede tedavi görmektesiniz?Bizde eşimin sperm kalitesinin arttırılması için ilaç tedavisi görmekteyiz ce ocak ayında başlayacağız tedavimize inşallah.İnşallah birgün sevindirici haberinizi de buraya yazarsınız.

aaa sende tedavideymişsin...
hayırlı olsun canım inş herşey yoluında ilerler...
nesrin bigemde tedavide rabbim üçünüzede pozitifi görmeyi nasip etsin..
.
çok saolun kızlar allah razı olsun

çakır inşşşş kaliteli embiryoların olur canım nesrinsavaş bilgemmm inşşşş güzel haberlerle dönersiniz dualrım her zaman sizlerle

kızlar sağolun dualarınız iyi dilekleriniz için rabbim hepimizn yar ve yardımcımız olsun inşşşş

herkese merhabalar ben çok mutluyum eşime tekrar test yaptırdık ve gelişme çok iyi ileri hareketliler %15 olmuş hiç bu kadar yüksek olmamıştı.Kaan hocayada mail göndermiştik çok güzel şeyler yazmış.İnşaallah tüp bebeğe gerek kalmadan başarabiliriz:))Rabbim dileyen herkese hayırlısını ver AMİİİİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…