kızlar hepinize merhabalarrrr benim bugün kırmızılar geldi.bu ay da tutturamadık43:
canım üzme kendini inş önümüzdeki ay gelir bebeğin
kızlar nasılsını
yeter
giz
yabangülüm
aşkmeleği
sidelya
fadik sen nasılsın bebeşin nasıl
kızlar biliyosunuz ben tüp bebek tedavisine başladım
bu gün 9. ve son iğnemi vurucam
hayırlısı ile yarın kesin çatlatma iğnesini vurucam
şu an itibari ile 19 yomurtam var yarım bu sayı 21 22 bulur
13 ile 19 mm arasında deyişiyo Dr toplama gününe kadar küçük olanlarda olgunlaşır ve böylelikle
10 ve özeri olgun yomurta olur dedi
cuma gesin opu
gerisi allaha kalmış artık 3 ile 5. gün arasında tırasfer olucakmış
tabi benim yomuşlarım dayanırsa
hayırlısı rabbimden allah emekleri boşa çıkarmasın
dualarınızı eksik etmeyin kızlar
kızlar hepinize merhabalarrrr benim bugün kırmızılar geldi.bu ay da tutturamadık43:
sağol canım benim olmadığını hissediyordum ama yinede ümitleniyordum hayırlısı olsun daha vaktimiz var mart a kadar deneyin demişti doktor.çalışmalara devam.sen nasılsın sende son durum nedir geçen hafta çok iyi takip edemedim geçen hafta eve laminat yaptırdık temizlemesi çok zor oldu sırtım tutuldu valla.
canım o kırmızılar bir gün 9 ay boyunca gelmeyecek.sabır başarmanın yarısıdır,kafana takma diyecem mümkün değil biliyorum. bende yaşadım ama takmadığım zaman hamile kaldım.işallah rabbim isteyen herkese nasip etsin..
bilgemcim dualarım seninle..
hayırlısıyla inşallah bebeğin seninle olur ve bu kez 9 ay boyunca hiç bırakmaz seni.
inşallah ardarda doğuruveririz kıssss:))
Kızlar yarın büyük gün ..
Rabbime şükürler olsun bugünleride gördüm , inşallah yarın sorunsuz bebeğim ile buluşurum ..
İnşallah bu sefer ona kavuşmak nasip olur..
Güzel Allah'ım hepimize nasip etsin inşallah ..
Ben bir müddet internete girmicem kızlar , merakta kalmayın olur mu?
Hepinizi çok öpüyorum , fırsat buldukça gelirim ..
Papatyaaaaa'm kırklarımız karışsın emi :)
Kızlar yarın büyük gün ..
Rabbime şükürler olsun bugünleride gördüm , inşallah yarın sorunsuz bebeğim ile buluşurum ..
İnşallah bu sefer ona kavuşmak nasip olur..
Güzel Allah'ım hepimize nasip etsin inşallah ..
Ben bir müddet internete girmicem kızlar , merakta kalmayın olur mu?
Hepinizi çok öpüyorum , fırsat buldukça gelirim ..
canım benim Rabbim yüzünü güldürsün.inşaallah herşey yolunda gider ve güzel haberini alırız.
ooo maşallah çok haber alacaz işallah ...
saol yabangülüm allah razı olsun
kızlar benim yarın 9.30 opum var malesef e2 6215 olmuş ve buda ohss riski yaratıyo Dr ilaç verdi
bu günden itibaren kullanıcam ve e2 düşücek dedi Dr endişelenmene gerektirecek bir durum yok dedi
ama yinede çok çıkması canımı sıktı her neyse rabbim herşeyin en doğrusunu bilir
buna kesinlikle kafamı takmak istemiyorum herşey allahtan
bana dua edin
Mesaj düzenleme Paneli Alıntı ile Cevapla Kötü İçerik Bildir