Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım üzme kendini inş önümüzdeki ay gelir bebeğin

sağol canım benim olmadığını hissediyordum ama yinede ümitleniyordum hayırlısı olsun daha vaktimiz var mart a kadar deneyin demişti doktor.çalışmalara devam.sen nasılsın sende son durum nedir geçen hafta çok iyi takip edemedim geçen hafta eve laminat yaptırdık temizlemesi çok zor oldu sırtım tutuldu valla.

ooo maşallah çok haber alacaz işallah ...

kızlar hepinize merhabalarrrr benim bugün kırmızılar geldi.bu ay da tutturamadık 43:

canım o kırmızılar bir gün 9 ay boyunca gelmeyecek.sabır başarmanın yarısıdır,kafana takma diyecem mümkün değil biliyorum. bende yaşadım ama takmadığım zaman hamile kaldım.işallah rabbim isteyen herkese nasip etsin..

canım ben şuan her şeyi bıraktımmmm hiç bir şey yapmıyorum

canım doğru diyorsun takmamak mümkün değil ve haklısın sabır başarmanın yarısıdır.bu kadar zor olacağını düşünmemiştim yinede halime bin şükür daha zor sorunlarla uğraşanlar var Rabbim herkese yardım etsin emeklerini boşa çıkarmasın ve hayırlısını versin.

bilgemcim dualarım seninle..
hayırlısıyla inşallah bebeğin seninle olur ve bu kez 9 ay boyunca hiç bırakmaz seni.
inşallah ardarda doğuruveririz kıssss:))

Kızlar yarın büyük gün ..
Rabbime şükürler olsun bugünleride gördüm , inşallah yarın sorunsuz bebeğim ile buluşurum ..
İnşallah bu sefer ona kavuşmak nasip olur..
Güzel Allah'ım hepimize nasip etsin inşallah ..
Ben bir müddet internete girmicem kızlar , merakta kalmayın olur mu?
Hepinizi çok öpüyorum , fırsat buldukça gelirim ..

bilgemcim dualarım seninle..
hayırlısıyla inşallah bebeğin seninle olur ve bu kez 9 ay boyunca hiç bırakmaz seni.
inşallah ardarda doğuruveririz kıssss:))

Papatyaaaaa'm kırklarımız karışsın emi :)

allh sevıdırsın senı ınşllh cnm hayırlı haberler ver aaammmın

HERKESE GÜNAYDINLARRRRRRRR kızlar güzel bir gün diliyorummmm

BİLGEMMMMMMMMMMMMMMM şu anda bebişin almışsındır göbüşüneee inşşşşş sana sımsıkı tutunup göbüşüne kük salar 9 ay bırakmaz
9 ay sonrada kucağını doldurur

Merhaba kizlar.
Bebegim artik icimde cok sukur ama aklim esilada,rabbim yardimcisi olsun.
Kizlar 1 tane a kalite tranfer edildi, 1 tane a kalite donduruldu.
Hepinizi opuyorum kizlar.

ooo maşallah çok haber alacaz işallah ...

saol yabangülüm allah razı olsun
kızlar benim yarın 9.30 opum var malesef e2 6215 olmuş ve buda ohss riski yaratıyo Dr ilaç verdi
bu günden itibaren kullanıcam ve e2 düşücek dedi Dr endişelenmene gerektirecek bir durum yok dedi
ama yinede çok çıkması canımı sıktı her neyse rabbim herşeyin en doğrusunu bilir
buna kesinlikle kafamı takmak istemiyorum herşey allahtan
bana dua edin
Mesaj düzenleme Paneli Alıntı ile Cevapla Kötü İçerik Bildir

çakır canım umarım ohss gelişmez ama böyle bir şey olursada embiryoların dondurlup bir sonraki ay transfer yapılır
canımmmmm yarın her şey güzel olsun inşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…