Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm.kızlar.evimdeyim.artık.çarşamba.akşamı.döndüm.babası.abisi.yengesi.geldi.konuştu.bende.eşim.gelsin.yoksa.olmaz.dedim.geldi.büyükler.önünde.sözler.verildi.asla.eskiler.konuşulmıyacak.dedim.işten.gelmiş.gibi.kapıyı.açıp.girecegiz.aynen.oldu.
tabi.eşim.aaçmaya.çalışıyor.ama.hemen.susturuyorum
işe.geldim.bugün.bbilmiyorum.yanlışmı.yaptım.amabir.şans.deyince.dayanamadım.hakkımızda.hayırlısı.olsun
bilgem.hayırlı.olsun.ignelerin.canım.çatlatma.ignesi.var.elimde.demiştim.pregnyl.istersen.haber.ver.dolapta.buztorbasıyla.duruyor.birde.proges.igne.var.unutma.lazım.olursa.hemen.vereyim.canım.birtanede.jel.var.
Selam kızlar bende fena halde gribim ..
Tedavi öncesi olduğum iyi oldu , bağışıklık kazandım hastalığa ..
İşten izin aldım geldim birazdan yatacağım ..
Kendinize iyi bakın kızlar ..
Yeter'im kardeşinin soncuunu merak ederim yaz mutlaka..
İnşallah pozitif sonuç alır , sağlıcakla kucaklar yavrusunu..
Nesrin tekrar hoşgeldin , yeni tedaviniz hayırlı uğurlu olsun , Bebeğin gelsin hayırlısıyla inşallah..
Bende 2 . tüp bebek tedavisindeyim şuan . 1 hafta -10 gün içinde iğnelere başlayacağım ..
Rabbim yardımcımız olsun ..
hoşgeldin canım.hayırlı olsun tedavin işallah,rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.
saol canım sanırım mantar değil.şimdilik bi şikayet yok.facede biri vardı ekledim ama fadime diye senmisin o,cevap gelmedide.
canım umarım bundan sonra herşey yolunda gider eğer tekrar aynıya dönerse eşin (İnşaallah dönmez)senin için rahat olur son bir şans verdiğin için.
Sağolsın Yaban'ım , bu sefer gelir inşallah..bilgem hadi hayırlı olsun,işallah bu defa güldürsün rabbim yüzünü.allah isteyen herkese nasip etsin işallahhhhhhhhhhhhhhhh.
Yeter'immm inşallah kuzum :)ilaçalrına başlamışsın hayırı uğurlu olsunnnn inşş bu sefer anne olursunnn
Nesrin canım , çok düşünmemeye çalış hem lucrin hemde sitres gecikme yapabilir tabi ki, dr'unada bir sor ..hoşbulduk canım. sağol allah razı olsun. bugun lucrın ıgnemın 9.sunu vurduracam ama benım adetım hala gelmedı. herhalde cok stres yaptım. bazı topıklerde ıgne ır kacgun gecıktırıyorlarmıs dedı. bakalım ne olacak hayırlısı. senınde tedavın hayırlı olsun. basladınmı ıgnelere
canım hosbulduk sagol: amın ıns rabbım tum ısteyenlere meleklerını gonderır
iyi.akşamlar.saolun.iyi.dilekleriniz.için.en.kötügünümde.destek.oldunuz.iyiki.varsınız.
bilgem.ben.düşünmüyorum.şimdilik.çocuk.uzun.bir.süre.o.yüzden.elimdekileri.vereyim.sana.öyle.gönder.demek.olmaz
yarın.evdesin.ben.3.gibi.işyerinde.olurum.gel.hem..görüşelim.hemde.elimdekileri.vereyim.hatta.eşinle.gel.valla.ister.evime.ister.işe.işyeri.evimin.karşısına.taşındı.yarın.mutlaka.haberleşelim
Sağolsın Yaban'ım , bu sefer gelir inşallah..
Geçen sene ne kadar heyecanlıydım hatırlıyorsun değil mi?
Şimdide de heyecanlıyım ama daha temkinliyim ama bu sefer olacak gibi geliyor ..
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah :)
Yeter'immm inşallah kuzum :)
Nesrin canım , çok düşünmemeye çalış hem lucrin hemde sitres gecikme yapabilir tabi ki, dr'unada bir sor ..
Ben bugün 2. lucrini vurdum koldan 15 ünite ..
Doğum kontrol hapının da son günü..
3-4 güne bekliyorum adetimi, bakalım gelicek mi?
İnşallah kavuşuruz bu sefer yavrularımıza ..
Allah'ım emeklerimizin karşılığını versin inşallah hayırlısı ile..
Durumunu yaz mutlaka oldu mu , hemen hemen birlikte gidiyoruz :)
Giz'immmmmmm sen çağırırsında ben gelmemi kuzum ..
Yarın eşimle arkadaşlarımızda olucaz hatta bu geceden gidiyoruz hafta içide çalışıyorum , cuma günü gelmeye çalışışam oldu mu ?
Nesrin canım , çok düşünmemeye çalış hem lucrin hemde sitres gecikme yapabilir tabi ki, dr'unada bir sor ..
valla dusunmemek elde degıl olsa gerek ya ılk defa bu kadar ılerı gıdıp tedavı baslattık. 3 yıldır beklıyoruz ıste sımdı yaklaştıkça heyecanda streste artıyor malum. valla 9. lucrını oldum ugun. yarında vurulucam. pazartesı sabah dr arayıp soracam. bana 10 unıte verdıler lucrını. onun dısında folık ast kullanıyorum eylul ayının basından berı ıste. onun dısında beslenmeme daha cok dıkkat edıyorum. "bakalım mevlam neyler, neylerse guzel eyle"
valla dusunmemek elde degıl olsa gerek ya ılk defa bu kadar ılerı gıdıp tedavı baslattık. 3 yıldır beklıyoruz ıste sımdı yaklaştıkça heyecanda streste artıyor malum. valla 9. lucrını oldum ugun. yarında vurulucam. pazartesı sabah dr arayıp soracam. bana 10 unıte verdıler lucrını. onun dısında folık ast kullanıyorum eylul ayının basından berı ıste. onun dısında beslenmeme daha cok dıkkat edıyorum. "bakalım mevlam neyler, neylerse guzel eyle"
Sağolsın Yaban'ım , bu sefer gelir inşallah..
Geçen sene ne kadar heyecanlıydım hatırlıyorsun değil mi?
Şimdide de heyecanlıyım ama daha temkinliyim ama bu sefer olacak gibi geliyor ..
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah :)
Yeter'immm inşallah kuzum :)
Giz'immmmmmm sen çağırırsında ben gelmemi kuzum ..
Yarın eşimle arkadaşlarımızda olucaz hatta bu geceden gidiyoruz hafta içide çalışıyorum , cuma günü gelmeye çalışışam oldu mu ?
KIZLAR GUNAYDIN..iyi bir hafta olsun ..rabbim bu felaketler son olsun allahim bizleride cumlesinide kazadan beladan bu gibi felaketlerden korusun insallahhh..
yeeter..canim nasilsin iyimisin pek giremiyorum..nehaber..
bende allah izin verirse aralik adetimle istanbulda basliycam tedavime ..kazasiz belasiz allahim bu defa ..yuzumuze bakar insallah..