Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ilaçalrına başlamışsın hayırı uğurlu olsunnnn inşş bu sefer anne olursunnn

canım çok sevindim hayırlısı işallah.umarım eşinin aklı başına gelmiştirde bi daha aynı hataları yapmaz.

bilgem hadi hayırlı olsun,işallah bu defa güldürsün rabbim yüzünü.allah isteyen herkese nasip etsin işallahhhhhhhhhhhhhhhh.

hoşbulduk canım. sağol allah razı olsun. bugun lucrın ıgnemın 9.sunu vurduracam ama benım adetım hala gelmedı. herhalde cok stres yaptım. bazı topıklerde ıgne ır kacgun gecıktırıyorlarmıs dedı. bakalım ne olacak hayırlısı. senınde tedavın hayırlı olsun. basladınmı ıgnelere

canım umarım bundan sonra herşey yolunda gider eğer tekrar aynıya dönerse eşin (İnşaallah dönmez)senin için rahat olur son bir şans verdiğin için.

canım hosbulduk sagol: amın ıns rabbım tum ısteyenlere meleklerını gonderır

iyi.akşamlar.saolun.iyi.dilekleriniz.için.en.kötügünümde.destek.oldunuz.iyiki.varsınız.

bilgem.ben.düşünmüyorum.şimdilik.çocuk.uzun.bir.süre.o.yüzden.elimdekileri.vereyim.sana.öyle.gönder.demek.olmaz
yarın.evdesin.ben.3.gibi.işyerinde.olurum.gel.hem..görüşelim.hemde.elimdekileri.vereyim.hatta.eşinle.gel.valla.ister.evime.ister.işe.işyeri.evimin.karşısına.taşındı.yarın.mutlaka.haberleşelim

bilgem hadi hayırlı olsun,işallah bu defa güldürsün rabbim yüzünü.allah isteyen herkese nasip etsin işallahhhhhhhhhhhhhhhh.
Sağolsın Yaban'ım , bu sefer gelir inşallah..
Geçen sene ne kadar heyecanlıydım hatırlıyorsun değil mi?
Şimdide de heyecanlıyım ama daha temkinliyim ama bu sefer olacak gibi geliyor ..
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah :)
ilaçalrına başlamışsın hayırı uğurlu olsunnnn inşş bu sefer anne olursunnn
Yeter'immm inşallah kuzum :)
Nesrin canım , çok düşünmemeye çalış hem lucrin hemde sitres gecikme yapabilir tabi ki, dr'unada bir sor ..
Ben bugün 2. lucrini vurdum koldan 15 ünite ..
Doğum kontrol hapının da son günü..
3-4 güne bekliyorum adetimi, bakalım gelicek mi?
İnşallah kavuşuruz bu sefer yavrularımıza ..
Allah'ım emeklerimizin karşılığını versin inşallah hayırlısı ile..
Durumunu yaz mutlaka oldu mu , hemen hemen birlikte gidiyoruz :)

Giz'immmmmmm sen çağırırsında ben gelmemi kuzum ..
Yarın eşimle arkadaşlarımızda olucaz hatta bu geceden gidiyoruz hafta içide çalışıyorum , cuma günü gelmeye çalışışam oldu mu ?

güzel olacak inşşş

valla dusunmemek elde degıl olsa gerek ya ılk defa bu kadar ılerı gıdıp tedavı baslattık. 3 yıldır beklıyoruz ıste sımdı yaklaştıkça heyecanda streste artıyor malum. valla 9. lucrını oldum ugun. yarında vurulucam. pazartesı sabah dr arayıp soracam. bana 10 unıte verdıler lucrını. onun dısında folık ast kullanıyorum eylul ayının basından berı ıste. onun dısında beslenmeme daha cok dıkkat edıyorum. "bakalım mevlam neyler, neylerse guzel eyle"

inşşşş rabbim BİLGEMMM dende SENDENDE güzel haberler almayı nasip etsinnn

Günaydın kızlar ...

Nesrin bende yememe içmeme dikkat ediyorum , polivit-c ve coraspin kullanıyorum ..
Ben 15 ünite kullanıyorum , ilk tedavimde çok fazla yumurtam oldu , daha iyi baskılansın diye bu kez 15 ünite ..
30 yumurtam olmuştu geçen seneki tedavimde , bu sefer 18-20 olsa mutlu olurum ..
Rabbim hayırlısını versin..

iyi akşamlar topikteki herkese ,tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlara hayırlı olsun ,inşallah bu sefer olur.

KIZLAR GUNAYDIN..iyi bir hafta olsun ..rabbim bu felaketler son olsun allahim bizleride cumlesinide kazadan beladan bu gibi felaketlerden korusun insallahhh..

yeeter..canim nasilsin iyimisin pek giremiyorum..nehaber..

bende allah izin verirse aralik adetimle istanbulda basliycam tedavime ..kazasiz belasiz allahim bu defa ..yuzumuze bakar insallah..

evet canım hatırlamazmıyım,kolay değil misafir gelecek uzak yoldan,heyecanlanmamak ne mümkün:)

sağol kuzum rabbime şükürler olsunn sen nasılsın toparlandınmı biraz

slm.kızlar.nasılsınız.bakalım

benim.drum.iyi.ama.başka.bela.var.yarın.halledecegim.bakalım.dua.edin.artık.huzurlu.olayım.

bilgem.beni.hastaneden.aramışlr.gittgim.zaman.birşey.dememişler.hastaneye.gidersen.sekretere.bir.sorsana.neyin.nesi.
acaba.rapor.çıkardılar.imzalıyacaklarda.benimi.bekliyorlarki

Tunaydin kizlar.
Rabbim Van'da ki tum vatandaslarimizin yardimcisi olsun.

Giz persembe gunu kontrolum var,o zaman sorarim.

kızlar merhaba doktorumuzun verdiği 6 ayın ilk ayı sonuç olumsuz ben 25 ekimde kırmızı kart gördüm.neyse hayırlısı olsun.

merhaba yetercim merhaba canlar

biliyorsunuz biz artık aşılamaya karar vermiştik hatta bayram sonrası düşünüyorduk...
ama bebişim süpriz yaptı...
yani hamileyim...
aslında bunu kalp atşı olduktan sonra size söyleyecektim ama diğer hamileliklerimde olduğu gibi yine lelelenmeler başladı...ve forumda araştırmalar içerisindeyim...inş bu zor günleri atlatabilirim...
ne kadar sakin olmaya çalışsamda çok stres bir haldeyim yaşadığım her acı beni dahada korkutmaya başladı...
rabbim yardımcımız olsun...aminnn....

bir yandanda buraya yazarken kötü oluyorum çünkü hamile kalamamak yıllarca beklemek nedir ben onuda iyi biliyorum...
gerçekten bud açok acı birşey ve her pozitifi gördüğümde sizler geliyorsunuz aklıma ve inannın gözlerim doluyor...
rabbim onlarada bunu yaşat ve sağlıcakla kucaklasınlar diye dua ediyorum...
elimdende başka birşey gelmiyor...
rabbim hepinizin yardımcısı olsun...

bilgem ve nesrin arkadaşımızın tedavileride inş pıozitif olur...
allah yardımcıları olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…