Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarrrrrr
bizede endol ve tetradox yazmış...merhaba arkadaşlar ,eşimin durumuyla ilgili kaan hocaya mail atmıştım,cevap olarak tetradoks ve endol kullanmamızı önermiş,biz zaten endol trental ve l-arginin ilaçlarını kullanıyoruz,tetradoksu biliyor musunuz,bu ilaç antibiyotikmiş.
hoşbulduk canım...kızlar nasılsınız uzun zaman oldu gelmeyeli
yeter
giz
aşk meleği
sidelya
fadık tekrar hoşgeldin
yaban gülüm
ve diyer arkadaşlar nasılsınız
ben kasım adetimle birlikte tüp bebeye başlıyorum tekrar
merkezle gürüştüm memorial hastanesi
beni muayene etti bana pco teşisi kunda malesef
ama yinede şansımı tekrar denemek istiyorum
şu an glukoful deyi bir ilaç kullanıyorum
kasıma kadar kullanıcam
sonra tüp bebek
durum bu bende
kızlar nasılsınız uzun zaman oldu gelmeyeli
yeter
giz
aşk meleği
sidelya
fadık tekrar hoşgeldin
yaban gülüm
ve diyer arkadaşlar nasılsınız
ben kasım adetimle birlikte tüp bebeye başlıyorum tekrar
merkezle gürüştüm memorial hastanesi
beni muayene etti bana pco teşisi kunda malesef
ama yinede şansımı tekrar denemek istiyorum
şu an glukoful deyi bir ilaç kullanıyorum
kasıma kadar kullanıcam
sonra tüp bebek
durum bu bende
bizede endol ve tetradox yazmış...
ben biraz araştırdımda tedavi öncesi genelde bu ilaçları veriyor...daha sonra başak ilaçlara geçiyor...
evet o antibiyotik...
benim anladığım kadarıyla tedaviye başlamadan enfeksiyon varsa öncelikle onu çözmek istiyor...
çünkü enfeksiyonda spermleri etkiliyor...
birde endol ilacının uyarılar bölümünde Enfeksiyon varlığında bu enfeksiyonu maskeleyerek ağır sepsislere yol açabilir. diye bir yazı var..
belkide bunun için de vermiş olabilir...
benimde çok bilgim yoktu ama araştırmaalrımda bunlar çıktı....
peki size endolu ne kadar kulanacağınız yazmış mı?
bize yazmadı...
Valla eşimin gittiği doktor 3 ay kullan demişti endol,trental ve l-arginine için ama Kaan hocaya sordum o da endol ve tetradoksu birer kutu kullanın sonra Ankara ya gelin ileri tedavi için dedi.
buleeys..canim meraba sizin sorununuz nedir ..cunki benim esimede kaan hoca endoldan sudafet vermisti iyi dr ama sadece ben meillesiyorum kaan hocayala yurt disinda oldugum icin gidemiyorum kolay kolay..hic tup bebek denemesi yaptinizmi..
fadik ..sendemi ayni sorundasin canim..
unuttum kizlar merabalarr..hepinize
yeeter baciimm nasilsin nehaber esin iyi deyilmi allah yuzune baksin tatlim benim..
giz..senden nehaber canim ..umarim barismisindir esinle tabbi hakkina hayirlisi neyse o olsun bebekiim..
hoşgeldin nesrincimUzun bir aradan sonra aranıza dondum bende kızlar.
Nasılsınız bakalım görusmeyelı? ben evdeyım, calısmıyorum. Esım gemıden yenı geldı. acıkogretım 2. sınıfa gectım. zaman su gıbı gecıyor ıste.
Bu arada sızlere haber vermek ıstedım. bizde tup bebek tedavısıne basladık işte. Cuma akşam 7 de iğnelerıme başlıyorum Allah'ın izniyle inşallah.
Benim butun tahlıllerım temız cıktı.Eşiminde ameliyatı işe yaramıs tabı. 16 mılyon sperm sayısı ve morfolojı %1 ıken şimdi sayı 42 mılyon ve morfolojı %6 olmus cok sukur. Mikro cerrahı ıle varıkosel amelıyatından sonra dr bıze proxeed plus dıye bır ılac vermıstı. gunde 2 kere ıcırıyordum esıme. 1 ayda 2 kutu gıdıyordu ve 120 mılyondu ılacın 1 kutusu. sadece 2 ay kullanmamıza ragmen amelıyatın basarısıyla beraber bayagı sevındırdı bbızı. SSK olmadıgı ıcın devlette yaptıramıyorum. hemen yuruyor ıslerımn cok sukur.Ama cok heyecanlıyım. ıgnelerıme bakıp bakıp gelıyorum. sankı bebegımmıs gıbı
Dualarınızı eksık etmeyın dıye yazıyorum sızlere. cevremde kımse bılmıyor cunku. Beni en iyi anlayanlar sızlersınız. Sızlerın Evlatlarını da bagıslasın soze rabım. Sansları bol, bahtları acık olur ıns. Rabbım tummm evlat hasretıyle yananlara evlat sevgısı tattırsın ıns. Hamıle arkadaslarımıda bır avazda kurtarıp, evlatlarını kucaklarına almayı nasıp ettırır ınsallah.
bundan sonra her akşam ugramaya calısacagım. sızlerı cok ozledım.
demek yumurta rezerviyle alakalı....Merhaba kizlar.Dun histereskopiyi cekildim cok sukur temiz cikti.
Tahlillerim tamamlandi .
Fadigim kisa protokol genelde yumurta rezervi az olanlar icin.
Yumurta rezervi iyi ise uzun protokol uygulaniyor.
geçmiş olsun canım nedir bu kadınların çektiği...kızlar bişey soracam,bende idrar yolu enfeksiyonu var doktora gidecem ama bide mantardan şüpeleniyorum.akıntım yok fazla ama ilişkiden sonra canım acıyor,iç kısım kabarıyor,sanki minik kum taneleri gibi oluyor.travazol krem var ama iç kısımamı sürülüyor?
bizede gelin demiş ama hem uzak hemde çok masraf....
Valla eşimin gittiği doktor 3 ay kullan demişti endol,trental ve l-arginine için ama Kaan hocaya sordum o da endol ve tetradoksu birer kutu kullanın sonra Ankara ya gelin ileri tedavi için dedi.
evet canım...buleeys..canim meraba sizin sorununuz nedir ..cunki benim esimede kaan hoca endoldan sudafet vermisti iyi dr ama sadece ben meillesiyorum kaan hocayala yurt disinda oldugum icin gidemiyorum kolay kolay..hic tup bebek denemesi yaptinizmi..
fadik ..sendemi ayni sorundasin canim..
Uzun bir aradan sonra aranıza dondum bende kızlar.
Nasılsınız bakalım görusmeyelı? ben evdeyım, calısmıyorum. Esım gemıden yenı geldı. acıkogretım 2. sınıfa gectım. zaman su gıbı gecıyor ıste.
Bu arada sızlere haber vermek ıstedım. bizde tup bebek tedavısıne basladık işte. Cuma akşam 7 de iğnelerıme başlıyorum Allah'ın izniyle inşallah.
Benim butun tahlıllerım temız cıktı.Eşiminde ameliyatı işe yaramıs tabı. 16 mılyon sperm sayısı ve morfolojı %1 ıken şimdi sayı 42 mılyon ve morfolojı %6 olmus cok sukur. Mikro cerrahı ıle varıkosel amelıyatından sonra dr bıze proxeed plus dıye bır ılac vermıstı. gunde 2 kere ıcırıyordum esıme. 1 ayda 2 kutu gıdıyordu ve 120 mılyondu ılacın 1 kutusu. sadece 2 ay kullanmamıza ragmen amelıyatın basarısıyla beraber bayagı sevındırdı bbızı. SSK olmadıgı ıcın devlette yaptıramıyorum. hemen yuruyor ıslerımn cok sukur.Ama cok heyecanlıyım. ıgnelerıme bakıp bakıp gelıyorum. sankı bebegımmıs gıbı
Dualarınızı eksık etmeyın dıye yazıyorum sızlere. cevremde kımse bılmıyor cunku. Beni en iyi anlayanlar sızlersınız. Sızlerın Evlatlarını da bagıslasın soze rabım. Sansları bol, bahtları acık olur ıns. Rabbım tummm evlat hasretıyle yananlara evlat sevgısı tattırsın ıns. Hamıle arkadaslarımıda bır avazda kurtarıp, evlatlarını kucaklarına almayı nasıp ettırır ınsallah.
bundan sonra her akşam ugramaya calısacagım. sızlerı cok ozledım.