Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar iyi akşamlar çok bunaldım içimi ailemede dökemiyorum dava açıldı kagıtlar geldi
bugün eşim aradı asla boşanmam bana bir hak daha ver düzelecegim diyor ne yeminler ediyor elini ayagını öpeyim diyor
yarın çık gel aileni al dedim tabi barışmak için degil aileside bilsin

ama ben bir şans dahavermek istiyorum yaa dilim söylesede seviyorum allah kahretsin
ne istersen o olacak diyor evi taşıyalım diyor işleri yoluna koymuş biraz birşans daha
ama gelgörki ablam annem erkek kardeşim istemiyor

bana akıl verin ne yapayım ben gidiyimmi kalayımmı siz olsanız ne yapardınız
sorunumuzu biliyorsunuz içki ve hakaretgeç gelişi
hepsine yemin veriyor

gizim ilk önce yabanında dediği gibi biz dışardan bakıyoruz ama sen bu adamı seviyorsun (seviyorsan ) bencede bir şans daha vermelisinnn eviliğin için (eğerki değişeceğine inanaıyorsan )ama evliliğine bu şansı verirken aileni mutlaka ikna etmelisin aileni karşına almadan kırmadan yapmalısınnn derim bennnn işin zor kuzummm rabbim yardımcın olsunn

Selam kızlar ..

Giz canım ; uzun uzun yazacağım sana ..
Kafan hiç karışmasın , başından beri kalbinden geçeni dinle dedim ..
Ailen razı olmayabilir ama onları razı edecek kişi sen değil eşindir..
Eşin öyle bir güzel sözler verecek ki, ailende ikna olacak ..
Eşinle konuş tavrını koy sakın kolay yutulacak yem olmadığını görsün ..
De ki, ailem istemiyor benden önce onları ikna et ..
Yapacaklarını söyle vereceğin sözleri onların huzurunda söyle ..
Ailem ikna olursa bende olurum de..
Bir daha aynı hataları yaprsa seni kesin kes kaybedeceğini ona hissettir..
Sen pısırık bir kadın değilsin , çetinsin güçlüsün , o gücünü görsün mutlaka ..
Erkekler böyledir , gerçekten kaybetmeyle karşı karşıya kaldılar mı yapmayacakları şey yoktur ama bunu onlara hissettirmek gerekli buda kadının işi..
Konuşmaya geldiğinde sakın ağlama , kadan dik olsun güçlü dur , senin emin tavrın onu oracıkta adam etmeye bile yeter ..
Giz'im sen bizim için çok değerlisin , mutlu olmanı çok isterim ..
Yuvanı yıkma bir şans ver eşine ..
O tüp bebeğide yaptırmanı zaten istediğimi biliyorsun , hemen değil ama gönlünden geçtiği zaman kendine bu şansı vermeni istiyorum , eşin için değil kendin için ..Anne olman için ..
İnşallah herşey güzel gider .. Ailen ikna olur , eşin veridği sözleri tutar ve evliliğiniz kurtulur .
Rabbim yardımcın olsun ..
Sözylediklerim sana akıl vermek için , biliyorsun sen benden büyüksün ve ablam sayılırsın ..
Ama benimde zamanında tecrübelerim oldu ve bu tavırlarım çok işe yaradı ..
Diyeceklerim bu kadar ..Hayırlısı olsun .

saolun kızlar bakalım yarın neler olcak tabi ailelerin tutumları önemli egerki birbirlerini kıracak laf söylemezlerse ben ortama göre kararımı verecegim
zaten onun için gelin dedim kalbim git diyor mantıgım hayır diyor
inanıyorum bu ceza ona yeter babam seslenmez sinirlidir ama yumuşak kalplidir
annemi de ikna ederim zaten anladı gibi birşey 19 gündür yüzüm gülmüyordu bugün onunla konuşup gel dedim ya harketlerim nasıl degişti
tek sorun erkek kardeşim onu ikne etmekde bilgem in dedigi gibi eşim hepsiyle konuşacagım ortam yumuşak olursa siz gidin eşim kalsın diyecegim
kardeşimle ailemle konuşturacagım bakalım yarın ola hayrola hakkımdahayırlısı ne ise yaradann onu verecektir inanıyoorum

saolun kızlar bakalım yarın neler olcak tabi ailelerin tutumları önemli egerki birbirlerini kıracak laf söylemezlerse ben ortama göre kararımı verecegim
zaten onun için gelin dedim kalbim git diyor mantıgım hayır diyor
inanıyorum bu ceza ona yeter babam seslenmez sinirlidir ama yumuşak kalplidir
annemi de ikna ederim zaten anladı gibi birşey 19 gündür yüzüm gülmüyordu bugün onunla konuşup gel dedim ya harketlerim nasıl degişti
tek sorun erkek kardeşim onu ikne etmekde bilgem in dedigi gibi eşim hepsiyle konuşacagım ortam yumuşak olursa siz gidin eşim kalsın diyecegim
kardeşimle ailemle konuşturacagım bakalım yarın ola hayrola hakkımdahayırlısı ne ise yaradann onu verecektir inanıyoorum

gizim seviyorsan inanıyorsan şans ver derim ama anneninde iç sesine güven seni hiç kimse onun kadar sevemez hakkında hayırlısı olsun güzel yürekli arkadaşım

kızlar nasılsınız...gizim yazını ancak okudum kararın ne olursa olsun arkandayız şeker ama inş hakkında ne hayırlıysa o olsun canım...kızlar bu arada hakkaride 24 askerimiz şehit olmuş söylenecek söz yok biliyorum ama buna bir dur densin artık daha kaç tane askerimiz ölecek yaaaa

merhabalaaarr kızlaaarrr
umarım herkes iyidir ben çok şükür iyiyim.giz canım senin için hayırlısı olsun.biz yanındayız.

kızlar nasılsınız...gizim yazını ancak okudum kararın ne olursa olsun arkandayız şeker ama inş hakkında ne hayırlıysa o olsun canım...kızlar bu arada hakkaride 24 askerimiz şehit olmuş söylenecek söz yok biliyorum ama buna bir dur densin artık daha kaç tane askerimiz ölecek yaaaa

evet canım malesef 26 şimdilik işallah daha artmaz.allah belalarını versin.

Merhaba kızlar , bende şehit haberini yeni öğrendim ..
Allah ailelerine sabır , bunu yapan canavarlarında belasını versin .
Akşam akşam bela okuttular bana ..

Kızlar ben hastanedeydim bgün , dr iğnelerimi yazdı ..
Cuma günü Lucrine başlıyorum ..
Rabbim yardımcım olsun , benim ve hepimizin ..

Merhaba kızlar , bende şehit haberini yeni öğrendim ..
Allah ailelerine sabır , bunu yapan canavarlarında belasını versin .
Akşam akşam bela okuttular bana ..

Kızlar ben hastanedeydim bgün , dr iğnelerimi yazdı ..
Cuma günü Lucrine başlıyorum ..
Rabbim yardımcım olsun , benim ve hepimizin ..

Canım o adi yaratıklar için söylediklerine canı gönülden katılıyorum.umarım tez zamanda bulurlar belalarını.iğnelerin hayırlı olsun umarım herşey yolunda giderde güzel haberler alırız senden.Amiiin canım:)

canar mrhb giz geldimi diye bakim dedim pc yoktu iki gündür merak ediyor

HAYIRLI CUMALAR...
Rabbim bu mübarek Cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya Rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver Allahımmmmm... AMİNNNNNNN

HAYIRLI CUMALAR...
Rabbim bu mübarek Cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya Rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver Allahımmmmm... AMİNNNNNNN

herkese hayırlı cumalar canım benim çok güzel bir dua.AMİİİİİİNNNN

slm.kızlar.evimdeyim.artık.çarşamba.akşamı.döndüm.babası.abisi.yengesi.geldi.konuştu.bende.eşim.gelsin.yoksa.olmaz.dedim.geldi.büyükler.önünde.sözler.verildi.asla.eskiler.konuşulmıyacak.dedim.işten.gelmiş.gibi.kapıyı.açıp.girecegiz.aynen.oldu.

tabi.eşim.aaçmaya.çalışıyor.ama.hemen.susturuyorum

işe.geldim.bugün.bbilmiyorum.yanlışmı.yaptım.amabir.şans.deyince.dayanamadım.hakkımızda.hayırlısı.olsun

bilgem.hayırlı.olsun.ignelerin.canım.çatlatma.ignesi.var.elimde.demiştim.pregnyl.istersen.haber.ver.dolapta.buztorbasıyla.duruyor.birde.proges.igne.var.unutma.lazım.olursa.hemen.vereyim.canım.birtanede.jel.var.

slm.kızlar.evimdeyim.artık.çarşamba.akşamı.döndüm.babası.abisi.yengesi.geldi.konuştu.bende.eşim.gelsin.yoksa.olmaz.dedim.geldi.büyükler.önünde.sözler.verildi.asla.eskiler.konuşulmıyacak.dedim.işten.gelmiş.gibi.kapıyı.açıp.girecegiz.aynen.oldu.

işe.geldim.bugün.bbilmiyorum.yanlışmı.yaptım.amabir.şans.deyince.dayanamadım.hakkımızda.hayırlısı.olsun

bilgem.hayırlı.olsun.ignelerin.canım.çatlatma.ignesi.var.elimde.demiştim.pregnyl.istersen.haber.ver.dolapta.buztorbasıyla.duruyor.birde.proges.igne.var.unutma.lazım.olursa.hemen.vereyim.canım.birtanede.jel.var.

canım umarım bundan sonra herşey yolunda gider eğer tekrar aynıya dönerse eşin (İnşaallah dönmez)senin için rahat olur son bir şans verdiğin için.

Merhaba kızlar .. Ben bugün Lucrin iğneye başladım ..
Rabbim hepimizin yardımcı olsun ..
Perşembe günü kontrole gideceğim . Hayırlısı artık..

Giz'im çok sevindim , artık iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye düşünme , yeniden başlamanın tadını çıkart ..
Bir müddet eşine yüz verme sakın ..
Sen güçlü bir kadınsın bu evliliğide başarıyla yürüteceğine , eşinide hizaya getireceğine inanıyorum kuzum ..

Canım sende tüp bebek raporu çıkartmadın mı ? Bir gün lazım olucak sanada ..
Ama tarihi geçmesin kullan dersen çatlatma iğnesini yollayabilirsin .. Çok memnun olurum ..

canım çok sevindim inşşşş eski günleri unutur önünüze bakarsınızzz her şey gönlünden geçen gibi olsun kuzummm

X