Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlar ..
Yeterim pazartesi gidiyorum , eşimde sperm verecek , o yüzden pazartesi en mantıklısı ..
Hayırlısı olsun ..
Adet gecikmemi mevsim dönüşüne ve sitrese bağlıyorum , birde kist tabi ..
Allah korusun tüp bebek öncesi..

Günaydın kızlar ..
Yeterim pazartesi gidiyorum , eşimde sperm verecek , o yüzden pazartesi en mantıklısı ..
Hayırlısı olsun ..
Adet gecikmemi mevsim dönüşüne ve sitrese bağlıyorum , birde kist tabi ..
Allah korusun tüp bebek öncesi..

bilgem haber alma için giriyorum takipçinizim canlarım

toana tatlım yastık dadegişir kaderde bitti işte

giz rabbim aldığın karardan dolayı pişmanlık yaşamasın canımmmm
bilgemmmmmm canım ahyrılısı olsun inşş gecime sebebi bebiştirrr
toana canım rabbim maddi ve manevi refaha çıkmayı nasip etsinnn
kızlar ben çok yoğunum has işlerim var gelemiyorummm

herkese merhabalar umarım herkes iyidir.eşim cumartesi günü proxeed plusa ve trental 400mg başladı.umarım faydasını görürüz.her yeni başlangıçta içim kıpır kıpır heyecanla doluyor.bu seferde diğerleri gibi hayal kırıklığı yaşatmaz...

herkese merhabalar umarım herkes iyidir.eşim cumartesi günü proxeed plusa ve trental 400mg başladı.umarım faydasını görürüz.her yeni başlangıçta içim kıpır kıpır heyecanla doluyor.bu seferde diğerleri gibi hayal kırıklığı yaşatmaz...

şifa olur inşşşşş

merhaba canlar:KK16:
nasılsınız herkes iyidir inş.
biz memleketten geleli 10 gün kadar oldu...

ben de bir değişiklik yok yine aynı tas aynı hamam yuvarlanıp gidiyoruz...

Fadik hoşgeldin , seni görmek mutlu etti beni inan ..
Tedavi yada herhangi birşey düşünmüyor musun ? İnşallah sağlıcakla gelir kuzun ..

Kızlar , hastanedeydim bugün , dün regl olunca bugün hormon tahlillerimi yaptırdım , ultrasona girdim vs vs ..
Dr tüp ebeğe başlamakta bin engelm görmedi ..
Bugün doğum kontrol hapı , polivit ve corapine başlıyorum , cuma yada pazarteside histereskopi ..
İşte böyle canlarım , yavaş yavaş ilerlemeye başladı benim süreç ..

hg fadik

bilgem ne yaptın merak ediyorum canım ya
hoşbulduk canım benim:KK16:

Tedavi yada herhangi birşey düşünmüyor musun ? İnşallah sağlıcakla gelir kuzun ..

Kızlar , hastanedeydim bugün , dün regl olunca bugün hormon tahlillerimi yaptırdım , ultrasona girdim vs vs ..
Bugün doğum kontrol hapı , polivit ve corapine başlıyorum , cuma yada pazarteside histereskopi ..

hoşbulduk canım...bende sizleri gördüğüme inan çok sevindim
hele şimdi topiğe girdiğimde üçümüzün adını altta görünce çok duygulandım:KK16:
canım baya zamn doğal yoldan denedik ama olmadı...
şimdide bakalım ne yapacağım bilmiyorum...
1 senedir eşim ne bir test verdi nede ilaç veya bitkisel birşey kullandık....
inan şuan bende karar veremiyorum ama artık birşeylere başlamak gerek galiba...

canım tüp bebek düşünüyorsunuz galiba...
hadi hayırlısı rabbim yüzünüzü güldürsün...

Allah kolaylık versin canım benim umarım herşey yolunda gider:)

Evet Fadik 2. tüp bebeğe başlamak üzereyim , az kaldı .. Benim ilki geçen seneydi , bebeğimi kaybettim biliyorsun , 1 senedir eşme yedirmediğim , içirmediğim kalmadı ama ona rağmen doğal gebelik olmadı ..
Sıkma sakın canını sende , hayırlısı ile bir kapı açar inşallah Rabbim ..
Eşinide yavaş yavaş bir şekilde yolla bir baktırsin değerlerine , sonra Allah"ın izni ile bir yol çizersiniz ..
Yine gel , gelebildiğinde ..
Seni burda görmek çok güzel :)

Evet Fadik 2. tüp bebeğe başlamak üzereyim , az kaldı .. Benim ilki geçen seneydi , bebeğimi kaybettim biliyorsun , 1 senedir eşme yedirmediğim , içirmediğim kalmadı ama ona rağmen doğal gebelik olmadı ..
Sıkma sakın canını sende , hayırlısı ile bir kapı açar inşallah Rabbim ..
Eşinide yavaş yavaş bir şekilde yolla bir baktırsin değerlerine , sonra Allah"ın izni ile bir yol çizersiniz ..
Yine gel , gelebildiğinde ..
Seni burda görmek çok güzel :)
evet canım 1. yi biliyorum...
inş 2. de pozitifi görür ve sağlıcakla kucaklarsınız...

canım peki değerlerde değişiklik olmadımı?

biliyorsun ben 4 binle hamile kalmıştım ama biizm hareket düzelmişti...
şuanda sayının düzeleceğini pek sanmıyorum ama yine az hareketi düzeltirsek belki şansımız olur diye düşünüyorum...

eşimin çapada dosyası var bugün oraya gitti dosyasına bakmışlar yaklaşık 2 senedir sen buraya geliyormuşsun ama değerlerin düzelmemiş...
bundan sonra ne yapacağınıza hoca karar versin demişler...
hoca sonra eşimi arayacakmış...
bakalım ne diyecek ama en azında yeni bir test isteselerdi iyi olacaktı...
özeldede yaptırırız ama ben özellare hiç güvenmiyorum...

saranhaeyo sen yenisin galiba...
hoşgeldin topiğimize rabbim yüzünüzü güldürsün...

Son düzenleme:

evet canım amiiinnn Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin yüzlerini güldürsün :)

evet canım 1. yi biliyorum...
inş 2. de pozitifi görür ve sağlıcakla kucaklarsınız...

canım peki değerlerde değişiklik olmadımı?

biliyorsun ben 4 binle hamile kalmıştım ama biizm hareket düzelmişti...
şuanda sayının düzeleceğini pek sanmıyorum ama yine az hareketi düzeltirsek belki şansımız olur diye düşünüyorum...

eşimin çapada dosyası var bugün oraya gitti dosyasına bakmışlar yaklaşık 2 senedir sen buraya geliyormuşsun ama değerlerin düzelmemiş...
bundan sonra ne yapacağınıza hoca karar versin demişler...
hoca sonra eşimi arayacakmış...
bakalım ne diyecek ama en azında yeni bir test isteselerdi iyi olacaktı...
özeldede yaptırırız ama ben özellare hiç güvenmiyorum...

Bak ne güzel bir adım atmışsınız bile ..
Bende özellere güvenmiyorum hiç Fadik , o yüzden eşimin tüm tahlillerini eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırıyoruz .. Tüp bebeğide bu sefer devlet hastanesinde yaptırıyorum ..
Eşimin değerler ml"de 5 milyonda kaldı bazen 7 milyon oluyor , az aşağı az yukarı ama genelde böyle ..
Aylarca ne kürler kaldı ne vitaminler , klomen ve menegon iğne bile kullandı ama sonuç hep böyle . Ama dr"umuz tüp bebek öncesi mutlaka yapısal olarak faydası olmuştur diyor ..
Yaşayıp göreceğiz ..

Sayıran ziyade hareket daha önemle bence 100 milyon spermin varsa ama hareketi yoksa , neye yarar ki , az olsun ama hareketli olsun diyor dr"lar..
Bu arada madem çapadakiler öyle dedi , tüp bebek düşünmez misiniz ? Bir arkadaşım çapadan tüp bebek raporu çıkarttı , Allah kısmet ederse aralıkta başlayacak tüp bebeğe..
Yinede siz bilirsiniz tabi ..
Rabbin ne olursa olsun hakkımızda hayırmısını nasip etsin ..

Bak ne güzel bir adım atmışsınız bile ..
Bende özellere güvenmiyorum hiç Fadik , o yüzden eşimin tüm tahlillerini eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırıyoruz .. Tüp bebeğide bu sefer devlet hastanesinde yaptırıyorum ..
Eşimin değerler ml"de 5 milyonda kaldı bazen 7 milyon oluyor , az aşağı az yukarı ama genelde böyle ..
Aylarca ne kürler kaldı ne vitaminler , klomen ve menegon iğne bile kullandı ama sonuç hep böyle . Ama dr"umuz tüp bebek öncesi mutlaka yapısal olarak faydası olmuştur diyor ..
Yaşayıp göreceğiz ..

Sayıran ziyade hareket daha önemle bence 100 milyon spermin varsa ama hareketi yoksa , neye yarar ki , az olsun ama hareketli olsun diyor dr"lar..
Bu arada madem çapadakiler öyle dedi , tüp bebek düşünmez misiniz ? Bir arkadaşım çapadan tüp bebek raporu çıkarttı , Allah kısmet ederse aralıkta başlayacak tüp bebeğe..
Yinede siz bilirsiniz tabi ..
Rabbin ne olursa olsun hakkımızda hayırmısını nasip etsin ..
o kadar ilaca gerçeklten çok değişiklik olmamış...
biizm sayı 2 milyonla 7 milyon arasında gitti geldi ve sonuçta 4 milyonla hamile kaldım...
ama maşallah ileri hareket %66 olmuştu...

canım biz zaten yaklaşık 2 sene önce çapaya başvurmamızdaki neden tüp bebek raporuydu...
ama onlar hemen rapor vermiyorlar ilk önce kadın olsun erkek olsun tedavi deniyorlar ve ne gerekiyorsa yapıyorlar...
bence özel hastaneden çok çok daha iyi...
benim ameliyat olmam gerektiği falan o zaman çıkmıştı işte...ve ameliyatıda orda olmuştum...
eşim de 3 ay da bir test veriyordu en son yaptırdığımız test 4 milyon çıktı işte ama o zamnda hamile kalmışım...
yoksa o zamn senin değerler düzelmiyor tüp bebek yapalım diyeceklerdi bence...
canım bizim şu aşamada çapadan rapor almak çok kolay gibi gözüküyor ama ben karar veremiyorum...
yaşadıklarımı biliyorsun tabi tüp bebeğin ne kadar stresli bir iş olduğunuda...
bu kadar şeyin üstüne birde tüp bebeğe henüz hazır değilim gibi...
az bir zaman eşime ilaç ve bitkisel birşeyler denemeyi düşünüyorum...
ama eğer olmassa çok vakit kaybetmeyide düşünmüyorum...

o kadar ilaca gerçeklten çok değişiklik olmamış...
biizm sayı 2 milyonla 7 milyon arasında gitti geldi ve sonuçta 4 milyonla hamile kaldım...
ama maşallah ileri hareket %66 olmuştu...

canım biz zaten yaklaşık 2 sene önce çapaya başvurmamızdaki neden tüp bebek raporuydu...
ama onlar hemen rapor vermiyorlar ilk önce kadın olsun erkek olsun tedavi deniyorlar ve ne gerekiyorsa yapıyorlar...
bence özel hastaneden çok çok daha iyi...
benim ameliyat olmam gerektiği falan o zaman çıkmıştı işte...ve ameliyatıda orda olmuştum...
eşim de 3 ay da bir test veriyordu en son yaptırdığımız test 4 milyon çıktı işte ama o zamnda hamile kalmışım...
yoksa o zamn senin değerler düzelmiyor tüp bebek yapalım diyeceklerdi bence...
canım bizim şu aşamada çapadan rapor almak çok kolay gibi gözüküyor ama ben karar veremiyorum...
yaşadıklarımı biliyorsun tabi tüp bebeğin ne kadar stresli bir iş olduğunuda...
bu kadar şeyin üstüne birde tüp bebeğe henüz hazır değilim gibi...
az bir zaman eşime ilaç ve bitkisel birşeyler denemeyi düşünüyorum...
ama eğer olmassa çok vakit kaybetmeyide düşünmüyorum...

Doğru söylüyorsun Fadik .. Kendinize belli bir süre verin öyleyse , doğal yoldan hamile kaldın yine neden olmasın ?
Kür , vitamin birşeyler dene , belli bir sürede bunların faydasını mutlaka göreceksiniz..
Bizim en kötü tarafı çok düzenli kullanmadı eşim , resmen yalvarırdı bugün içmeyim diye , tabi sigaramız hiç eksik kalamdı , ben kullanmıyorum ama eşim kullanıyor hemde nasıl kullanma :KK43:
Dediğin gibi bu süre içinde olmazsa ( ki inşallah olur ) tüp bebek düşünebilirsiniz..
Rabbim inşallah tüpe falan gerek bırakmaz..
Bakma ben yaptırıyorum ama içimde fırtınalar kopuyor , ya olmazsa diye , Allah korusun ..
Ama her ihtimali düşünüyorum .. 4 seneyi geçti evneli 1 kere doğal yolla hamile kalsaydım , ben bu işin peşini kovalardım ama aylarca kullandığımız şeylere rağmen olmadı ..
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin ..

FADİK hoş geldin canımmm nasılsın seni burada görmek çok güzel çok sevindimmm
BİLGEMMMMM canım diğer topikte gördüm tedviye başlıyormuşsunn yazacaktım ama vaktim yoktuuu
rabbim yardımcın olsun bu defa bebeğini kucaklamak koklamamk nasip olsun inşşşşşş

grennnnnnnn nerelerdesin canımmmmmmm kaç zamandır uğramadınnn
belginnnnnnn aşk meleği sizlerde kaç zamandır yoksunuz kızlarrrrrr ve diğer kızlarrrr artık kimseler gelmiyor buraya
gizzzzzzzzz canımmmmm senide aramızda görmek istiyoruzzzz

X