Kızlar merhaba ;
Pembe beyaz canım keseyi görmüşsün tekrar gözün aydın ..
Aruna üzülme kzuum ne olur , hallolacak bişey rabbime çok şükür ki..
Giz pzt hastaneye gidiyoruz kuzum ..
Eşimin Zekai Tahir'deki üroloğu gelin tüp bebeğe sevk edeyim diyordu ya her ay tahlil yaptırdığımızda , bzide biliyorsun karar verdik 2 . tüp bebeğe ..
Bugün aradım hastaneyi , müracaat için gelebilirsiniz dediler..
Önce eşimin tahlillerini üroloğa göstereceğiz bende kendimin kileri yanıma alıcam rahim filmi, rahim ultrasonu sonucu , 15 gün önce hormonlara tekrar baktırmıştım onları falan ..
Ne yapıcaz ilk etapta bilmiyorum tüm tahlillerimiz tamam eşimin 5 tane spermiyogram , 5 tane hormon tahlili var peş peşe 1 ay ara ile yapılmış..
Üroloğu klomen ve menegon iğnesi kullandığınıda biliyor, ilişiğimizi hiç kesmedik hastaneyle zaten..
Şimdi bizden evrak falan mı isticekler , ben şartlara uygunum , 23 yaşımı doldurdum 4 yıllık evliyim 15 senelik sgk mız da var ..
Zaten ürolog her gittiğimizde
tüp bebek şartlarına uygunsunuz diyordu .. Eşimin spermleri de 10 milyonun altında olduğundan direk tüp bebek yaparız diyorlardı ..
En son testimizde 8 ağustosta yaptırdık ml'de 5 milyon çıktı , yani iğneler pek bi işe yaramadı .. O zaman bana dr eşinin diğer tahlillerinide toplayıp gelin sizi tüp bebeğe sevk edeyim demişti , klomen ve menegona rağmen doğru dürüst yükselmemiş aşılama olmaz demişti..
6 ay tedaviden sonra 5 milyon çıkınca dr en iyisi tüp bebek diye düşündü :)
Şimdi pzt Allah nasip ederse gideceğim ben işten izin alıp rapor için koşturacağım ..
Neler yapıyolar rapor için neler istiyolar , rapor çıkınca bir daha ki adetinde gel mi diyolar ? o ksıımları bilmiyorum hiç..