Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm ara lekenme yapıyorsa ya birden fazladır ya da 1cm büyük bana bebiş olmadığı için mutlaka al dedi şikayet yok çünkü 6 mm cnm çok geçmiş olsun inşallah kendiliğinden düşerler

Kızlar merhaba ;
Pembe beyaz canım keseyi görmüşsün tekrar gözün aydın ..
Aruna üzülme kzuum ne olur , hallolacak bişey rabbime çok şükür ki..

Giz pzt hastaneye gidiyoruz kuzum ..
Eşimin Zekai Tahir'deki üroloğu gelin tüp bebeğe sevk edeyim diyordu ya her ay tahlil yaptırdığımızda , bzide biliyorsun karar verdik 2 . tüp bebeğe ..
Bugün aradım hastaneyi , müracaat için gelebilirsiniz dediler..
Önce eşimin tahlillerini üroloğa göstereceğiz bende kendimin kileri yanıma alıcam rahim filmi, rahim ultrasonu sonucu , 15 gün önce hormonlara tekrar baktırmıştım onları falan ..
Ne yapıcaz ilk etapta bilmiyorum tüm tahlillerimiz tamam eşimin 5 tane spermiyogram , 5 tane hormon tahlili var peş peşe 1 ay ara ile yapılmış..
Üroloğu klomen ve menegon iğnesi kullandığınıda biliyor, ilişiğimizi hiç kesmedik hastaneyle zaten..

Şimdi bizden evrak falan mı isticekler , ben şartlara uygunum , 23 yaşımı doldurdum 4 yıllık evliyim 15 senelik sgk mız da var ..
Zaten ürolog her gittiğimizde tüp bebek şartlarına uygunsunuz diyordu .. Eşimin spermleri de 10 milyonun altında olduğundan direk tüp bebek yaparız diyorlardı ..
En son testimizde 8 ağustosta yaptırdık ml'de 5 milyon çıktı , yani iğneler pek bi işe yaramadı .. O zaman bana dr eşinin diğer tahlillerinide toplayıp gelin sizi tüp bebeğe sevk edeyim demişti , klomen ve menegona rağmen doğru dürüst yükselmemiş aşılama olmaz demişti..
6 ay tedaviden sonra 5 milyon çıkınca dr en iyisi tüp bebek diye düşündü :)
Şimdi pzt Allah nasip ederse gideceğim ben işten izin alıp rapor için koşturacağım ..
Neler yapıyolar rapor için neler istiyolar , rapor çıkınca bir daha ki adetinde gel mi diyolar ? o ksıımları bilmiyorum hiç..

Günaydın kızlar ..

güzel bilgem inşallah tüp sürecinden önce gelir bebişlerin:)

canm bılgem ınsallah o tupe bıle gerek kalmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Sağolun canlarım , Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin ...
Bizde anne oluruz inş, bizde evlatlarımızı koklarız doya doya ..

canlar günaydınn nasılsınız netim yavaş o yüzden giremiyorummm
bilgem hakında hayırlısı kuzummm sen elinden geleni fazlasıyla yaptın bu süreçte rabbim yüzünü gülüdürüsn inşş
esra hoş geldin bacım nasılsın gizim aruna su aşkmeleği veeeee sidelyammmmmmm kızlar kayiler nasıl

slm kızlar evdeydim temizlik yaptım geldim malum iler yogun bende bir ev bir iş allahım yardımcımız olsun

aruna tatlım evet ufak ama bakalım başka dr göster oda aldır derse durma birde burda herkes birbiri için koşturuyor ne demek canım ya sen facee yoksun bizler hepimiz varız her sorunumuzu konuşuyoruz canım

beyazım maşal. deyim sanada

bilgem dr zaten sevk edecekmiş senide görmek muayene etmk isterler adetin ikinci yada üç gel derler ama eşinde sorun oldugu için onu göz önüne alırlar rapor işi kolay şartlar uygun sen dediklerim evrakları haırla sonra adetliyken çekinigin ultrs. ve kan lar olacak onlarda tamam diyelim dahiliye psikayt. birde anestesi görecek seni onlarda basit zaten diger işlemlerde sekreter var ona sor herşeyi söyler canım orda herkes yardım cı oluyor dedigimi unutma murat özeri rica et bakalım skretere

sabah gittin fiş alacaksın 2 kattan tüp bebege sonra tüp bebek bölümüne geçceksin sekreter girişini yapacak ve dr a yönlendrecek canım tahliller hep öglen sonuna kalıyor unutma dedim ya benim 1 haftada haloldu oda 4 kere gittm

Sağolsın Giz'im pzt üroloğa gidelim bizi sevk etsin , gerisi kolay , rapor 1 haftada çıkmasına sevindim , işten izin alırım öğleden sonraya kalsada uğraşırım sorun değil ..
Pzt günü gelince yazarım gelişmeleri mutlaka , çok öptüm..

kızlar boş gebelik nasıl oluyo yaşayan varmı aranızda günler geçmiyoda benim için dış gebeliğe takmıştım şimdide boş gebelik aklımda

günaydın kızlar

beyazım lütfen iyi düşün canım ya at kafandan bunları zarar veriyorsun kendinede bebeginede canım

ya ben aşırı baş agrısıyla yattım aynen kalktım işe geldim mecbur kötü bir rüyada çabası nerdesin bakem uykucular

slm kızlar nasıslınız
beyaz canım bencede rahat ol kafana bu kadar takma inşş her şey güzel olacak aruna bacımm geçmiş olsun bilgem kuzummm seniniçinde her şey güzel olsun inşşş
ve demir başımız giz kuzummm allah yardımcın olsunnn

haklısınız kızlar ama ne bilim daha o mutluluğu tam yaşayamıyorun bekleme bitmiyo.sanada geçmiş olsun canım

canım çok sağol

Merhaba kizlar bugun hastaneye gittik,esimin tahlillerini gosterdik urolaga ,bizi direk tup bebege sevk ettiler,asilama yapilmayacak.
Tup bebek bolumunde docent bir dr ile gorustuk benim tahlillerime bakti,yenile demedi,son 1 yila ait olmasi yeterliymis.
Sadece histereskopi cektiricem.Tup bebegin proseduru.
Bunun icin adetinin 2.yada 3.gunu gelmemi soylediler gelirkende tup bebek icin bir takim resmi evraklar istediler.Esim bugun hazirliyor hepsini.
Simdi bundan sonrasini tam bilmiyorum sanirim rapor cikacak ve akabinde tup bebege baslicaz.

Giz sana histereskopi cekicez dediler mi?
Nasil cekiliyor cok korkuyorum

diğer topiğede yazdım canımm
bilgem canım hayırlı ugurlu olsun kuzummm BEBİŞLİ OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canım doğal yoldan çok çabaladın bekledin bir çpk şey denedin olmadı sağlık olsunnn gelsinde tdaviyle gelsin inşşşş
şansın bol olsunnnn dualrımızdasınnn

evet çektiler canım korkmana gerek yok rahim filminden daha kolay smer testi gibi yinede bünyem zayıf dayanamam dersen yanında biri olsun valla ben o konularda cin gibiyim korku nedir bilmem yeterki gelsin bebegim
adetliyken gideceksin ya canım işlemler vuzun sürmesin hepsini ogün halletmeye bak aç karnına git kan ve ultrasyon derler istedilermi tabi herkesten istiyorlar sonra özlem hanıma gidceksin o sana ofis yazacak aşagıda çektireceksin sonra o ofisi çekindikten sonra epikriz yazacaklar o tamam kanda tamam ultrasyonda tamam eşinin ppermi diger evraklarda tamam sonrası sekreter seni alttkata yönlendirir hepsi bir yerde dahiliye anestesi psik. bunlarda da formalite zaten onlarda tamam işlem bittti evraklarını göstereceksin tamam derse kendi dr un dosya açacak kurula sunacak sende kapılarında bekliyeceksin okey derlerse hemen başlıyacaksın canım bu kadar soracagın olursa sor şekerim gerçi büyük ihtimal karşılaşırız

dr un kimdi adı ne kaç nolu odaya yazdı

YETERİM CANIM AİLEVİ YA ANNEMİ ÖZLEDİM ÇOKKKKKK EŞİME DESEM HEMEN GÖTÜRÜR AMA BENİMDE GİTMEME NEDENLERİM VAR TABİ BAYRAMA KADAR SABIR ÇEKECEGİM BELKİDE GİDERİM YA KAÇ YAŞINDA OLURSAK OLALIM BİZLER DAHA YEMİN ANA KUZUSUYUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…