Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım çatlatma ignesi ne vurunmadın deglmi su bekleme sürecinde eger vurunmadıysan silik olsa çıkmış olması hayırlı haber ama yinede yanıltabiliyor bence sen yarını bekle kan testi yaptır

canım çatlatma ignesi ne vurunmadın deglmi su bekleme sürecinde eger vurunmadıysan silik olsa çıkmış olması hayırlı haber ama yinede yanıltabiliyor bence sen yarını bekle kan testi yaptır

yok canım ben iğneyi transferden önce vuruldum transfer yapıldığından beri elevit birde jel kullanıyorum 12.gün test yaptır dedi azartesi inş tutmuştur valla strese girmeye başladım sabah bile kalbim o kadar hızlı attıki hiç bu kadar heyecanlanacağımı düşünmemiştim.yarın yaptırıyımı kan testi sence

yok canım ben iğneyi transferden önce vuruldum transfer yapıldığından beri elevit birde jel kullanıyorum 12.gün test yaptır dedi azartesi inş tutmuştur valla strese girmeye başladım sabah bile kalbim o kadar hızlı attıki hiç bu kadar heyecanlanacağımı düşünmemiştim.yarın yaptırıyımı kan testi sence

canım madem heyacanlısın yarın kan testini yaptır derim deger düşük bile çıksa iki gün sonra tekrarlatacaklar zaten inş. olmulu alırsın ama dedgigim gibi erken biraz sonuç ne olursa olsun kendini bırakmak yok ama olumu olacak gibi inş. silik çüzgihadi bakalım yarını heyecanla bekliyecegim

selam kızlar.canım sıkkın biraz.
k.validem 4-5 gündür evdeydi.pazartesi sabah yeniden hastaneye götürdüler.evde de kötüydü ztn.hastanede karantinaya almışlar.enfeksiyon varmış hala.daha bir 10-15 gün daha hastanedelermiş.
akşamda eşimle kavga ettik k.pederim yüzünden.pislik insan..kaç aydır hem evimde kalıyor,birde inat yapıyormuş.yeni hbrim oldu.
daha bunlar hastaneye gitmeden önce,bir akşam saat 11 e doğru,bunların bir akrabası aradı.bunlar gece mece demiyo.görgüsüz insanlar arıyolar evi.bizde uyumuştuk.e ztn yoruluyorum.bide gece yarısı tlf falan çekemem.çalınca sinir oldum bende.birde bir huyum var.tmm kötü bir huy olabilir ama söylemeden duramam.kalktım,k.pederim tlfu açmış.dedim kim arıyor?niye bu vakitte arıyorlarki? dedim.tlf daki şahısta bunu duyuyor,ve pat diye kapatıyor tlfnu.kapattığını sonradan eşimden öğrendim.ondan sonraki günlerde de hastanelerdeydiler ztn.şimdi 4-5 günlüğüne eve gelince eşim farketmiş.k.pederim ev telefonlarına bakmıyor,çağıranlara bişey uyduruyor,çıkmıyor yani telefonlara.sebebide benim lafımmmış.tamam demeseydim daha iyiydi belki ama bundada bu kadar inat yapılırmı kızlar yaa??sonra eşimle tartıştık bu yüzden.senin yüzünden çıkmıyor telefonlara,eline telefonu almıyor,diyor bana.dedim napiym?akrabalarınızda geceninköründe aramasaydı.hem ne var bunda bu kadar inat yapacak?iyi yaa inat yapsın dursun,nedir yanii,nereye kadar dedim.çözümmüdür bu?diyorum.demesen ölürmüydün diyor.onlar ztn evde rahat edemiyolarmış.ayrı ev tutacakmış onlara,herkes rahat edecekmiş.bende kurtulacakmışım,rahatlıyacakmışım.böyle diyincede tutamadım artık.sen ne diyosun be dedim?ben aylardır ne sıkınıtı çekiyorum.bir laf etmemişim,kimseye yüz surat yapmamışım,sen ne hakla,hangi yüzle beni suçlarsın dedim.ve dayanamadım valla yoldum kollarının derilerini.öldürücem seni dedim.sen ne biçim adamsın yaa?
o beni sakinleştirmeye çalıştı sonra.kolları kanamış bana gösteriyo.beter ol dedim.daha fazlsını hakediyosun dedim.ayy sinir krizi geçirdim resmen yaa.hiç böyle olmamıştım.demekki insdanın bir damarı varmış gerçkten.şimdi konuşuyoruz tabi ama aramız nasıl olabilirki?kötü yanii.hiç destek olmuyormuşum ona bu zor günlerinde.bide ben kavga çıkartıyormuşum.falan filan iştee.aman erkeklerin lafları bitermi.
o kadar aydır bakıyorum ediyorum,hala daha eksik gedik arıyor pislik?anası çekiyor,babası da çekecek.anasıda zamanında ilk yıllarımızda az etmedi bana.ama allah görüyor hepsini.baktıysam ettiysem allah için yaptım.yoksa onlara hakkım hela l değildir.anası canını bile veremiyo,süründürüyo rabbim besbelli.kimsenin ahı kmsede kalmıyor işte.ban o kadar laf söylediler,bende söyledim tabii.çok kavgalar ettik zamanında ama alma mazlumun ahnı çıkar aheste aheste diye bir laf var.gerçekten de doğruymuş.allah o lafları söyleyen anasını ne hallere düşürdü.hemde benim ellerime düşürdü.onun için kimseye haksızlık yapmayacaksın.babasına da ahediyorum.rabbim onada gün yüzü göstermesin.şimdi yeterince çöktü ztn k.validem yüzünden.beter olsun.
hıı biliyomusunuz.benim k.pederimin saçları falan yok.hiç kıl yok vücudunda.gençliğinde dökülmüş hepsi.nedeni de neymiş??SİNİRDEN.böyle bir sinir olabilirmi yaa?insanın saçlarını,kıllarını dökecek kadar.etrafındakilere de zarar.ama ençok kendinezararı var.keskin sirke küpüne zarar demişler.daha bunlar iyi günleri.rabbim herşeyi görüyor çok şükür..

cnm birçoğumuzun farklı gibi görünse bile benzer durumları var önemli olan eşinle konuşabilmen gerisi inan ki belli ölçüde çözülüyor bizimkilerin iki oğluda boşandı onların çenesinden ben bir de eltim var şimdi sıra bizde diyoruz ne konuşmasını bilirler ne de topluma girebilirler ve hiçbirşeyi beğenmezler ilk zamanlar çok boşanmayı düşündüm kavga ettim şimdi yine kızdırıyolar bayramlarda ve düğün hastalık gibi mecburu zamanlarda görüşüyorum yapacak birşey yok eşimin annesi babası o ne yapabilirim diyor belli noktada haklılar da

canım madem heyacanlısın yarın kan testini yaptır derim deger düşük bile çıksa iki gün sonra tekrarlatacaklar zaten inş. olmulu alırsın ama dedgigim gibi erken biraz sonuç ne olursa olsun kendini bırakmak yok ama olumu olacak gibi inş. silik çüzgihadi bakalım yarını heyecanla bekliyecegim

inş canım eşime söyleyim bakalım tamam derse giderim kızıyo çünkü oda umudunun kırılmasından çok korkuyo benden daha çok seviyo eşim çocukları bakalım bi yarın olsun.sağlık ocakları yaparmı canım kantesti

gunaydin arkadaslar..umarim iyisiniz hepiniz..:KK71::KK71:

yeetercim nehaber sekercim nasilsin sicaklardan aran nasil..burda biz usuyoruz valla..allahin guzel isleri iste..:KK34:
sağol kuzum sıcaklarla boğuşuyoruz
çok saol canım hepimizin yüzünü güldürsün yarabbim şu mubarek günlerde inş.testi yaptım sabah tek çizgi net çıktı 2.çizgi çok silik çıktı anlamadım ne oldu.pazartesi belli olur artık .üşümeyi bende duymuştum ama hayırlısı kendimide çok kaptırmak istermiyorum çünkü herşey bilinçaltımda oldu için.

canım çatlatma iğnesi yapmamışsan gebelik var gibi derim ben ama kandan baktırmadan ne sevin ne üzül veee bence pzrts bekleme yaptır kan talilini varsa çıkar zaten sağlık ocağında yaptırabilirisn

sağol kuzum sıcaklarla boğuşuyoruz

canım çatlatma iğnesi yapmamışsan gebelik var gibi derim ben ama kandan baktırmadan ne sevin ne üzül veee bence pzrts bekleme yaptır kan talilini varsa çıkar zaten sağlık ocağında yaptırabilirisn

yok canım kaptırmam kendimi zaten herşey olabilir.çatlatma iğnesi transferden sonradamı yapılıyo ben ilk duydumda gizde aynısını sormuştu.yapmadım tranferden önce dedikleri zaman yaptırdım o kadar yani

yok canım kaptırmam kendimi zaten herşey olabilir.çatlatma iğnesi transferden sonradamı yapılıyo ben ilk duydumda gizde aynısını sormuştu.yapmadım tranferden önce dedikleri zaman yaptırdım o kadar yani

çatlatma iğnesi tarnsferdn bir kaç gün sonra yapılıor tutunmayı güçlendirsin diye (ve ya lukrin iğneside yapılıyor )bu ilaçta beta hcg var ve bu sebbeple kanda ve idrarda gebelik varış gibi görünüyor ama gebelik olmaya biliyor

çatlatma iğnesi tarnsferdn bir kaç gün sonra yapılıor tutunmayı güçlendirsin diye (ve ya lukrin iğneside yapılıyor )bu ilaçta beta hcg var ve bu sebbeple kanda ve idrarda gebelik varış gibi görünüyor ama gebelik olmaya biliyor

bana vermedi iğne falan sadece 2 gün antibiyoik içtim enfeksiyon olmasın diye yumurta toplandıktan sonra başlamıştım. herkese veriyolarmı iğne

nasılsınız kızlar ne var ne yok varmı bi gelişme ben giremiyorum bu ara hepinizi öpüyorum...

canlarım nasılsınız?papatyam canım sıkma canını,inan bebeği olacağı varsada olmuyor böyle durumlarda.ben bi ara gitmedim sık sık ky.sonra pat hamile kaldım stresten olmuyor çocuk filan.takmamak elde değil ama boşver kendini düşün.beyazpembe işallah pozitifi görürsün halay çekeriz.

beyazım bu çatlatma ignesini herkese vermiyorlar dr una göre degişiyor banada vermemişlerdi bazılarına veriyorlar boşver kafana takma

saglık ocagına sabah gitmelisin saat 9 da aç karnına git bakalım

yabanım slm canım

belgin sen ne yapıyorsunda hayırdır

bana vermedi iğne falan sadece 2 gün antibiyoik içtim enfeksiyon olmasın diye yumurta toplandıktan sonra başlamıştım. herkese veriyolarmı iğne

ya bu merekze göre değişiyor yeni yeni kaul edline bir durum çatlatma iğnesinin tutunmayı güçlendirdiği

günaydın kızlar beyazım haber bekliyorum senden hadi hayırlısıyla şenlendir diger topigimizde bu ara iyi haberler alamadık ya

günaydın kızlarrrrrrr :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:her şey gönlünüzden geçen gibi olsun inşşşş :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar sonuç yarın yada pazartesi çıkacakmış aman bende zaten pazartesi devlet hastanesinde yaptıracam sonuçta yarın çıkarsa arayacaklar bugün 9.gün sonuç vermez dedi doktor idrardada baktı tek çizci çıktı evde silik çıktığını söledim heveslenme ama gebelik olabilir dedi.ama çok erkenmiş boşuna yapma test dedi.

X