Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok canım hiç bir gelişme yok tüp bebek raporu alıyoruz bi tahlilim kaldı onuda verecektim ama makine bozulmuş diğer adeti bekliyeceğim oda haftaya heralde bakalım kısmet ekim gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı

hayırlısı olsun canımmm havlarda serinler biraz daha iyi olur inşşş

yabanım geçmiş olsun ama kuzum böyle olmazki yaaaa sende insansın bir sabrın dayanma gücün var nereye kadar devam edecek böyle sen nereye kadar daynacaksın içim daralıyor yadıklarını okurken ne olur eşini karşına al ve ciddi anlamda konuş tabi ailenlede böyle olmazki bir kaç yıl sonra kızın gelişimi yeiştirilmesindede aynı şeyler olcakk

yeterim konuşsamda aynı tas aynı hamam değişeceği yok.dün melisa yüzünden laf söyledi tartıştık,ben kaybetmekten korkmam çünkü en değerli varlığım babamı kaybetmişim ben dedi.artık hiç bişey eskisi gibi değil çok değişti neden bilmiyorum.ama bu gidişle zor dayanırım sabır mabır kalmadı bende:KK59:

yeterim konuşsamda aynı tas aynı hamam değişeceği yok.dün melisa yüzünden laf söyledi tartıştık,ben kaybetmekten korkmam çünkü en değerli varlığım babamı kaybetmişim ben dedi.artık hiç bişey eskisi gibi değil çok değişti neden bilmiyorum.ama bu gidişle zor dayanırım sabır mabır kalmadı bende:KK59:

herkesin annesi babası degerli canım sende deseydin benimde degerli varlıgım çocugum ben kendi başıma bakarım deseydn bak şunu unutma sakın eger sevgisinin olmadıgını biliyorsan durma derim bune ya bizimkininde degerlisi annesiydi 1 senedir hasretler birbirine el kızı öyle degil böyle yapar dedim oh olsun insanlık bilsinler iyilik yapıyoruz diye sessiz kalıyoruz diye üstümüze binmesinler

ailenle konuş derim gözü korkar bir dene ya bundan dahada kötü olmaz

su canım beraber başlıyoruz oh valla ben eylül 20ile 25 arası beraber sayılır raporlu devlette mi olacakda özelmi

ama kuzum böylede çok zor yaaa

herkesin annesi babası degerli canım sende deseydin benimde degerli varlıgım çocugum ben kendi başıma bakarım deseydn bak şunu unutma sakın eger sevgisinin olmadıgını biliyorsan durma derim bune ya bizimkininde degerlisi annesiydi 1 senedir hasretler birbirine el kızı öyle degil böyle yapar dedim oh olsun insanlık bilsinler iyilik yapıyoruz diye sessiz kalıyoruz diye üstümüze binmesinler

ailenle konuş derim gözü korkar bir dene ya bundan dahada kötü olmaz

su canım beraber başlıyoruz oh valla ben eylül 20ile 25 arası beraber sayılır raporlu devlette mi olacakda özelmi

bakalım hayırlısı özelde aptıracagım hayılısı

yettttttttttttercim sagol canım inşalllh

:KK59: :KK59: :KK59: :KK59: :KK59: :KK59: :KK59:bakalım artık oluruna bıraktım herşeyi.aynı evde 2 yabancı gibiyiz şimdilik,bizi bize bırakmadıkları sürece çok böyle oluruz.

kuzum zaten evlikte çifteleri yalnız başlarına bıraksalar çiftelerde sorun çok az yaşanır ama malesefki hep 3. şahıslardır evliliğizor hale getiren zorlaştıran bu konuda çok fazla şeyde söyleyemiyorum çünki bu evliliktir biz sadece dışardan bakan birisiyiz yaşayan sensinnn en doğru kararı yine sen veririsin verecksin rabbim yardımcın olsun zor bir hayatın var ama inşş geçer kuzum bu günlerde

günaydınlarrrrrr canlar nasılsınız iyi bir hafta diliyorum güzel hebrlerin olduğu

Son düzenleme:
kızlar çok fazla giremiyorum son 7 günüm kaldı teste şimdiye kadar çok umutluydum bugün nedense içim kötü hayırlısı artık ne diyelim.ben transfer günü yattım sadece diğer günler ayaktaydım hep önemsemedim açıkcası hamile gibi davrandım sadece dikkat ettim.

kızlar çok fazla giremiyorum son 7 günüm kaldı teste şimdiye kadar çok umutluydum bugün nedense içim kötü hayırlısı artık ne diyelim.ben transfer günü yattım sadece diğer günler ayaktaydım hep önemsemedim açıkcası hamile gibi davrandım sadece dikkat ettim.

canım gayet normal davranmışsın neden kendini kötü hisediyorsun :26::26::26: ................ bak ben her zaman şunu diyorum eğeğrki sonuç negatif olursa(inşş pozitif olacak) zaten üzülücek çok zamanın olcak :KK50::KK50::KK50::KK50: bence bebğinle birlikte onmanın tadını çıkar:KK49: onu okşa sev konuş bu mutluluğu doya doya yaşa bebğinle en yakın olduğun günleri bu günler:KK49: kötü olmsuz şeyleri at kafandan inşşş güzel olacak sonuç inşşş :KK49: :KK49::KK49:

beyazım yeter haklı dediklerini uygula bence canım

yeter iyiyim canım ya ne olsun ramazanı bekliyoruz işler açısından valla ne diyelim ki dünde eşimle akşam piknik yaptık güzelce

ankarada olsanız giderdik hep beraber babamın bahçesi var resimlerden bak istersen dogayla başbaşa

selam kızlar herkese iyi haftalar

selam kızlar melisa hasta ishal ,kusma var.hiç hali yok kuzumun onu öyle görünce ruhum daralıyordoktor ilaç verdi hiç bişey yemiyor,her şeyi yiyen kızım:KK43:annemlere gitmişim diye hasta olmuş güya melisa.görümcem kızmış ky.söyledi 1-2 saatliğine gitseymişim.artık annemlerede gidemiyorum.zaten sabah hast.giderken eşim dünya bi laf söyledi.annesinin yanında beni aşağılayıp duruyor bilmiyorum artık ne yapacam.gitsem melisa var delirecem artık.

yabanım öncelikle geçmiş olsun canım bu aralar ishal kusma çok var üzülme düzelicek inşallah kuzun. Canım ya yetrinde dediği gibi senin yazdıklarını okurken ben daralıyorum böyle bi ömür geçmezki ne biçim insan bunlar sen böyle bi adamla nasıl yaşıycaksın en değerli varlığı babasımıymış anne babanın yeri ayrı eşinin yeri ayrıdır tabiki onlarıda çok sevicek ama seninde kıymetini bilmesi lazım bu böyle sürmez yaık sana en güzel zamanlarınızı böyle geçiriyosunuz bi çaresini bulman lazım bişeyler yapman lazım ben senin eşini inanki anlayamıyorum hadi kayınvaliden cahil yada ne biliyim böyle insanlar duyduğum için birazda olsa anlayabilirim oda yaptıklarını değil he sadece benzerleri var ama eşinin yaptıkları çok ayıp ne demek annesinin yanında seni aşağılamak çocuğunun annesi bu kadın yok böyle bi terb,yesizlik inanki sen çok iyi sabrediyosun ben olsam çokdan ipler kopmuştu allah yardımcın olsun ama insanın saygısı yoksa sevgide kalmaz diye düşünüyorum ben:KK59:

beyazım yeter haklı dediklerini uygula bence canım

yeter iyiyim canım ya ne olsun ramazanı bekliyoruz işler açısından valla ne diyelim ki dünde eşimle akşam piknik yaptık güzelce

ankarada olsanız giderdik hep beraber babamın bahçesi var resimlerden bak istersen dogayla başbaşa

çok güzel yapmışsın kuzumm senin işin daha zor (çalışan hanımların )iş yerine iş evde iş böyle değişikliğe ihtiyacınız daha fazla oluyor

X