Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar sonuç yarın yada pazartesi çıkacakmış aman bende zaten pazartesi devlet hastanesinde yaptıracam sonuçta yarın çıkarsa arayacaklar bugün 9.gün sonuç vermez dedi doktor idrardada baktı tek çizci çıktı evde silik çıktığını söledim heveslenme ama gebelik olabilir dedi.ama çok erkenmiş boşuna yapma test dedi.

hayırlısı canım pazartesi kesin sonuç elimizde o zaman hadi bakalım az kaldı sabret

kızlar sonuç yarın yada pazartesi çıkacakmış aman bende zaten pazartesi devlet hastanesinde yaptıracam sonuçta yarın çıkarsa arayacaklar bugün 9.gün sonuç vermez dedi doktor idrardada baktı tek çizci çıktı evde silik çıktığını söledim heveslenme ama gebelik olabilir dedi.ama çok erkenmiş boşuna yapma test dedi.

hayırlısı olsun canımmmm devlete has gitsen öğleden sonra alırdın sonucunu

herkese günaydın.dün akşam bi ateş basması ter boşaldı sırtımdan sonrada sol kasığımda batmalar başladı.bugün sabahta uyandım moralim bozuldu adet sancısı gibi ağrılar yine batmalar var.sırt üstü yatınca karnımın içi geriliyo sanki sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.bugün 10.günüm pazartesi hem adet günüm hemde test günüm kalbim nasıl dayanacak bilmiyorum.bu belrtiler normalmi

herkese günaydın.dün akşam bi ateş basması ter boşaldı sırtımdan sonrada sol kasığımda batmalar başladı.bugün sabahta uyandım moralim bozuldu adet sancısı gibi ağrılar yine batmalar var.sırt üstü yatınca karnımın içi geriliyo sanki sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.bugün 10.günüm pazartesi hem adet günüm hemde test günüm kalbim nasıl dayanacak bilmiyorum.bu belrtiler normalmi

günaydın canım ya kendini strese sokma lütfen bak olumlu düşün sabret belirtiler kişiden kişiye degişir canım az kaldı hadi sabırrrr

bugün yaptırmış olsaydın hiç yoktan stresden kurtulurdun ne demeli bilmem valla yalnız kalma annen kardeşin varsa onlara git sohbet muhabbet unutturur

tranferin yapıldığı gün 1.gün olrak sayılmıyomuş doğrumu ben sayıyodumda ozamn 9.gün bugün

canım transferin yapıldığı gün sayılmaz ama senin pzrts beklemene gerek yok 9 . günde gebelik varsa çıkar bu gün yaptırabiliriisn talilini

kızlar selam nerdesiniz ölüyorum sıcaktan

dışarı çıksamda 5 dk hava alsam nerdeeeeeee nefes almaya çıkacak zaman yok
hastalandım birde sıcakda hiç çekilmiyor

aloooo ara sıra gelin ya

aloooo ara sıra gelin ya

gizim ben de bugün kırmızı kartı yedim 3.gün testti yaptırayımpazara geliyor yumurta takibi yaptırayım dedim dr izinde of:KK14:

gizim ben de bugün kırmızı kartı yedim 3.gün testti yaptırayımpazara geliyor yumurta takibi yaptırayım dedim dr izinde of:KK14:

bana kalırsa sıcaklar bir geçsin iyiki bende başlamamışım bak vardır bir hayır dedik sıcakda ne yapardım ölüyorum zaten
bayram sonu yaptır canım tabi bu benim fikrim

aloooo ara sıra gelin ya

kuzum ben köydeyim valla butraya geleck çok vaktim olmuyor yeğenler falannn akşam nasıl oldu anlamadımm

bana kalırsa sıcaklar bir geçsin iyiki bende başlamamışım bak vardır bir hayır dedik sıcakda ne yapardım ölüyorum zaten
bayram sonu yaptır canım tabi bu benim fikrim

ah cnm bende öyle düşündüm beklenen sat 28 ağustos o daordan yattı Mevlam neylerse güzel eyler kızlar bir dua buldum yasinden sonra okunuyor 35 kere Berhetiye hamiş kalmak için çakır daha iyi ilir ona başladık eşimle kırmızılardan sonra devam

kızlar sağlık ocağındaki doktor aradı 8.gün kan testi 16 çıkmış kötü dimi:KK43:

hemenn karamsar olma bakalım erken daha 8 gün pazartesi katlanırsa işte bu süper ne demiştik deger düşük çıkar sakın kafan takma demedikmi

yapma canım bekle bakalım pazartesi hadi haberini bkliyecegim canım aslında pazar günü özel polik. yokmu yaptır hemen sonuç verirler yada pazartes.

deger düşerse dış gebelik yada düşük yükselirse zaten hamişsin sakince bekle

saolun kızlar doktorumu aradım sordum daha çok erken çıkmasını bekleyelim dedi.normalde 8.günü kan testi yaptıran varmı aranızda varsa değer kaç çıktı yok çok fazla takmıyorum ama insan düşünüo yinede

beyazım aruna dugru söylüyor hamişsin ya sen ona bak allahım bizler o aşamaya bile gelemdik şükret canım yükselecek inş. annesiyle babasının sevgisini gördükce bırakmıyacak seni

sen sev sıpayı söyle sıkıca tutunsun teyzeleride dua ediyor herşeyin hayırlısını dile yüce allahtan

saolun kızlar doktorumu aradım sordum daha çok erken çıkmasını bekleyelim dedi.normalde 8.günü kan testi yaptıran varmı aranızda varsa değer kaç çıktı yok çok fazla takmıyorum ama insan düşünüo yinede

canım bir sakin ol herşeyden önce pzrts değlerin katlarsa eğer düşük olması çok önemli olmaz rahat ol hayırlısını dileee inşş göreceksin pzrtsi değelerin katlamış olacak

X