Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızar
beyazım nasıl gidiyor yaklaştı maşallah hadi canım
beyazım o akıntı normal jelin arta kalan kısmı dır bende öyleydi batmalarda inş. hayra dır yaerken test yapıpda üzülmeni istemem sabret canım ya
yeterim kusura bakma ya sorunu sorda cevaplayım valla stres doluyum inan elemana bagırıyorum allah affetsin ama oda herşeye karışıyor
dhea diyordun içiyorum 25 mg günde 3 tane biosteren marka
beyazım o akıntı normal jelin arta kalan kısmı dır bende öyleydi batmalarda inş. hayra dır yaerken test yapıpda üzülmeni istemem sabret canım ya
yeterim kusura bakma ya sorunu sorda cevaplayım valla stres doluyum inan elemana bagırıyorum allah affetsin ama oda herşeye karışıyor
dhea diyordun içiyorum 25 mg günde 3 tane biosteren marka
testi aldım yarın sabah yapacam üzülmem ya ama düşüncen için saol.herşeye hazırım ben napalım başlarken hazırlıyoruz sonuçta
testi aldım yarın sabah yapacam üzülmem ya ama düşüncen için saol.herşeye hazırım ben napalım başlarken hazırlıyoruz sonuçta
selam kızlar.canım sıkkın biraz.
k.validem 4-5 gündür evdeydi.pazartesi sabah yeniden hastaneye götürdüler.evde de kötüydü ztn.hastanede karantinaya almışlar.enfeksiyon varmış hala.daha bir 10-15 gün daha hastanedelermiş.
akşamda eşimle kavga ettik k.pederim yüzünden.pislik insan..kaç aydır hem evimde kalıyor,birde inat yapıyormuş.yeni hbrim oldu.
daha bunlar hastaneye gitmeden önce,bir akşam saat 11 e doğru,bunların bir akrabası aradı.bunlar gece mece demiyo.görgüsüz insanlar arıyolar evi.bizde uyumuştuk.e ztn yoruluyorum.bide gece yarısı tlf falan çekemem.çalınca sinir oldum bende.birde bir huyum var.tmm kötü bir huy olabilir ama söylemeden duramam.kalktım,k.pederim tlfu açmış.dedim kim arıyor?niye bu vakitte arıyorlarki? dedim.tlf daki şahısta bunu duyuyor,ve pat diye kapatıyor tlfnu.kapattığını sonradan eşimden öğrendim.ondan sonraki günlerde de hastanelerdeydiler ztn.şimdi 4-5 günlüğüne eve gelince eşim farketmiş.k.pederim ev telefonlarına bakmıyor,çağıranlara bişey uyduruyor,çıkmıyor yani telefonlara.sebebide benim lafımmmış.tamam demeseydim daha iyiydi belki ama bundada bu kadar inat yapılırmı kızlar yaa??sonra eşimle tartıştık bu yüzden.senin yüzünden çıkmıyor telefonlara,eline telefonu almıyor,diyor bana.dedim napiym?akrabalarınızda geceninköründe aramasaydı.hem ne var bunda bu kadar inat yapacak?iyi yaa inat yapsın dursun,nedir yanii,nereye kadar dedim.çözümmüdür bu?diyorum.demesen ölürmüydün diyor.onlar ztn evde rahat edemiyolarmış.ayrı ev tutacakmış onlara,herkes rahat edecekmiş.bende kurtulacakmışım,rahatlıyacakmışım.böyle diyincede tutamadım artık.sen ne diyosun be dedim?ben aylardır ne sıkınıtı çekiyorum.bir laf etmemişim,kimseye yüz surat yapmamışım,sen ne hakla,hangi yüzle beni suçlarsın dedim.ve dayanamadım valla yoldum kollarının derilerini.öldürücem seni dedim.sen ne biçim adamsın yaa?
o beni sakinleştirmeye çalıştı sonra.kolları kanamış bana gösteriyo.beter ol dedim.daha fazlsını hakediyosun dedim.ayy sinir krizi geçirdim resmen yaa.hiç böyle olmamıştım.demekki insdanın bir damarı varmış gerçkten.şimdi konuşuyoruz tabi ama aramız nasıl olabilirki?kötü yanii.hiç destek olmuyormuşum ona bu zor günlerinde.bide ben kavga çıkartıyormuşum.falan filan iştee.aman erkeklerin lafları bitermi.
o kadar aydır bakıyorum ediyorum,hala daha eksik gedik arıyor pislik?anası çekiyor,babası da çekecek.anasıda zamanında ilk yıllarımızda az etmedi bana.ama allah görüyor hepsini.baktıysam ettiysem allah için yaptım.yoksa onlara hakkım hela l değildir.anası canını bile veremiyo,süründürüyo rabbim besbelli.kimsenin ahı kmsede kalmıyor işte.ban o kadar laf söylediler,bende söyledim tabii.çok kavgalar ettik zamanında ama alma mazlumun ahnı çıkar aheste aheste diye bir laf var.gerçekten de doğruymuş.allah o lafları söyleyen anasını ne hallere düşürdü.hemde benim ellerime düşürdü.onun için kimseye haksızlık yapmayacaksın.babasına da ahediyorum.rabbim onada gün yüzü göstermesin.şimdi yeterince çöktü ztn k.validem yüzünden.beter olsun.
hıı biliyomusunuz.benim k.pederimin saçları falan yok.hiç kıl yok vücudunda.gençliğinde dökülmüş hepsi.nedeni de neymiş??SİNİRDEN.böyle bir sinir olabilirmi yaa?insanın saçlarını,kıllarını dökecek kadar.etrafındakilere de zarar.ama ençok kendinezararı var.keskin sirke küpüne zarar demişler.daha bunlar iyi günleri.rabbim herşeyi görüyor çok şükür..
Herkese iyi akşamlar kızlar.Umuyorum her şey gönlümüzce olur.
PAPaTYACIM COK SİNİRLENMİŞSİN SEN KUZUM ama haklısn yani buradaki en büyük yanlış geç saate (çok özel bir durum yoksa )başkasının evi aranmaz:26::26::26::26: ayrıca k.p neden senin evindeki telefona bakıyorkiiii çok entresan başkasının teline bakılırmı yaaaa bak bu olay bana ne hatırlattı :26: kuzum biz ilk evlendiğimizde gece saat 2. de telefon çalar ben bir korku kalkalrım (bizim kendi evimizde saat 10.00 sonra çalan telefon mutlaka özel bir durum için çalar dı ) aaaaa ne olmuş kim ölmüş diyorum eşime yok bir şey babam , annem konuşmak için aramış diyor ya bu saat ne konuşması ne sohbetii diyorumm :26::26::26:ben bu huydan vaz geçirmek için çok uğraştımmm yani kuzumm eşini seçerken malesef ailesini seçemiyorsun (hatta bazılarımız eşlerimiz bile seçemiyoruz ) o yüzden ya bağları kopratcağız yada katlanacağız :18::18::18:sıkma canını boş ver bedua da etme ALLAH HAVALE ET en iyisini o bilir
beyaz canım umutlandırmak istemem seni üzmek asla ve asla ama üşümen biraz hayra yol alacakmış gibi bunu genelde bilmezler kızkardeşimde üşürmüş ayakları buız kesermiş inş. yaradanım yüzünü güldürür sonucu yaz mutlaka
günaydın kızlar slm toana ne üşümesi balım ya biz yanıyoruz şu anda ter akıyor sırtımdan
papatyam sinire devam edersen bu seni olumsuz etkiler canım ben neler yaptım neler kafamı duvarlaramı vurmadım intihara mı kalkışmadım degmez bu türlere eden yaranır valla bunu söyler bunu bilirim
bende çektim 3 yıllık evliligimde ama benimki kardeşim bana elti olunca baladı yoksa bal kaymaktık kız cadı kay. sonra gösterdi yüzünü
oh şimdi hasret işte ogluna allahıma yalvarıyorum rezil olsun benim elime düşsün ben bakarım yinede ama o bana her baktıgında eriyecek çocugum olmuyor evet birde bana sanada senden olana da lanetler olsun demişti yaradanım büyük o herşeyi bilir dogru yolu gösterir
eşim bana hak veriyor şimdi inş. sende bu günleri atlatırsın
beyazım nerde haber hadiiiiiii