Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli cumalar kizlarr..
gizcim sana canli slm..nasilsin tatlim hersey yolundadir insallah senin tedavi olmamisti deyilmi iptalmi etmistin saglik olsun canim..
yeeetercim nasilsin sekercim..iyimisin umarim hersey gonlunce olur tatlisimm..
arkadaşlar transferim yapıldı çarşamb günü 2kaliteli transfer yaptılar sonuç ne olur bilemem artık.dua edin banada
günaydın kızlar aymes hg din canım
akşma üzeri inanamadım ya rahimden beyaz beyaz birşeyler geliyordu akıntıda oldu biraz bu maydanoz süper birşey miş ya rahim içi beyaz larla dolmuş ya nasıl gördügümü sormayın ama şokkkkkkk oldummmmmmmm
arkadaşlar transferim yapıldı çarşamb günü 2kaliteli transfer yaptılar sonuç ne olur bilemem artık.dua edin banada
selam kızlar melisa hasta ishal ,kusma var.hiç hali yok kuzumun onu öyle görünce ruhum daralıyordoktor ilaç verdi hiç bişey yemiyor,her şeyi yiyen kızımannemlere gitmişim diye hasta olmuş güya melisa.görümcem kızmış ky.söyledi 1-2 saatliğine gitseymişim.artık annemlerede gidemiyorum.zaten sabah hast.giderken eşim dünya bi laf söyledi.annesinin yanında beni aşağılayıp duruyor bilmiyorum artık ne yapacam.gitsem melisa var delirecem artık.
günaydın kızlar
yabanım geçmiş olsun ama herkes böyle benim yegende ishal ve ateş gezme tozmayla ne alakası var havalar işte
ailenle konuşmayı dene yaşadıklarını anlat ve bir ders verecegini söyle
yada eşinle konuş böyle devam ederse başka yolunun olmadıgını onun için aileni reddettigini fakat buna degmedigini söyle canını acıt inan işe yarar valla eşim bana kızınca yada tartışınca ben dışkapının kapısının acıp kapatırım beni gitti sanır hemen fırlar gelir ders lazım papatyaya
beyazım nasılsın bakalım
selam kızlar melisa hasta ishal ,kusma var.hiç hali yok kuzumun onu öyle görünce ruhum daralıyordoktor ilaç verdi hiç bişey yemiyor,her şeyi yiyen kızımannemlere gitmişim diye hasta olmuş güya melisa.görümcem kızmış ky.söyledi 1-2 saatliğine gitseymişim.artık annemlerede gidemiyorum.zaten sabah hast.giderken eşim dünya bi laf söyledi.annesinin yanında beni aşağılayıp duruyor bilmiyorum artık ne yapacam.gitsem melisa var delirecem artık.
güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyleeeee
günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaayydınlar neler var neler yokkkkkkkk ama çoğu şeyden haberim var