Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cumlar kızlarrrrr rabbim dualrımızı kabul etsin inşşşş

hayirli cumalar kizlarr..

gizcim sana canli slm..nasilsin tatlim hersey yolundadir insallah senin tedavi olmamisti deyilmi iptalmi etmistin saglik olsun canim..

yeeetercim nasilsin sekercim..iyimisin umarim hersey gonlunce olur tatlisimm..

hayirli cumalar kizlarr..

gizcim sana canli slm..nasilsin tatlim hersey yolundadir insallah senin tedavi olmamisti deyilmi iptalmi etmistin saglik olsun canim..

yeeetercim nasilsin sekercim..iyimisin umarim hersey gonlunce olur tatlisimm..

sağol kuzummm çok şükür iyiyiz

günaydın kızlar aymes hg din canım

akşma üzeri inanamadım ya rahimden beyaz beyaz birşeyler geliyordu akıntıda oldu biraz bu maydanoz süper birşey miş ya rahim içi beyaz larla dolmuş ya nasıl gördügümü sormayın ama şokkkkkkk oldummmmmmmm

hoşbulduk canım rahim temizleniyo demekki çok güzel banada ilk gittiğim dr söylemişti bol bol maydonoz ye suyunu iç diye ama hamileyken yemeyin düşük yapıyomuş diye duydum ben

arkadaşlar transferim yapıldı çarşamb günü 2kaliteli transfer yaptılar sonuç ne olur bilemem artık.dua edin banada

hayırlı olsun transferin arkadaşım heyecanını çok iyi anlıyorum 2 kere yaşadım bu heyecanı inşallah sonu güzel olur allah yardımcın olsun

selam kızlar melisa hasta ishal ,kusma var.hiç hali yok kuzumun onu öyle görünce ruhum daralıyordoktor ilaç verdi hiç bişey yemiyor,her şeyi yiyen kızım:KK43:annemlere gitmişim diye hasta olmuş güya melisa.görümcem kızmış ky.söyledi 1-2 saatliğine gitseymişim.artık annemlerede gidemiyorum.zaten sabah hast.giderken eşim dünya bi laf söyledi.annesinin yanında beni aşağılayıp duruyor bilmiyorum artık ne yapacam.gitsem melisa var delirecem artık.

selam kızlar melisa hasta ishal ,kusma var.hiç hali yok kuzumun onu öyle görünce ruhum daralıyordoktor ilaç verdi hiç bişey yemiyor,her şeyi yiyen kızım:KK43:annemlere gitmişim diye hasta olmuş güya melisa.görümcem kızmış ky.söyledi 1-2 saatliğine gitseymişim.artık annemlerede gidemiyorum.zaten sabah hast.giderken eşim dünya bi laf söyledi.annesinin yanında beni aşağılayıp duruyor bilmiyorum artık ne yapacam.gitsem melisa var delirecem artık.

çok geçmiş olsun cnm.inşallah kuzun biran önce iyileşir.
eşine ve k.validene diyecek söz bulamıyorum.
aslnda bir musibey bin nasihatten daha kıymetlidir demişler.kus.bakma ama eşinin başına bir musibet gelmesi lazım senin tarafından.başka türlü senin kıymetini anlayacağı yokk.

günaydın kızlar

yabanım geçmiş olsun ama herkes böyle benim yegende ishal ve ateş gezme tozmayla ne alakası var havalar işte

ailenle konuşmayı dene yaşadıklarını anlat ve bir ders verecegini söyle
yada eşinle konuş böyle devam ederse başka yolunun olmadıgını onun için aileni reddettigini fakat buna degmedigini söyle canını acıt inan işe yarar valla eşim bana kızınca yada tartışınca ben dışkapının kapısının acıp kapatırım beni gitti sanır hemen fırlar gelir ders lazım papatyaya

beyazım nasılsın bakalım

günaydın kızlar

yabanım geçmiş olsun ama herkes böyle benim yegende ishal ve ateş gezme tozmayla ne alakası var havalar işte

ailenle konuşmayı dene yaşadıklarını anlat ve bir ders verecegini söyle
yada eşinle konuş böyle devam ederse başka yolunun olmadıgını onun için aileni reddettigini fakat buna degmedigini söyle canını acıt inan işe yarar valla eşim bana kızınca yada tartışınca ben dışkapının kapısının acıp kapatırım beni gitti sanır hemen fırlar gelir ders lazım papatyaya

beyazım nasılsın bakalım

saol canım iyi diyelimiyi olsun beklemek zor gerçi çok aklıma gelmiyo unutuyorum çoğu zaman.dün biraz karnım ağrıdı yerleşiyor sanırım bişe hissediliyomu.ayın 1inde test günüm gerçi daha çok var.sen napıyosun okuduğuma göre yoğunsun baya

yabanım geçmiş olsun ama kuzum böyle olmazki yaaaa sende insansın bir sabrın dayanma gücün var nereye kadar devam edecek böyle sen nereye kadar daynacaksın içim daralıyor yadıklarını okurken ne olur eşini karşına al ve ciddi anlamda konuş tabi ailenlede böyle olmazki bir kaç yıl sonra kızın gelişimi yeiştirilmesindede aynı şeyler olcakk

günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaayydınlar neler var neler yokkkkkkkk :KK52::KK52::KK52:ama çoğu şeyden haberim var :KK52::KK52::KK52:

hg su varmı degişiklik sende

beyazım daha erken canım ya karın agrısı gaz olmasın dikkkat etde kabız olma posalı içeçekleri tüket tatlım

yeter sana katılıyorum bu melis büyüyecek o zaman çok vahim olacak tahmin bile etmek istemiyorum belki oda ezik büyüyecek baksana ne kadar masum suratı ya

yok canım hiç bir gelişme yok tüp bebek raporu alıyoruz bi tahlilim kaldı onuda verecektim ama makine bozulmuş diğer adeti bekliyeceğim oda haftaya heralde bakalım kısmet ekim gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
X