Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar

belgin çok çok geçmiş olsun nasıl düştü ya birden

aruna canım altta muayene oluyor adetliyken canım ben hep 2 .veya 3 . günü oluyorum

kızlar ben uyumadım anlamadım ya bunu ilaçda kullandım olmazsa devlet hastanesine gideyim diyorum idrar torbası doluyor gece karnımda sancıyla uyan e birde makatta kaşıntı azdı bu ara ikisi dedim kalkmışken birde mide hapı ben hangi dr gideyim

en kötsü makattan muayene ama mecburum işte bakayım da gitmeye çalışacagım artık dr lara soruyorum ilaçlar dan mış birde demir eksikligi veya şeker hastalıgı

kızlar nasılsınız gizim geçmiş olsun şeker,bilgem canım rabbim yardımcınız olsun inşşşşş.belginim rabbim göstermesin bir daha inşşşşş...yeterim arıcam şeker seni

günaydın kızlar

belgin çok çok geçmiş olsun nasıl düştü ya birden

aruna canım altta muayene oluyor adetliyken canım ben hep 2 .veya 3 . günü oluyorum

kızlar ben uyumadım anlamadım ya bunu ilaçda kullandım olmazsa devlet hastanesine gideyim diyorum idrar torbası doluyor gece karnımda sancıyla uyan e birde makatta kaşıntı azdı bu ara ikisi dedim kalkmışken birde mide hapı ben hangi dr gideyim

en kötsü makattan muayene ama mecburum işte bakayım da gitmeye çalışacagım artık dr lara soruyorum ilaçlar dan mış birde demir eksikligi veya şeker hastalıgı

cnm sende anüs fissür mü var 1 hafta sıcak oturma bir de krem sürme tedavisi veriliyor genel cerrahiye gidebilirsin cnm

kızlar enfeksiyon için araştıma yaparken maydonoz suyunun faydasını okudum bilgem dolunay su fazla sorunu olmayanlar deneyin oturma banyosunu ben suyunu içtim akşamda oturma banyosu yapacagım

kızlar nasılsınız gizim geçmiş olsun şeker,bilgem canım rabbim yardımcınız olsun inşşşşş.belginim rabbim göstermesin bir daha inşşşşş...yeterim arıcam şeker seni

ara ara yoksaaaaaaaaaa:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:tamam kuuzm uygun olduğunda ara konuşalımmm :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

kızlar enfeksiyon için araştıma yaparken maydonoz suyunun faydasını okudum bilgem dolunay su fazla sorunu olmayanlar deneyin oturma banyosunu ben suyunu içtim akşamda oturma banyosu yapacagım

onun için ben 1000mg c vitamin aldım antibiyotik almadan atlatmıştım ama bir kere yaşayan nüks edebiliyor hatta benimki kanamalı olmuştu

selam bi denelerin nasılsınız?2 gündür evde yoktum.kardeşim askere gitti bu gün:KK43:içim buruk biraz.:KK43:allahım cümlemizin çocuklarını esirgesin,sağlıkla gidip gelsinler.melisa burnumdan getirdi kimseye gitmiyor kucağımda maymun gibi yapışık gezdi.annemin kucağında bile durmuyor çok yabani oldu kızım:KK43:nasıl alışacaz bilmiyorum.ky.gittik geldikten sonra kızıma ne olmuş çirkinleşmiş diyor.annemlere gidip gelince bi laf sokuyor mutlaka:KK47:geçen gün 6 tane ayçekirdeğini kırmış melisanın ağzına soktu hepsini.uçları sivri nasıl yutsun demiyor,görümcem anne verme demesine rağmen verdi bide ohhhh diyor.sanki ne tad alacak ezmiş olsa neyse derim.çay içiyoruz bide kızıma çay verin dedi,görümcem annesi vermek istemiyor dedi.ky.annesi vermek istemiyorsa ben vermek istiyorum bide eşime iyi demedimmi diyor.eşimde iyi dedin diyor görümcem gidip bardak getirdi mecburen çay verdim.hiç rahat yokki herşeyimize karışıyorlar:KK50:

selam bi denelerin nasılsınız?2 gündür evde yoktum.kardeşim askere gitti bu gün:KK43:içim buruk biraz.:KK43:allahım cümlemizin çocuklarını esirgesin,sağlıkla gidip gelsinler.melisa burnumdan getirdi kimseye gitmiyor kucağımda maymun gibi yapışık gezdi.annemin kucağında bile durmuyor çok yabani oldu kızım:KK43:nasıl alışacaz bilmiyorum.ky.gittik geldikten sonra kızıma ne olmuş çirkinleşmiş diyor.annemlere gidip gelince bi laf sokuyor mutlaka:KK47:geçen gün 6 tane ayçekirdeğini kırmış melisanın ağzına soktu hepsini.uçları sivri nasıl yutsun demiyor,görümcem anne verme demesine rağmen verdi bide ohhhh diyor.sanki ne tad alacak ezmiş olsa neyse derim.çay içiyoruz bide kızıma çay verin dedi,görümcem annesi vermek istemiyor dedi.ky.annesi vermek istemiyorsa ben vermek istiyorum bide eşime iyi demedimmi diyor.eşimde iyi dedin diyor görümcem gidip bardak getirdi mecburen çay verdim.hiç rahat yokki herşeyimize karışıyorlar:KK50:

Allah'ım sana peygamber sabrı versin...

allah kavuşturusun canım sağlıcakla gitisin gelsin kardeşinnn kv ilğilide ne denir bilemiyorummm rabbim sabır sabır sabır versin

günaydın altın kızlar nabersiniz sabah moral bozuktu ama şimdi maşallah

akşam maydanoz buharına oturdum sonra onları bir bezin içine sardım yarım saat da onla yattım bu yöntemle hamiş kalan var kızlar adet döneminden hemen sonra deneyin derim ben haftada bir denityecegim bebek olmasa bile saglıga faydalı

yabanım çok sessizmisin ya sen h,ç bagırır çagırmazmısın ya eşine ne demeliki bilmem sana tavsiyem çalışşşşş canım ya çalış yada eşinle konuş senin üstüne gitmesinler bune ya hepsi eşinin suçu valla genelde kadınlar dayak yer ya valla benim eşim elimin tadını bir alıyor pir alıyor ne yapayım sinirimi öyle boşaltıyorum hak ediyorlar valla yollasana senin kay. eşini elimin tadını alsınlar

ana kuzusu seninki valla en vahimleri bu türler dir sabır versin allahım

günaydın altın kızlar nabersiniz sabah moral bozuktu ama şimdi maşallah

akşam maydanoz buharına oturdum sonra onları bir bezin içine sardım yarım saat da onla yattım bu yöntemle hamiş kalan var kızlar adet döneminden hemen sonra deneyin derim ben haftada bir denityecegim bebek olmasa bile saglıga faydalı

yabanım çok sessizmisin ya sen h,ç bagırır çagırmazmısın ya eşine ne demeliki bilmem sana tavsiyem çalışşşşş canım ya çalış yada eşinle konuş senin üstüne gitmesinler bune ya hepsi eşinin suçu valla genelde kadınlar dayak yer ya valla benim eşim elimin tadını bir alıyor pir alıyor ne yapayım sinirimi öyle boşaltıyorum hak ediyorlar valla yollasana senin kay. eşini elimin tadını alsınlar

ana kuzusu seninki valla en vahimleri bu türler dir sabır versin allahım

cnm maydanozları kalçanın altına koyup mu yattın

Giz'im aynı işlemi ısırgan ile yapardı teyzem ..
Kaynatır suyu içer , bosasınıda altına yada karnına koyardı ..

günaydın herkese arkadaşlar

canım lohusalık sendromu derlerdide inanmazdım,ama yaşayınca biliyor insan.benim annemler yoktu yanımda hacca gitmişlerdi.saolsun kygil baktı bana,yalnız kalmak istemiyordum kulağıma hep bebek ağlama sesleri geliyordu.uyumak istiyorum ama bebek uyanacak şimdi diye uyuyamıyordum.en kötüsü belden yapılan iğnenin ağrısını 10 gün çektim o daha beterdi.o yüzden normal doğum normal doğum diyorum hep.geçti gitti çok şükür unutuluyor o zamanlar,rabbim isteyen herkese nasip etsin.

ah canım biliyosunki en çok yaşayanlardan biride benim 1,5 ay sürdü herhalde ölüyorum sandım çok zor allah kimseye yaşatmasın melonycim rahat olmaya çalış kafanı hep başka şeylerle meşgul et ben kendimi irademe çok sahip biri zannederdim ama insanların nasıl kafayı üşüttüklerini şimdi çok iyi anlıyorum aklın başından gidiyo resmen beynine hakim olamıyosun allahım bi daha göstermesin çok zor günlerdi.

saolun kızlar daha iyiyim ruhsal olaraka ama şimdide safra ağrılarım başladı kırkım cıksın ameliyat olcam cok korkuyorum ameliyttan birde bugun farkettim sırtımda 2 hafta önce biryara böle çizik gibi farkettim herhal keseklenirken oldu dedim teremasin sürdüm geçti şimdide dudağımın üstünde bir yara cıktı önce kız çızmiştir dedim ama 5 6 gun oldu kapanmadı kenarı kırmızı üstü iltahaplı sonra sırtımdaki yara ile aynı olduğunu farkettim küçük yaralar eğer bir yerimde daha cıkarsa gideceğim doktora stresten de oalabilir eşimle birbirimizi cok severken gecen guncumartesi gunu sanırım boşanma derecesine gelecek kadar kavga ettik pzt aç davanı diye bağırdı bana sölemekten utanıyorum ama hayatta yapmaz dediğim eşim bana tokat attı birbirimize cok bağırdık sonra herşey süt liman oolunca özür diledi bbenden affetimmi hayır annem bile ağladı kavgamıza bebeğiniz oldu çok istediniz allah verdi derdiniz ne sizin diye gece eşimde bende cok kötü olduk söz verdik bidaha asla bu raddeye getirmeyelim diye cunku hala sev,yoruz birbirimizi neden oluyor anlamıyorum sanırım yaralada stresten oluyo inşallah bu dönemi zararsız atlatırım kıslar

hepinizi cok öpüyorum :KK54:

allah yardımcınız olsun canım bugünleri çok beklediniz siz ne olur biraz daha sakin olun tadını çıkarın eşinden tokat yemen çok kötü olmuş gerçekten ben konuda çok sertim allah bidaha yaşatmasın

yabanım allah kavuştursun canım tez tezkereler olsun çok zor iyi bilirim bizde kardeşimi gönderdiğimizde çok üzülmüştüm günlerce ağlamıştım ama sayılı gün geldi geçti çok şükür sizinkide öyle olucak inşallah. Şimdide ağlıyorum kardeşim için gerçi geçtiğimiz hafta sonu düğünü vardı elendi bunun için ağlanırmı diyceksiniz şimdi ağladığım olay bu değil tabi allah mesut etsin inşallah ama yurtdışına gidiyo gelinimiz yurt dışında kalıyo onu istediğim zaman görememe düşüncesi içimi çok acıtıyo biz kardeşimle hiç ayrılmadık askerlik haricinde şimdi yılda 1 kere gelicek oda bikaç haftalığına hiç doyamıycam ona orda hiç kimseyş tanımaz etmez yanlız tek başına kalıcak okadar üzgünümki anlatamam dertleşiceği bitek arkadaşı yok ya üzerlerse onu diye içim içimi yiyo :KK43::KK43::KK43:

bu arada söylemeden geçemiycem senin şu kaynanan çıldırtıyo beni okadar sabırlısınki valla ben olsam kıyamet kopmuştu eşinide anlamıyorum senden yana olucağına hep onun yanında bu kadarınada pes valla çocuk senin çocuğun ya istediğin gibi yetiştirirsin onane annenlere gidip gelmenede nasıl karışır onuda anlamıyorum ama bence eşinden kaynaklanıyo canım o bu kadar yetki vermese siz benim eşime karşamazsınız dese bunlar olmaz herşey onda bitiyo umarım kızmamışsındır eleştirmeme eşini ama içimden geçeni yazdım

günaydın kızlar aymes hg din canım

akşma üzeri inanamadım ya rahimden beyaz beyaz birşeyler geliyordu akıntıda oldu biraz bu maydanoz süper birşey miş ya rahim içi beyaz larla dolmuş ya nasıl gördügümü sormayın ama şokkkkkkk oldummmmmmmm

X