yabanım güldürdün beni ama öyle biran geliyorki para pul malk mülk görmüyor gözün
hiç unutmam babam kalp krizi geçirmişti dr içerden kanlın eldivenleriyle ameliyathaneden çıkmış annemlere ameliyata devam edeyimmi birde kalbe takılan varya onun eniyisini isterseniz 2.5 milyar yoksa siz bilirsiniz demiş tabi kabul ttik
diyecegim saglık saglık
gizim inanamıyorum ne dr var Allah babana uzuz ömürler versin
kızlar bu akşam çok durgunuz ben bugün dr bakmakla geçirdim bir de erken rezervasyonları kaçırmayım diye uğraştım bir taraftan da umut işte eşime ya o tarihte hamileysem ne olacak diye şirin şirin soru sorarak geçirdim eşi sen bilgisayarı pek sevdin diyor çalışırken evde yemek olurdu diyor haklı bu tatilde pek de yemek yapmadım sahilde yürüyüş yaptım biraz kendimi dinledim
yeterim eşim çok temiz kalplidir kuranı da çok güzel okur ona söyledim inşallah bu akşam özel okuyacak keşke elimden daha fazlası gelebilse
bilgem daha işten gelmedin mi
greendreams nslsn cnm
ya bugün çok durgun evet nerdesiniz ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:44::44::44::44:kızlar yarın evdeyim temizlik yapacagım ama olsun buda yeter bana yoksa çılıdracaktım
şöyle birde saçlarımı boyayım sevgililer günü geliyor adamcagıza bebek veremiyorum kendimi süsleyimde paket yapayım veriyim bu daha hoş işine yarar
sevinmez olurlarmı hiç işlerine gelir canım
aman valla ondan da sıkıldım off eskiden günleri hesaplardım hadi derdim şimdi ne hesap ne kitap cuppa yatak valla
bu aralar mide kötü onu bahane ediyorum saglık ocagına gittim corsprin yapar dedi koruyucu verdi gavıscon içince iki saat rahatladım yine başladı of öldürecek valla beni
ben kaçar arkadaşlar cuma günü görüşmek üzere allaha emanet olun
akşamcılar geir birazdan hoşçakalınnnnnnnnnnnn
Günaydın kızlarrr... Gizcim, Nurcancım, Arunacım, Bilgecim, Yetercim, Fadikçim, vs... hepinize günaydınlarrr...Nasılsınız bakalım bu sabah?
canım hepinize günaydın bugün güne erken başladım bir türlü kadındoğumcu bulamadım bir şekilde ürolg var da bugün küçük bir devlet has tavsiye üzerine gittik ben ultrasonla ve alttan muayene bekliyorum dr bana adet görüyor musun dedi evet dedim yumurtlama kiti aldım galiba çalışmıyor ya da ben yumurtlamıyorm dedim o da bana adet gören kadınlar yumurtluyor dedi kan testi istedi eşimde aynı has ürolog gitti sonuçları göstermiş siz çapaya en iyi hocalar gidiyorsunuz onlar ne diyorsa o doğrudur demiş ben kan alırken bayılıyorum kaçtım:)yarın yaptıracağım yumurtlama takibi kan testi ile yapıldığını bilmiyordum bana iyi bir kadın doğumcu lazım
[
Canım İnşallah iyi bir doktor bulursun, tüp bebek yaptırırken de kan aldıklarında sanırım bu yumurtlamaya bakıyorlar ya. Sana yaptıklarıyla aynı test diye düşünüyorum, hakkında hayırlısı şekerim...öptüm...
kızlar hpnize tek tek teşeükür erim alah razı olsun
dr neden para istedi çünki bu ameliyatları yapacak başarılı dr çok az olduğu içi isterseniz gidersinizi ünverste
hemen ameliyat derler zaten ama orada uzman ve stajerler yapar dedi ben 1000 tane b şekilde has ameliyatı yaprım ve henüz ölen yada bşaka bir sorunla karşılaşmadım türkiyede en iyilerdenim ama eğer kafanızda soru işareti varsa benimle ilği araştırn dedi daha iyi bir dr varsada ben bile yrdımcı olrum ama bu ameliyatlarıyapacak dr çok az dedi
ben size %100 diyemem ama her ameliyatta risk vardır bundada var ve kolay bir ameliyat olmayaca ortalama 7 saat sürece dedi elimden geleni yaparım dedi
kalanıda kader ve kısmet dedi
zaten bu kistin en az15 yılık olduğunu söyledi ve bu ameliyatla sadece %90 alınabilir kalanı için ilaç ve işin tedavisine devam edilecek dedi kızlar bu arada dr ücreti için acıbademlede konuştum bana 52.000 tl dediler
canlarım allah razı osun hepinizden dualrınızı eksik etmeyin
her zamnkigibi en çok ihtiyacım olan şey dua
Yetercim bilmeni isterim ki her zaman dualarım seninle tatlım, bizler bebek sıkıntısıyla boğuşurken üzerine başka dert gelmesi insanı bazen yıldırıyor ama Allah'a isyan etmek istemedim hiçbir zaman o nedenle genellikle kendimi tutmaya çalışıyorum ben de ... Allah madden ve manen güç kuvvet versin İnşallah...
sağol canım allah razı olsunCanım İnşallah iyi bir doktor bulursun, tüp bebek yaptırırken de kan aldıklarında sanırım bu yumurtlamaya bakıyorlar ya. Sana yaptıklarıyla aynı test diye düşünüyorum, hakkında hayırlısı şekerim...öptüm...
Yetercim bilmeni isterim ki her zaman dualarım seninle tatlım, bizler bebek sıkıntısıyla boğuşurken üzerine başka dert gelmesi insanı bazen yıldırıyor ama Allah'a isyan etmek istemedim hiçbir zaman o nedenle genellikle kendimi tutmaya çalışıyorum ben de ... Allah madden ve manen güç kuvvet versin İnşallah...
evet sabır etmekten başka çare yok sabır edeceğiz dua edeceğiz
allahım inşşşşş yardım ederde çabuk atlatırız inşşşşşş
sağol canım allah razı olsun
evet sabır etmekten başka çare yok sabır edeceğiz dua edeceğiz
allahım inşşşşş yardım ederde çabuk atlatırız inşşşşşş
İnşallah arkadaşım, en azından ameliyatın yüksek oranda başarılı olduğunu öğrenmişsiniz ki bu çok önemlidir, İnşallah hepsi geçecek, gönlünü ferah tut...
İnşallah arkadaşım, en azından ameliyatın yüksek oranda başarılı olduğunu öğrenmişsiniz ki bu çok önemlidir, İnşallah hepsi geçecek, gönlünü ferah tut...
inşşşşşşşşşş canım innşşşşşşşşşşşşşş
hürrem olmak dizideki gibi tek gecede bebişşşşşşşşşşşşşşşşşş