Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gizim inanamıyorum ne dr var Allah babana uzuz ömürler versin
kızlar bu akşam çok durgunuz ben bugün dr bakmakla geçirdim bir de erken rezervasyonları kaçırmayım diye uğraştım bir taraftan da umut işte eşime ya o tarihte hamileysem ne olacak diye şirin şirin soru sorarak geçirdim eşi sen bilgisayarı pek sevdin diyor çalışırken evde yemek olurdu diyor haklı bu tatilde pek de yemek yapmadım sahilde yürüyüş yaptım biraz kendimi dinledim
yeterim eşim çok temiz kalplidir kuranı da çok güzel okur ona söyledim inşallah bu akşam özel okuyacak keşke elimden daha fazlası gelebilse
bilgem daha işten gelmedin mi
greendreams nslsn cnm

kuzum canım allah razı olsun kuran okuyup dua etmenizden hada güzel ne olabilir
hepinizden allah razı olsun

ya bugün çok durgun evet nerdesiniz ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:44::44::44::44:kızlar yarın evdeyim temizlik yapacagım ama olsun buda yeter bana yoksa çılıdracaktım
şöyle birde saçlarımı boyayım sevgililer günü geliyor adamcagıza bebek veremiyorum kendimi süsleyimde paket yapayım veriyim bu daha hoş işine yarar

kızzzzzzzzzzzbencede daha çok sevinir

hürrem olmak dizideki gibi tek gecede bebişşşşşşşşşşşşşşşşşş

aman valla ondan da sıkıldım off eskiden günleri hesaplardım hadi derdim şimdi ne hesap ne kitap cuppa yatak valla
bu aralar mide kötü onu bahane ediyorum saglık ocagına gittim corsprin yapar dedi koruyucu verdi gavıscon içince iki saat rahatladım yine başladı of öldürecek valla beni

ben kaçar arkadaşlar cuma günü görüşmek üzere allaha emanet olun
akşamcılar geir birazdan hoşçakalınnnnnnnnnnnn

bebişim evet yaaaaaa
hesap kitap offfffffff insan bıkıyor koyverrrrrrr gitsinnnnnnnnnnn

Kızlar hepinize tek tek yazdım ama malesef bilgisayarım kapandı .. Çok geç olduğundan tekrar yazamıyorum..
İşten geldikten sonra giremedim kk'ya çünkü misafirim vardı..
İş güç güzel gidiyor çpk şükür memnunum ..

Yeter'im bende her zaman yanındayım arkadaşım ..
Nacizane elimden geldiği kadar..
İnşş hakkınızda hayırlısı olacaktır..
Senin gibi melek kalpli bir insanın eşinede rabbim yardım eder inş..

Aşk meleği eşinin doğum günü kutlu olsun..
Yemeğe gidecek mişsiniz, ikinizede iyi gelecektir..
Nice mutlu yaşlara..

Nurcan'mm 18 haftalık olmuş yavruşun inşş sağlıcakla dünyaya gelir kuzumuz..
Elfi'dam , Green ,aruna, Fadik,Giz'imm, Sidelya'mm Ve diğer arkadaşlarımda inşş iyilerdir..
Benim bilgisayarı bugün söyledim halledecekler ..
İnşş yakın zamanda işten de gireceğim..

Kızlar bugün bişey fark ettim..
Sütün geliyor, eminim çünkü bembeyaz.. Üstelik iki göğüsümden de , çok moralim bozuldu..
Bu süt benim yavrumundu..
Nasıl canım sıkıldı anlatamam , bir anda öyle görünce..
Resmen bir bebeği besleyecek düzeyde.. ablam bebeğini emzirirken sütü bu kadar yoktu..
Proloktin normal çıkmıştı ama olmazsa bir kere daha yaptıracağım ..
Bebeği kaybettikten sonra vucut doğum yapmış gibi düşünerek bu hormonu salgılayabilir..
Bilmiyorum artık..
Neyse kızlar geç oldu , internetten ovulaston kiti alıp yatacağım ..
İyi bakın kendinize..
Sizi çooook seviyor bu çiroz kız :)))
Topiğin en küççüğü :)

bilgemcim benim düşüklerde hiç sütüm gelmemişti ama doğumdan sonra geldi...
istersen yine prolaktine bir baktır...
eğer prolaktin yüksekse gebeliğede bazen engel oluyor...
benim de biraz yüksek ve şuan ilaç kullanıyorum...

günaydın kızlar şaşırdım hee topiği açan olmamış bugün gizcim izinli tabi uyuyordur yeteriminde sıkıntısı var bari ben açayım bugün topiğimizi umarım herkesin güzel bi günü olur ben yorgun kalktım bugün dün akşam eğlendik kocişle yemek yedik sonrada hoş bi mekanda müzik dinledik sonrada eve gelince ben ona süpriz bi kutlama yaptım pasta falan çok mutlu oldum yanlızdık sadece ikimizdik oda bende biliyorduk onun benden benim de ondan başka kimsemiz yoktu yettik ama birbirmize rabbim inşalalh bebişimsiz geçen son doğum günüm yazmıştır dünü seneye bebişimizde olur kucağımızda inşlalh
yine hayallerle başladım güne ama koca bi gün nasıl geçcek yoksa çok sıkıcı biran önce zaman geçsin boşa geçen her zman daha çok üzüyor beni yaz gelsin bizde başlayalım tedaviye inşalalhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…