Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sonuçta dondurulmuşun var onu dene inşallah sorun çıkmaz
bu süreçte hani olmazsa bunu düşünmek bile istemeyiz bence ilerisi için eşin gerkli vitami ilaçlarını kullansın mutlaka burdan kafamıza göre ilaç ism dogru olmaz sen sonucu alda ondan sonra bakarız bizleri cevapsız bırakma her ne olursa sor bize canım

merhaba kızlar benim eşimde morfoloji sorunu var 1 aşılama ve 1 tüp bebek denemem oldu malesef kimyasal gebelik oluştu şimdi eşim ilaç kullanıyor umarım olumlu sonuç alırız. isteyen herkes bebişlerini kucağına alır.

canlar bengeldim
tek tek alıntı yapamıyorum çünki çok yorgunum şimdi girdim içeriye
kızlar hem doç hemde porf ameliyat dedi ilaç ışın tedvaisi için geç kalınmış dedi
porf ameliyat için 10.000 tl istedi parayı ayarlayın
gelin hemen yapalım dedi zaten bu ameliyatı yapan çok fazla uzman yokmuş
bizde evimize gidelim bir düşünlimdedik

canım tekrar çok geçmiş olsun ne yapmaya düşünüyorsunuz belki bir uzmana daha görünseniz

cnm stres yok beslenmene ve vitaminlerine devam ve dualarla eminim olacak:)

Giz'imm ne yapayım işte mutluyum kafam dağılıyor birde vakit nasıl geçiyor anlamıyorum..
Bu akşamda sinemaya gittik iş çıkışı cümbür cemaat eşimde evde beni bekledi :))
Kızılaya bu aralar gidilmez çünkü eylem var hala ..
Sabah ehliyetimi aldım çok şükür ..
Öğrenci kimlik kartımada yeni paso bastırdım , işlerimide hallettim ..
Birazda kendim için uğraşayım, ne yapayım :))
Banada bebek aspirini verdi, dr ne olur ne olmaz hamile kalırsam diye ..
Daha başlamadım , kanamam kesilmek üzere , kesilsin hemen başlayacağım çünkü kanama kesilmezse kanamayı artırır.. Coraspin kullanırken hiç yan etkisi olmadı bende..

Yeterim bu devlet hastanesi değil mi?
Neden bu kadar yüksek mebla istediler yaa, resmen şok oldum..
Yani tabi can daha önemli ama az bir meblada değil..
Rabbim yardımcınız olsun.. Ameliyatla geçecekse oda sorun değil..Tek geçsinde..
Çok geçmiş olsun ..
İnşşş başarı ile geçer ameliyat ama devlet hastanesinide bir araştır..

Bİlgemm.. nasıl gidiyor ilk iş günerin?
masa başısın di mi... şimdilik pek yorgunluk hissetmezsin, gercim sen benim gibi dğeilsin cooookk uzun süre yorgunluk hissetmedne çalışırsın inş.

Bende masa başıyım ama her yerim agrıyo akşama kadar

canım çok geçmiş olsun senden bir haber varmı diye baktım hep bugün.
doktor niçin para istediki canım anlamadım.
Allah yardımcınız olsun canım.güç kuvvet versin sana ve eşine

canım çok zor biliyorum ama rabbim dermansız dert vermesin...
sakin kafayla iyice düşünün bir yandanda dr araştırın...
daha uygun yapan dr bulabilirsiniz bence...
allah (cc)maddi manevi yardımcınız olsun...

kızlar günaydın yeter yorgun olur diye bugün ben açtım topigimizi
yeterim peki adana dışında yani ankarada düşünmezmisin ameliyatı burda da çok güzel proflar vardır hatta ben bakarım araştırırım ama şunuda söyleyim gerçekten düzelecekse deger tabi durumunu bilmiyorum canım allah güç kuvvet versin zor ben çok iyi anlarım

bilgem sevindim adına valla gez dolaş stres at birde eş açısından şanslısın eşim beni asla yalnız bırakmaz desem ablamla gidecegim yok ama onlar gelip emrivaki yaparlarsa sesi çıkmaz kıymetni bil tabi oda senin çirozum benim

günaydın kızlar yetercim allah yardımcın olsun zor bi karar eşin düzelecekse hemen ol ama büyük şehirde şartlarda alternatiflerde daha çok artar biliyorsun ankaraya yada istanbula gelsen belki için daha rahatlar karar siizn inşallah allahım şifasını verir güzelim
kızlar bugün benim eşimin doğum günü 27 yaşına girdi kocacım morali bozuk tabi son günlerde olanlardan dolayı akşam yemek yicez dışarda bizde .allah kocalarımızı başlarımızdan eksik etmesin:92::92::92::92::92::92::92::92:

canım eşinin yeni yaşı kutlu olsun bak tam zamanı işte yemek yiyin güzel bir eglenceli yere gidin moral olsun
bu arada allah kocalarımızı başıızdan eksik etmesin tamam da kusura bakmasınlar da böyle kadınların da kıymetini bilsinler yüzdeye vurursak onlar %70 şanslı lar

YETER'cim ben uzak kaldım buralardan durumu pek anlayamadım ama Rabbim yar ve yardımcınız olsun

ssk karşılamıyomu canım yaa gerçi sağlık bu para falan düşünmüyo insan allah acil şifalar versin
canım eşinle beraber nice senelere...

gizim iyi yapmışsın kilidi sen açtın yani biz ancak gelebildik ne kadar tembeliz yaa

mecbur açtım canım bana kalsa uyurdum valla ama iş sözkonusu bugün erken açmam gerekti
senden ne haber evdeki ortam nasıl

Günaydın kızlarrr... Gizcim, Nurcancım, Arunacım, Bilgecim, Yetercim, Fadikçim, vs... hepinize günaydınlarrr... Nasılsınız bakalım bu sabah?

Yetercim çok üzüldüm ama İnşallah ameliyat sonrası hiçbir şeyciği kalmayacak, kaldığınız yerden hayatınıza İnşallah daha mutlu mesut olursunuz canımcım, her zaman yanındayız. İzmir'e de yolun düşerse muhakkak görüşelim... Elimden geldiğince yardımcı olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…