canım sanki bu test eksik ibi ama ben diger arkadaşlara sorup cevap yazarım
canım eşimin sayısı çok az benim, milyon dahi değil öyle diyeyim. bizim 1 tane tüp bebek denemesi oldu.o da başarısızlıkla sonuçlandı. rahim filmini tüp bebek başarısız olunca istedi doktor. birde karyotip genetik kan testi istedi. filmleri testleri halledince, eğer onlarda bir sorun yoksa, dondurulmuş embriyolarla tekrar deneyeceğiz inş.
canlar bengeldim
tek tek alıntı yapamıyorum çünki çok yorgunum şimdi girdim içeriye
kızlar hem doç hemde porf ameliyat dedi ilaç ışın tedvaisi için geç kalınmış dedi
porf ameliyat için 10.000 tl istedi parayı ayarlayın
gelin hemen yapalım dedi zaten bu ameliyatı yapan çok fazla uzman yokmuş
bizde evimize gidelim bir düşünlimdedik
Kimse anlamıyor bir de başımıza çok büyük bir borcun kaldığını ve son paramızı da oraya vereceğimizi öğrenince ve de tüp bebek kararına bu kadar yakınken bütün sinirlerim alt üst oldu arkadaşım, İnsanlar ne anlar. ;Geçende de bana arkadaş diyor 15 günde bir 26 tl veriyormuş bebek bezine o gözüne geliyormuş... Ahhh ah konuşacak çok şey var insanlara ama ya sabır diyorum...
Bulamadığın zaman kötü oluyor arkadaşım, ben de tam da o noktaya geldim sanırım...
canım benim gerçekten yaşamadan ben de anlamazdım bu sabahta eşimle konuşuyoruz acaba biz yeterince istemiyor muyuz yoksa hayırlı bu mu diye bu konuları ne iş yerinde ne de ailemizle pek konuşmuyoruz sadece siz canlarımla konuşabiliriyorum bugün namazdan sonra senin içinde özel dua okuyyacağım inşallah tatlım birbirimize dualarımız kabul olur:)
Çok duygulandım arkadaşım okuyunca... Kendimi serbest bıraksam hürül hürül ağlardım, o derece yani... Ben de senin için dua edeceğim arkadaşımm...
canım eşimin sayısı çok az benim, milyon dahi değil öyle diyeyim. bizim 1 tane tüp bebek denemesi oldu.o da başarısızlıkla sonuçlandı. rahim filmini tüp bebek başarısız olunca istedi doktor. birde karyotip genetik kan testi istedi. filmleri testleri halledince, eğer onlarda bir sorun yoksa, dondurulmuş embriyolarla tekrar deneyeceğiz inş.
cnm ne demek biz artık arkadaşız ben de senin yazını okurken ağladım sen yazdıkça aslında bizlerde yazıyoruz hepimiz aynı taraftayız:)Kimse anlamıyor bir de başımıza çok büyük bir borcun kaldığını ve son paramızı da oraya vereceğimizi öğrenince ve de tüp bebek kararına bu kadar yakınken bütün sinirlerim alt üst oldu arkadaşım, İnsanlar ne anlar. ;Geçende de bana arkadaş diyor 15 günde bir 26 tl veriyormuş bebek bezine o gözüne geliyormuş... Ahhh ah konuşacak çok şey var insanlara ama ya sabır diyorum...
Çok duygulandım arkadaşım okuyunca... Kendimi serbest bıraksam hürül hürül ağlardım, o derece yani... Ben de senin için dua edeceğim arkadaşımm...
Giz'imm ne yapayım işte mutluyum kafam dağılıyor birde vakit nasıl geçiyor anlamıyorum..ya bugün sessiz valla garip bir hüzün hissediyorum hayırlısı artık
bilgem maşllah iş kadını oldun ne güzel çalış işte hemde kızıly çok severim oraları alışveriş ynünden herhalde 6 ay olmuştur gitmeyeli belki daha uzun
Banada bebek aspirini verdi, dr ne olur ne olmaz hamile kalırsam diye ..ben kullanıyorum Gİzcim her gün bi tane 100 lük.. bide 3 tane folik plus alıyroum ama şükür midem de hiç bişey yok... ama yan etkiler kişiden kişiye değişiyor.. proton inhibitörü içsene sabah ac karna..ondan sonra deva et coraspirine bence
canlar bengeldim
kızlar hem doç hemde porf ameliyat dedi ilaç ışın tedvaisi için geç kalınmış dedi
canlar bengeldim
canlar bengeldim
günaydın kızlar yetercim allah yardımcın olsun zor bi karar eşin düzelecekse hemen ol ama büyük şehirde şartlarda alternatiflerde daha çok artar biliyorsun ankaraya yada istanbula gelsen belki için daha rahatlar karar siizn inşallah allahım şifasını verir güzelim
kızlar bugün benim eşimin doğum günü 27 yaşına girdi kocacım morali bozuk tabi son günlerde olanlardan dolayı akşam yemek yicez dışarda bizde .allah kocalarımızı başlarımızdan eksik etmesin:92::92::92::92::92::92::92::92:
ssk karşılamıyomu canım yaa gerçi sağlık bu para falan düşünmüyo insan allah acil şifalar versincanlar bengeldim
canım eşinle beraber nice senelere...günaydın kızlar yetercim allah yardımcın olsun zor bi karar eşin düzelecekse hemen ol ama büyük şehirde şartlarda alternatiflerde daha çok artar biliyorsun ankaraya yada istanbula gelsen belki için daha rahatlar karar siizn inşallah allahım şifasını verir güzelim
kızlar bugün benim eşimin doğum günü 27 yaşına girdi kocacım morali bozuk tabi son günlerde olanlardan dolayı akşam yemek yicez dışarda bizde .allah kocalarımızı başlarımızdan eksik etmesin:92::92::92::92::92::92::92::92:
kızlar günaydın yeter yorgun olur diye bugün ben açtım topigimizi
yeterim peki adana dışında yani ankarada düşünmezmisin ameliyatı burda da çok güzel proflar vardır hatta ben bakarım araştırırım ama şunuda söyleyim gerçekten düzelecekse deger tabi durumunu bilmiyorum canım allah güç kuvvet versin zor ben çok iyi anlarım
bilgem sevindim adına valla gez dolaş stres at birde eş açısından şanslısın eşim beni asla yalnız bırakmaz desem ablamla gidecegim yok ama onlar gelip emrivaki yaparlarsa sesi çıkmaz kıymetni bil tabi oda senin çirozum benim
mecbur açtım canım bana kalsa uyurdum valla ama iş sözkonusu bugün erken açmam gerekti
senden ne haber evdeki ortam nasıl
canlar bengeldim