Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hepinize merhaba. günaydın demeyeyim şimdi çalışan arkadaşlarımıza ayıp etmeyeyim, çünkü benimde tatilin son günleri, üç dört gün sonra bende onlar gibi o saatlerde ayakta olacağım :KK43:
hepiniz iyisinizdir inşallah...
yetercim canım ameliyat konusunu mutlaka başka şehirlerden araştırın. benim eşim varıkosel ameliyatı olacağı zaman, aralarında 20 km bulunan iki hastane iki ayrı fiyat vermişti bize. biri 10 milyar, biri 2,5 milyar. ki bu sızınkıne göre daha basit bir ameliyat demi. ben istanbuldayım.araştırma konusunda yardımcı olabıleceksem her zaman hazırım...

kızlar hepinize merhaba. günaydın demeyeyim şimdi çalışan arkadaşlarımıza ayıp etmeyeyim, çünkü benimde tatilin son günleri, üç dört gün sonra bende onlar gibi o saatlerde ayakta olacağım :KK43:
yetercim canım ameliyat konusunu mutlaka başka şehirlerden araştırın. benim eşim varıkosel ameliyatı olacağı zaman, aralarında 20 km bulunan iki hastane iki ayrı fiyat vermişti bize. biri 10 milyar, biri 2,5 milyar. ki bu sızınkıne göre daha basit bir ameliyat demi. ben istanbuldayım.araştırma konusunda yardımcı olabıleceksem her zaman hazırım...

canım yeterimin eşinin ameliyatı beyinde be daha mühim ve önemli ondan dolayı her doktor yapamıyormuş yapan profosör doktorda tutturabildiklerini istiyorlar malesef allah bi çıkış kapısı verir inşallah

Günaydın kızlarrr... Gizcim, Nurcancım, Arunacım, Bilgecim, Yetercim, Fadikçim, vs... hepinize günaydınlarrr... :KK71:Nasılsınız bakalım bu sabah?

canım hepinize günaydın bugün güne erken başladım bir türlü kadındoğumcu bulamadım bir şekilde ürolg var da bugün küçük bir devlet has tavsiye üzerine gittik ben ultrasonla ve alttan muayene bekliyorum dr bana adet görüyor musun dedi evet dedim yumurtlama kiti aldım galiba çalışmıyor ya da ben yumurtlamıyorm dedim o da bana adet gören kadınlar yumurtluyor dedi kan testi istedi eşimde aynı has ürolog gitti sonuçları göstermiş siz çapaya en iyi hocalar gidiyorsunuz onlar ne diyorsa o doğrudur demiş ben kan alırken bayılıyorum kaçtım:)yarın yaptıracağım yumurtlama takibi kan testi ile yapıldığını bilmiyordum bana iyi bir kadın doğumcu lazım

[

yeter bak görüyorsun dört elden elimizden geleni yapmak için seferber oluyoruz sadece sen ne yapacagımızı söyle canım . birde unutma ankarada gerçekten daha iyi proflar var adını duydugun olursa tanıdık var hemen sordurayım birde kalacak yer düşünme burda bacın giz var bir kar kocayız zaten beklerim

nurcan sende aynı kardeşim gibi gezmecisin şimdi bebegi dogdu çatlıyor bana yalvarıyor gel diye ama mümkün olmuyor zaten 8 de çıkıyorum yorgun argın

evet cnm tatilimiz bitiyor bu onbeş tatlide dinlenemedim dr araştır kür araştır okuldayken bunları düşünmüyorum ve ordakilerle paylaşmadığım için belli bir süre unutuyorum ama sürekli veliler soruyor ne zaman diye:)

Günaydın kızlarrr... Gizcim, Nurcancım, Arunacım, Bilgecim, Yetercim, Fadikçim, vs... hepinize günaydınlarrr... :KK71:Nasılsınız bakalım bu sabah?

canım hepinize günaydın bugün güne erken başladım bir türlü kadındoğumcu bulamadım bir şekilde ürolg var da bugün küçük bir devlet has tavsiye üzerine gittik ben ultrasonla ve alttan muayene bekliyorum dr bana adet görüyor musun dedi evet dedim yumurtlama kiti aldım galiba çalışmıyor ya da ben yumurtlamıyorm dedim o da bana adet gören kadınlar yumurtluyor dedi kan testi istedi eşimde aynı has ürolog gitti sonuçları göstermiş siz çapaya en iyi hocalar gidiyorsunuz onlar ne diyorsa o doğrudur demiş ben kan alırken bayılıyorum kaçtım:)yarın yaptıracağım yumurtlama takibi kan testi ile yapıldığını bilmiyordum bana iyi bir kadın doğumcu lazım

[
istanbuldamı canım

günaydın kızlar yetercim allah yardımcın olsun zor bi karar eşin düzelecekse hemen ol ama büyük şehirde şartlarda alternatiflerde daha çok artar biliyorsun ankaraya yada istanbula gelsen belki için daha rahatlar karar siizn inşallah allahım şifasını verir güzelim
:KK74::KK74::KK74::KK74:kızlar bugün benim eşimin doğum günü 27 yaşına girdi kocacım morali bozuk tabi son günlerde olanlardan dolayı akşam yemek yicez dışarda bizde .allah kocalarımızı başlarımızdan eksik etmesin:92::92::92::92::92::92::92::92:

cnm eşinin yeni yaşı kutlu olsun bu akşam hiçbirşeyi düşünme braz romantizim:)

günaydın kızlar yetercim allah yardımcın olsun zor bi karar eşin düzelecekse hemen ol ama büyük şehirde şartlarda alternatiflerde daha çok artar biliyorsun ankaraya yada istanbula gelsen belki için daha rahatlar karar siizn inşallah allahım şifasını verir güzelim
:KK74::KK74::KK74::KK74:kızlar bugün benim eşimin doğum günü 27 yaşına girdi kocacım morali bozuk tabi son günlerde olanlardan dolayı akşam yemek yicez dışarda bizde .allah kocalarımızı başlarımızdan eksik etmesin:92::92::92::92::92::92::92::92:
eşinle nice mutlu huzurlu senelere canım...

iyi valla canım ablamda kalıyorum bende evde canım sıkılıyodu değişiklik oldu
çalışkan gizim benim...
canım bu sıra dr a gittin mi hiç...
son durumun nasıl...

herkese hayırlı günler canlar:KK16:

yeter bak görüyorsun dört elden elimizden geleni yapmak için seferber oluyoruz sadece sen ne yapacagımızı söyle canım . birde unutma ankarada gerçekten daha iyi proflar var adını duydugun olursa tanıdık var hemen sordurayım birde kalacak yer düşünme burda bacın giz var bir kar kocayız zaten beklerim

nurcan sende aynı kardeşim gibi gezmecisin şimdi bebegi dogdu çatlıyor bana yalvarıyor gel diye ama mümkün olmuyor zaten 8 de çıkıyorum yorgun argın

canım yeterimin eşinin ameliyatı beyinde be daha mühim ve önemli ondan dolayı her doktor yapamıyormuş yapan profosör doktorda tutturabildiklerini istiyorlar malesef allah bi çıkış kapısı verir inşallah

canım çok geçmiş olsun senden bir haber varmı diye baktım hep bugün.
doktor niçin para istediki canım anlamadım.
Allah yardımcınız olsun canım.güç kuvvet versin sana ve eşine

canım çok zor biliyorum ama rabbim dermansız dert vermesin...
sakin kafayla iyice düşünün bir yandanda dr araştırın...
daha uygun yapan dr bulabilirsiniz bence...
allah (cc)maddi manevi yardımcınız olsun...

kızlar günaydın yeter yorgun olur diye bugün ben açtım topigimizi
yeterim peki adana dışında yani ankarada düşünmezmisin ameliyatı burda da çok güzel proflar vardır hatta ben bakarım araştırırım ama şunuda söyleyim gerçekten düzelecekse deger tabi durumunu bilmiyorum canım allah güç kuvvet versin zor ben çok iyi anlarım

bilgem sevindim adına valla gez dolaş stres at birde eş açısından şanslısın eşim beni asla yalnız bırakmaz desem ablamla gidecegim yok ama onlar gelip emrivaki yaparlarsa sesi çıkmaz kıymetni bil tabi oda senin çirozum benim

YETER'cim ben uzak kaldım buralardan durumu pek anlayamadım ama Rabbim yar ve yardımcınız olsun

ssk karşılamıyomu canım yaa gerçi sağlık bu para falan düşünmüyo insan allah acil şifalar versin

canım eşinle beraber nice senelere...

gizim iyi yapmışsın kilidi sen açtın yani biz ancak gelebildik ne kadar tembeliz yaa

Yetercim çok üzüldüm ama İnşallah ameliyat sonrası hiçbir şeyciği kalmayacak, kaldığınız yerden hayatınıza İnşallah daha mutlu mesut olursunuz canımcım, her zaman yanındayız. İzmir'e de yolun düşerse muhakkak görüşelim... Elimden geldiğince yardımcı olurum...

Giz'imm ne yapayım işte mutluyum kafam dağılıyor birde vakit nasıl geçiyor anlamıyorum..
Bu akşamda sinemaya gittik iş çıkışı cümbür cemaat eşimde evde beni bekledi :))
Kızılaya bu aralar gidilmez çünkü eylem var hala ..
Sabah ehliyetimi aldım çok şükür ..
Öğrenci kimlik kartımada yeni paso bastırdım , işlerimide hallettim ..
Birazda kendim için uğraşayım, ne yapayım :))

Banada bebek aspirini verdi, dr ne olur ne olmaz hamile kalırsam diye ..
Daha başlamadım , kanamam kesilmek üzere , kesilsin hemen başlayacağım çünkü kanama kesilmezse kanamayı artırır.. Coraspin kullanırken hiç yan etkisi olmadı bende..

Yeterim bu devlet hastanesi değil mi?
Neden bu kadar yüksek mebla istediler yaa, resmen şok oldum..
Yani tabi can daha önemli ama az bir meblada değil..
Rabbim yardımcınız olsun.. Ameliyatla geçecekse oda sorun değil..Tek geçsinde..
Çok geçmiş olsun ..
İnşşş başarı ile geçer ameliyat ama devlet hastanesinide bir araştır..

canım tekrar çok geçmiş olsun ne yapmaya düşünüyorsunuz belki bir uzmana daha görünseniz

kızlar hpnize tek tek teşeükür erim alah razı olsun
dr neden para istedi çünki bu ameliyatları yapacak başarılı dr çok az olduğu içi isterseniz gidersinizi ünverste
hemen ameliyat derler zaten ama orada uzman ve stajerler yapar dedi ben 1000 tane b şekilde has ameliyatı yaprım ve henüz ölen yada bşaka bir sorunla karşılaşmadım türkiyede en iyilerdenim ama eğer kafanızda soru işareti varsa benimle ilği araştırn dedi daha iyi bir dr varsada ben bile yrdımcı olrum ama bu ameliyatlarıyapacak dr çok az dedi
ben size %100 diyemem ama her ameliyatta risk vardır bundada var ve kolay bir ameliyat olmayaca ortalama 7 saat sürece dedi elimden geleni yaparım dedi
kalanıda kader ve kısmet dedi
zaten bu kistin en az15 yılık olduğunu söyledi ve bu ameliyatla sadece %90 alınabilir kalanı için ilaç ve işin tedavisine devam edilecek dedi kızlar bu arada dr ücreti için acıbademlede konuştum bana 52.000 tl dediler
canlarım allah razı osun hepinizden dualrınızı eksik etmeyin
her zamnkigibi en çok ihtiyacım olan şey dua

Son düzenleme:
dr neden para istedi çünki bu ameliyatları yapacak başarılı dr çok az olduğu içi isterseniz gidersinizi ünverste
hemen ameliyat derler zaten ama orada uzman ve stajerler yapar dedi ben 1000 tane b şekilde has ameliyatı yaprım ve henüz ölen yada bşaka bir sorunla karşılaşmadım türkiyede en iyilerdenim ama eğer kafanızda soru işareti varsa benimle ilği araştırn dedi daha iyi bir dr varsada ben bile yrdımcı olrum ama bu ameliyatlarıyapacak dr çok az dedi
ben size %100 diyemem ama her ameliyatta risk vardır bundada var ve kolay bir ameliyat olmayaca ortalama 7 saat sürece dedi elimden geleni yaparım dedi
zaten bu kistin en az15 yılık olduğunu söyledi ve bu ameliyatla sadece %90 alınabilir kalanı için ilaç ve işin tedavisine devam edilecek dedi kızlar bu arada dr ücreti için acıbademlede konuştum bana 52.000 tl dediler

52000 ile 10 000 çok farklı rakamlar Allah sana madden ve maneven güç versin cnm para bir şekilde bulursun inşallah en önemlisi eşinin sağlığına kavuşması hemen iyileşsin daha anne baba olacaksınız yüreğini ferah tut dularımız seninle ist gelmeyi düşünmüyor musun çapa ve cerahpaşaya da gösterseydin sonuçları imkanın ve zamanın varsa biz ist oturanlarda elinden geleni yapmaya çalışırız cnm

canlar bengeldim
tek tek alıntı yapamıyorum çünki çok yorgunum şimdi girdim içeriye
kızlar hem doç hemde porf ameliyat dedi ilaç ışın tedvaisi için geç kalınmış dedi
porf ameliyat için 10.000 tl istedi parayı ayarlayın
gelin hemen yapalım dedi zaten bu ameliyatı yapan çok fazla uzman yokmuş
bizde evimize gidelim bir düşünlimdedik

:KK53: :KK53: :KK53: :KK30: :KK30: :96: :96: ohhhhhaaaaaaaaaa deseydin afedersin ama adama 10.000tl 10 tl gibi geliyor galiba.allah yardımcınız olsun kimseye muhtaç etmesin.

yabanım güldürdün beni ama öyle biran geliyorki para pul malk mülk görmüyor gözün
hiç unutmam babam kalp krizi geçirmişti dr içerden kanlın eldivenleriyle ameliyathaneden çıkmış annemlere ameliyata devam edeyimmi birde kalbe takılan varya onun eniyisini isterseniz 2.5 milyar yoksa siz bilirsiniz demiş tabi kabul ttik

diyecegim saglık saglık

yetercim özel sigortan var mı acıbadem dışında adanadaki üniversite hastahanesi ne diyor

canlar bengeldim
tek tek alıntı yapamıyorum çünki çok yorgunum şimdi girdim içeriye
kızlar hem doç hemde porf ameliyat dedi ilaç ışın tedvaisi için geç kalınmış dedi
porf ameliyat için 10.000 tl istedi parayı ayarlayın
gelin hemen yapalım dedi zaten bu ameliyatı yapan çok fazla uzman yokmuş
bizde evimize gidelim bir düşünlimdedik
canım allahım derdinize derman versinn inşallah herşey en kısa zamanda düzelir eşine acil şifalar diliyorum..
mutlu sağlıklı yaşlar canımmmm
ankara ya eşim gelecek kaan beyi görmeyi tedavimiz nsl olacak bilmiyor ama umut
allah yardımcın olsunnn

allahım yar ve yardımcınız olsun canımmm

napıyım kızz burdada yatıyom evde ört duvarla konuşmaya başlıcaktım durup durup ağlıyodum burda aklıma bile gelmiyo valla ohh otel gibi yerimden kaldırmıyolar beni

green canım iyiyiz sen nasılsın

Yetercim çok üzüldüm ama İnşallah ameliyat sonrası hiçbir şeyciği kalmayacak, kaldığınız yerden hayatınıza İnşallah daha mutlu mesut olursunuz canımcım, her zaman yanındayız. İzmir'e de yolun düşerse muhakkak görüşelim... Elimden geldiğince yardımcı olurum...

eşinle nice mutlu huzurlu senelere canım...

canım bu sıra dr a gittin mi hiç...
son durumun nasıl...

herkese hayırlı günler canlar:KK16:
19 da kontrolüm canımşimdilik bi şikayetim yok bende o zamanı bekliyorum

dualarımız seninle canımallah yardımcın olsun inşallah iyi bi dr a denk gelirsin dr lr artıkbiraz da parAya bakıyo vicdanıyla iş yapan çok az...

52000 ile 10 000 çok farklı rakamlar Allah sana madden ve maneven güç versin cnm para bir şekilde bulursun inşallah en önemlisi eşinin sağlığına kavuşması hemen iyileşsin daha anne baba olacaksınız yüreğini ferah tut dularımız seninle ist gelmeyi düşünmüyor musun çapa ve cerahpaşaya da gösterseydin sonuçları imkanın ve zamanın varsa biz ist oturanlarda elinden geleni yapmaya çalışırız cnm

:KK53: :KK53: :KK53: :KK30: :KK30: :96: :96: ohhhhhaaaaaaaaaa deseydin afedersin ama adama 10.000tl 10 tl gibi geliyor galiba.allah yardımcınız olsun kimseye muhtaç etmesin.

canım allahım derdinize derman versinn inşallah herşey en kısa zamanda düzelir eşine acil şifalar diliyorum..

mutlu sağlıklı yaşlar canımmmm

allah yardımcın olsunnn

allahım yar ve yardımcınız olsun canımmm

napıyım kızz burdada yatıyom evde ört duvarla konuşmaya başlıcaktım durup durup ağlıyodum burda aklıma bile gelmiyo valla ohh otel gibi yerimden kaldırmıyolar beni

19 da kontrolüm canımşimdilik bi şikayetim yok bende o zamanı bekliyorum

dualarımız seninle canımallah yardımcın olsun inşallah iyi bi dr a denk gelirsin dr lr artıkbiraz da parAya bakıyo vicdanıyla iş yapan çok az...

kızlar sağolun allah razı olsun
inşşşşş rabbimin yardımıyla aşrız bu sıkınıyıda

X