Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hepinize merhaba. günaydın demeyeyim şimdi çalışan arkadaşlarımıza ayıp etmeyeyim, çünkü benimde tatilin son günleri, üç dört gün sonra bende onlar gibi o saatlerde ayakta olacağım
hepiniz iyisinizdir inşallah...
yetercim canım ameliyat konusunu mutlaka başka şehirlerden araştırın. benim eşim varıkosel ameliyatı olacağı zaman, aralarında 20 km bulunan iki hastane iki ayrı fiyat vermişti bize. biri 10 milyar, biri 2,5 milyar. ki bu sızınkıne göre daha basit bir ameliyat demi. ben istanbuldayım.araştırma konusunda yardımcı olabıleceksem her zaman hazırım...

canım yeterimin eşinin ameliyatı beyinde be daha mühim ve önemli ondan dolayı her doktor yapamıyormuş yapan profosör doktorda tutturabildiklerini istiyorlar malesef allah bi çıkış kapısı verir inşallah

yeter bak görüyorsun dört elden elimizden geleni yapmak için seferber oluyoruz sadece sen ne yapacagımızı söyle canım . birde unutma ankarada gerçekten daha iyi proflar var adını duydugun olursa tanıdık var hemen sordurayım birde kalacak yer düşünme burda bacın giz var bir kar kocayız zaten beklerim

nurcan sende aynı kardeşim gibi gezmecisin şimdi bebegi dogdu çatlıyor bana yalvarıyor gel diye ama mümkün olmuyor zaten 8 de çıkıyorum yorgun argın

evet cnm tatilimiz bitiyor bu onbeş tatlide dinlenemedim dr araştır kür araştır okuldayken bunları düşünmüyorum ve ordakilerle paylaşmadığım için belli bir süre unutuyorum ama sürekli veliler soruyor ne zaman diye:)

cnm eşinin yeni yaşı kutlu olsun bu akşam hiçbirşeyi düşünme braz romantizim:)

eşinle nice mutlu huzurlu senelere canım...

iyi valla canım ablamda kalıyorum bende evde canım sıkılıyodu değişiklik oldu
çalışkan gizim benim...
canım bu sıra dr a gittin mi hiç...
son durumun nasıl...

herkese hayırlı günler canlar

canım yeterimin eşinin ameliyatı beyinde be daha mühim ve önemli ondan dolayı her doktor yapamıyormuş yapan profosör doktorda tutturabildiklerini istiyorlar malesef allah bi çıkış kapısı verir inşallah

canım çok geçmiş olsun senden bir haber varmı diye baktım hep bugün.
doktor niçin para istediki canım anlamadım.
Allah yardımcınız olsun canım.güç kuvvet versin sana ve eşine

YETER'cim ben uzak kaldım buralardan durumu pek anlayamadım ama Rabbim yar ve yardımcınız olsun

canım tekrar çok geçmiş olsun ne yapmaya düşünüyorsunuz belki bir uzmana daha görünseniz

kızlar hpnize tek tek teşeükür erim alah razı olsun
dr neden para istedi çünki bu ameliyatları yapacak başarılı dr çok az olduğu içi isterseniz gidersinizi ünverste
hemen ameliyat derler zaten ama orada uzman ve stajerler yapar dedi ben 1000 tane b şekilde has ameliyatı yaprım ve henüz ölen yada bşaka bir sorunla karşılaşmadım türkiyede en iyilerdenim ama eğer kafanızda soru işareti varsa benimle ilği araştırn dedi daha iyi bir dr varsada ben bile yrdımcı olrum ama bu ameliyatlarıyapacak dr çok az dedi
ben size %100 diyemem ama her ameliyatta risk vardır bundada var ve kolay bir ameliyat olmayaca ortalama 7 saat sürece dedi elimden geleni yaparım dedi
kalanıda kader ve kısmet dedi
zaten bu kistin en az15 yılık olduğunu söyledi ve bu ameliyatla sadece %90 alınabilir kalanı için ilaç ve işin tedavisine devam edilecek dedi kızlar bu arada dr ücreti için acıbademlede konuştum bana 52.000 tl dediler
canlarım allah razı osun hepinizden dualrınızı eksik etmeyin
her zamnkigibi en çok ihtiyacım olan şey dua

Son düzenleme:

52000 ile 10 000 çok farklı rakamlar Allah sana madden ve maneven güç versin cnm para bir şekilde bulursun inşallah en önemlisi eşinin sağlığına kavuşması hemen iyileşsin daha anne baba olacaksınız yüreğini ferah tut dularımız seninle ist gelmeyi düşünmüyor musun çapa ve cerahpaşaya da gösterseydin sonuçları imkanın ve zamanın varsa biz ist oturanlarda elinden geleni yapmaya çalışırız cnm

:96: :96: ohhhhhaaaaaaaaaa deseydin afedersin ama adama 10.000tl 10 tl gibi geliyor galiba.allah yardımcınız olsun kimseye muhtaç etmesin.

yabanım güldürdün beni ama öyle biran geliyorki para pul malk mülk görmüyor gözün
hiç unutmam babam kalp krizi geçirmişti dr içerden kanlın eldivenleriyle ameliyathaneden çıkmış annemlere ameliyata devam edeyimmi birde kalbe takılan varya onun eniyisini isterseniz 2.5 milyar yoksa siz bilirsiniz demiş tabi kabul ttik

diyecegim saglık saglık

yetercim özel sigortan var mı acıbadem dışında adanadaki üniversite hastahanesi ne diyor

canım allahım derdinize derman versinn inşallah herşey en kısa zamanda düzelir eşine acil şifalar diliyorum..
mutlu sağlıklı yaşlar canımmmm
ankara ya eşim gelecek kaan beyi görmeyi tedavimiz nsl olacak bilmiyor ama umut
allah yardımcın olsunnn

allahım yar ve yardımcınız olsun canımmm

napıyım kızz burdada yatıyom evde ört duvarla konuşmaya başlıcaktım durup durup ağlıyodum burda aklıma bile gelmiyo valla ohh otel gibi yerimden kaldırmıyolar beni

eşinle nice mutlu huzurlu senelere canım...

canım bu sıra dr a gittin mi hiç...
son durumun nasıl...

herkese hayırlı günler canlar
19 da kontrolüm canımşimdilik bi şikayetim yok bende o zamanı bekliyorum

dualarımız seninle canımallah yardımcın olsun inşallah iyi bi dr a denk gelirsin dr lr artıkbiraz da parAya bakıyo vicdanıyla iş yapan çok az...

:96: :96: ohhhhhaaaaaaaaaa deseydin afedersin ama adama 10.000tl 10 tl gibi geliyor galiba.allah yardımcınız olsun kimseye muhtaç etmesin.

kızlar sağolun allah razı olsun
inşşşşş rabbimin yardımıyla aşrız bu sıkınıyıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…