sağolarkadaşım dualrınız eksik etmeyin yeterKızlar hepinize tek tek yazdım ama malesef bilgisayarım kapandı .. Çok geç olduğundan tekrar yazamıyorum..
İşten geldikten sonra giremedim kk'ya çünkü misafirim vardı..
İş güç güzel gidiyor çpk şükür memnunum ..
Yeter'im bende her zaman yanındayım arkadaşım ..
Nacizane elimden geldiği kadar..
İnşş hakkınızda hayırlısı olacaktır..
Senin gibi melek kalpli bir insanın eşinede rabbim yardım eder inş..
Aşk meleği eşinin doğum günü kutlu olsun..
Yemeğe gidecek mişsiniz, ikinizede iyi gelecektir..
Nice mutlu yaşlara..
Nurcan'mm 18 haftalık olmuş yavruşun inşş sağlıcakla dünyaya gelir kuzumuz..
Elfi'dam , Green ,aruna, Fadik,Giz'imm, Sidelya'mm Ve diğer arkadaşlarımda inşş iyilerdir..
Benim bilgisayarı bugün söyledim halledecekler ..
İnşş yakın zamanda işten de gireceğim..
Kızlar bugün bişey fark ettim..
Sütün geliyor, eminim çünkü bembeyaz.. Üstelik iki göğüsümden de , çok moralim bozuldu..
Bu süt benim yavrumundu..
Nasıl canım sıkıldı anlatamam , bir anda öyle görünce..
Resmen bir bebeği besleyecek düzeyde.. ablam bebeğini emzirirken sütü bu kadar yoktu..
Proloktin normal çıkmıştı ama olmazsa bir kere daha yaptıracağım ..
Bebeği kaybettikten sonra vucut doğum yapmış gibi düşünerek bu hormonu salgılayabilir..
Bilmiyorum artık..
Neyse kızlar geç oldu , internetten ovulaston kiti alıp yatacağım ..
İyi bakın kendinize..
Sizi çooook seviyor bu çiroz kız :)))
Topiğin en küççüğü :)
günaydın canımgünaydın kızlar şaşırdım hee topiği açan olmamış bugün gizcim izinli tabi uyuyordur yeteriminde sıkıntısı var bari ben açayım bugün topiğimizi umarım herkesin güzel bi günü olur ben yorgun kalktım bugün dün akşam eğlendik kocişle yemek yedik sonrada hoş bi mekanda müzik dinledik sonrada eve gelince ben ona süpriz bi kutlama yaptım pasta falan çok mutlu oldum yanlızdık sadece ikimizdik oda bende biliyorduk onun benden benim de ondan başka kimsemiz yoktu yettik ama birbirmize rabbim inşalalh bebişimsiz geçen son doğum günüm yazmıştır dünü seneye bebişimizde olur kucağımızda inşlalh
yine hayallerle başladım güne ama koca bi gün nasıl geçcek yoksa çok sıkıcı biran önce zaman geçsin boşa geçen her zman daha çok üzüyor beni yaz gelsin bizde başlayalım tedaviye inşalalhhhhh
günaydın yetercim sen nasılsın bakalım
aruna aşılama spermi iğneyle kadının rahminden içeri veriyorlar yumurtalarda büyüdüğünden dolayı spermlerin orda dölleme yapması bekleniyor
ama zaten az olan spermler bunu yapamıyor o yüsdende tüp bebek yada mikroenjeksiyon yapılıyor
mikroenjeksiyonda kadının yumurtaları alınıyor dışarda içine erkeğin spermi enjekte ediliyor ve döllenme sağlanıyor arasındaki fark bu sperm sayısı ve hareketi az olan erkekte genelde bu yöntem kullanılıyor aşılama zaman ve para kaybı canım umarım yardımcı olabilmişimdir.
aruna canım aşılamada sen tedavi görüyosun yumurtalar olgunlaştırılıyor erkekten alınan spermler iğne yardımıyla tüplere rahime yakın bi yere bırakılıyotüp bebek deneyimi yaşayan arkadaşlarıma bir şey soracaktım tüp bebek aşılama farkı ne aşılama kime yapılıyor sizce dr bize niye aşılama değilde tüp bebek demiş olabilir
çatlak giz...ya bugün çok durgun evet nerdesiniz ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:44::44::44::44:kızlar yarın evdeyim temizlik yapacagım ama olsun buda yeter bana yoksa çılıdracaktım
şöyle birde saçlarımı boyayım sevgililer günü geliyor adamcagıza bebek veremiyorum kendimi süsleyimde paket yapayım veriyim bu daha hoş işine yarar
evet bilgemm 18i bitirdik büyüyo artık teyzeleri ahh bide doğduğunu görsem...Kızlar hepinize tek tek yazdım ama malesef bilgisayarım kapandı .. Çok geç olduğundan tekrar yazamıyorum..
Nice mutlu yaşlara..
Elfi'dam , Green ,aruna, Fadik,Giz'imm, Sidelya'mm Ve diğer arkadaşlarımda inşş iyilerdir..
Sütün geliyor, eminim çünkü bembeyaz.. Üstelik iki göğüsümden de , çok moralim bozuldu..
Resmen bir bebeği besleyecek düzeyde.. ablam bebeğini emzirirken sütü bu kadar yoktu..
Bebeği kaybettikten sonra vucut doğum yapmış gibi düşünerek bu hormonu salgılayabilir..
Bilmiyorum artık..
İyi bakın kendinize..
meleğim ne güzel bi gece yaşatmışsın eşine allahmutluluğunuzu bozmasın en kısa zamanda bebişle taçlandırsın inşallahhhhh....günaydın kızlar şaşırdım hee topiği açan olmamış bugün gizcim izinli tabi uyuyordur yeteriminde sıkıntısı var bari ben açayım bugün topiğimizi umarım herkesin güzel bi günü olur ben yorgun kalktım bugün dün akşam eğlendik kocişle yemek yedik sonrada hoş bi mekanda müzik dinledik sonrada eve gelince ben ona süpriz bi kutlama yaptım pasta falan çok mutlu oldum yanlızdık sadece ikimizdik oda bende biliyorduk onun benden benim de ondan başka kimsemiz yoktu yettik ama birbirmize rabbim inşalalh bebişimsiz geçen son doğum günüm yazmıştır dünü seneye bebişimizde olur kucağımızda inşlalh
yine hayallerle başladım güne ama koca bi gün nasıl geçcek yoksa çok sıkıcı biran önce zaman geçsin boşa geçen her zman daha çok üzüyor beni yaz gelsin bizde başlayalım tedaviye inşalalhhhhh
Bilmiyorum artık..
İyi bakın kendinize..
kızlar bugün eşimin dr kontrolü vardı bizim sperm değerlerimiz aniden düştü bu yüzden siz artık tüp bebek yapmalısınız demiş şaşırdım üzüldüm çünkü tüp bebeği en son düşünüyordum çok kötü oldum oysaki sperm sayımızın çok altında normal yolla hamileler var diğer sayffalarda dr prof kafam çook karıştı
tüp bebek deneyimi yaşayan arkadaşlarıma bir şey soracaktım tüp bebek aşılama farkı ne aşılama kime yapılıyor sizce dr bize niye aşılama değilde tüp bebek demiş olabilir
Kızlar hepinize tek tek yazdım ama malesef bilgisayarım kapandı .. Çok geç olduğundan tekrar yazamıyorum..
Nice mutlu yaşlara..
Bilmiyorum artık..
İyi bakın kendinize..
ben de o yüzden şaşırdım testesteron normaldı onu yükseltti verdiği ilaç tek sevindiğim artık o bakmıyacak bize bir de üç ay önce eşimin sıtını sıvazlamış olur bu iş diye sonuçlar bir anda düştü 67 lerden 24 kadar geriledi
arkadaşım ben anladım ki doktorlar eşlerimizi deneme tahtası gibi kullanıyoırlar. Biz de bu işe 5 milyonla başladık 700.000 e düştü ilaçlar yüzünden... İlaç kullanmasak daha mı iyi bilemedim. Bir daha ilaç verseler de kullanmayacağım yeter artık valla. Biz de martta gideceğiz bakalım ne diyecek... Zaten büyük ihtimalle işleme geçseler bile bize direk tüp bebek 5 milyon altı olduğumuz için... 1 senedir git gel hep ilaç yaz yolla yaptılar... Artık eşim de dedi hastahaneye gidince isyan edeceğim ne yapacaklarsa yapsınlar diye dedi... Bunlar bizi mi oyalıyorlar dedi...
cnm haklısın inan o 67 yi o ilaçlar yapmadık ilk değerimiz çok düşüktü ben de tüm kürleri uyguladım sonra kürleri bıraktım şimdi iç sesimi dinleyeceğim evet ilaçları alacağım ama kürlere devam
kızlar bugün eşimin dr kontrolü vardı bizim sperm değerlerimiz aniden düştü bu yüzden siz artık tüp bebek yapmalısınız demiş aşırdım üzüldüm çünkü tüp bebeği en son düşünüyordum çok kötü oldum oysaki sperm sayımızın çok altında normal yolla hamileler var diğer sayffalarda dr prof kafam çook karıştı
canım aşlam ve tüp bebek arasındaki farkı anlatmışlar
cenım dr tüp bebk dediyse deneyin ama hemen değil bir araştır kafandaki sorulara cevap bul bir iki ay sonra denersinizi
zaten aşılamada şans %10 larda
Arkadaşım sen hangi kürlerle yükseltmiştin sayıyı?
aşılamad şans demek bu kadar düşük hiç bilmiyordum eşim pek tüp bebek istemiyor belki zamanla en azından bir daha deneyelim diyor Allahıma şükürler olsun Ankaraya gitmeyi kabul etti:)
bu konuyu yeni araştırıyorum şansın bu kadar düşük olabileceğini hiç düşünmemiştim tatlım sen nslsn eşin nslcanım tüp bebktede kesin değil biliyorsun ama şans biraz daha yüksek
aslında benim gittiğim merkezde şans %10.15 deniyor ama %5 gibi dedi dr ama rapor almak isteyen has için şart yapmak zorundayız birde daha uygun olduğu için
bütçe olarak insanlar aşılama tercih ediyor dedi