Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağolarkadaşım dualrınız eksik etmeyin yeter
günaydın canım

kızlar bugün eşimin dr kontrolü vardı bizim sperm değerlerimiz aniden düştü bu yüzden siz artık tüp bebek yapmalısınız demiş şaşırdım üzüldüm çünkü tüp bebeği en son düşünüyordum çok kötü oldum oysaki sperm sayımızın çok altında normal yolla hamileler var diğer sayffalarda dr prof kafam çook karıştı

tüp bebek deneyimi yaşayan arkadaşlarıma bir şey soracaktım tüp bebek aşılama farkı ne aşılama kime yapılıyor sizce dr bize niye aşılama değilde tüp bebek demiş olabilir

aruna aşılama spermi iğneyle kadının rahminden içeri veriyorlar yumurtalarda büyüdüğünden dolayı spermlerin orda dölleme yapması bekleniyor
ama zaten az olan spermler bunu yapamıyor o yüsdende tüp bebek yada mikroenjeksiyon yapılıyor
mikroenjeksiyonda kadının yumurtaları alınıyor dışarda içine erkeğin spermi enjekte ediliyor ve döllenme sağlanıyor arasındaki fark bu sperm sayısı ve hareketi az olan erkekte genelde bu yöntem kullanılıyor aşılama zaman ve para kaybı canım umarım yardımcı olabilmişimdir.

cnm çok sağol bizim en sayısımız total 24200000 hareketlilik yüzde 69 morfoloji 2 bundan dolayı şaşırdım

tüp bebek deneyimi yaşayan arkadaşlarıma bir şey soracaktım tüp bebek aşılama farkı ne aşılama kime yapılıyor sizce dr bize niye aşılama değilde tüp bebek demiş olabilir
aruna canım aşılamada sen tedavi görüyosun yumurtalar olgunlaştırılıyor erkekten alınan spermler iğne yardımıyla tüplere rahime yakın bi yere bırakılıyo
tüp bebekte yumurta ve spermler dışarıda döllenip ultrason eşliğinde rahimin en uygun yerine bırakılıyo...
çatlak giz...
biz eşlerimize en güzel hediyeyiz daha ne istiyolar
evet bilgemm 18i bitirdik büyüyo artık teyzeleri ahh bide doğduğunu görsem...
meleğim ne güzel bi gece yaşatmışsın eşine allahmutluluğunuzu bozmasın en kısa zamanda bebişle taçlandırsın inşallahhhhh....

kızlar eşim dr yeni geldi bir de dr sadece serephone iç proxeed içme demiş biz 4.aydayız bırakmayı düşünmüyorum eşime de dedim şu izin işini hallet kaan hoca git diye şu an ankarada olmayı çoook isterdim

Bilgecim yazdıkların beni benden aldı, ama kırma umudunu kardeşim, bir dee bu tombiş de o çirozu çoook seviyor...

Arunacım ben anlayamadım neden tüp bebek dediğini, çünkü bir yerde haklısın gerçekten de tüp bebek genellikle spermiyogram sonucu 5 milyonun altında çıkınca yapılıyor... Bir de tüp bebekle aşılama arasındaki en büyük farklardan biri fiyat farkı, kötü düşünmek istemem ama bilemedim bi yani... Sizde 24 milyondan fazla var ve hareket de fena değilmiş yani, bi araştır bence...

Arunacım ben anlayamadım neden tüp bebek dediğini, çünkü bir yerde haklısın gerçekten de tüp bebek genellikle spermiyogram sonucu 5 milyonun altında çıkınca yapılıyor... Bir de tüp bebekle aşılama arasındaki en büyük farklardan biri fiyat farkı, kötü düşünmek istemem ama bilemedim bi yani... Sizde 24 milyondan fazla var ve hareket de fena değilmiş yani, bi araştır bence...[/QUOTE]

ben de o yüzden şaşırdım testesteron normaldı onu yükseltti verdiği ilaç tek sevindiğim artık o bakmıyacak bize bir de üç ay önce eşimin sıtını sıvazlamış olur bu iş diye sonuçlar bir anda düştü 67 lerden 24 kadar geriledi

topiğin en büyüğü de seni çok seviyor bu imtihanı Allahın izniyle atlatacağız ben bugün dr sinir haberler almama rağmen umutsuzluk yok diyorum

arkadaşım ben anladım ki doktorlar eşlerimizi deneme tahtası gibi kullanıyoırlar. Biz de bu işe 5 milyonla başladık 700.000 e düştü ilaçlar yüzünden... İlaç kullanmasak daha mı iyi bilemedim. Bir daha ilaç verseler de kullanmayacağım yeter artık valla. Biz de martta gideceğiz bakalım ne diyecek... Zaten büyük ihtimalle işleme geçseler bile bize direk tüp bebek 5 milyon altı olduğumuz için... 1 senedir git gel hep ilaç yaz yolla yaptılar... Artık eşim de dedi hastahaneye gidince isyan edeceğim ne yapacaklarsa yapsınlar diye dedi... Bunlar bizi mi oyalıyorlar dedi...

cnm haklısın inan o 67 yi o ilaçlar yapmadık ilk değerimiz çok düşüktü ben de tüm kürleri uyguladım sonra kürleri bıraktım şimdi iç sesimi dinleyeceğim evet ilaçları alacağım ama kürlere devam

Arkadaşım sen hangi kürlerle yükseltmiştin sayıyı?

canım aşlam ve tüp bebek arasındaki farkı anlatmışlar
cenım dr tüp bebk dediyse deneyin ama hemen değil bir araştır kafandaki sorulara cevap bul bir iki ay sonra denersinizi
zaten aşılamada şans %10 larda

aşılamad şans demek bu kadar düşük hiç bilmiyordum eşim pek tüp bebek istemiyor belki zamanla en azından bir daha deneyelim diyor Allahıma şükürler olsun Ankaraya gitmeyi kabul etti:)

Arkadaşım sen hangi kürlerle yükseltmiştin sayıyı?

cnm keçiboynuzu kürü her akşam havüç suyu bitkisel demir çinko hapı b 12 bal zencefil polen zerdeçel karışımı 1 avuç kabak çekirdeği 10 fındık badem ceviz yer fıstığı 3 kayısı incir 2 kere balık iki günde bir kakaolu organik süt her sabah portakal suyu proxeed başlayınca bıraktım yeniden başlıyorum bir de şu an kırmızı ginseng kullanıyoruz beraber keçiboynuzu pekmezi macunu veriyorum

aşılamad şans demek bu kadar düşük hiç bilmiyordum eşim pek tüp bebek istemiyor belki zamanla en azından bir daha deneyelim diyor Allahıma şükürler olsun Ankaraya gitmeyi kabul etti:)

canım tüp bebktede kesin değil biliyorsun ama şans biraz daha yüksek
aslında benim gittiğim merkezde şans %10.15 deniyor ama %5 gibi dedi dr ama rapor almak isteyen has için şart yapmak zorundayız birde daha uygun olduğu için
bütçe olarak insanlar aşılama tercih ediyor dedi

Son düzenleme:
bu konuyu yeni araştırıyorum şansın bu kadar düşük olabileceğini hiç düşünmemiştim tatlım sen nslsn eşin nsl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…