Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bu saydığın şeyler sayının artmasına çok etki ediyormu*birde bişe sorabilirmiyim. bizdede eşimde sayı problemi var ama doktor eşime kullanması için hiçbir ilaç vitamin tarzı bişe önermedi

tatlım gizin de dediği gibi sonuçlarını yazarsan daha iyi olur eşimin sayısı 30 milyondan 67 milyona çıktı ama hareketsizdi sonra kürleri bıraktım sadece proxeed kullandım hareketlilik arttı sayı düştü kaan hoca zaman zaman böyle olması normal dedi ben bu sitede 8 milyonla da hamile kalınabildiğini öğrendim tabi sen rahim filmi çektirdin mi aşılama yapıldı mı tüp bebek denemen oldu mu yani ben 67 milyonla hamile kalamadım bu saydıklarımdan sayıyı en çok arttıran keçiboynuzu ya kürünü yap ya da pekmezli macunu yap :)

Merhaba kızlar nasılsınız??
Yeterimm seni merak ettim ama henüz gitmemişsin..
inşşş güzel sonuçlarla dönersiniz.
kızlar ben işteyim buradaki klavyede F klavyesi off 2 saate ancak yazıyorum ;((
akşam eve gelince yazarım artık rahat rahat..
akşama görüşürüzzz..

Merhaba kızlar nasılsınız??
Yeterimm seni merak ettim ama henüz gitmemişsin..
inşşş güzel sonuçlarla dönersiniz.
kızlar ben işteyim buradaki klavyede F klavyesi off 2 saate ancak yazıyorum ;((
akşam eve gelince yazarım artık rahat rahat..
akşama görüşürüzzz..
cnm ben de heyecanla yarını bekliyorum dr kontrol var umarım işine iyice alışmış ve mutlusundur

aruna arkadaşım sağolasın...
alıştımm zaten tanıdık yerdi..
sendende inşşşş güzel haberler gelir rabbimin izni ile..
bize mutlaka yaz lütfen :KK66:

ya bugün sessiz valla garip bir hüzün hissediyorum hayırlısı artık
bilgem maşllah iş kadını oldun ne güzel çalış işte hemde kızıly çok severim oraları alışveriş ynünden herhalde 6 ay olmuştur gitmeyeli belki daha uzun

kızlar corsprin 100 lük kullanıpta mideden rahatsız olan varmı bende yanma v ardı baktım o yapıyormuş 10 gün kesecegim ölüyorum ya koruyucuda yutmadım

ben kullanıyorum Gİzcim her gün bi tane 100 lük.. bide 3 tane folik plus alıyroum ama şükür midem de hiç bişey yok... ama yan etkiler kişiden kişiye değişiyor.. proton inhibitörü içsene sabah ac karna..ondan sonra deva et coraspirine bence

ben kullanıyorum Gİzcim her gün bi tane 100 lük.. bide 3 tane folik plus alıyroum ama şükür midem de hiç bişey yok... ama yan etkiler kişiden kişiye değişiyor.. proton inhibitörü içsene sabah ac karna..ondan sonra deva et coraspirine bence

cnm bu ilaç mı vitamin mi ne için kullaılıyor

teşekürler canım içerigini okuyumda ondan sonra kullanayım inşallah faydası olur onu ne kdar kullanmak lazım

gizzcim kaan hocadan henüz cevap gelmedi bu vitaminleri bize emre bey yazmış bize netten onuda araştırdım sperm motilitesine iyi gelir diyor ayrıca hücre düzenliyomuş bakalım belkide bize çare olur
belgincim ben emre beyden daha umutlu konuşmasını beklerdim ama hiç oralı bile olammaış fshı çok yüksek bile değilken 17 iken bu değerlere göre içerde de üretimde sıkıntı var demek demiş ameliyatta da bulamayabilirm demiş bu durum şaşırttı beni ama ben inanıyorum o güne kdar eşimde normal sperm çıkışı olacak rabbim kucaklarımıza dolduruversin bebişlerimizi onun hükmüne sual olunmaz inşallah allahım göünlden edilen dua ediyorum AMİNN AMİNN

gizzcim kaan hocadan henüz cevap gelmedi bu vitaminleri bize emre bey yazmış bize netten onuda araştırdım sperm motilitesine iyi gelir diyor ayrıca hücre düzenliyomuş bakalım belkide bize çare olur
belgincim ben emre beyden daha umutlu konuşmasını beklerdim ama hiç oralı bile olammaış fshı çok yüksek bile değilken 17 iken bu değerlere göre içerde de üretimde sıkıntı var demek demiş ameliyatta da bulamayabilirm demiş bu durum şaşırttı beni ama ben inanıyorum o güne kdar eşimde normal sperm çıkışı olacak rabbim kucaklarımıza dolduruversin bebişlerimizi onun hükmüne sual olunmaz inşallah allahım göünlden edilen dua ediyorum AMİNN AMİNN

biz kadınlar hep böyleyiz işte fedakar azimli canım inanıyoum sperm bulunacak sen kullandır eşine ilaçları balkalım ondan sonra etst yaptır n etice ne olacak

ya allahın zoruna gitmesinde midem agrıyınca elime gögsüme bastırdım acı gitsin diye ondan sonra saglıgımdan olacagım allahım ya deim bebek ne istemiyorum önce saglık dedim bu aralar çok diyorum valla

valla öyle gizcim önce sağlık gerisi boş allahım hepimize eşlerimize sağlık sıhhat versin dün akşam eşim diyorki sana haksızlık ediyorum benim yüzümden böyle oluyor falan bende dedim ne diyorsun sen allah sağlık sıhhat versin biz elimziden geleni yapalım olursa olur olmassada kısmet dedim dünyanın sonu değil ya dedim

1.5 SENEDİR evliyiz eşime de azospermi teşhisi konuldu. dediğim gibi 31 yaşındayım işimden dolayı ancak yazın gidebilirim birde genetik olmasından korkyorum
hoşgeldin arkadaşım...
bence eşin şimdiden iyi bir üroloğa gitsin....
yaza kadar ilaç falan kullanır...

yeter gelmemiş hala...
inş iyi haberlerle gelir...

merhab arkdaşlar sperm tahlili yaptıran varmı aranızda değerleri versem bilgiv erirmsiniiz

canım sperm testi yaptıranların bölümü var orda daha iyi bilgi alırsın bizde elimizden geldigi kadarıyla tabi neden olmasısn

sağol arkdaşım kısaca yazayım belki fikrin olurr
sayı 48600000
%80 canlı ilerleyici
Baş %5
kuyruk 5
fertile possible üst sınır diyor

:KK16:
biz kadınlar hep böyleyiz işte fedakar azimli canım inanıyoum sperm bulunacak sen kullandır eşine ilaçları balkalım ondan sonra etst yaptır n etice ne olacak

ya allahın zoruna gitmesinde midem agrıyınca elime gögsüme bastırdım acı gitsin diye ondan sonra saglıgımdan olacagım allahım ya deim bebek ne istemiyorum önce saglık dedim bu aralar çok diyorum valla
Gizcimm.. sağlık cok önemli arkadaşım seni cok iyi anlıyorum da..
Sne yine de bebek falan istemiyroum sağlık olayım yeter deme de,sadece tez zamanda şifa iste şu anki agrıların için.... dua kapısının ne zaman açık olacagı belli olmaz ki,dualrı bütün yapmnak gerek.. hem sağlıklı ol hem bebegin olsun inşALLAH... :KK16:

gönülçelemn arkadaşım seninki bir şaka gibi ya allahın için dr gittin ne testleri sana ve eşine ve ilaçları tekrar yavaş yavaş detaylı bir şekilde yazarmısın b
nasıl tedavi anlamadım ben senin fsh kaçtı e2 kaç
eşinin fsh kaç sperm testi nerde yazarmısın bunları

canım bız eşimle doktora gitmeden netten araştırıp, sperm testi yaptırdık eşime, bana da hormon testi. sonra doktor bunları inceledi. benım değerler normalmiş. eşimin sperm sayısı çok azmış. yediyüzbindi o zaman. hemen tüp bebek olacak dedi. yoksa imkansız normal yoldan gebelik dedi. bana ilaç tedavisine başladı işte, bilirsiniz hani iğne ilaç fitil falan öle işte.ama eşime dair en küçük bir ilaç tedavisi bile yapılmadı.sizin yazdıklarınızı okuyunca ALLAH ALLAH dedim, benim eşime neden bir tedavi uygulanmadı?

tatlım gizin de dediği gibi sonuçlarını yazarsan daha iyi olur eşimin sayısı 30 milyondan 67 milyona çıktı ama hareketsizdi sonra kürleri bıraktım sadece proxeed kullandım hareketlilik arttı sayı düştü kaan hoca zaman zaman böyle olması normal dedi ben bu sitede 8 milyonla da hamile kalınabildiğini öğrendim tabi sen rahim filmi çektirdin mi aşılama yapıldı mı tüp bebek denemen oldu mu yani ben 67 milyonla hamile kalamadım bu saydıklarımdan sayıyı en çok arttıran keçiboynuzu ya kürünü yap ya da pekmezli macunu yap :)

canım eşimin sayısı çok az benim, milyon dahi değil öyle diyeyim. bizim 1 tane tüp bebek denemesi oldu.o da başarısızlıkla sonuçlandı. rahim filmini tüp bebek başarısız olunca istedi doktor. birde karyotip genetik kan testi istedi. filmleri testleri halledince, eğer onlarda bir sorun yoksa, dondurulmuş embriyolarla tekrar deneyeceğiz inş.

X