geçmiş olsun canım...günaydın kızlar moralim çok çok bozuk dün eşimin verdiği tahlilde 8adet sperm bulunmuş 7 si hareketsiz biri hareketli başka hiçbişey çıkmamış birsürü hormon tahlili istemiş ayrıca emar istemiş bi şişlikten şüphelenmiş
eşim bugün tahlillerinide emarında çektirdi emar sonucunda kist çıkmış inşallah önemli bişey değildir içim içimi yiyor ya nasıl farkedilmedi bunca zamandır basit bi kist olabilirde yada başka bişeyde oalbilirde bilmiyorum şuan dr.uyla konuşucaz inşallah hakkımızda hayırlısı olur kızlar
yetercim buarada eşinede çok geçmiş olsun
canım inş durumunuzu anlayan iyi bir dr bulursunuz...kızlar ben gelidm dr görüştüm
ünvertsye git dedi
kist büyük olduğu için açık ameliyat olması gerek dedi
bakalım iyi bir prof bakıyorum
Yetercim gizin araştırdıkalrını okudum.. cok şükür ki kötü olan kist türü değilmiş..
Umarım iyi bir doktor bulabilirsiniz de aklınızdan en kısa sürede cıkar bu sıkıntılar..
RABBİM yardımcınız olsun :26:
Gİz.. hakkaten ne iyi bi insansın sen.. sneinle ilgisi olmayan bir hastalık için araştırıp,okuyup,derleyio toplayıp yazmışsın.... ALLAH gönlüne göre versin herseyin en iyisini inşALLAH...Cok hosuma gitti bu davranışın inan.. bizler gecmiş olsun, kötü bişey yoktur inş,- ALLAH şifa versin deyip geciyorusn sne arastırarak içini rahatlattın Yeterin.. ALLAH ta senin içine ferahlık versin
Bİlgemcim cok gecmiş olsun..eşinin iş yerine yakın olması dahada cok üzmüştür seni.. ya yakınından geçiyor olsaydı falan diye...
TÜm Ankaralılara gecmiş olsun .. umarım ölü sayısı artmaz.. biz burda rahat otururken kaç eve ateş düştü..ALLAH sabır ve dayanma gücü versin ailelerine(
Nurcan sen nasılsın arkadaşım.. kızın nasıl?
ceylinim sağol kuuzmselam kızlar
yeterim tekrar geçmiş olsun uzman bir dra danışman iyi olur
ama belirtilerin olmaması insanın içine su serpiyor
inşallah iyi bir dr bulup atlatırsınız canım
ankara sana yakın sayılır adana olmazsa ankardan bakarsınız drunuzu...
aşk meleği eşine çok geçmiş olsun
rabbim yardımcınız olsun son durumlardan bize bildir canım...
tüm ankaradakilere çok çok geçmişler olsun
rabbim ölenlerin rahmet yakınlarına sabırlar versin
bu son günlerde ne çok kötü haberler alıyoruz
inşallah bu şerli günlerin ardında hayırlı günler bizleri bekliyordur
sğol fadikim
geçmiş olsun canım...
inş cidid birşey değildir ve çabucak tedavi edilir...
cabım peki spermlerin az olmasında kistin rolü varmıymış?
canım inş durumunuzu anlayan iyi bir dr bulursunuz...
rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...
canım ameliyata ani karar vermeyin...
birde şunu merak ettim...
eşinde prolaktin çok yüksekti bunun yüksekliğide kistten oluyor diye biliyorum...
peki ameliyat olsa kistten kurtulsa acaba spermlere etki eder mi?
benim bilgim yokta acaba dedim kendimce...
istersen bu konuyuda dr a sorarsın...
allah yradımcınız olsun...
canım geçmiş olsun eşineElfida sağolasın arkadaşım ..
Çok korktum ama bu seferde akşam 7.30 da 2. patlama oldu .. Bunun bilonçosu daha ağır 9 ölü..
Üstelik bu 2. patlamada eşim oradaydı ve biz o anda telefonda konuşurken bağrışlar çağrışlar oldu ve kaçışmaya başladılar ..
Dışardakiler kaçtı ama içeride mahsur kalanlar hayatlarını kaybetti..
Çok zor ne diyim Allah sabır versin ..
Ostim'de çalışıyor benim eşimde .. Böyle şeyler yaşanıyor çünkü sanayi bölgesi..
Rabbim korusun ..
Kızlar Günaydınnn.. Ben bugün yokum .. Ehliyetimi çıkartmaya gideceğim emniyete Allah izin verirse..
Sabah gidince öğleden sonra 4'te ancak çıkıyormuş..
Bende o arada Kızılay'da dolaşırım diyordum ama Kızılay'da da eylem var...
Bizim bu Ankara görüyorsunuz yaa , başkent olduğu için hep olaylı..
Konunun içeriğini tam bilmiyorum ama inşş kimsenin canı yanmaz..
Akşama görüşürüz canlarımm.. Çok öpüyorum sizi..
hayırlı cumalar herkezeee.yeterim bu gün nasılsın şeker,bilgemcim benim eşimde dün sabah 2 patlamanın oldugu yerdeydi rabbim korumuş valla.ölenlere rabbim rahmet eylesin hepside ekmeğinin peşindeydi mutlaka
günaydın kızlar bugün biras daha iyiyim netten araştırdığım kadarıyla kist öyle büyüttüğümüz bişey değilmiş anekoik kist olması ciddi olmadığı anlamına geliyormuş ayrıca dün kan sonuçlarınıda aldık fsh ve lh yüksek biras fsh 17,2 çıkmış lh da yanılmıyorsam 12. bence bunlarlada alakası var gibi pazartesi dr.dan randevu aldık göstericez sonucu inşalalh hayırlı olur
ama beni asıl üzün şey eşimin iş yeri bugün yine konuşmuşlar illa bu doktorun sana kısırsın çocuğun olmıcak demesinimi bekliyorsun bunun içinmi uğraşıyorsun para harcıyorsun demişler ya bu nasıl mantıktır bunu bu adamlar nasıl söyleyebiliyorlar anlamıyorum çok üzülüyorum eşimin adına çok kafay takıyor bugğn evden çıkarken bayılcak gbi oldu hemen yatırdım biras okudum başında bekledim içim titredi çok etkilendi bu son olanlardan tabi neyse iyi oldu şimdi çok şükür ama zaten herşey kötüye giderken birde cevredekiler destek olmayı bırak köstek olmassalar o bile iyi off kızlar içimi döktüm kusura bakmayın
buarada yetercim rabibim yardımcımız olsun inşalalh şifalarını bulurlar eşlerimiz
gizcim eşim zaten herşeyin farkında bunun içinde elinden geleni yapmaya hazır busefer ama sadece üzüldüğü ve benimde çok üzüldüğüm işyerindeki patronları adamlar üniversite mezunu iş güç sahibi insanlar ama nedense bu konunun hassaslığını vede durumun kötülüğünü farkedemiyorllar daha öncede dediğim gibi eşim epilepsi hastası üzüntüye gelemiyor malesef işyerindekiler çok baskı yapınca bizimkide bu sbah nöbet geçiriyordu tekrar allah korudu çok şüküğr durum bu yani adamlar dan para isteyen yok destek bekleyen yok bari sessizce bu dumumuza katlansalar ne olur sanki çocuğun olana kadar istediğin yere git izin almana gerek yok diyede sitemli sitemli konuşuyorlarmış amannn bende duydukça sinir oluyorum allaha havale ediyorum
canım okumuşla ne alakası var en cahil insan bile onların söyledigini dile getirmez. eger bu devam eder eşinin moralini bozmaya devam eerlerse en güzeli eşinin olmadıgı bir saatte gidip onlarla adam akıllı konuşmak e deyim allah yardımcımız olsun
Evet arkadaşım gittim geldim.. ibilgem hayırlı osun bakalım ehliyeti algel de ıslatalım
keke pastaya hasretim ya aglıyorum valla canım çok istiyor yapda gönder vicdasız
bir daha sana su yok yoksa ona göre
yeterim sen ne durumdasın varmı gelişme
elfida bugünmü dr gidecekti yanlış hatırlamıyorsam
Ya off...ahh gizcim ahh nerde keşke öle bi imkanım olsa afedersin ama biras odunlar kabalar daha eşimin iş yerine bi kere gitmişliğim yoktur eşimde benim yanımda falan onlarla telefonda konuşamaz diyorumya tuhaflar eşime sürekli sen eşinden izin aldınmı kılbınsınya flan diyorlarmış patronun oğlunun sünneti oldu ben gitmedim orda bile eşin bizi beğenmedimi niye gelmedi falan demişler yani anlıcanız ilginç insanlar
Evet arkadaşım gittim geldim.. i
gördüm kara bi kese..iiçinde minnacık tam toplu iğne başı kadaqr bi beyazlık..organları yeni oluşmaya başlamış dedi doktor.. o noktacıgın nereisnde organ olur anlayamadım.. RABBİM in mucizelerine akıl sır eerdirmek ne mümkün... 10 gün sonra pıt pıtlara çağırdı...
RABBİm büyük inanıyorum sizde bu duyguları tadacaksınız en kısa sürede...
bende hep hamile arkadaşların yazıklarını gülümseyerek anlamadan okurdum..insan başına gelince,hamile oldugunu ögrendiğinde bile zor anlıyormuş zaten neler oldugunu...