Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yeterim bende dün şoktaydım hatta eşim eve geldğinde boynuna sarıldım ..
Rabbim sabırlar versin ailelerine eşlerine yavrularına..
Ne kadar zor yaaa...

Aşk meleğim canını sıkma , bende yaşadım tür tuhaflıkları ama çok şükür azalıyor artık gündemin değişmesini bekliyorum.. Benim bebek haberi bayatlamaya başladı çok şükür.. Konuş konuş sıkılmıştım ..
Ama yinede arada bazı dengesizlerin olması normal.. Yoksa sabrınımızı nasıl sınıyacaktık..
Gül geç kuzumm bırak onlar yaptıklarıyla utansın ..
Giz bende eşime burdan neler okuyorum.. Eşimde dinliyor.. Bak şunun başına bu gelmiş, bunun başına şu gelmiş, sen yine bir çok insana göre şanslısın diyorum.. İnsanın bu konularda yalnız olmadığını bilmesi rahatlatıcı elbette.. Bu sadece senin başına gelen birşey değil diyorum hep ve buradaki örnekleri ve başarı hikayelerini okuyorum eşime .. Yaaa eşimde akşam yarın ehliyetini alda ıslatalım dedi.. O ne demek dedim güldü bana .. Meğer ehliyet alan kişi sevdiklerine alkol ısmarlarmış..:))) Bizimkide çooookk içer ya sanki :)) Yılbaşından yılbaşına :)
Giz'im ben hamur işinden falan pek anlamam ama senin için yapıp yollayacağım inşşş canın sağolsun ..

Giz sen bana bir damacana su yolla ben onu hediye paketi yapıp sana kargo ile geri yollayım sende ıslan dur işte :))))))))))))))))

Giz'im yaza gelicek balkon sefası yapıciiiiiizzzzzzzz... Sidelyasız olmaz elbet :))

Kızlar gittim geldim ehliyeti alamadım.. Pzt öğleden sonra alacağım Allah izin verirse..
Evraklarımı teslim ettim bi teslim alması kaldı..

Bu arada pzt günü avukatlık bürosunda işe başlıyorum.. Çok mutluyum ya, görümcemin vasıtası ile başlıcam .. Onun eski iş yeri ama patronları benim abi dediğim insanlardı..Çok gidip gelmişliğim vardı görümcem çalışırken .. şimdi bana nasip oldu , iyide oldu ..
Şu zamanlarda bana ilaç gibi geldi.. Evde olmak zor kızlar hemde insanın çalışıp para kazanması gibi var mı?
Eşimde çok sevindi.. Hakkımızda hayırlısı..
İşyerimde internet olacak kızlar yine böyle muhabbet ederiz yani :))

Bilgem ehliyetini çıkardın mı hayırlı olsun:))

aruna bugün evraklarımı teslim ettim arkadaşım, pzt öğleden sonrada ehliyetimi alacağım ..
O kapıdan o kapıya derken evraklarımı verdim nihayet.. Parmak izi sırası , evrak teslim sırası , forum alma sırası , forum doldurma sırası vs vs.. bu işler zor ama bi kere uğraşıyorsun ..
Sağolasın inşş darısı isteyenlerin başına ... :))

oh valla hayırlı olsun canım çalışmak güzeldir hele birde ugraşacagın iş çoksa oh
avukatlık bürosunu severim dışarı adliye işleri oluyor rahat huzurlu olur yazı agustosda 1 aytail tabi sen o zmana 10 da gidersin 2 de gelirsin bu benim zamanımdaydı tabi maaşları fazla olmaz amahuzurlu ortam işte
ay bende bir alemim desene sanane ne karışıyon huyum kurusun ya hep böyleyim biri birşey desin dur bakayım derim

sen ikisini bir arada ıslat eşin birde maaş alınca ıslat der akıllı

hayılı olsun işinde ehliyetinde

hadi bakalım sağlıcakla kucakladığın günleride gör
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ALLAHIM HER NEREDE OLURSAK OLALIM İYİ ANLAYIŞLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN BİZLZERİ

canım benim yaaa demek gördün yakında kalp atışlarınıda duyarsın bundan büyük mutluluk yok işte
meleğim sıkma canını böyle şeylere insan olmak okumaya bakmıyo eşinin adına çok üzüldüm epilepsi çok hassasiyet gerektirir o insan dediğimiz şahıslar bilmiyolar mı bunu çokk yazıkk...
giz m hemen ara inş o şanslı sen olursun....

hayırlısı olsun şekerimm çok uğraşmışsın bizim burda randevuyla o saaatte gidiyosun 10 dk da hallediliyo yolların kralı bilgemmm ankara şoför görsünnn dimi ama

Yok canım niye sanane diyeyim .. İstediğin yorumu yazablirsin .. Yabancımıyız sanki birbirimize..
Valla ben anlamam ıslama ıslatma falan bi bebekler altını ıslatır onu bilirim :))
Yemek ısmarlarım olur biter :))
Bakalım iş nasıl olacak ama bilidğim ve çokk gittiğim bi yerdi yakın zamana kadar..
İnşş hayırlısı olur..
hayılı olsun işinde ehliyetinde
Yeterimmmm sağolsın , Allah razı olsun .. İşte bebek bebek dedik olmadı kafamızı meşgul edelim biraz değil mi? Belki hiç ummadığımız anda çıkar gelir, eşim bu arada kullanıyor ilaçlarını ve kürlerini hiç aksatmadık şimdiye kadar..
İnşş hayırlısı olur hayırlı bir şekilde gelir yavrularımız..
hayırlısı olsun şekerimm çok uğraşmışsın bizim burda randevuyla o saaatte gidiyosun 10 dk da hallediliyo yolların kralı bilgemmm ankara şoför görsünnn dimi ama

Ankara'da araba kullanmak kolay Nurcan'ım yaa, yollar düzenli, kafa karıştırıcı değil..
Bakalım kullanmaya başlayınca göreceğiz kralmıyız değil miyiz??
Keşke burdada randevu olsa belki vardır ama benim haberim yok.
10.30'da ordaydım 14.00 da işim bitti daha ehliyeti pzt öğleden sonra alıcam düşün artık :)))
Sen nasılsın yavruşun nasıl üzmüyor değil mi seni minnak :)
Yatsın uyusun ondan bişey isteyen yok zaten , öyle dışarıları merak etmesin hiç :)))
İnşş zamanı geldğinde sağlıklıca doğduğunda bir ohhhh çekeceğiz..

Elfidammmm , yavruşun kesesini görmüşsün , içinde minnağınıda görmüşsün ufacık, yakında pıt pıtları duyarsın inşş..
Senin içinde dua ediyorum rabbimmm sağlıklıca dünyaya gelmesini nasip etsin..
Küçükte olsa içinde olduğunu bilmek muhteşem :)))

hadi çıkart ehliyeti toplanalım gezdir bizi...
kazasız belasız kullan cnm
valla benim bebe hep yan geliyo anasını eve kapattı oda dışarıyı merak etmicek artık uslu dursaydı hergün geziyoduk şimdi ikimiz beraber kiloları alarak geçiriyoruz bakalım

valla kızlar ne kadar çalışırsam çalışıyım bilgisayarın başından kalmayınca aklında hep bebek
utanıyorum gerçi ama eskiden hep bebek diye beraberlik oluyordu şimdi yok aklımda inanın belkide kafamda tarih oldugu içn bilmiyorum ya

bilgem se işe bir gir maaşı al tamam yemek yeriz gelirim ben kızılayaye
yeterim nasılsın canım ya

nurcan sen ne durumdasın bakalım v ortamları düzeldimi moraller nasıl

haklısın canım senin böcük belkide iş kadını anne istiyordur kızzz

canım sağol iyiyim çok şükür

kızlar su yu merak ettgimizi söyledim mesaj attım bakalım cevap gelecekmi nerelerde ya bu
cadı kaynatıyordu ne güzel siteyemi giremiyor ne dur bakalım
yeter dr işimni ne yaptın varmı gelişme

kızlar su yu merak ettgimizi söyledim mesaj attım bakalım cevap gelecekmi nerelerde ya bu
cadı kaynatıyordu ne güzel siteyemi giremiyor ne dur bakalım
yeter dr işimni ne yaptın varmı gelişme

canım profu aradım pzrts yekrar görüşeceğim zaten eşimde burda değil çarşaba falan gelir ona ayarlayacağım

kızlar diger vtopikleri gezdim geldim dondurulmuş bölümünde bir arkadaş hamile halay çektim yoruldum geldim darısı bizim topige enson elfida bakalım sıra kimin

kızlar diger vtopikleri gezdim geldim dondurulmuş bölümünde bir arkadaş hamile halay çektim yoruldum geldim darısı bizim topige enson elfida bakalım sıra kimin

evet yaaaaaaaaaaaaa topiğin bir süprize ihtiyacı varrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:84::84::84::84::84::

çok mütavazi bir insanımdır o süprizi ben yapacagım

bebğim yyaaaaaaaaaaaaaaa
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
kuzum inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sen yap bu süprizi innnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

aminnnnnnnnnnnnnnnn canım bu ara çalışma çok zaten bebekle alakası yokma neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…