- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
Yeterim bende dün şoktaydım hatta eşim eve geldğinde boynuna sarıldım ..günaydın
sidoşum iyim canım yaaaa
akşam eşimlede konuştum hafta içi drlarla görüşeceğiz
bakalım bir karar verceğiz
biraz rahatım çünki dr dün bana bu küst büyürse sonuçları kötü olur ama böyle diyede hemen kalk yarın ameliyt masasına yat demiyorum iyce araştır dedi
kızlar yaaaaaaaaaaaaa dün alınan patlama ölüm haberleri alıncada çoz üzülmüştüm
ama bana bu kadar yakın her gn konuştuğum hatta tanıştığım insanların yani sizleri bu olaylara bu kadar yakın olmanız dahada çok üzdü ve korkutu beni
GEMİŞ OLSUN ALLAH KORUSUN
hepmizi herkesi
herkes ekmeğinin kavgasında
Rabbim sabırlar versin ailelerine eşlerine yavrularına..
Ne kadar zor yaaa...
Aşk meleğim canını sıkma , bende yaşadım tür tuhaflıkları ama çok şükür azalıyor artık gündemin değişmesini bekliyorum.. Benim bebek haberi bayatlamaya başladı çok şükür.. Konuş konuş sıkılmıştım ..günaydın kızlar bugün biras daha iyiyim netten araştırdığım kadarıyla kist öyle büyüttüğümüz bişey değilmiş anekoik kist olması ciddi olmadığı anlamına geliyormuş ayrıca dün kan sonuçlarınıda aldık fsh ve lh yüksek biras fsh 17,2 çıkmış lh da yanılmıyorsam 12. bence bunlarlada alakası var gibi pazartesi dr.dan randevu aldık göstericez sonucu inşalalh hayırlı olur
ama beni asıl üzün şey eşimin iş yeri bugün yine konuşmuşlar illa bu doktorun sana kısırsın çocuğun olmıcak demesinimi bekliyorsun bunun içinmi uğraşıyorsun para harcıyorsun demişler ya bu nasıl mantıktır bunu bu adamlar nasıl söyleyebiliyorlar anlamıyorum çok üzülüyorum eşimin adına çok kafay takıyor bugğn evden çıkarken bayılcak gbi oldu hemen yatırdım biras okudum başında bekledim içim titredi çok etkilendi bu son olanlardan tabi neyse iyi oldu şimdi çok şükür ama zaten herşey kötüye giderken birde cevredekiler destek olmayı bırak köstek olmassalar o bile iyi off kızlar içimi döktüm kusura bakmayın
buarada yetercim rabibim yardımcımız olsun inşalalh şifalarını bulurlar eşlerimiz
Ama yinede arada bazı dengesizlerin olması normal.. Yoksa sabrınımızı nasıl sınıyacaktık..
Gül geç kuzumm bırak onlar yaptıklarıyla utansın ..
Giz bende eşime burdan neler okuyorum.. Eşimde dinliyor.. Bak şunun başına bu gelmiş, bunun başına şu gelmiş, sen yine bir çok insana göre şanslısın diyorum.. İnsanın bu konularda yalnız olmadığını bilmesi rahatlatıcı elbette.. Bu sadece senin başına gelen birşey değil diyorum hep ve buradaki örnekleri ve başarı hikayelerini okuyorum eşime ..canım kusura bakmada bu nasıl zihniyet ya onlara ne ne ilgilendiriyoır hem eşin onları niye dinliyor
bak güzelim eşini al bilgisayarın başına geç kendisi gibi kaçtane insan oldugunu görsün ve mücadelelerini okusun bence
ya daha benim eşime bir allahın kulu dememiştir kardeşi bile asla açamaz bu konuyu bu bizlerin özeli yine kafam attı sen ankarada degilsin deilmi keşke burda olsanda görüşssek gelsen eşimle beimle konuşsa daha iyi gelirdi bizi bizden başkası anlamaz ki
çok üzüldüm inan eşinin kendisini kötü hissetmesine kötü hissedecek biri varsa oda o kötü ruhlu insanlardır
Yaaa eşimde akşam yarın ehliyetini alda ıslatalım dedi.. O ne demek dedim güldü bana .. Meğer ehliyet alan kişi sevdiklerine alkol ısmarlarmış..:))) Bizimkide çooookk içer ya sanki :)) Yılbaşından yılbaşına :)bilgem hayırlı osun bakalım ehliyeti algel de ıslatalım
keke pastaya hasretim ya aglıyorum valla canım çok istiyor yapda gönder vicdasız
bir daha sana su yok yoksa ona göre
yeterim sen ne durumdasın varmı gelişme
elfida bugünmü dr gidecekti yanlış hatırlamıyorsam
Giz'im ben hamur işinden falan pek anlamam ama senin için yapıp yollayacağım inşşş canın sağolsun ..
sidelya canım neden olmasın ama keki nasıl verecegiz sana haaaaaaaa
bilgem ve yakınız ama tanışmak nasip olmadı ben çalıştıgım için tesadüf işte bizim su bayimiz var oda bizim müşterimiz miş tesadüf evlerimiz de yakın saylır birbirne 10 dk yol
elfidam allah tamamına erdirsin şöyle bir büyüsün tam doguma yakın ilk hediyesi benden cinsiyeti belli olunca haber ver ona göre göndereyim dersin bak bu giz teyzenden diye ik kuzum vardı şimdi nurcanınki ve seninki 4 oldu canım hadi hayırlısı
aşk melegim onların ki kıskançlık gül geç
Giz sen bana bir damacana su yolla ben onu hediye paketi yapıp sana kargo ile geri yollayım sende ıslan dur işte :))))))))))))))))
Giz'im yaza gelicek balkon sefası yapıciiiiiizzzzzzzz... Sidelyasız olmaz elbet :))
Kızlar gittim geldim ehliyeti alamadım.. Pzt öğleden sonra alacağım Allah izin verirse..
Evraklarımı teslim ettim bi teslim alması kaldı..
Bu arada pzt günü avukatlık bürosunda işe başlıyorum.. Çok mutluyum ya, görümcemin vasıtası ile başlıcam .. Onun eski iş yeri ama patronları benim abi dediğim insanlardı..Çok gidip gelmişliğim vardı görümcem çalışırken .. şimdi bana nasip oldu , iyide oldu ..
Şu zamanlarda bana ilaç gibi geldi.. Evde olmak zor kızlar hemde insanın çalışıp para kazanması gibi var mı?
Eşimde çok sevindi.. Hakkımızda hayırlısı..
İşyerimde internet olacak kızlar yine böyle muhabbet ederiz yani :))