sen hiç baktınmı nedir ne degildir neden olur tedavi süreci nekdar zaman alırmış ben şimdi bunlara bakayım
canım sağol emeğine sağlıkyetercigim senin söyledigin iki cümleye göre baktım araknoid kist 5 cm
tabiki biz dr degiliz ama araştırmakta fayda var
bu kistler genllikle doguştan olurmuş mrı ve ct çekilmedigi takdirde faredeilmezmiş şans eseri görülürlermiş.
eger büyüme yapar rahatsızlık veriri beyne baskı yaparsa o zaman cerrahi işlem yapılması gerekirmiş
bunların başındada kusma ve başagrısı belirti olarak
bu kistler etrafı zarla çevrili içi dolu sıvıcıklarmış.
eger araknoid kist degilde püroid kist olsaymış o zaman tehlikeliymiş
bu tam uzmanında yapılması gereken bir ameliyatmış
evet iki tür ameliyat varmış ya ya kist duvarının çıkarılması yada sant takılması
canım sağol emeğine sağlık
bizim en büyük sıkıntımız kistin büyüklüğü 5 cm olması ve yeri sıkıntı yaratıyor
bire benim burada görüştüğüm dr konuya çok hakim değil yani devleths dr o yüzden mutlaka şinde uzman biriyle görüşmeden böyle bir karar vermeyeceğim
ankarada ve istanbul da uzman dr lar varmış sen nerde arıyorsun adana mıydı senin
nasılsınız ızlar ne yaptınız bugün ben yiğenim gelmişti 3 yaşında onu ziyarete gittim sayfalar bayağı ilerlemiş bakamadım inşallah hepiniz iyisinizdir YETERİM sen ne yaptın canım..
nasılsınız ızlar ne yaptınız bugün ben yiğenim gelmişti 3 yaşında onu ziyarete gittim sayfalar bayağı ilerlemiş bakamadım inşallah hepiniz iyisinizdir yeterim sen ne yaptın canım..
hg canım bugün durgun sitemiz özellikle ögleden sonra soguktan herhalde
senin günün güzel geçti herhalde
yeterimin durumu nu okudun allah şifa versin ama korkulacak birşey yoktur inşallah
afferin bak böyle kendine güven karamsarda olma en iyi ilacımız neydikızlar sağolunallah razı olsun hepinizden
iyi şeyler duymaya ,htiyacım var
ama iyiym çok şükür çünkü hem bu kitlenin kötü huylu olma olasığı çok düşük hemde bu
alanı değil bu konu ben emin işinin uzmanı bir dr konuştuğumda daha iyi şeyler duyacağım
ve en önemliside eşimde bir rahatsılık olmaması
inşşşşş rabim yardımcımız olur bu işin altından kalkarız
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
afferin bak böyle kendine güven karamsarda olma en iyi ilacımız neydi
...... morallllllllllllllllllllllllllllllllll burda biz aileyiz elimizden geleni yaparız bende ankarda araştırdım sen oraya bak da çıkıyorum tatlım öüpldünüz bayanlar byyyyy
Yetercim gizin araştırdıkalrını okudum.. cok şükür ki kötü olan kist türü değilmiş..
Umarım iyi bir doktor bulabilirsiniz de aklınızdan en kısa sürede cıkar bu sıkıntılar..
RABBİM yardımcınız olsun :26:
Gİz.. hakkaten ne iyi bi insansın sen.. sneinle ilgisi olmayan bir hastalık için araştırıp,okuyup,derleyio toplayıp yazmışsın.... ALLAH gönlüne göre versin herseyin en iyisini inşALLAH...Cok hosuma gitti bu davranışın inan.. bizler gecmiş olsun, kötü bişey yoktur inş,- ALLAH şifa versin deyip geciyorusn sne arastırarak içini rahatlattın Yeterin.. ALLAH ta senin içine ferahlık versin
Bİlgemcim cok gecmiş olsun..eşinin iş yerine yakın olması dahada cok üzmüştür seni.. ya yakınından geçiyor olsaydı falan diye...
TÜm Ankaralılara gecmiş olsun .. umarım ölü sayısı artmaz.. biz burda rahat otururken kaç eve ateş düştü..ALLAH sabır ve dayanma gücü versin ailelerine(
Nurcan sen nasılsın arkadaşım.. kızın nasıl?
test hakkinda bilgi almak istiyorum bilgi verirmisiniz 1 hafta sonra randevumuz var