Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sen hiç baktınmı nedir ne degildir neden olur tedavi süreci nekdar zaman alırmış ben şimdi bunlara bakayım

canım ilaçla burundan girip içi boşaltırark ve cerahi şekilde tedavileri varmış dr
bu kistle 20 yıl yaşaynlar olur
ama bunun boyutu biraz büyük bu nedenle içi boşaltılmaz ilaçada tedvai olmaz cerahi işlem yapılır dedi aslında büyüklüğüne bakınca görme bozukluğu baş ağrısı ve dönmesi cinsel isteksilik olması gerek dedi bende eşimde bu şikayetlerin iç biriside yok dedğimde çok şaşırdı
canım zaten bu dr devlat has dr konuya çok hakim olduğunu dşünmüyorum ilaki iyi bir hocayla görüşeceğim hemen kalkıp pat diye ameliyat aklıma yatmıyor ikna olmalıyım

kızlar Ankarada ki olayı daha izlemedim Allah kalanlara sabırlar versin ben de 15 tatili evden çıkmayarak geçirenlerdenimtüm gün tv seyretti Ahmet maranki hoca sonra aktar bir hanımı aslında bildiğimiz şeyler seyretmeyenler için sperm sayısı için karışım 1 kg keçi boynuzu pekmezin içine deniz yosunu ginseng ısırgan tohumu kereviz tohumu zerdeçal zencefil soğan tohumu demir dikeni çakşır otu tohumu çörek otu arı sütü bayanlar için çoban çantası çayı

yetercigim senin söyledigin iki cümleye göre baktım araknoid kist 5 cm
tabiki biz dr degiliz ama araştırmakta fayda var
bu kistler genllikle doguştan olurmuş mrı ve ct çekilmedigi takdirde faredeilmezmiş şans eseri görülürlermiş.
eger büyüme yapar rahatsızlık veriri beyne baskı yaparsa o zaman cerrahi işlem yapılması gerekirmiş
bunların başındada kusma ve başagrısı belirti olarak
bu kistler etrafı zarla çevrili içi dolu sıvıcıklarmış.
eger araknoid kist degilde püroid kist olsaymış o zaman tehlikeliymiş
bu tam uzmanında yapılması gereken bir ameliyatmış
evet iki tür ameliyat varmış ya ya kist duvarının çıkarılması yada sant takılması

canım eger büyüme yoksa takip edilirmiş ameliyata gerek yok yani korkulacak birşey degil uzman bir dr bulursunuz inşallah

yetercigim senin söyledigin iki cümleye göre baktım araknoid kist 5 cm
tabiki biz dr degiliz ama araştırmakta fayda var
bu kistler genllikle doguştan olurmuş mrı ve ct çekilmedigi takdirde faredeilmezmiş şans eseri görülürlermiş.
eger büyüme yapar rahatsızlık veriri beyne baskı yaparsa o zaman cerrahi işlem yapılması gerekirmiş
bunların başındada kusma ve başagrısı belirti olarak
bu kistler etrafı zarla çevrili içi dolu sıvıcıklarmış.
eger araknoid kist degilde püroid kist olsaymış o zaman tehlikeliymiş
bu tam uzmanında yapılması gereken bir ameliyatmış
evet iki tür ameliyat varmış ya ya kist duvarının çıkarılması yada sant takılması
canım sağol emeğine sağlık
bizim en büyük sıkıntımız kistin büyüklüğü 5 cm olması ve yeri sıkıntı yaratıyor
bire benim burada görüştüğüm dr konuya çok hakim değil yani devleths dr o yüzden mutlaka şinde uzman biriyle görüşmeden böyle bir karar vermeyeceğim

canım sağol emeğine sağlık
bizim en büyük sıkıntımız kistin büyüklüğü 5 cm olması ve yeri sıkıntı yaratıyor
bire benim burada görüştüğüm dr konuya çok hakim değil yani devleths dr o yüzden mutlaka şinde uzman biriyle görüşmeden böyle bir karar vermeyeceğim

ankarada ve istanbul da uzman dr lar varmış sen nerde arıyorsun adana mıydı senin

nasılsınız ızlar ne yaptınız bugün ben yiğenim gelmişti 3 yaşında onu ziyarete gittim sayfalar bayağı ilerlemiş bakamadım inşallah hepiniz iyisinizdir YETERİM sen ne yaptın canım..

nasılsınız ızlar ne yaptınız bugün ben yiğenim gelmişti 3 yaşında onu ziyarete gittim sayfalar bayağı ilerlemiş bakamadım inşallah hepiniz iyisinizdir YETERİM sen ne yaptın canım..

hg canım bugün durgun sitemiz özellikle ögleden sonra soguktan herhalde
senin günün güzel geçti herhalde
yeterimin durumu nu okudun allah şifa versin ama korkulacak birşey yoktur inşallah

nasılsınız ızlar ne yaptınız bugün ben yiğenim gelmişti 3 yaşında onu ziyarete gittim sayfalar bayağı ilerlemiş bakamadım inşallah hepiniz iyisinizdir yeterim sen ne yaptın canım..

hg canım bugün durgun sitemiz özellikle ögleden sonra soguktan herhalde
senin günün güzel geçti herhalde
yeterimin durumu nu okudun allah şifa versin ama korkulacak birşey yoktur inşallah

kızlar sağolunallah razı olsun hepinizden
iyi şeyler duymaya ,htiyacım var
ama iyiym çok şükür çünkü hem bu kitlenin kötü huylu olma olasığı çok düşük hemde bu
alanı değil bu konu ben emin işinin uzmanı bir dr konuştuğumda daha iyi şeyler duyacağım
ve en önemliside eşimde bir rahatsılık olmaması
inşşşşş rabim yardımcımız olur bu işin altından kalkarız
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Yetercim gizin araştırdıkalrını okudum.. cok şükür ki kötü olan kist türü değilmiş..
Umarım iyi bir doktor bulabilirsiniz de aklınızdan en kısa sürede cıkar bu sıkıntılar..
RABBİM yardımcınız olsun :26:

Gİz.. hakkaten ne iyi bi insansın sen.. sneinle ilgisi olmayan bir hastalık için araştırıp,okuyup,derleyio toplayıp yazmışsın.... ALLAH gönlüne göre versin herseyin en iyisini inşALLAH...Cok hosuma gitti bu davranışın inan.. bizler gecmiş olsun, kötü bişey yoktur inş,- ALLAH şifa versin deyip geciyorusn sne arastırarak içini rahatlattın Yeterin.. ALLAH ta senin içine ferahlık versin :KK16:

Bİlgemcim cok gecmiş olsun..eşinin iş yerine yakın olması dahada cok üzmüştür seni.. ya yakınından geçiyor olsaydı falan diye...
TÜm Ankaralılara gecmiş olsun .. umarım ölü sayısı artmaz.. biz burda rahat otururken kaç eve ateş düştü..ALLAH sabır ve dayanma gücü versin ailelerine :KK43:(

Nurcan sen nasılsın arkadaşım.. kızın nasıl?

kızlar sağolunallah razı olsun hepinizden
iyi şeyler duymaya ,htiyacım var
ama iyiym çok şükür çünkü hem bu kitlenin kötü huylu olma olasığı çok düşük hemde bu
alanı değil bu konu ben emin işinin uzmanı bir dr konuştuğumda daha iyi şeyler duyacağım
ve en önemliside eşimde bir rahatsılık olmaması
inşşşşş rabim yardımcımız olur bu işin altından kalkarız
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
afferin bak böyle kendine güven karamsarda olma en iyi ilacımız neydi
...... morallllllllllllllllllllllllllllllllll burda biz aileyiz elimizden geleni yaparız bende ankarda araştırdım sen oraya bak da çıkıyorum tatlım öüpldünüz bayanlar byyyyy

afferin bak böyle kendine güven karamsarda olma en iyi ilacımız neydi
...... morallllllllllllllllllllllllllllllllll burda biz aileyiz elimizden geleni yaparız bende ankarda araştırdım sen oraya bak da çıkıyorum tatlım öüpldünüz bayanlar byyyyy

teşekür edrim sağolun
canım hadi sende evine git
işler seni bekler :26::26::26:

Son düzenleme:
Yetercim gizin araştırdıkalrını okudum.. cok şükür ki kötü olan kist türü değilmiş..
Umarım iyi bir doktor bulabilirsiniz de aklınızdan en kısa sürede cıkar bu sıkıntılar..
RABBİM yardımcınız olsun :26:

Gİz.. hakkaten ne iyi bi insansın sen.. sneinle ilgisi olmayan bir hastalık için araştırıp,okuyup,derleyio toplayıp yazmışsın.... ALLAH gönlüne göre versin herseyin en iyisini inşALLAH...Cok hosuma gitti bu davranışın inan.. bizler gecmiş olsun, kötü bişey yoktur inş,- ALLAH şifa versin deyip geciyorusn sne arastırarak içini rahatlattın Yeterin.. ALLAH ta senin içine ferahlık versin :KK16:

Bİlgemcim cok gecmiş olsun..eşinin iş yerine yakın olması dahada cok üzmüştür seni.. ya yakınından geçiyor olsaydı falan diye...
TÜm Ankaralılara gecmiş olsun .. umarım ölü sayısı artmaz.. biz burda rahat otururken kaç eve ateş düştü..ALLAH sabır ve dayanma gücü versin ailelerine :KK43:(

Nurcan sen nasılsın arkadaşım.. kızın nasıl?

teşekür edrim arkadaşım
çok şükür dr banda söyledi kötü huylu olma olasığı çok düşük diye
inşşşş rabbim bir çıkış yolu verir
sen nasılsın canım bebiş nasıl

bu bir dilek cesmesi dediler bana
oturdum yosun tutmus islak tasina
anlattim neler geldi dertli basima
uzattim ellerimi seni diledim

bir bilsen seni nasil yurekten sevdim
bu bedende can degil candan oteydin
gece gunduz demedim dualar ettim

kucucuk bir umitsin icimde benim
sen ey dilek cesmesi duy beni dedim
gonlumdeki bu hasret bitsin istedim

bu ses askla yanan kalbimin sesi
huzunlu gonlumun icli nefesi
onsuz yasamakta yotur hevesi
duami kabul et dilek cesmesi

sessiz akisinda devalar gizli
nazli sularinda dualar gizli
uykuya sigmayan ruyalar gizli
duami kabul et dilek cesmesi

Son düzenleme:
selam kızlar

yeterim tekrar geçmiş olsun uzman bir dra danışman iyi olur
ama belirtilerin olmaması insanın içine su serpiyor
inşallah iyi bir dr bulup atlatırsınız canım
ankara sana yakın sayılır adana olmazsa ankardan bakarsınız drunuzu...

aşk meleği eşine çok geçmiş olsun
rabbim yardımcınız olsun son durumlardan bize bildir canım...

tüm ankaradakilere çok çok geçmişler olsun
rabbim ölenlerin rahmet yakınlarına sabırlar versin
bu son günlerde ne çok kötü haberler alıyoruz
inşallah bu şerli günlerin ardında hayırlı günler bizleri bekliyordur

X