Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gizcim kayınvalidesi annesi gibi olan çokk azdır en güzeli bence mesafeli kalabilmek benimki bebek konusunu çok açıyordu eşimin varikoseli olduğunu duyduğundan beri açmıyor bu konuları

gizcim kayınvalidesi annesi gibi olan çokk azdır en güzeli bence mesafeli kalabilmek benimki bebek konusunu çok açıyordu eşimin varikoseli olduğunu duyduğundan beri açmıyor bu konuları

ona katılıyorum güzelim sorunun büyügü bende eşimde fazla yok bebek bebek diyordu eşimin kardeşi sorun abimde yengemde sorun yok sus deyince agzını bile açmadı bir daha
bzler iyi niyetliyiz herhalde herşeyimizi anlatalımdiyoruz ama hayır ben 6 aydır gitmiyorum eşimde tabi bana saygısızık yaptı eşimde küstü kurtulduk onu istiyordu suistamal çok etti beni ama sonunda kendi kaybetti

neden düzeltme yapamadım ben yukardaki iletime :KK43:(

eksik kalmıştı green e anlatacaklarım...

sonra işte gece catlatma iğnesi 2 gün sonra yumurta toplama...
ondan sonr abaşlıyor işte heyecan.. yumrtlara nasıl kalitelimi, kaç tane, kaç tanesi döllendi..vs

3 gün sonra transfere cağırıyolar... 10 dakiaklık bi işlem... 3 saat yüzüstü yatırıyolar.. taburcu...
işte hepsi buu..
inşALLAH bu aşamalardan sonra bebegin seninle kalır Greencim :26:

günaydın kızlar moralim çok çok bozuk dün eşimin verdiği tahlilde 8adet sperm bulunmuş 7 si hareketsiz biri hareketli başka hiçbişey çıkmamış birsürü hormon tahlili istemiş ayrıca emar istemiş bi şişlikten şüphelenmiş
eşim bugün tahlillerinide emarında çektirdi emar sonucunda kist çıkmış inşallah önemli bişey değildir içim içimi yiyor ya nasıl farkedilmedi bunca zamandır basit bi kist olabilirde yada başka bişeyde oalbilirde bilmiyorum şuan dr.uyla konuşucaz inşallah hakkımızda hayırlısı olur kızlar
yetercim buarada eşinede çok geçmiş olsun
canımm benim başka yerlerdede tahlil versen tek bi yerle kalma kist ne kistiymiş acabainş önemli bişey değildirüzülme eşinide üzme hakkınızda hayırlısı olsun...
günaydın kızlar
aşk melegim dur bakalım dr bir görsün ondan sonra panik yapma ve eşinede sakn bunu belli etme tatlı dille anlat beraber araştırın ve her yolu deneyin
iyiki seni dilnemiş eşin bak ne kadar erken olursa o kadar iyi kesin sonucu bildir bize canım

nurcanım valla insanın kendi ailsi gibi yok ama kayınvaliden de allah razı olsun yemek bile bizler için büyük sorun onu yapsın yeter ne yapalım valla ben kayınvalidmi bazı sebeplerden sevmem ama lallah için gidip yatayım helede gebe ooooo aşılamada yattım ikigin bebek gibi baktı birde seninkinin aksine çenesi çok bende ondan sıkılıyorum
yeterim hayırlı haberlerle gelir inşallah
bilgem bize devlet yolu gözüküyor anlaşılan ama özel deki dr soracagız eger indirim sözkonusu olursa tekrar orda deneyecegim ailem yardım cı olacak

evet cnm ne kadar eşinin annesi olsada kendi ailenle olduğu gibi rahat olmuyosun benimkindede çene olsa keşke muhabbeti hiç yok ben bi konu açarsam öyle konuşur böyle işte

neden düzeltme yapamadım ben yukardaki iletime :KK43:(

eksik kalmıştı green e anlatacaklarım...

sonra işte gece catlatma iğnesi 2 gün sonra yumurta toplama...
ondan sonr abaşlıyor işte heyecan.. yumrtlara nasıl kalitelimi, kaç tane, kaç tanesi döllendi..vs

3 gün sonra transfere cağırıyolar... 10 dakiaklık bi işlem... 3 saat yüzüstü yatırıyolar.. taburcu...
işte hepsi buu..
inşALLAH bu aşamalardan sonra bebegin seninle kalır Greencim :26:

Ayyyyyyyyy İnşallah ya Mart ta yapıcaz desinler artık demezlerse eşim hastaneyi dağıtmayı düşünüyo tamamen. İyi ki bilgilendirdin arkadaşım ellerine sağlık. Yani bu aşamadan sonra erkeklere pek bir iş düşmüyor gibi... Ama bayanların baya işi varmış...Amannn olsun da ben her şeye razıyım. Yüce Rabbim bana İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder. İnşallah hepimize nasip eder... Sizi muayeneye çağırdılar mı? Var mı bu yakınlarda doktor ziyareti...

bilgemmin bahsettiği mühürlenen merkez hangisi ya anlayamadı m ben
Arkadaşım özel bir klinik ismini istersen özelden yazarım ..
günaydın kızlar moralim çok çok bozuk dün eşimin verdiği tahlilde 8adet sperm bulunmuş 7 si hareketsiz biri hareketli başka hiçbişey çıkmamış birsürü hormon tahlili istemiş ayrıca emar istemiş bi şişlikten şüphelenmiş
eşim bugün tahlillerinide emarında çektirdi emar sonucunda kist çıkmış inşallah önemli bişey değildir içim içimi yiyor ya nasıl farkedilmedi bunca zamandır basit bi kist olabilirde yada başka bişeyde oalbilirde bilmiyorum şuan dr.uyla konuşucaz inşallah hakkımızda hayırlısı olur kızlar

Aşk meleğim üzülme önce bir sakin ol, eşine ilaç tedavisi falan önermiyor mu dr..
Biz birsürü şey kullandırıyoruz eşlerimize.. Sende bir denesen sayı azda olsa yükselebilir..

Kızlar Ankara'da Ostim Sanayi Bölgesinde patlama olmuş.. Sondaj makinaları üreten içinde 80 kişinin çalıştığı bir iş merkezi..
Eşimin çalıştığı iş yerine çok yakın sırt sırta ..
Eşim aradı çok kormuş, panik halindeydi.. Çok şükür birşeyi yok ama ölenlere çok üzüldüm ..
Ntv, Cnn gibi kanallar veriyor haberi şuan ..
Kazan dairesi patlamış gaz sıkışmasından dolayı..
Sabahtan beri bizim caddeden ambulanslar geçiyor..
Aramız 6 km zaten sanayi bölgesi ile..
Rabbim yardımcıları olsun ..
Bina çöktüğü için göcükten Akut Ekibi arama yapıyor..
İkinci üzüldüğüm haber Defne Joy şu sıralar cenazesi defnediliyor..
Rabbim ailesine sabır versin ..

Kızlar Ankara'da Ostim Sanayi Bölgesinde patlama olmuş.. Sondaj makinaları üreten içinde 80 kişinin çalıştığı bir iş merkezi..
Eşim aradı çok kormuş, panik halindeydi.. Çok şükür birşeyi yok ama ölenlere çok üzüldüm ..

Benim işyerime de yakın allah korumuş canım

allah yardımcıları olsun ya tv yokki izlesek ölü çokmuymuş ya

Benim işyerime de yakın allah korumuş canım
Evet eşim ben haberi görmeden aradı, şans eseri tv'de görsem çok korkardım ona bişey oldu mu diye ?
Ama ölenlere üzüldüm , rabbim sabır versin..
allah yardımcıları olsun ya tv yokki izlesek ölü çokmuymuş ya

Giz'imm 4 ölü 24 yaralı var..
Akut ekibi çalışıyor hala göçük altında insanların olduğu düşünülüyor..

günaydın kızlar aşk melegi nasıl yani yaaaa nerden çıkıyor bu kistler şimdiiiiiiçok geçmiş olsun.aşk melegi eşinin de mi başının arka tarafında yeterim öyle yazmıştı sanırım yanlış değilsem. o da yok hast.şimdi inş iyi haberlerle gelir.

sidelyacım eşimin kisti yumurtalıklarında çıkmış yani ben öyle duydum çünkü alttan çektiler emarını kistte orda muhtemelen dr.da zaten dün muayne ederken fark etmiş emin olamk için emar istemiş

kızlar ben gelidm dr görüştüm
ünvertsye git dedi
kist büyük olduğu için açık ameliyat olması gerek dedi
bakalım iyi bir prof bakıyorum

yeterim çok üzüldüm inş herşey yolunda gider ve korkuldugu gibi bişey değildir.bilgem canım bende eşime söyledim o taraflardaydı olay yerine gitmiş çok kalabalık hala göçük altında arama yapıyorlar dedi.rabbim ölenlerin yakınlarına sabır yaralılarada acil şifalar nasip eylesin inşşş

yeterim çok üzüldüm inş herşey yolunda gider ve korkuldugu gibi bişey değildir.bilgem canım bende eşime söyledim o taraflardaydı olay yerine gitmiş çok kalabalık hala göçük altında arama yapıyorlar dedi.rabbim ölenlerin yakınlarına sabır yaralılarada acil şifalar nasip eylesin inşşş

canım sağol arkadaşım teşekür edrim
bebğim aslında dr burada olan kistlerde kötü duylu olma olasığı düşük dedi %5 gibi
ama dr ve tabiki beni endişelendiren şey kistin bulundu yer dün konuştuğum dr yerinde dolayı açık ameliyata uygun değil dedi bu günki dr da büyük olduğu içinn açık ameliyat olması gerek dedi
zaten tedavisn üç şekli varmış ilaçlı burundan girilerk kistin içinn boşaltılması ve açık ameliyat
artık neye karar vercekler bilmiyorum
bir dr diyorki eşinde baş ağrısı görme bozuklu ve snsel isteksiliz olması gerekiyor
ama eşimdebu şikayetlerin hiçbirisi hatta başkada hiç şikayeti yok dr bu durumada çok şaşırdı

bebğim aslında dr burada olan kistlerde kötü duylu olma olasığı düşük dedi %5 gibi
ama dr ve tabiki beni endişelendiren şey kistin bulundu yer dün konuştuğum dr yerinde dolayı açık ameliyata uygun değil dedi bu günki dr da büyük olduğu içinn açık ameliyat olması gerek dedi
zaten tedavisn üç şekli varmış ilaçlı burundan girilerk kistin içinn boşaltılması ve açık ameliyat
bir dr diyorki eşinde baş ağrısı görme bozuklu ve snsel isteksiliz olması gerekiyor
ama eşimdebu şikayetlerin hiçbirisi hatta başkada hiç şikayeti yok dr bu durumada çok şaşırdı

Yeter canım adana yüreğir başkentteki beyin cerrahi uzmanı yrd.doç.Kadir Tufan mış.Pazartesi günü amaliyatı oluyormuş.Arkadaşımın kayınvalidesi çok memenun kalmış.Geçmiş olsun.

Yeter canım adana yüreğir başkentteki beyin cerrahi uzmanı yrd.doç.Kadir Tufan mış.Pazartesi günü amaliyatı oluyormuş.Arkadaşımın kayınvalidesi çok memenun kalmış.Geçmiş olsun.

teşekür edrim canım sağol

yeterim çook çok geçmişler olsun diyorum biliyorum ki geçecek sadece dogru kişiyi ve dogru yeri bulman lazılm.
araştırbakalım bizde araştıralım tam olarak ne diye bakıp araştıracagız rapor kagıdında ne yazıyor bşka dr lara mesaj atalım hepimiz brlikte aşarız inşallah bunuda

yeterim çook çok geçmişler olsun diyorum biliyorum ki geçecek sadece dogru kişiyi ve dogru yeri bulman lazılm.
araştırbakalım bizde araştıralım tam olarak ne diye bakıp araştıracagız rapor kagıdında ne yazıyor bşka dr lara mesaj atalım hepimiz brlikte aşarız inşallah bunuda

canım saol
araknoid kist diyor 5 cm lik

Amin Sidelya .. Tv'de seyrettim ama benim eşimde çok yaralı var diyordu.. Rabbim yardımcıları olsun ..4 kişinin öldüğü kesinmiş zaten .. Allah sabır versin ailelerine..

Yeterim eşinin şikayetlerinin olmaması çok güzel bence ..
Bu kistin eşini rahatsız etmediğini ev yaşam kalitesini bozmadığını bana kalırsada korkulacak bişey olmadığını gösterir.. Tabi siz yine tedbirinizi alın , iyi bir doktor görsün ama içini ferah tut..
İnşşş güzel haberler vereceksin bize..
Tekrar geçmiş olsun.

X