iyi bari canım ya..sende bornovadaydın.. olmasanda fark etmez iyi deolsa kötüde olsa aynı binadanısınz kayınvalidenlere yine..
ben gibi bi başınaysan izmirde dedim..eşinde gelmiyosa cok cok kızacaktım...
biirazmn önce fotograflardaki halinize dönersiniz inşALLAH nurcancım...
bilgemciöm.. yanlış hstanede olsa kader böyleymişki eşinin bütütn ısrarlarına ergmen sen zeynep ahiri kbul etmedinnç... ... insan kadreine kendi eliyle gider...hiç sebep bahne arama.. kafana koyugun gibi doğal yoldan tedaviye ve calışmalara devam... doğal gelecekm inş. bebegin
tşk. ederim Tülin...hepinize çok teşekkür ederim kızlar..
elfidacım tekrar tebrik ederim..
Allah sağ salim tamamına erdirsin canım..
hepinizi çok öptüm kendinize iyi bakın..
irenbede yaptırdı Nurcan tedavisini...Selam kızlarrr, nasılsınız?
Nrcancım yazıları okuyunca gördüm. Bu topikte başka izmirde olan var mı dedim ama senden ses çıkmamıştı meğer sen de İzmirdeymişsin. Sen hangi hastahanede tüp bebek yaptırdın acab?
tşk. ederim Tülin...
cok sey yazdım sana ama okumadın sanıyorm...saglık olsun...
irenbede yaptırdı Nurcan tedavisini...
se nasılsın green??
yok green cim... aşılama yapılmıyo sperm sayısı 5 mlyonun altında ise..İyiyim canımcım ne olsun işte sabırla martı bekliyorm tam bir ay sonra hastane günümüz geliyor, heyecanlanıyorum İnşallah bu defa artık bizi de tüp bebeğe hazırlarlar... Bir de bir şey soracağım arkadaşım sana hiç aşılama yapılmadı değil mi? Bir de tüp bebeğe hazırlama aşamasında nasıl bir tedavi gördün merak ediyorum...
evet ama cok yeni dha kalp atışını bile duymadım henüz... tüp bebekle oldu ROSE ALLAH benim olmasına izin vermişse eger ...elfida anladığım kadarıyla sen de hamilesin.doğal yolla mı tedaviyle mi?gözün aydın darısı baaşımıza.
canım görmemişimdir kusura bakma izmirdeyim irenbe izmirde gerçekten uzman daha doğrusu dilek hanım çok seviyorum dr mu zaten dr önemli olan bizim tedavilerimizdeSelam kızlarrr, nasılsınız?
Nrcancım yazıları okuyunca gördüm. Bu topikte başka izmirde olan var mı dedim ama senden ses çıkmamıştı meğer sen de İzmirdeymişsin. Sen hangi hastahanede tüp bebek yaptırdın acab?
sağol canım benim bugün ultrasonla ölçtü yine dikişlik değilsin dedi sadece yatıcam yatıyorum bende hiçbir iş yapmıyorum...nurcan gelmiş geçmiş olsun zor günler geçirmişsin.şimdi ne dedi doktor yatmaya devam mı yoksa daha sonra dikiş atacaklar mı?
tşk. ederim Tülin...
cok sey yazdım sana ama okumadın sanıyorm...saglık olsun...
irenbede yaptırdı Nurcan tedavisini...
se nasılsın green??
yok green cim... aşılama yapılmıyo sperm sayısı 5 mlyonun altında ise..
bizi direkt tüpe gecirdiler...
1-adetin 2. günü kan alınıyo tedaviye start deniliyor......
2-sonra iç hastalıklaryla ilgili bi kagıt var onu ya hastane dahileyesinden ya da sağlık ocagından falan imzalatıyorsun sistemetik bir rahatsızlıgı yoktur diye.. ben onuda hastanede yaptırdım..bende demir eksiklği cıktı mesela, onu biliuyolar şimdi.. 10. haftadan spnra başlıycamö demir destegine
3- bi sürü tahlil kagıdı veriyolar... endokrinoloji,biyokimya,parazitoloji....vs onların kanlarını veriyorsun alıyorsun 1-2 hfta içinde toplanıyor hepsi...
4- smear örnegi alıyolar, patoljiye götryorsun 15 günde cıkıyor...
5- eşinden 2 kez sperm örneği alıyolar aralıkalrla...
6-eşinden kan tahlili alıyolr FSH testesteron bakmak için falan... 2 kez yine
7- bunarın hepsini sen yaopıyorsun.. toplayıp götürüyorsun hemşirelere ve dosyan kurula giriyor canımcım.... omlar karar veriyolar aşılama mı tüp bebek mi diye...
hauırlısı olsun hakkında inş.ALLAH
sidelyacım eşimin kisti yumurtalıklarında çıkmış yani ben öyle duydum çünkü alttan çektiler emarını kistte orda muhtemelen dr.da zaten dün muayne ederken fark etmiş emin olamk için emar istemiş
hımm... anladım şimdi... e sizin belli mi tüp mü aşılama mı??Arkadaşım biz b dediklerinin hepsini yaptık zaten. Ben onu kastetmedim. Hani herşey bittikten sonra tüp bebek yapıcaz size diye karar veriyorlar ya ondan sonra ne yaptınız diyorum...
uff yaa...cok cok gecmişolsun... sperm sayısı artırılır inşALLAH da erkekte kisti ilk kez duydum.. biizmki gibi önemsiz bişeydir umarım... gelişmeleri ya zolur mu AŞk Meleğimgünaydın kızlar moralim çok çok bozuk dün eşimin verdiği tahlilde 8adet sperm bulunmuş 7 si hareketsiz biri hareketli başka hiçbişey çıkmamış birsürü hormon tahlili istemiş ayrıca emar istemiş bi şişlikten şüphelenmiş
eşim bugün tahlillerinide emarında çektirdi emar sonucunda kist çıkmış inşallah önemli bişey değildir içim içimi yiyor ya nasıl farkedilmedi bunca zamandır basit bi kist olabilirde yada başka bişeyde oalbilirde bilmiyorum şuan dr.uyla konuşucaz inşallah hakkımızda hayırlısı olur kızlar
yetercim buarada eşinede çok geçmiş olsun